Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát nem találtuk el. Utolsó támadásaink nevetségesek voltak, James be...ri módon állt hozzá, nem érdekel a nagy rohanása meg a 36 pont. Egyet megnyert a hajrában, egyet elveszített...Indyben idén még nem nyertünk, márpedig baromi fontos lenne rögtön a következőn visszavenni a pályaelőnyt, mert most valamiért úgy gondolom, hogy 1-2-vel nem sok keresnivalónk lesz...kanty írta:Csak annyira divat, mint minden aktuális legjobbat, ahol ráadásul a legjobb játékos is játszik.Tocy írta: Annyira divat utálni a Miamit most, hogy kb március óta nem adtak meccset...
Amúgy szerintem is sima lesz a mai, otthon egyet hoz az Indiana, aztán Miamiban befejezitek. A Pacersnek az első meccs volt a nagy lehetőség.
Csak annyira divat, mint minden aktuális legjobbat, ahol ráadásul a legjobb játékos is játszik.Tocy írta: Annyira divat utálni a Miamit most, hogy kb március óta nem adtak meccset...
varnagykrisztian írta:
HEAT - PACERS (1.GAME)
Megnéztem felvételről, szerintem kur..jó game volt, végig fej-fej mellett voltak a csapatok, volt párharc, küzdelem, izgalom és nem 20-30 ponttal nyert az egyik csapat, én az ilyen meccseket szeretem.LeBron-nak is meg kellett kicsit erőltetnie magát (30 PTS, 10 AST, 10 REB, 50 % mezőnyből), bevallom még nem láttam Indiana mérkőzést de így elsőre szimpatikus csapat, csakúgy mint a Memphis.Mondjuk ha a rendes játékidő végén Allen bedobja a másik büntetőjét vagy a triplát beveri akkor nem lett volna miről beszélni.Jó kép volt mikor mutatták a lelátón a muterját aki szívta a fogát a kihagyott dobás után.George utolsó másodperces hármasa bravúros volt de James keze a hosszabbítás végén sült el
Mondjuk Wade faltja nagy hiba volt de most fizetheti az italokat LeBron-nak hogy kihúzta a szarból, várom a folytatást és remélem nem pukkad ki az Indiana Pacers és látunk egy hétmeccses párharcot
Azért csak befért HARDEN a 3. csapatba, mondjuk csodálkozom kicsit hogy Wade-et és Howard-ot is csak ide soroltákkezdő5.hu írta:Kihirdették az idei All-NBA csapatokat. LeBron James volt az egyetlen játékos, aki mind a 119 újságírótól és médiaszemélyiségtől első csapatos voksot kapott. Mellette az MVP választáson is második Kevin Durant, illetve a San Antonio Spurs legendája, Tim Duncan foglal helyet az első csapat frontcourt játékosai között, míg a hátvédpárt Los Angeles adja, a Clippersből Chris Paul, míg a Lakersből Kobe Bryant lett beválasztva a legjobb ötösbe. A három csapat:
Első csapat: Chris Paul, Kobe Bryant, Kevin Durant, LeBron James, Tim Duncan
Második csapat: Tony Parker, Russell Westbrook Carmelo Anthony, Blake Griffin, Marc Gasol
Harmadik csapat: Dwyane Wade, James Harden, Paul George, David Lee, Dwight Howard
Hát szerintem nálunk bajnokságot nyerni nem tud, a másodikra inkább lenne esélyekezdő5.hu írta:Szóba került ugye Dwight Howard is, akiről az előbb említett Medina egy, a játékoshoz közelálló forrás információi alapján azt írta ma délután, hogy a centerrel már korábban szóba hozott Los Angeles Lakers, Houston Rockets, Dallas Mavericks és Atlanta Hawks mellett a Golden State Warriorst is fontolóra veszi a nyáron. A forrás szerint két dolog lesz majd Howardnak a legfontosabb - egyrészt hol lesz esélye bajnokságot nyerni, másrészt hol van olyan rendszer, ami számára a legmegfelelőbb.
Köszi "kanty" a fáradságot hogy lefordítottad, hát nem tudnám HARDEN-t megborotválkozva elképzelnikanty írta:Egy kis időutazásról, 2016-os NBA first teamet vázolja fel a szerző. Leírja, hogy Harden megborotválkozott, nyert három pontkirályi címet, hogy jelenleg Durantet megelőzve, ő a legponterősebb játékos a ligában. A lényeg ennyi.
Sok értelme nincs az egésznek.
