Mozi & Filmek

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
lui1698
Llegenda del Barça

2013.05.06. 19:36:04

messideco írta:A falu c. film akkora nagy hűlyeség, mint amekkorának húsz perc után tűnik?
Nem, ahogy én emlékszek rá sokkal nagyobb, szóval nehogy abbahagyd. :lol:
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
messideco
Presidente del Barça

2013.05.06. 19:12:46

A falu c. film akkora nagy hűlyeség, mint amekkorának húsz perc után tűnik?
Kép
"And my heart will leave you never."
sjd
Llegenda del Barça

2013.05.04. 22:17:24

bence-barca írta:Ezt még nem láttad?!
De láttam, most néztem meg :wink: :mrgreen:
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.05.04. 22:11:54

sjd írta:Goodfellas
Egy nagyon jól összerakott film volt, Scorsese rendezése, a zenék, a fényképezés, rengeteg minden tetszett benne. Azonban valahogy a sztorival nem voltam kibékülve, meg-megtörténtek bizonyos dolgok, de igazából valahogy nem hozott izgalomba, nem is sokkolt, szóval számomra nem volt túl érdekes az egész történet. De egyébként sikerült a maximumot kihozni belőle.
Most jönne az a kérdés, h "te ezt még nem láttad :shock: ?! ".
De akkor egyből jönnél a Stop shoppal :mrgreen: .

De a fenébe is:
Ezt még nem láttad?! Hogyhogy?
sjd
Llegenda del Barça

2013.05.04. 22:08:39

Goodfellas
Egy nagyon jól összerakott film volt, Scorsese rendezése, a zenék, a fényképezés, rengeteg minden tetszett benne. Azonban valahogy a sztorival nem voltam kibékülve, meg-megtörténtek bizonyos dolgok, de igazából valahogy nem hozott izgalomba, nem is sokkolt, szóval számomra nem volt túl érdekes az egész történet. De egyébként sikerült a maximumot kihozni belőle.
Deus
Boixos Nois

2013.05.04. 10:22:11

REMY írta:Luc Besson legjobb filmje pedig az Ötödik Elem. nálam simán 9,5/10. Tucker meg hatalmas :D
+1

Dettó! Ugyanez nálam is. Ötödik Elem egyik abszolút kedvenc filmem, hiszen nagyon jó kis film, imádom, plusz Bruce papa a példaképem. 8)
KépKép
JOseppe
Jugador d'estrella

2013.05.04. 09:52:15

Parker:
szereplő(k):
Jason Statham (Parker)
Jennifer Lopez (Leslie)
Michael Chiklis (Melander)
Clifton Collins Jr. (Ross)
Nick Nolte (Hurley)

Izomagyak:
Szereplők:
Mark Wahlberg, Dwayne Johnson, Ed Harris, Rebel Wilson, Tony Shalhoub,

Gengszterosztag:
Szereplők:
Ryan Gosling, Emma Stone, Sean Penn, Josh Brolin,

Én majd ezeket fogom megnézni, remélem hogy jó filmek. :roll:
Tata:" Fontos hogy magabiztosak legyünk. Nem kérek sokat a csapattól csak azt hogy egész évben játszunk jól és nyerjünk meg mindent.".
FCB: Ter Stegen, Mário Fernandes, Hummels, Piqué, Alba, Cesc Fabregas, Busquets, Iniesta, Neymar, Messi, Griezmann. Edző: G.Tata Martino
sjd
Llegenda del Barça

2013.05.04. 09:41:39

REMY írta: Luc Besson legjobb filmje pedig az Ötödik Elem. nálam simán 9,5/10. Tucker meg hatalmas :D
Tucker tényleg jó, de ettől még NEM VOLT VICCES :D (Ezt így komolyan odaírnám Luc Besson homlokára)
De igazából neki az összes ilyen vígjátékkezdeménye (pl. Taxi) ezt az erőltetett francia humort tartalmazza (komolyan mondom, lassan eljutok oda, h a német humor jobb, mint a francia), neki a drámák mindig is jobban mentek (az említett Leon, Taken, Transporter)
REMY
Madridista

2013.05.04. 07:36:28

Faust írta:
Luc Besson legjobb filmje pedig az Ötödik Elem.
Kimaradt az életedből a Léon, vagy csak be vagy rúgva? :D
A Léon nálam nem jobb, mint az Ötödik :D Mert az nálam csak 9 pont :D
lui1698
Llegenda del Barça

2013.05.04. 05:22:17

Faust írta:
Vagy lehet, hogy Gosling játszotta valamelyik UFO-t... :lol:
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Faust
Madridista

2013.05.04. 00:21:52

Kép
REMY
Madridista

2013.05.04. 00:12:21

Újranéztem a JP 3-at, de bár ne tettem volna :D Mondjuk ha már lúd, akkor legyen kövér alapon toltam le ismét...

