Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem, ahogy én emlékszek rá sokkal nagyobb, szóval nehogy abbahagyd.messideco írta:A falu c. film akkora nagy hűlyeség, mint amekkorának húsz perc után tűnik?
De láttam, most néztem megbence-barca írta:Ezt még nem láttad?!
Most jönne az a kérdés, h "te ezt még nem láttadsjd írta:Goodfellas
Egy nagyon jól összerakott film volt, Scorsese rendezése, a zenék, a fényképezés, rengeteg minden tetszett benne. Azonban valahogy a sztorival nem voltam kibékülve, meg-megtörténtek bizonyos dolgok, de igazából valahogy nem hozott izgalomba, nem is sokkolt, szóval számomra nem volt túl érdekes az egész történet. De egyébként sikerült a maximumot kihozni belőle.
+1REMY írta:Luc Besson legjobb filmje pedig az Ötödik Elem. nálam simán 9,5/10. Tucker meg hatalmas
Tucker tényleg jó, de ettől még NEM VOLT VICCESREMY írta: Luc Besson legjobb filmje pedig az Ötödik Elem. nálam simán 9,5/10. Tucker meg hatalmas
A Léon nálam nem jobb, mint az ÖtödikFaust írta:Kimaradt az életedből a Léon, vagy csak be vagy rúgva?Luc Besson legjobb filmje pedig az Ötödik Elem.
Vagy lehet, hogy Gosling játszotta valamelyik UFO-t...Faust írta:Kimaradt az életedből a Léon, vagy csak be vagy rúgva?Luc Besson legjobb filmje pedig az Ötödik Elem.
Kimaradt az életedből a Léon, vagy csak be vagy rúgva?Luc Besson legjobb filmje pedig az Ötödik Elem.
Nemtom h van-e baj a szinkronnal, de sztem Jackman meg Baldwin szövegei hatalmasok voltak, főleg ahogy az ausztrál, ill. orosz akcentust imitálták.lui1698 írta:Hát pedig magyarul néztem, és nem volt semmi bajom a szinkronnal.sjd írta:Kérlek, nagyon kérlek, mondd, h ezt nem szinkronosan nézted!
Ennyire jó az eredeti?
Hát pedig magyarul néztem, és nem volt semmi bajom a szinkronnal.sjd írta:Kérlek, nagyon kérlek, mondd, h ezt nem szinkronosan nézted!
Erről jut eszembe ez: http://youtu.be/djLF4V0Sghs?t=3mREMY írta:A harag/Ju-on
Takashi Shimizu nagyon érti a dolgát, mert létrehozott egy olyan filmet, amin még én is paráztam. A harag/átok filmek az egyedüliek, amik ezt elérték, úgyhogy mindenképpen + pont volt ez nálam.
Kevés pénzből jó horror. Hangokkal és sminkekkel dolgoztak. Remek film. 8/10 Bővebben ITT.
Pricelesssjd írta:mit lehet mondani arra, amikor egy robot pofánvág egy bazi nagy űrlényt egy teherhajóval?![]()
![]()
Kérlek, nagyon kérlek, mondd, h ezt nem szinkronosan nézted!lui1698 írta: Az őrzők legendája
(Ezt már párszor leírtam, de) sztem a Marvel mindig is túlságosan komolyan vette magát, ebből születtek az olyan pátoszos, hatásvadász módon középszerű filmek, amelyek aztán egy bizonyos életkor felett élvezhetetlenek voltak. Persze lehetne bőven komolyan vehető képregényfilmeket is készíteni (TDK, Watchmen, Man of Steel?), de sztem a Marvel eddigi elképzelései erre teljesen alkalmatlanok voltak, úgyhogy sokkal jobban jött ki, hogy a ló ezen oldalára estek. Én örülök neki, h Whedonnal egy ilyen irányba indultak most el.Stalkyard írta:Amit azért nem értek kicsit, mert az eddigi Marvel filmek nem ezt a hangsúlyt ütötték meg szvsz. Jó, a Marvel mindig is könnyedebb volt, ahogy a filmek is, de ennyire nem estek át a túloldalra.
Mivel ez a kedvenc blogom
Hát erre a szinkronra tényleg nem volt érdemes ennyit várnivisca el barca írta:
django
végre végre hozzám is elért (kár volt a szinkronra várni mert pocsék volt. ez a 10 mp-enkénti csúcsniggerezés az agyamra ment)
- szívhez szóló muzsikát egyet leszámitva nem hallottam igy első blikkre
(azért mikor egy westernbe behasít egy rick ross 100 black coffins..)
amugy az első birtok ahol először találkoztak caprioval az kié volt? mert hogy utána mentek át hozzá.
Szerintem is elég gyenge volt, nálam is egy nagyon jóindulat 6-os.lui1698 írta:Egy különc srác feljegyzései
6/10
Kár bármilyen szinkronra várnivisca el barca írta:(kár volt a szinkronra várni mert pocsék volt.)
http://smokingbarrels.blog.hu/2012/12/2 ... wallflowerlui1698 írta: Most szúrjatok nyakon, de ez mitől 8,1 az imdb-n?