Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.05.04. 10:38:38

jelwaz írta:Én ebben igazat adok neki. Talán pont most nem kellene a nagy mellényt hordani, mi szerepeltünk le jobban. Még, ha igaz is (de ez nem az én álláspontom).
önmérséklésre kellene hogy motiválja mind a klubot, mind a drukkerket. 7-0-t nem lehet megmagyarázni.
Valóban, de ennek most semmi köze nem vt az eredeti témához.

Amint láthatod megkérdeztem, miért akarják elküldeni Pepét, erre a eljutottunk 2 hsszel később (megint) oda, h mit arcoskodunk, vegyünk vissza az arcunkból. :roll:
bali 15
Director del Fútbol

2013.05.04. 10:35:03

sztem a madridnak, pontosabban a vezérkarának, legalább ugyanakkora saller volt a kiesésük, mint nekünk a sajátunk. hányadik éve várnak a fukkin TIZEDIK bl/bek címükre? ugye nem gondolja komolyan senki, h a 97. bajnoki címükre hajtottak az idén is? minden évben beletolnak a brigádba párszáz millió egységet, tulajdonképpen a semmiért. most például egy olyan csapat szórta ki őket, akik szerelésekért és színes kavicsokért veszegetnek gyerekeket a lengyel kettőből, akiket utána olyan 40 misi/zsugás áron dobnak be a köztudatba. ehhez képest jön a madrid az ezermilliárdot érő első sorával, akikkel ismét az a plafon, h összetörhetik a spanyol kupát. nem lehet egyszerű ilyenkor pereznek odaállni a szociók elé és válaszolgatni a kérdéseikre.
de ez legyen az ő baja.
Jót röhögtem minden egyes soron :lol: . Ilyen viccesen még senki sem írta le a Madrid helyzetét. :lol:
Amikor a Real 32 év vegetálás után végre BL-t nyert 98-ban, és nem sokkal utána jött Perez, akkor szerintem eléggé negatív filozófia kezdett el
terjedni a szurkolók körében.
Perez hozta magával ezt a "még az atya úristen is arról álmodik, hogy egy nap a Real Madrid játékosa legyen" féle szemléletet. Bár ez a filozófia még hozott egy BL-t 2002-ben, de innentől kezdve egyre jobban elkezdtek átesni a ló túlsó oldalára.
2009-ben még egyszer utoljára felborították a piacot. 2010-ben úgy látszott, hogy végre olyan posztokra igazolnak ahová igenis kell az ember. Aztán jött egy olyan edző akinél úgy nézett ki a dolog, hogy nem fogják elküldeni 1 év után, és akivel hosszabb távra lehet tervezni.
De nem. Ő sem jó. Mert azért több sikert, hoz mint az elődei, de vele meg az a baj, hogy "nem egyeztethető össze a mi filozófiánkkal".
Már-már amikor azt hitte mindenki, hogy benőtt Prezék feje lágya és végre elkezdődik egy precíz, alulról induló csapatépítés, megint kezdik elölről az egészet. Olyan csapatépítésre mint a Barca vagy a Dortmund, egyszerűen képtelenek, mert nincs meg a türelem.
Csak nehogy visszatérjen a Pre-Mourinho korszak íztelen nihilizmusa amikor még egy nyavajás BL nyolcaddöntőn sem képesek túljutni...
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.05.04. 10:32:30

ferninho írta:
visca el barca írta:
dortmundban rola kaptak két golt, nincs maradása :lol: mondom én, ott elég egy rossz meccs és mehet mindegyik amerre lát :lol:
amúgy nem tudom mit kell neked itt folyamat fikázni a Realt, nálatok jelenleg sokkal nagyobb gondok vannak, bajnoki cím ide vagy oda.
Szerintem meg pont,hogy nincs nagyobb gond,nálunk mindenki látja a probléma valódi okát : MOTIVÁLATLANSÁG,jön pár új arc,akik éhezik a sikert,kialakul a kezdőért egy egészséges versenyhelyzet,jövőre majd ismét ráverünk az úriemberekre egy szűk tízest :wink: Nem értem azt a nagyon magas lovat amiról mostanság Madridéknál megy a szájkarate,nem ti,hanem a Bayern alázott meg minket,persze ilyenkor nincs Övrebrözés,pedig Kassai az odavágón abszolút korrekten fújt ! NEM!
Fordított esetben,ha mi lövünk 3 olyan gólt egész szezonban mint ők egy meccsen,akkor már habzó szájjal menne az UEFALONA mantra.... :roll: Ettől függetlenül a jobb csapat jutott tovább,ehhez kétség sem férhet,csak néha nézzünk át az érem túloldalára ! Ugyebár idénre is gondolom hirtelen felértékelődik a Király kupa értéke,amin tavaly bajnokként csk gúnyolodtatok :D Egy jó tipp : Szerintem Ramosnak ne adjátok oda!!

