ferninho írta:visca el barca írta:
dortmundban rola kaptak két golt, nincs maradása

mondom én, ott elég egy rossz meccs és mehet mindegyik amerre lát

amúgy nem tudom mit kell neked itt folyamat fikázni a Realt, nálatok jelenleg sokkal nagyobb gondok vannak, bajnoki cím ide vagy oda.
Szerintem meg pont,hogy nincs nagyobb gond,nálunk mindenki látja a probléma valódi okát : MOTIVÁLATLANSÁG,jön pár új arc,akik éhezik a sikert,kialakul a kezdőért egy egészséges versenyhelyzet,jövőre majd ismét ráverünk az úriemberekre egy szűk tízest

Nem értem azt a nagyon magas lovat amiról mostanság Madridéknál megy a szájkarate,nem ti,hanem a Bayern alázott meg minket,persze ilyenkor nincs Övrebrözés,pedig Kassai az odavágón abszolút korrekten fújt ! NEM!
Fordított esetben,ha mi lövünk 3 olyan gólt egész szezonban mint ők egy meccsen,akkor már habzó szájjal menne az UEFALONA mantra....

Ettől függetlenül a jobb csapat jutott tovább,ehhez kétség sem férhet,csak néha nézzünk át az érem túloldalára ! Ugyebár idénre is gondolom hirtelen felértékelődik a Király kupa értéke,amin tavaly bajnokként csk gúnyolodtatok

Egy jó tipp : Szerintem Ramosnak ne adjátok oda!!
De egyébként örülök,hogy nekünk ilyen az amikor lejtőn vagyunk : Elképzelhető,hogy rekordpontszámot beállítva leszünk bajnokok !
Akkor jelentsük ki nagy szájjal,hogy ami nekünk a lejtő,az nektek a top ???