Este megnéztem felvételről a meccset, Randolph-ot rossz volt nézni...ő sem értette miért nem megy neki......mondjuk nagyon jól védekezett a Spurs is, Ginobili meg óriásit hibázott a végén de az addig nem remeklő Duncan kihúzta őket a szarbólvarnagykrisztian írta:San Antonio Spurs - Memphis Grizzlies (2.game) 93-89
Majdnem sikerült a maciknak, Gasol-tól még egy kis plusz és meglehetett volna a bravúr.Randolph összeszedte magát az első meccshez képest (15 PTS, 18 REB), hazai oldalon Parker (15 PTS, 18 AST).Remélem a Memphis hozza a hazai mérkőzéseit és akkor egy kiválló párharcot láthatunk a döntőbe jutásértMcGrady nem játszott
![]()
Ennyi erővel senkinek sem kellene kijönnie a draftra a freshman éve után. Ha valakinek, akkor pont egy ennyire biztos 1/1-nek nem éri meg tovább maradni. Bukik 1 évnyi fizetést, növeli a sérülés és az azzal járó esetleges csúszás kockázatát. Ráadásul 1/1-et, főleg ilyen hype-al kezdőnek visznek, így nincs arról sem szó, hogy esetleg eltemetik a pad végén. A fizikai fejlődés mehet az NBA-ben is, ráadásul ott kicsit jobb és nagyobb stábbal dolgozhat, így gyorsabban is tud fejlődni. Vannak speciális esetek, amikor jó, hogy még 1-2 évet marad a játékos, de a lotery pickek esetén inkább csak hátrányt jelenthet.Bob_Marley írta:Hát szerintem meg nem lenne butaság várnia még 1 évet.Borzasztó fiatal még azért az NCAA-be is fel kell venni a ritmust, az NBA meg aztán totál teljesen más fizikai igénybevételt igényel.S akármekkora tehetség, fizikailag fejlődnie kell, plusz a 2014es draft nagyon erősnek ígérkezik s az FA piac is, sok csapat fog betankolni ezért is lenne szerintem jobb neki egy nyugodtabb évben kijönni, lelkileg megerősödve, felkészülve.Muhammad meg nem csoda hogy lecsúszott óriási egóval, hiába ügyesnek van kikiáltva sok megfigyelő szerint még nem érett meg a játékra.Dieng csússzon le a megfelelő helyig s jó lesz a draftkanty írta:
Wiggins meg szerintem tuti kijön jövőre. Nincs amiért várjon, ha olyan nagy tehetség, amilyennek ki van kiáltva, (márpedig az) akkor nincs amiért várnia.
Sully-Dieng páros nyammi
Hát szerintem meg nem lenne butaság várnia még 1 évet.Borzasztó fiatal még azért az NCAA-be is fel kell venni a ritmust, az NBA meg aztán totál teljesen más fizikai igénybevételt igényel.S akármekkora tehetség, fizikailag fejlődnie kell, plusz a 2014es draft nagyon erősnek ígérkezik s az FA piac is, sok csapat fog betankolni ezért is lenne szerintem jobb neki egy nyugodtabb évben kijönni, lelkileg megerősödve, felkészülve.Muhammad meg nem csoda hogy lecsúszott óriási egóval, hiába ügyesnek van kikiáltva sok megfigyelő szerint még nem érett meg a játékra.Dieng csússzon le a megfelelő helyig s jó lesz a draftkanty írta:
Wiggins meg szerintem tuti kijön jövőre. Nincs amiért várjon, ha olyan nagy tehetség, amilyennek ki van kiáltva, (márpedig az) akkor nincs amiért várnia.
Köszi Bob a választ és a véleményed, én örülnék neki ha jönneBob_Marley írta:Én mindig azt vallom, hogy egy sikeres csapat felépítéséhet szükség van egy jó védelemre.Azért ha most is megnézzük gyakorlatilag a legjobb 4 védekező csapat van ott.Nyilván pontok is kellenek, arra ott van Harden, de az nem állapot, hogy majd a Rockets dob 140 pontot is így próbál nyerni.Howard jó védőnek számít, szerintem illene is a Rocketsba.Észből nem állt sorba lehet talán a LA-i pompa nagy elvárások miatti gyengébb idény is ennek köszönhető.
De egy fiatal energikus Rox, szerintem helyrehozhatná, s akkor velük is lehetne szépen számolni, Harden-Parsons-Lin meg ő s akkor még Thomas Robinson is, akivel szerintem még össze is illenének.
Howard igazi picsogógép lett, nagyon rossz irányba indult el, sajnálnám ha erről szólna a pályafutása további része, mert oké nem fog tudni mindig ekkorákat ugrani, de egy jó besegítő emberre mindig kell.
Szerintem jól járna vele a Rockets, csak kérdés megéri-e nekik (azt a pénzt amit kér Howard biztosan rá kell-e fordítani vagy esetleg Millsapre?), mert ha lesarkítom ott van nekik Asik, aki ugyanazt hozzátudja tenni mint Howard, csak nyilván egy "béta" verzióban.