Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Csakhogy rád licitáljak "hülyeségben"!Mezner2 írta:Ezzel teljesen egyetértek,nyilván csak nem volt kedvük most hozzá,elvégre évente nyernek mind2ből 5-öt,így már semmi kihívás nincs nekik benne,én azt mondom,ha igazán akarják akkor a Konföderációs kupát is ők nyerik idén....sörvirsli írta: Szerintem a madrid ha igazán akarta volna megnyerte volna a BL-t és bajnokságot is!
Ezzel teljesen egyetértek,nyilván csak nem volt kedvük most hozzá,elvégre évente nyernek mind2ből 5-öt,így már semmi kihívás nincs nekik benne,én azt mondom,ha igazán akarják akkor a Konföderációs kupát is ők nyerik idén....sörvirsli írta: Szerintem a madrid ha igazán akarta volna megnyerte volna a BL-t és bajnokságot is!
Ember mit szedsz, mert kell nekem is.sörvirsli írta:Ez a real sajnos kiismerte a jelenlegi Barcát és agyba-főbe verné,meg is tette.
Szerintem a madrid ha igazán akarta volna megnyerte volna a BL-t és bajnokságot is!
Nagy utálom őket de el kell ismernem,hogy mint már régóta most is pokoli erős a keretük ,csak éppen pár játékost leszámítva egyszerűen sokszor nem is akartak igazán játszani.
De ha akartak abból csúnya eredmények születtek: király kupa visszavágó Barca-real 1-3 vagy amikor idegenben lőttek5 gólt a Valenciának egy fél idő alatt,akik ellen mi egy ajándék 11est követően kihoztunk egy 1-1-et.
mert tényleg lassan közhely, de a barca ellen vannak felépítve.Annyira egyszerű ez a Madrid mint egy faék,minket mégis oda-vissza oboáztattak,a fejemet a falba verem,hogy ezekkel szemben pontokat buktunk... Ja,és a végén úgyis nyernek vagy 3góllal,aztán az marad meg mindenkiben,hogy gála volt...
Nyilván engem is foglalkoztat valamennyire, de sokszor már túlzásnak érzem azt, ami ebben a topicban zajlik. Persze tudom, ha nem tetszik ne olvassam...Chino írta: Gondolom azért foglalkoznak itt annyian, mert ez a Barca vs Real topic.![]()
Komolyra fordítva a szót, sztem jogos a kíváncsiság a madrid felé. Még ha nem lenne ősi riválisunk, két csapatról szól a bajnokság vagy mi vagy ők a bajnokok. A fővárosban is nagy a baj, az edző távozik és a játékosok nagy százaléka, akár 5-6 új ember is érkezhet így logikus hogy sokakat foglalkoztat.
Gondolom azért foglalkoznak itt annyian, mert ez a Barca vs Real topic.Barcaman14 írta:Ez számomra is furcsa. Bár mindenki azzal foglalkozik amivel akar és annyit amennyit akar, de érdekes, hogy mennyi vita és találgatás folyik a Madrid jövőjéről pl. Minket is érint, hogy mennyire fognak erősödni vagy gyengülni, de engem valahogy nem érdekel ez annyira, hogy egészen mélyen beleássam magam a Real ügyeibe.mes írta:Minek kell a Real Madrid bajait osztogatni, mikor nalunk is van eleg problema?
Tavaly a kupameccsen, jók voltunk egy 1-2-re. Időben nem volt rég, de azóta már pár meccset lejátszottunk abban a stadionban.sörvirsli írta:De jó kis meccs,már 2-2!
Mi mikor is rúgtunk utoljára 2 gólt a barbenauba?
Ez számomra is furcsa. Bár mindenki azzal foglalkozik amivel akar és annyit amennyit akar, de érdekes, hogy mennyi vita és találgatás folyik a Madrid jövőjéről pl. Minket is érint, hogy mennyire fognak erősödni vagy gyengülni, de engem valahogy nem érdekel ez annyira, hogy egészen mélyen beleássam magam a Real ügyeibe.mes írta:Minek kell a Real Madrid bajait osztogatni, mikor nalunk is van eleg problema?
