USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Boixos
Llegenda del Barça

2013.05.26. 06:32:20

a sas lassan leszáll nyugati oldalról a döntőbe, ami nagyon jó! :)
duncan nagyon jó arc, remélem, azért sírni v hányni nem fog a győztes bugik után! mondjuk david robinson, az admirális, aki mellett "felnőtt", ő sem szedte szét a parkettet a meccseken. megdobta a kis 30-40 pontját, oszt jónapot. :D

a pacers meg olyan, mintha gépek játszanának, brutál erős brigád. nem csodálkoznék, ha kiszórnák a miamit.
PUYOL-XAVI-INIESTA
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.05.26. 05:45:08

OT. jön a SAS-MEM meccsen, 86-86 a rendes játékidő vége.
Macik jól elrontották a végét, volt 20 vissza, időt kértek, azt csináltak volna amit akarnak, erre lepörgették 10ig az órát, majd egy teljesen koncepció nélküli támadást vezettek.

Más: Tim Duncan zseni, de máig nem értem,hogy tudott ilyen szinten végignyomni egy NBA-pályafutást, ilyen jellegű méla undorral,és heveny közönnyel az arcán minden meccsen. érdekes.

szerk.: 104-93 a vége, érdemi kérdések ezzel el is dőltek. :?
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Tocy
Director del Fútbol

2013.05.25. 09:39:18

kanty írta:
Tocy írta: Annyira divat utálni a Miamit most, hogy kb március óta nem adtak meccset...
Csak annyira divat, mint minden aktuális legjobbat, ahol ráadásul a legjobb játékos is játszik.
Amúgy szerintem is sima lesz a mai, otthon egyet hoz az Indiana, aztán Miamiban befejezitek. A Pacersnek az első meccs volt a nagy lehetőség.
Hát nem találtuk el. Utolsó támadásaink nevetségesek voltak, James be...ri módon állt hozzá, nem érdekel a nagy rohanása meg a 36 pont. Egyet megnyert a hajrában, egyet elveszített...Indyben idén még nem nyertünk, márpedig baromi fontos lenne rögtön a következőn visszavenni a pályaelőnyt, mert most valamiért úgy gondolom, hogy 1-2-vel nem sok keresnivalónk lesz...

Más kérdés, hogy beteg százalékkal dobott ma az ellenfél, Allent és Battiert rossz nézni, de Cole sem tudja már hozni magát, Rio sérült, Wade sérült...
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.05.25. 06:11:40

MIAMI - PACERS (2.GAME) 93 - 97

Nem kis bravúr az Indiana-tól =D> , LeBron James 36 PTS, 3 AST, 8 REB, 70%-os mezőnydobás :shock:

Sajnos melózom hétvégén és nem tudom mikor sikerül bepótolni, ezért írhatnátok pár sort a meccsről [-o< KÖSZI :mrgreen:
VÁRNAGY HANNA BOGLÁRKA: 2014. MÁRCIUS 20. 07:22
PEP GUARDIOLA: 2008. JÚNIUS - 2012. MÁJUS
HÁZASSÁGKÖTÉS: 2011. SZEPTEMBER 26.
kanty
Llegenda del Barça

2013.05.24. 19:56:23

Tocy írta: Annyira divat utálni a Miamit most, hogy kb március óta nem adtak meccset...
Csak annyira divat, mint minden aktuális legjobbat, ahol ráadásul a legjobb játékos is játszik.
Amúgy szerintem is sima lesz a mai, otthon egyet hoz az Indiana, aztán Miamiban befejezitek. A Pacersnek az első meccs volt a nagy lehetőség.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Tocy
Director del Fútbol

2013.05.24. 18:56:37

varnagykrisztian írta:

HEAT - PACERS (1.GAME)

Megnéztem felvételről, szerintem kur..jó game volt, végig fej-fej mellett voltak a csapatok, volt párharc, küzdelem, izgalom és nem 20-30 ponttal nyert az egyik csapat, én az ilyen meccseket szeretem.LeBron-nak is meg kellett kicsit erőltetnie magát (30 PTS, 10 AST, 10 REB, 50 % mezőnyből) :lol: , bevallom még nem láttam Indiana mérkőzést de így elsőre szimpatikus csapat, csakúgy mint a Memphis.Mondjuk ha a rendes játékidő végén Allen bedobja a másik büntetőjét vagy a triplát beveri akkor nem lett volna miről beszélni.Jó kép volt mikor mutatták a lelátón a muterját aki szívta a fogát a kihagyott dobás után.George utolsó másodperces hármasa bravúros volt de James keze a hosszabbítás végén sült el =D> Mondjuk Wade faltja nagy hiba volt de most fizetheti az italokat LeBron-nak hogy kihúzta a szarból, várom a folytatást és remélem nem pukkad ki az Indiana Pacers és látunk egy hétmeccses párharcot :mrgreen:

LeBron meg szépen visszafizetheti a negyedik negyedben mutatott gyenge játékáért, sorozatos rossz döntéseiért, miközben Wade húzta a csapatot.