Röviden: [auto_cenzúra]... hosszabban még szarabb... Sikerült a filmbe tenni az egyik legirritálóbb színészt (ettől függetlenül nem rossz színész) -> William H. Macy (annyira jól állt a szerep neki, hogy hihetetlen. Tipikus lúzer) illetve mellé berakni a filmbeli feleségét --> Téa Leoni. Ezt a nőt egyenesen a T-Rex elé löktem volna. Húúúú :lol:

Amúgy Spielberg ott cseszte el, hogy a 2. részt a Pterodactylussal zárta le... hülyeség volt, mert tálcán kínálta a 3. részt.

Mivel az első rész idén lett 20 éves, és ezért adtak neki egy 3D-s verziót, így írtam egy kicsit róla.Itt olvashatjátok.

SJD

Luc Besson legjobb filmje pedig az Ötödik Elem. nálam simán 9,5/10. Tucker meg hatalmas :D
sjd
Llegenda del Barça

2013.05.02. 20:22:04

lui1698 írta:
sjd írta:Kérlek, nagyon kérlek, mondd, h ezt nem szinkronosan nézted!
Hát pedig magyarul néztem, és nem volt semmi bajom a szinkronnal.
Ennyire jó az eredeti?
Nemtom h van-e baj a szinkronnal, de sztem Jackman meg Baldwin szövegei hatalmasok voltak, főleg ahogy az ausztrál, ill. orosz akcentust imitálták.

Az ötödik elem
Még nagyon régen láttam, gondoltam belenézek újra. Hát alapvetően egy csalódás volt. Az egy dolog, hogy nem vette komolyan magát (ez még kifejezetten előnyös is volt), de mindezt egy olyan borzalmasan rossz és bugyuta humorral és karakterekkel tette (főleg, amikor már Chris Tucker is képernyőre került), hogy látatlanban is megmondtam volna, hogy francia ember írta. Amúgy egy jó kis sci-fi-kaland-akció-vígjáték lett volna ez, de nekem ez az idiótaság borzalmasan sokat rontott az élményen.
lui1698
Llegenda del Barça

2013.05.02. 13:51:32

sjd írta:Kérlek, nagyon kérlek, mondd, h ezt nem szinkronosan nézted!
Hát pedig magyarul néztem, és nem volt semmi bajom a szinkronnal.
Ennyire jó az eredeti?
Kép
Deus
Boixos Nois

2013.05.02. 13:21:50

REMY írta:A harag/Ju-on

Takashi Shimizu nagyon érti a dolgát, mert létrehozott egy olyan filmet, amin még én is paráztam. A harag/átok filmek az egyedüliek, amik ezt elérték, úgyhogy mindenképpen + pont volt ez nálam.

Kevés pénzből jó horror. Hangokkal és sminkekkel dolgoztak. Remek film. 8/10 Bővebben ITT.
Erről jut eszembe ez: http://youtu.be/djLF4V0Sghs?t=3m

:lol: :lol:
KépKép
REMY
Madridista

2013.05.02. 12:51:16

A harag/Ju-on

Takashi Shimizu nagyon érti a dolgát, mert létrehozott egy olyan filmet, amin még én is paráztam. A harag/átok filmek az egyedüliek, amik ezt elérték, úgyhogy mindenképpen + pont volt ez nálam.

Kevés pénzből jó horror. Hangokkal és sminkekkel dolgoztak. Remek film. 8/10 Bővebben ITT.

Jurassic Park 3D

Végre! Egyik legnagyobb mozis élmény. Egy kedvenc filmet látni a filmvásznon, maga volt a tökély. Amikor felcsendült a helikopteres jelenetnél John Williams zenéje egyszerűen kirázott a hideg. Elképesztő volt!!!