De egyébként örülök,hogy nekünk ilyen az amikor lejtőn vagyunk : Elképzelhető,hogy rekordpontszámot beállítva leszünk bajnokok !
Akkor jelentsük ki nagy szájjal,hogy ami nekünk a lejtő,az nektek a top ??? :roll:
sörvirsli
Capitá del Barça

2013.05.04. 10:12:08

Bármennyire is rühellem a madridot el kell is mernem,hogy már hosszú évek óta nekik van az egyik legerősebb keretük a világon.
Náluk talán motivációs gondoknak sem kéne lenniük,hiszen már bő egy évtizede alig nyertek valamit.
A jelenlegi keretből 2 emberen látom,hogy nagyon akarnak CR és Ramos.
A többiek úgy tűnik jól el vannak (tavaly azért "haraptak") a szép kis fizetésükkel.
Ha egy ilyen indulatos vezetőedző - mint a portugál - sem tudta igazán feltüzelni őket,akkor kifogja? :?:
Pár ősmadridos haverommal ezen a Varane gyereken röhögtünk,hogy mennyire túl van értékelve. Volt nagyjából 2 jó meccse (Barca ellen) és a sok divat fehér máris istenként tekint rá. Azért persze elfelejtették,hogy a Galata 10 perc alatt 2 gólt lőtt az ő bénázása miatt,meg 1-2 dortmundi találatban is vastagon benne volt. :lol:
Aki azt hiszi, hogy a Messi és a Messiás szavak és jelentések összecsengése véletlen, az orbitálisat téved: Isten kegyelméből való ez az ember.

Messi-Neymar = the ultimate forward duo

Paul Walker - We are always gonna miss you forever!
LG
Az Év fórumozója 2016

2013.05.03. 23:55:10

Boixos írta:sztem a madridnak, pontosabban a vezérkarának, legalább ugyanakkora saller volt a kiesésük, mint nekünk a sajátunk. hányadik éve várnak a fukkin TIZEDIK bl/bek címükre? ugye nem gondolja komolyan senki, h a 97. bajnoki címükre hajtottak az idén is? minden évben beletolnak a brigádba párszáz millió egységet, tulajdonképpen a semmiért. most például egy olyan csapat szórta ki őket, akik szerelésekért és színes kavicsokért veszegetnek gyerekeket a lengyel kettőből, akiket utána olyan 40 misi/zsugás áron dobnak be a köztudatba. ehhez képest jön a madrid az ezermilliárdot érő első sorával, akikkel ismét az a plafon, h összetörhetik a spanyol kupát. nem lehet egyszerű ilyenkor pereznek odaállni a szociók elé és válaszolgatni a kérdéseikre.
de ez legyen az ő baja.
Ezt én is így gondolom. Valóban évek óta hajtanak a 10. BL-ért, és szinte mindent megpróbáltak érte, de a sok-sok igazolás, és edző sem tudták meghozni a várt eredményt. Kérdés, ha az sem segített, akkor mi lehet a megoldás? Nekem fogalmam sincs. Lehet elkélne hosszabb távra tervezni, mert szerintem 1 év alatt kb. lehetetlen BL győztes csapatot csinálni ebből a Madridból.
Azt sem tartom valószínűnek, hogy mi nyerjük jövőre a BL-t, de erre még mindig nagyobb esélyt látom, mint a Real győzelmére.
sörvirsli
Capitá del Barça

2013.05.03. 23:14:51

REMY írta: OMG :lol: te jobban örülsz a Real bukásának, mint a saját csapatod sikerének. Gratulálok.... Ez már azért durva :D
Gondolom Messi nevét nem is láttad az irományomban,jellemző egy blankótol! :roll:
Sikerének?Milyen nagy sikere is volt idén a Barcának eddig?
Majd ha vasárnap vagy azután megnyerjük a bajnokságot akkor annak jobban fogok örülni mint a fehérek szerencsétlenkedéseinek! :lol:
Bírom ezt a képmutató jógyerek magatartást mindkét oldalról: "én egy erkölcsös barcás/madridos vagyok,csak a saját csapat sikere számít,respeket a riválisnak"
Ugyan már,mintha nem azért ülne le a sok barcás/madridos a másik meccsét megnézni,hogy bukni lássa!Sok fröcsögő komment meg a számtalan kárörvendő a legfőbb rivális meccse után kb ezernyi internetes sportoldalon meg biztos csak a képzelet szüleménye,nem?
Pffff bics plííííííz
8)
Aki azt hiszi, hogy a Messi és a Messiás szavak és jelentések összecsengése véletlen, az orbitálisat téved: Isten kegyelméből való ez az ember.

