Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Valóban, de ennek most semmi köze nem vt az eredeti témához.jelwaz írta:Én ebben igazat adok neki. Talán pont most nem kellene a nagy mellényt hordani, mi szerepeltünk le jobban. Még, ha igaz is (de ez nem az én álláspontom).
önmérséklésre kellene hogy motiválja mind a klubot, mind a drukkerket. 7-0-t nem lehet megmagyarázni.
Jót röhögtem minden egyes soronsztem a madridnak, pontosabban a vezérkarának, legalább ugyanakkora saller volt a kiesésük, mint nekünk a sajátunk. hányadik éve várnak a fukkin TIZEDIK bl/bek címükre? ugye nem gondolja komolyan senki, h a 97. bajnoki címükre hajtottak az idén is? minden évben beletolnak a brigádba párszáz millió egységet, tulajdonképpen a semmiért. most például egy olyan csapat szórta ki őket, akik szerelésekért és színes kavicsokért veszegetnek gyerekeket a lengyel kettőből, akiket utána olyan 40 misi/zsugás áron dobnak be a köztudatba. ehhez képest jön a madrid az ezermilliárdot érő első sorával, akikkel ismét az a plafon, h összetörhetik a spanyol kupát. nem lehet egyszerű ilyenkor pereznek odaállni a szociók elé és válaszolgatni a kérdéseikre.
de ez legyen az ő baja.
Szerintem meg pont,hogy nincs nagyobb gond,nálunk mindenki látja a probléma valódi okát : MOTIVÁLATLANSÁG,jön pár új arc,akik éhezik a sikert,kialakul a kezdőért egy egészséges versenyhelyzet,jövőre majd ismét ráverünk az úriemberekre egy szűk tízestferninho írta:amúgy nem tudom mit kell neked itt folyamat fikázni a Realt, nálatok jelenleg sokkal nagyobb gondok vannak, bajnoki cím ide vagy oda.visca el barca írta:
dortmundban rola kaptak két golt, nincs maradásamondom én, ott elég egy rossz meccs és mehet mindegyik amerre lát
Ezt én is így gondolom. Valóban évek óta hajtanak a 10. BL-ért, és szinte mindent megpróbáltak érte, de a sok-sok igazolás, és edző sem tudták meghozni a várt eredményt. Kérdés, ha az sem segített, akkor mi lehet a megoldás? Nekem fogalmam sincs. Lehet elkélne hosszabb távra tervezni, mert szerintem 1 év alatt kb. lehetetlen BL győztes csapatot csinálni ebből a Madridból.Boixos írta:sztem a madridnak, pontosabban a vezérkarának, legalább ugyanakkora saller volt a kiesésük, mint nekünk a sajátunk. hányadik éve várnak a fukkin TIZEDIK bl/bek címükre? ugye nem gondolja komolyan senki, h a 97. bajnoki címükre hajtottak az idén is? minden évben beletolnak a brigádba párszáz millió egységet, tulajdonképpen a semmiért. most például egy olyan csapat szórta ki őket, akik szerelésekért és színes kavicsokért veszegetnek gyerekeket a lengyel kettőből, akiket utána olyan 40 misi/zsugás áron dobnak be a köztudatba. ehhez képest jön a madrid az ezermilliárdot érő első sorával, akikkel ismét az a plafon, h összetörhetik a spanyol kupát. nem lehet egyszerű ilyenkor pereznek odaállni a szociók elé és válaszolgatni a kérdéseikre.
de ez legyen az ő baja.
Gondolom Messi nevét nem is láttad az irományomban,jellemző egy blankótol!REMY írta: OMGte jobban örülsz a Real bukásának, mint a saját csapatod sikerének. Gratulálok.... Ez már azért durva
gyáááj Istenkém már...egyem azt a habfehér lelkecskédetREMY írta: OMGte jobban örülsz a Real bukásának, mint a saját csapatod sikerének. Gratulálok.... Ez már azért durva
Khm khm RemyREMY írta: OMGte jobban örülsz a Real bukásának, mint a saját csapatod sikerének. Gratulálok.... Ez már azért durva
OMGsörvirsli írta:Szerintem minden nem álszent jóérzésű Barcás utálja a realt!![]()
Én például gyűlölöm Ikert kivéve és csakis a legrosszabbakat kívánom nekik!
Sírni tudtam volna a gyönyörtől amikor a Dortmund agyonverte a special zero "fantasztikus" különítményét!
![]()
CR Osasunának fejelt győztes öngólja nekem az idény második legszebb pillanata volt! (Messi 4. aranylabdája volt az első természetesen)
Az elnökötök újabb gusztustalan húzása:"elugrok Braziliába és elhappolom a Barca elől Neymart,csak azért,hogy ne legyen az övék,nekünk amúgy nem kéne" már csak az idény csúcsa.
Ide meg ne jöjjön át bociszemekkel egy madridos se,mert ezerszer ocsmányabb dolgok mennek odaát mint itt,ja és ott a moderátorok is hajgyják/benne vannak,erről ennyit.
Elmondom én Neked, teljesen őszintén: mert utálja a csapatod.ferninho írta: amúgy nem tudom mit kell neked itt folyamat fikázni a Realt, nálatok jelenleg sokkal nagyobb gondok vannak, bajnoki cím ide vagy oda.