10/10
Stalkyard
Director del Fútbol

2013.05.01. 21:20:28

sjd írta:mit lehet mondani arra, amikor egy robot pofánvág egy bazi nagy űrlényt egy teherhajóval? :D :D
Priceless :lol:
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
messideco
Presidente del Barça

2013.04.30. 23:22:53

Áprilisi értékelés:

Legjobb film: Egy különc srác feljegyzései, és még egyik lehetséges fk-ajánlásom.
Legroszabb: Forró éjszakában - lsd. filmklub topic
Legnagyobb pozitív meglepetés: Hotel Transylvania - gondoltam egy átlagos animációs film lesz, de ez nagyon eltalált engem
Legnagyobb negatív meglepetés: Szárnyas fejvadász - klasszikus sci-fi, de nem tudott élményt nyújtani számomra, talán majd valamikor.

22 darab film, átlagban 7-es értékelés.
Faust
Madridista

2013.04.30. 20:18:30

Pózolás a jegyekkel, nagyon be vagyok már zsongva. :mrgreen:

Erre meg elcsábultam. :lol:

Ha még tovább is jutnánk, naciba durrantós nap lenne. :mrgreen:
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2013.04.29. 19:18:14

új Pacific Rim trailer:
http://www.youtube.com/watch?v=hxnQi1qAvdM
Ez valami brutálisan király lesz, mondjuk sok rész nem volt benne, ami ne lett volna CGI, de bakker, most mit lehet mondani arra, amikor egy robot pofánvág egy bazi nagy űrlényt egy teherhajóval? :D :D
lui1698 írta: Az őrzők legendája
Kérlek, nagyon kérlek, mondd, h ezt nem szinkronosan nézted!
Stalkyard írta:Amit azért nem értek kicsit, mert az eddigi Marvel filmek nem ezt a hangsúlyt ütötték meg szvsz. Jó, a Marvel mindig is könnyedebb volt, ahogy a filmek is, de ennyire nem estek át a túloldalra.
(Ezt már párszor leírtam, de) sztem a Marvel mindig is túlságosan komolyan vette magát, ebből születtek az olyan pátoszos, hatásvadász módon középszerű filmek, amelyek aztán egy bizonyos életkor felett élvezhetetlenek voltak. Persze lehetne bőven komolyan vehető képregényfilmeket is készíteni (TDK, Watchmen, Man of Steel?), de sztem a Marvel eddigi elképzelései erre teljesen alkalmatlanok voltak, úgyhogy sokkal jobban jött ki, hogy a ló ezen oldalára estek. Én örülök neki, h Whedonnal egy ilyen irányba indultak most el.

Any Given Sunday
Nagyjából érthető, hogy azóta is ez minden sportfilm alapja, minden tipikus elem feltűnik benne, ami az ilyen alkotásokban szokásos. Alapvetően jó is volt ez, a meccsek is izgalmasan össze voltak rakva. Ami nekem hiányzott, hogy a karaktereket nem igazán sikerült kidomborítani, ill. h mit is akartak kezdeni velük, a végén csak kapkodtam a fejem, hogy ezek mennyi mindent megtanultak egymástól, csak mi semmit nem láttunk ebből. Stone-nak pedig még mindig le kéne állnia a szerekről, mert hihetetlen nagy baromságként jön le, amikor össze-vissza bevág ilyen ál-szimbolikus képeket a jelentekbe.
7,5/10
lui1698
Llegenda del Barça

2013.04.29. 19:05:31

Mivel ez a kedvenc blogom :mrgreen: , itt kerestem rá először, és olvastam is a posztot.

A legkevesebb, amit fel tudok róni neki, hogy a tragikus események ellenére is próbálja erőltetni a jó hangulatot (bár a mondanivaló céljából ez valamennyire még célszerű is), ezzel teljesen kizökkentve minket az atmoszférából.

Ez az a rész, ami engem annyira zavart, hogy már sokszor szinte kínos volt. :D Jöttek a drámai részek, meg a komoly bevágások, egy jelenettel később meg minden hepi.
Meg azért klisékből is akad egy jó néhány szerintem.