Boixos
Llegenda del Barça

2013.05.03. 22:25:46

sztem a madridnak, pontosabban a vezérkarának, legalább ugyanakkora saller volt a kiesésük, mint nekünk a sajátunk. hányadik éve várnak a fukkin TIZEDIK bl/bek címükre? ugye nem gondolja komolyan senki, h a 97. bajnoki címükre hajtottak az idén is? minden évben beletolnak a brigádba párszáz millió egységet, tulajdonképpen a semmiért. most például egy olyan csapat szórta ki őket, akik szerelésekért és színes kavicsokért veszegetnek gyerekeket a lengyel kettőből, akiket utána olyan 40 misi/zsugás áron dobnak be a köztudatba. ehhez képest jön a madrid az ezermilliárdot érő első sorával, akikkel ismét az a plafon, h összetörhetik a spanyol kupát. nem lehet egyszerű ilyenkor pereznek odaállni a szociók elé és válaszolgatni a kérdéseikre.
de ez legyen az ő baja.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Motaro
Jugador del Barça

2013.05.03. 22:25:10

REMY írta: OMG :lol: te jobban örülsz a Real bukásának, mint a saját csapatod sikerének. Gratulálok.... Ez már azért durva :D
gyáááj Istenkém már...egyem azt a habfehér lelkecskédet :-)
soadroli
Llegenda del Barça

2013.05.03. 22:25:08

Khm khm Remy :mrgreen: Amúgy tényleg durva.
Kép
REMY
Madridista

2013.05.03. 22:09:21

sörvirsli írta:Szerintem minden nem álszent jóérzésű Barcás utálja a realt! 8)
Én például gyűlölöm Ikert kivéve és csakis a legrosszabbakat kívánom nekik!
Sírni tudtam volna a gyönyörtől amikor a Dortmund agyonverte a special zero "fantasztikus" különítményét!
:twisted:
CR Osasunának fejelt győztes öngólja nekem az idény második legszebb pillanata volt! (Messi 4. aranylabdája volt az első természetesen 8) )
Az elnökötök újabb gusztustalan húzása:"elugrok Braziliába és elhappolom a Barca elől Neymart,csak azért,hogy ne legyen az övék,nekünk amúgy nem kéne" már csak az idény csúcsa.
Ide meg ne jöjjön át bociszemekkel egy madridos se,mert ezerszer ocsmányabb dolgok mennek odaát mint itt,ja és ott a moderátorok is hajgyják/benne vannak,erről ennyit. :wink:
OMG :lol: te jobban örülsz a Real bukásának, mint a saját csapatod sikerének. Gratulálok.... Ez már azért durva :D
sörvirsli
Capitá del Barça

2013.05.03. 21:55:47

Szerintem minden nem álszent jóérzésű Barcás utálja a realt! 8)
Én például gyűlölöm Ikert kivéve és csakis a legrosszabbakat kívánom nekik!
Sírni tudtam volna a gyönyörtől amikor a Dortmund agyonverte a special zero "fantasztikus" különítményét!
:twisted:
CR Osasunának fejelt győztes öngólja nekem az idény második legszebb pillanata volt! (Messi 4. aranylabdája volt az első természetesen 8) )
Az elnökötök újabb gusztustalan húzása:"elugrok Braziliába és elhappolom a Barca elől Neymart,csak azért,hogy ne legyen az övék,nekünk amúgy nem kéne" már csak az idény csúcsa.
Ide meg ne jöjjön át bociszemekkel egy madridos se,mert ezerszer ocsmányabb dolgok mennek odaát mint itt,ja és ott a moderátorok is hajgyják/benne vannak,erről ennyit. :wink:

recrea
Llegenda del Barça

2013.05.03. 20:55:17

ferninho írta: amúgy nem tudom mit kell neked itt folyamat fikázni a Realt, nálatok jelenleg sokkal nagyobb gondok vannak, bajnoki cím ide vagy oda.
Elmondom én Neked, teljesen őszintén: mert utálja a csapatod.