Ezeket nagyon bírom, ahogy itt ártatlan bociszemekkel jöttök időnként, h jajj, miért kell bántani a reált? Minden tiszteletem a tiéd, ha ugyanezt a tevékenységet hazai pályán is ugyanígy űzöd, illetve űzted, amikor pl 2-3-4-5 évvel ezelőtt kaptuk az ívet, holott nálatok pöppet nagyobb gondok voltak. Mert nyilván így volt, igaz?ferninho írta: amúgy nem tudom mit kell neked itt folyamat fikázni a Realt, nálatok jelenleg sokkal nagyobb gondok vannak, bajnoki cím ide vagy oda.
Egy ideje valóban kegyvesztett lett szerintem (ha nincs igazam, valamelyik madridista kijavíthat), meg Madridban amúgy is a Ramos-Varane párossal terveznek hosszabb időre elméletileg, szóval Pepe maximum kiegészítő emberként maradhatna a blancóknál.bence-barca írta:Pepét amúgy most miért adnák el? Mert attól eltekintve, h elég kíméletlen tud lenni, elég faja kis védő. Nem értem, ez most honnan jött?
Én ebben igazat adok neki. Talán pont most nem kellene a nagy mellényt hordani, mi szerepeltünk le jobban. Még, ha igaz is (de ez nem az én álláspontom).socio66 írta:ha hozzászólsz a témához, legalább szólj hozzá érdemben, erre senki nem kíváncsi.ferninho írta:amúgy nem tudom mit kell neked itt folyamat fikázni a Realt, nálatok jelenleg sokkal nagyobb gondok vannak, bajnoki cím ide vagy oda.
ha hozzászólsz a témához, legalább szólj hozzá érdemben, erre senki nem kíváncsi.ferninho írta:amúgy nem tudom mit kell neked itt folyamat fikázni a Realt, nálatok jelenleg sokkal nagyobb gondok vannak, bajnoki cím ide vagy oda.
miért nincs igazam? Ti eldobál(ná)tok mindenkit, aki egy kicsit gyengébb formában van. tavaly, meg év elején hozsannáztatok róla, hogy a világ legjobb védője, aztán jött a varane gyerek és már most az aranylabdás, pepet adjuk el.ferninho írta:amúgy nem tudom mit kell neked itt folyamat fikázni a Realt, nálatok jelenleg sokkal nagyobb gondok vannak, bajnoki cím ide vagy oda.visca el barca írta:dortmundban rola kaptak két golt, nincs maradásabence-barca írta:Pepét amúgy most miért adnák el? Mert attól eltekintve, h elég kíméletlen tud lenni, elég faja kis védő. Nem értem, ez most honnan jött?mondom én, ott elég egy rossz meccs és mehet mindegyik amerre lát
amúgy nem tudom mit kell neked itt folyamat fikázni a Realt, nálatok jelenleg sokkal nagyobb gondok vannak, bajnoki cím ide vagy oda.visca el barca írta:dortmundban rola kaptak két golt, nincs maradásabence-barca írta:Pepét amúgy most miért adnák el? Mert attól eltekintve, h elég kíméletlen tud lenni, elég faja kis védő. Nem értem, ez most honnan jött?mondom én, ott elég egy rossz meccs és mehet mindegyik amerre lát
Már a Dortmund meccs előtt is kegyvesztett volt, a sérülése óta nem sikerült visszanyernie a formáját.visca el barca írta:dortmundban rola kaptak két golt, nincs maradásabence-barca írta:Pepét amúgy most miért adnák el? Mert attól eltekintve, h elég kíméletlen tud lenni, elég faja kis védő. Nem értem, ez most honnan jött?mondom én, ott elég egy rossz meccs és mehet mindegyik amerre lát
dortmundban rola kaptak két golt, nincs maradásabence-barca írta:Pepét amúgy most miért adnák el? Mert attól eltekintve, h elég kíméletlen tud lenni, elég faja kis védő. Nem értem, ez most honnan jött?
Carvajallal szerintem sincsen gond. Olcsón visszaveszik és ha nem is lesz top 3 jobbhátvéd, de Arbeolánál csak előrelépés lehet.Gareth Tello írta:A vicc az, hogy a City, a United és a PSG is bejelentkezett DM-ért...visca el barca írta:én isilyen játékosokra vágynak mint carvajal meg kondogbia... a fociszeretők 90%-a nem is hallott még ilyenekről. meg azt hiszik h majd kifizetnek ilyen 100-150 millios pakkokat vidal-verrati-bale kombokért.
azt is kétlem h lesz majd aki 20 milliot fizet nekik khediráért meg 30-at di mariaért...
modjuk én nem bánom ha lecserélik a fél keretet, az akkor megin t egy év épitkezés, és miután majd egyik játékos sem váltja be a reményeket (azaz lő 100+ golt) ezért 1-2 év mulva megit lecserélnek majd mindenkit.Hülyék ezek, maguk alatt vágják a fát...
Viszont a Madrid nagyon jól járhat, ha tényleg 25-30 körül perkálnak az argentinért.
Pérez amúgy összesen 100 milliót akar kaszálni Higuaínék (Higu, DM, Essien, Carvalho, Pepe, Coentrao, Adán, Kaká, ?) eladásából, hogy aztán ebből nagyjából fedezhesse az igazolások költségeit.
Aztán 2-3 év múlva jöhet az újabb költekezési roham.
persze, én egys percig nem kétlem h TEHETSÉG. aki a kusenben jol tolja, de neki is volt eddig kb 1-2 jó idénye, szal lehet h befürdés lesz vele. lő majd egy öngólt, meg messi megforgatja 2x és máris adnák elS.Agüero írta:Egyébként Carvajal kb. akkora tehetség, mint amekkora volt 1-2 éve Alba, vele tuti jól járnának.