Amúgy, meg Roli egyet ért velem, úgy hogy innentől kezdve minden érvelés feleslegesnek mondható a film mellett.

más:

Most tervezem majd pótolni a 12 dühös embert, és le is jött a film, elindítom, erre látom, hogy színes. És ezek után jövök rá, hogy én a 97'-es filmet szedtem le. :lol: Ismét bebizonyosodott, hogy olvasni nagy dolog.

más2:

Az őrzők legendája

Eleinte kissé zavart az animáció, engem sokszor egy gyengébb játék intrójára emlékeztetett.
De amúgy nagyon korrekt volt, mind a történet mind a karakterek jók voltak. Tapsihapsi nagy király volt, meg a szétvarrt Miki bá is. :D

7,5/10
Kép
Stalkyard
Director del Fútbol

2013.04.29. 18:29:39

Iron Man 3

Nem volt rossz, de sokakkal együtt én is teljesen más filmet vártam. A feléig nagyjából meg is felelt az előzetes várakozásaimnak, aztán a film közepén a csavarral ki is herélték számomra a mozit. Ha vérmes rajongója lennék a figurának, már tuti felrobbantottam volna minimum egy Marvel vonatkozású létesítményt.
Mandarint teljesen elb@szarintották, Kilian meg számomra nem volt annyira fajsúlyos főgenya, mint amilyen a copfos, csuklyás Kingsley lett volna a badass odamondós szövegeivel. Tényleg, a gonosz beszólogatás tankönyvbe illő példáit láthattuk tőle a filmben, az utóbbi évek legkirályabb főgonosza lehetett volna... kár.
A paródia jelleg, meg az oldschool kisgyerekes, side-kick szál nekem nem jött be. Meg ez volt a médiaszlogen a film előtt, hogy "na most meglátjuk, mit ér a vasember a páncélja nélkül". És leszűrhettük, hogy ha nem egy klisés popcornmoziról lett volna szó, akkor nagyjából semmit, mert már kb. a 20. perc körül elpatkolt volna a jó öreg Tony. Meg milyen páncél nélkül? Mikor volt neki 50 darab? :lol:

Igazából rendben van a film, mert jól szórakoztam rajta, a legjobb szuperhős paródia.( Igazából már a trailerek is paródia részei voltak, a sötét, komor hangvétel erőltetésével. Aztán koppant mindenki. ) Amit azért nem értek kicsit, mert az eddigi Marvel filmek nem ezt a hangsúlyt ütötték meg szvsz. Jó, a Marvel mindig is könnyedebb volt, ahogy a filmek is, de ennyire nem estek át a túloldalra.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
miihii
KHAL

2013.04.29. 17:35:53

visca el barca írta:
django

végre végre hozzám is elért (kár volt a szinkronra várni mert pocsék volt. ez a 10 mp-enkénti csúcsniggerezés az agyamra ment)

- szívhez szóló muzsikát egyet leszámitva nem hallottam igy első blikkre
(azért mikor egy westernbe behasít egy rick ross 100 black coffins.. :D)

amugy az első birtok ahol először találkoztak caprioval az kié volt? mert hogy utána mentek át hozzá.
Hát erre a szinkronra tényleg nem volt érdemes ennyit várni :)
Én elsőre eredetiben néztem meg, aztán később szinkronosan is, így meg különösen kijött az, h mennyire gyatra lett a magyar verzió. Igazából eleve halott ügy visszaadni magyarul azt a weszkós hanglejtést, elharapott szövegelést, amit eredetiben toltak. De ha ez még nem is lenne elég, akkor két szereplőt különösen nagy kár magyarban hallani: Dr. Schulz és Stephen. Waltz német akcentusa és úrias szövege nagyon hasít, ahogy S. L. J. háziniggere is borzasztó jól szól a saját hangján.

A filmzenét rojtosra hallgattam a film után, kb minden track parádés rajta sztem. Szal nekem szívhez szóló az egész album 8)

A birtokot meg sztem nem említik, vagy csak nem ragadt meg, de vagy az övé, csak ilyen "weekendház" jellegű kúria vagy egy másik módos kollegának a vendégségét élvezte akkor Mr. Candie.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
soadroli
Llegenda del Barça

2013.04.29. 16:13:51

lui1698 írta:Egy különc srác feljegyzései
6/10
Szerintem is elég gyenge volt, nálam is egy nagyon jóindulat 6-os.
A Django meg sima 9/10 :D
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2013.04.29. 15:29:33

visca el barca írta:(kár volt a szinkronra várni mert pocsék volt.)
Kár bármilyen szinkronra várni :wink: (de erről azt hiszem a lehető legrosszabb embert akarom meggyőzni)
lui1698 írta: Most szúrjatok nyakon, de ez mitől 8,1 az imdb-n?
http://smokingbarrels.blog.hu/2012/12/2 ... wallflower
Válasz küldése