Nem gondolom, h nagyobb a baj, tavaly ugyanez a csapat lefocizta a Chelsea-t és óriási esélyese lett volna a döntőnek is, ugyanez ellen a Bayern ellen. A játékosok nem felejtettek el focizni...ettől függetlenül igazat adok, baj van, de csapat is, nem úgy, mint Madridban. Én legalábbis ezt látom. De javíts ki, ha tévedek.
miihii
KHAL

2013.05.03. 19:55:07

ferninho írta: amúgy nem tudom mit kell neked itt folyamat fikázni a Realt, nálatok jelenleg sokkal nagyobb gondok vannak, bajnoki cím ide vagy oda.
Ezeket nagyon bírom, ahogy itt ártatlan bociszemekkel jöttök időnként, h jajj, miért kell bántani a reált? Minden tiszteletem a tiéd, ha ugyanezt a tevékenységet hazai pályán is ugyanígy űzöd, illetve űzted, amikor pl 2-3-4-5 évvel ezelőtt kaptuk az ívet, holott nálatok pöppet nagyobb gondok voltak. Mert nyilván így volt, igaz? ;)

Uh poénnak jó (NEM :D ), amikor egy-két ottani "élharcos" átjön ide téríteni :D Ezt ne vedd magadra, ha nem jellemző, de tudok néhány nagy szájkaratést, aki ott bort iszik, itt meg vizet prédikál :roll:

Másrészt sztem lehet beszélni rólatok is, mivel kb egy cipőben lehetünk. Nálunk nincs kizárva, h komolyabb keretváltozás lesz, ahogy nálatok is erősen elképzelhető, ha az edzőfejedelem veszi a kalapját...
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.05.03. 19:40:31

bence-barca írta:Pepét amúgy most miért adnák el? Mert attól eltekintve, h elég kíméletlen tud lenni, elég faja kis védő. Nem értem, ez most honnan jött? :-k
Egy ideje valóban kegyvesztett lett szerintem (ha nincs igazam, valamelyik madridista kijavíthat), meg Madridban amúgy is a Ramos-Varane párossal terveznek hosszabb időre elméletileg, szóval Pepe maximum kiegészítő emberként maradhatna a blancóknál.
Menjen a PL-be, ott annyira nem is lenne kirívó a védekezési stílusa. :lol:

Verratti meg valószínűleg menni fog Madridba, az ügynöke elvileg tegnap már a spanyol fővárosban tárgyalt a Real képviselőivel.

szerk.:
Sportgéza-fail: A Castillából pedig Jesé Gonzales csatlakozhatna a felnőttekhez. :lol:

Miihii, látom, elővetted az Alves-siget, amit még hónapokkal ezelőtt találtam. 8) Elég zsír.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Gareth Tello 2013.05.03. 19:59:18-kor.
jelwaz
Entrenador del Barça

2013.05.03. 18:48:07

socio66 írta:
ferninho írta:amúgy nem tudom mit kell neked itt folyamat fikázni a Realt, nálatok jelenleg sokkal nagyobb gondok vannak, bajnoki cím ide vagy oda.
ha hozzászólsz a témához, legalább szólj hozzá érdemben, erre senki nem kíváncsi.
Én ebben igazat adok neki. Talán pont most nem kellene a nagy mellényt hordani, mi szerepeltünk le jobban. Még, ha igaz is (de ez nem az én álláspontom).

Azt persze még megvárnám, hogy a Bayern-Borussia hogyan végződik, mert ha mondjuk a Real játszik a Bayernnel, lehet, hogy ugyanúgy végzik, de azért, hogy klubbot, amelyik a világ legjobbjának tartja magát (...), hogy 7-0-lal hazaküldjenek, az szerintem önmérséklésre kellene hogy motiválja mind a klubot, mind a drukkerket. 7-0-t nem lehet megmagyarázni.
socio66

2013.05.03. 18:30:32

ferninho írta:amúgy nem tudom mit kell neked itt folyamat fikázni a Realt, nálatok jelenleg sokkal nagyobb gondok vannak, bajnoki cím ide vagy oda.
ha hozzászólsz a témához, legalább szólj hozzá érdemben, erre senki nem kíváncsi.
visca el barca
Presidente del Barça

2013.05.03. 18:03:58

ferninho írta:
visca el barca írta:
bence-barca írta:Pepét amúgy most miért adnák el? Mert attól eltekintve, h elég kíméletlen tud lenni, elég faja kis védő. Nem értem, ez most honnan jött? :-k
dortmundban rola kaptak két golt, nincs maradása :lol: mondom én, ott elég egy rossz meccs és mehet mindegyik amerre lát :lol:
amúgy nem tudom mit kell neked itt folyamat fikázni a Realt, nálatok jelenleg sokkal nagyobb gondok vannak, bajnoki cím ide vagy oda.
miért nincs igazam? Ti eldobál(ná)tok mindenkit, aki egy kicsit gyengébb formában van. tavaly, meg év elején hozsannáztatok róla, hogy a világ legjobb védője, aztán jött a varane gyerek és már most az aranylabdás, pepet adjuk el.