El kell keseritselek, mert en meg a 2000-es evek elotti madridjara is emlekszem...sörvirsli írta:Igen ismerős, én már a 94es Bl döntőnél is a Barca mellet divatkodtam!Legkisebbtobi írta:Ezeket hivjak divatdrukkereknek... gondolom neked is ismeros.sörvirsli írta: Az hagyján,hogy sok Barcás ismerősöm rühelli a blankókat de nem egy madrid szurkoló haverom is kiábrándult belőlük és már egyáltalán nem néznek spanyol bajnoki meccseket.![]()
Nálad úgy látom képzavar van...
Te láttad a 2000es évek madridját?Gondolom nem igen. Guti,Zizu,Raul,Ronaldo(fenomén),Robi Carlos, dereng valami?hm?
Na azt hasonlítsd össze az utóbbi évek madridjával és egyből képbe kerülsz a divatdrukker fogalmával.
Meg azzal,hogy melyik csapatból lehet kiábrándulni.
Igen ismerős, én már a 94es Bl döntőnél is a Barca mellet divatkodtam!Legkisebbtobi írta:Ezeket hivjak divatdrukkereknek... gondolom neked is ismeros.sörvirsli írta: Az hagyján,hogy sok Barcás ismerősöm rühelli a blankókat de nem egy madrid szurkoló haverom is kiábrándult belőlük és már egyáltalán nem néznek spanyol bajnoki meccseket.
Szinte biztos.mahitoo írta:Remélem, hogy ha a portugál távozik, kicsit normalizálódik a rivalizálás.
Sok dolog ki van sarkítva abból amiket leírtál, de ezen azért szerintem érdemes elgondolkodni. Szóval nekem is néha az az érzésem hogy az internet anonimitása mögött megbújva kicsit máshogy reagálnak emberek, mintsem tennék ezt élőben. Szóval higgadtan végig gondolva elő lehet adni Mátyást "az igazságost". Egy baráti sörözés mellet pedig azért elcsattan egy-két "csicska Madrid" stb...Bírom ezt a képmutató jógyerek magatartást mindkét oldalról: "én egy erkölcsös barcás/madridos vagyok,csak a saját csapat sikere számít,respeket a riválisnak"
Ugyan már,mintha nem azért ülne le a sok barcás/madridos a másik meccsét megnézni,hogy bukni lássa!
Vagy csak úgy,hogy megjött végre az eszükLegkisebbtobi írta:Ezeket hivjak divatdrukkereknek... gondolom neked is ismeros.sörvirsli írta: Az hagyján,hogy sok Barcás ismerősöm rühelli a blankókat de nem egy madrid szurkoló haverom is kiábrándult belőlük és már egyáltalán nem néznek spanyol bajnoki meccseket.
Ezeket hivjak divatdrukkereknek... gondolom neked is ismeros.sörvirsli írta: Az hagyján,hogy sok Barcás ismerősöm rühelli a blankókat de nem egy madrid szurkoló haverom is kiábrándult belőlük és már egyáltalán nem néznek spanyol bajnoki meccseket.
ha arról megy a diskurzus, hogy mennyire okos dolog újfent átépíteni a csapatot, elküldeni az edzőt, illetve hogy az újonnan érkezők mennyivel adnak majd többet a csapatnak, és hogy mennyire az ottani szurkolók sajátja a 'minden posztra a 'világlegjobbját' felfogás, akkor én mondjuk ezzel kapcsolatban lennék kíváncsi egy madridista véleményére, ha már hozzászól.jelwaz írta:Én ebben igazat adok neki.
Olvassál kevesebb pletykalapot,és akkor megkíméled magad a felesleges a bosszankodástól! Ott kezdődik az egész,hogy Rossell és Pérez kapcsolata legendásan baráti a civiléletben (sőt Pereznek nem kicsi szerepe volt abban,hogy a NC-ban a Laporta-Rossell tengely uralkodhasson : Beckham ügy) szóval az ehhez hasonló húzások teljesen kizártak ameddig ők ketten vannak hatalmon a két csapatnál ! Egyébként a mostani leszereplésükben egyáltalán nem találom Perezt hibásnak,minden körülményt megtermtett,hogy a teljesen hétköznapi sikereket érjen el,így sem sikerült, megbukott, ez bizony az Ötöske hibája és nem az elnök úré....sörvirsli írta: Az elnökötök újabb gusztustalan húzása:"elugrok Braziliába és elhappolom a Barca elől Neymart,csak azért,hogy ne legyen az övék,nekünk amúgy nem kéne" már csak az idény csúcsa.