Akkor a jelek szerint ezt az egy meccset láttad a szezonban, ha ez volt az első értékelhető meccse szted

Lassan, szépen fejlődik annyit, h lassan már eladható lesz? Asszem ez meg sok reakciót nem is érdemel->
Igen, am mi már csak ilyen népek vagyunk, megelégszünk azzal, ha valaki megcsinálja azt a melót, amit a pályán várnánk tőle és ha kiegészíti szép megmozdulásokkal, az meg csak hab a tortán

[/quote]
Mindegyik mecset néztem, azokat is, amikor nem tudott saját játékost indítani, helyette az ellenfelet indította.
Tévedés, nem ez volt az első értékelhető meccse, hanem, ez volt az első, POZITÍVAN, értékelhető meccse. A többit is értékeltem, de azokat negatívan.
Jó, persze, sokat volt sérült, de sajnos, ő csak arra jó, ha sokkal gyengébb ellenféllel játszunk, lásd tavaly kupameccsek, másod, harmadosztály, vagy ha az utolsó pár percre áll be. Megcsinálja azt a melót, amit a pályán várnánk tőle? Hát lehet az ingerküszöb más Nálad, és más nálam. Nekem, ne villogjon, ne zsonglőrködjön, az ráér, ha már 6-7-8:0-ra vezetünk, de ne 2:1-nél, próbálja meg hasznossá tenni magát, és a cseleket hagyja meg a sztároknak.