azért meg hogy itt fikázok had ne kérjek már elnézést. ne olvasgasd ha nem tetszik (nekem is ezt javasolták odaát...)
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
ferninho
Madridista

2013.05.03. 17:41:44

visca el barca írta:
madridista
Tarsi88
Jugador del Barça

2013.05.03. 17:28:43

visca el barca írta:
Már a Dortmund meccs előtt is kegyvesztett volt, a sérülése óta nem sikerült visszanyernie a formáját.
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2013.05.03. 17:15:18

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.05.03. 16:16:44

Pepét amúgy most miért adnák el? Mert attól eltekintve, h elég kíméletlen tud lenni, elég faja kis védő. Nem értem, ez most honnan jött? :-k
Chino
Llegenda del Barça

2013.05.03. 16:05:06

Gareth Tello írta:
visca el barca írta:én is :D ilyen játékosokra vágynak mint carvajal meg kondogbia... a fociszeretők 90%-a nem is hallott még ilyenekről. meg azt hiszik h majd kifizetnek ilyen 100-150 millios pakkokat vidal-verrati-bale kombokért.

azt is kétlem h lesz majd aki 20 milliot fizet nekik khediráért meg 30-at di mariaért...

modjuk én nem bánom ha lecserélik a fél keretet, az akkor megin t egy év épitkezés, és miután majd egyik játékos sem váltja be a reményeket (azaz lő 100+ golt) ezért 1-2 év mulva megit lecserélnek majd mindenkit.
A vicc az, hogy a City, a United és a PSG is bejelentkezett DM-ért... :lol: Hülyék ezek, maguk alatt vágják a fát... :lol: Viszont a Madrid nagyon jól járhat, ha tényleg 25-30 körül perkálnak az argentinért.
Pérez amúgy összesen 100 milliót akar kaszálni Higuaínék (Higu, DM, Essien, Carvalho, Pepe, Coentrao, Adán, Kaká, ?) eladásából, hogy aztán ebből nagyjából fedezhesse az igazolások költségeit.

Aztán 2-3 év múlva jöhet az újabb költekezési roham.
Carvajallal szerintem sincsen gond. Olcsón visszaveszik és ha nem is lesz top 3 jobbhátvéd, de Arbeolánál csak előrelépés lehet.
Essient nem adhatják el, mivel csak kölcsönben van, Kakáért 10-15 milliónál nem hiszem, hogy bárki is többet adna, ha pedig megtartják újabb öngól. nem tudom pontosan mennyi a fizetése, de 10 milla felett van és amennyit játszik azt sokan mások is lehozzák. Bár Ancelottival változhat. Pepe-t nem hiszem hogy eladják. Akkor Albiolon kívül nem maradna kh-juk és a Castilla sem bővelkedik hatalmas tehetségekben ezen a poszton. Nem valószínű, hogy 3 fronton három védővel vágnának neki. Ugyanígy Coentrao is. Rajta kívül csak ez a Nacho gyerek van a Castilla-ból Marcelo mellett. Carvalho ingyen mehet, a Dm Higu pakkért sem kapnának többet szerintem 60-nál. Ez kb. Bale ára. Ha jön Verratti, Vidal, Carvajal, Bale + 1 minőségi csatár 100 milla kiadás alatt nem ússzák meg az biztos. Márpedig ennyit akarnak Madridban.
Alonso már nagyon öregszik, Özil pedig a liga egyik legjobbja????? Ez vicc.
Forca Barca!!!!
ferninho
Madridista

2013.05.03. 15:17:40

nem tudom, hogy mi itt a probléma Carvajallal...
szépen opciósan el lett adva a Castillából a Leverkusenbe és a Bundesliga egyik legjobb jobbhátvéd teljesítményét hozta le a szezon során....
és most vissza lesz hozva pár millióért egy hiányposztra...
komolyan nem értelek téged/titeket.
madridista
visca el barca
Presidente del Barça

2013.05.03. 14:44:57

S.Agüero írta:Egyébként Carvajal kb. akkora tehetség, mint amekkora volt 1-2 éve Alba, vele tuti jól járnának.
persze, én egys percig nem kétlem h TEHETSÉG. aki a kusenben jol tolja, de neki is volt eddig kb 1-2 jó idénye, szal lehet h befürdés lesz vele. lő majd egy öngólt, meg messi megforgatja 2x és máris adnák el :D
Kép
Válasz küldése