Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ebben lehet valami, én azért emlékszem jó néhány balos passzára, és szerintem egyáltalán nem olyan gyenge az a lába sem, de az tény, hogy nagyon szeret külsőzni.palesz77 írta:Most kövezzetek meg, de szerintem direkt nem ballal hanem külsővel passzol, amolyan "saját maga szórakoztatásaképp". Ha nagyon megköveteli a szitu szokott ballal is passzolni, de szerintem szimplán jobban élvezi ezt a külsős passzt, ezért hanyagolja a balosát.. Persze lehet tök rosszul látom, de nekem ez jött le eddig.
Most kövezzetek meg, de szerintem direkt nem ballal hanem külsővel passzol, amolyan "saját maga szórakoztatásaképp". Ha nagyon megköveteli a szitu szokott ballal is passzolni, de szerintem szimplán jobban élvezi ezt a külsős módszert, ezért hanyagolja a balosát - amúgy ezért is jut róla sokszor eszembe Dinho, tőle is láthattunk sok ilyen mozdulatot. Persze lehet tök rosszul látom, de nekem ez jött le eddig.TT írta:
ez az egyik majdnemhogy "probléma" nála. durván egylábas. most mondhatnátok, hogy épp a videóban cáfolta meg ezt az állítás a balos góljával, de én nagy ritkán látom passzolni a gyengébbik lábával. cseleknél használja rendszerint, de ha ezen fejleszt a jövőben jóval gyorsabban és gördülékenyebben teszi veszi majd a labdát.
ez az egyik majdnemhogy "probléma" nála. durván egylábas. most mondhatnátok, hogy épp a videóban cáfolta meg ezt az állítás a balos góljával, de én nagy ritkán látom passzolni a gyengébbik lábával. cseleknél használja rendszerint, de ha ezen fejleszt a jövőben jóval gyorsabban és gördülékenyebben teszi veszi majd a labdát.Gareth Tello írta: külsős passz
recrea írta:Nagyon bírom, ahogy talppal meghúzza befelé, meg a biciklit, olyan könnyen hagyja ott az emberét, nem is értem, miért csinálja ezt a töketlen tili-tolit. Már nincs Pep, aki ezért kiebrudalja.
Nagyon bírom, ahogy talppal meghúzza befelé, meg a biciklit, olyan könnyen hagyja ott az emberét, nem is értem, miért csinálja ezt a töketlen tili-tolit. Már nincs Pep, aki ezért kiebrudalja.Gareth Tello írta:THIAGO | Goals, Skills, Assists | Barcelona | 2012/2013 (HD)
http://www.youtube.com/watch?v=OHw55Le-q5g
Varázslat öt percben.
Még jó hogy ez a lételeme a csávónak. Prof, ez kb olyan mintha azt mondanád Messi hagyja meg a góllövést a csatároknak.kardgabesz írta:Nekem, ne villogjon, ne zsonglőrködjön, az ráér, ha már 6-7-8:0-ra vezetünk, de ne 2:1-nél, próbálja meg hasznossá tenni magát, és a cseleket hagyja meg a sztároknak.
Neked sincsenek problémáid, ha érvelni kellthiagoalcantara írta:
erre legszívesebben valami nagyon csúnyát írnék, és nem csak azért mert Thiago a kedvencem, hanem mert egy nagy hülyeség amit leírtál, és ráadásul aki ért a focihoz, láthatja, hogy hatalmas tehetség
Jaja, megy csomagban Sanchez, Pedro, Villa, Alves, Fabregas (Xavi, Pique stb.) mellé, a PSG biztosan ad érte is egy 30 milliót, Neymar meg majd megváltja helyette is a világot...kardgabesz írta:Lassan, de szépen fejlődik, még a végén, szépen el lehet majd passzolni
erre legszívesebben valami nagyon csúnyát írnék, és nem csak azért mert Thiago a kedvencem, hanem mert egy nagy hülyeség amit leírtál, és ráadásul aki ért a focihoz, láthatja, hogy hatalmas tehetségkardgabesz írta: Mindegyik mecset néztem, azokat is, amikor nem tudott saját játékost indítani, helyette az ellenfelet indította.
Tévedés, nem ez volt az első értékelhető meccse, hanem, ez volt az első, POZITÍVAN, értékelhető meccse. A többit is értékeltem, de azokat negatívan.
Jó, persze, sokat volt sérült, de sajnos, ő csak arra jó, ha sokkal gyengébb ellenféllel játszunk, lásd tavaly kupameccsek, másod, harmadosztály, vagy ha az utolsó pár percre áll be. Megcsinálja azt a melót, amit a pályán várnánk tőle? Hát lehet az ingerküszöb más Nálad, és más nálam. Nekem, ne villogjon, ne zsonglőrködjön, az ráér, ha már 6-7-8:0-ra vezetünk, de ne 2:1-nél, próbálja meg hasznossá tenni magát, és a cseleket hagyja meg a sztároknak.
Miért hagyja meg a cseleket a sztároknak? A csapat 2/3-ánál technikásabb, az eladott labdái több rutinnal pedig minden bizonnyal csökkennek. Messi is rengeteg labdát ad el, sokszor szerelik és indítanak is belőle kontrának. Az persze nem gáz.kardgabesz írta: Jó, persze, sokat volt sérült, de sajnos, ő csak arra jó, ha sokkal gyengébb ellenféllel játszunk, lásd tavaly kupameccsek, másod, harmadosztály, vagy ha az utolsó pár percre áll be. Megcsinálja azt a melót, amit a pályán várnánk tőle? Hát lehet az ingerküszöb más Nálad, és más nálam. Nekem, ne villogjon, ne zsonglőrködjön, az ráér, ha már 6-7-8:0-ra vezetünk, de ne 2:1-nél, próbálja meg hasznossá tenni magát, és a cseleket hagyja meg a sztároknak.
kardgabesz írta:Gareth Tello írta: Nekem nagyon tetszett Thiago játéka tegnap, most is érezte a játékot, Xavival jól mozgatták a csapatot.
Érezte a játékot?
Ennyi is elég a népnek, más kérdés, hogy lassan május van, és ez az első pozitívan értékelhető napja ebben az évben. Lassan, de szépen fejlődik, még a végén, szépen el lehet majd passzolni, ha nem akarjuk eladni, akkor meg jó lesz, ha a nagyok elfáradnak...
miihii írta:Gareth Tello írta: Nekem nagyon tetszett Thiago játéka tegnap, most is érezte a játékot, Xavival jól mozgatták a csapatot.
Gareth Tello írta: Nekem nagyon tetszett Thiago játéka tegnap, most is érezte a játékot, Xavival jól mozgatták a csapatot.