mahitoo írta:Remélem, hogy ha a portugál távozik, kicsit normalizálódik a rivalizálás.
Szinte biztos.
Baromi durva mennyire elfajultak az indulatok amióta itt van.
Bírom ezt a képmutató jógyerek magatartást mindkét oldalról: "én egy erkölcsös barcás/madridos vagyok,csak a saját csapat sikere számít,respeket a riválisnak"
Ugyan már,mintha nem azért ülne le a sok barcás/madridos a másik meccsét megnézni,hogy bukni lássa!
Sok dolog ki van sarkítva abból amiket leírtál, de ezen azért szerintem érdemes elgondolkodni. Szóval nekem is néha az az érzésem hogy az internet anonimitása mögött megbújva kicsit máshogy reagálnak emberek, mintsem tennék ezt élőben. Szóval higgadtan végig gondolva elő lehet adni Mátyást "az igazságost". Egy baráti sörözés mellet pedig azért elcsattan egy-két "csicska Madrid" stb...
Többnyire az ilyen fórumokon akkor van baj ha kendőzetlenül fogalmazzák meg amit akarnak, szóval az igaz hogy itt nem kell anyázni stb.., de azért néha ez a baromi nagy respekt már egy fajta csöpögőős ömlengésbe fordul át amikor győzködnek az ellenfél tiszteletéről. Tisztelem, de szeretnem azért már mégse kelljen.
Nehezen tudom leírni ezt igazából, de tényleg érzek egyfajta képmutatást a dologgal kapcsolatban.