Egyébként sokan, köztük én is azt várom, hogy ma határozottabban és simábban tudunk nyerni, és 2-0-ról nehezen tudom elképzelni, hogy kiessünk. Ja és ma a Sport 1 adja a meccset, el se hiszem. Annyira divat utálni a Miamit most, hogy kb március óta nem adtak meccset...
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.05.24. 18:46:30

kezdő5.hu írta:Kihirdették az idei All-NBA csapatokat. LeBron James volt az egyetlen játékos, aki mind a 119 újságírótól és médiaszemélyiségtől első csapatos voksot kapott. Mellette az MVP választáson is második Kevin Durant, illetve a San Antonio Spurs legendája, Tim Duncan foglal helyet az első csapat frontcourt játékosai között, míg a hátvédpárt Los Angeles adja, a Clippersből Chris Paul, míg a Lakersből Kobe Bryant lett beválasztva a legjobb ötösbe. A három csapat:

Első csapat: Chris Paul, Kobe Bryant, Kevin Durant, LeBron James, Tim Duncan

Második csapat: Tony Parker, Russell Westbrook Carmelo Anthony, Blake Griffin, Marc Gasol

Harmadik csapat: Dwyane Wade, James Harden, Paul George, David Lee, Dwight Howard
Azért csak befért HARDEN a 3. csapatba, mondjuk csodálkozom kicsit hogy Wade-et és Howard-ot is csak ide sorolták :roll:
kezdő5.hu írta:Szóba került ugye Dwight Howard is, akiről az előbb említett Medina egy, a játékoshoz közelálló forrás információi alapján azt írta ma délután, hogy a centerrel már korábban szóba hozott Los Angeles Lakers, Houston Rockets, Dallas Mavericks és Atlanta Hawks mellett a Golden State Warriorst is fontolóra veszi a nyáron. A forrás szerint két dolog lesz majd Howardnak a legfontosabb - egyrészt hol lesz esélye bajnokságot nyerni, másrészt hol van olyan rendszer, ami számára a legmegfelelőbb.
Hát szerintem nálunk bajnokságot nyerni nem tud, a másodikra inkább lenne esélye :mrgreen:
kanty
Llegenda del Barça

2013.05.24. 17:56:33

Szívesen. ;) Amúgy valahol olvastam, hogy azt mondta, már kicsit zavarja, csak ez már hozzátartozik az arculatához és ezért nem akar megborotválkozni.

Kezdő5-sék is podcastelni kezdtek:
http://www.kezdo5.hu/index.php/podcast- ... alk-1-resz
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.05.24. 14:38:54

kanty írta:Egy kis időutazásról, 2016-os NBA first teamet vázolja fel a szerző. Leírja, hogy Harden megborotválkozott, nyert három pontkirályi címet, hogy jelenleg Durantet megelőzve, ő a legponterősebb játékos a ligában. A lényeg ennyi.
Sok értelme nincs az egésznek.
Köszi "kanty" a fáradságot hogy lefordítottad, hát nem tudnám HARDEN-t megborotválkozva elképzelni :lol:
kanty
Llegenda del Barça

2013.05.24. 07:32:39

Egy kis időutazásról, 2016-os NBA first teamet vázolja fel a szerző. Leírja, hogy Harden megborotválkozott, nyert három pontkirályi címet, hogy jelenleg Durantet megelőzve, ő a legponterősebb játékos a ligában. A lényeg ennyi.
Sok értelme nincs az egésznek.
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.05.24. 06:31:18

SZIASZTOK, MIRŐL SZÓL EZ A CIKK?KÖSZI!

nba.com

James Harden, Houston Rockets: The two-time (and counting) scoring champ, Harden has supplanted his former teammate and friend Kevin Durant as the league’s most prolific scorer. He’s averaged 30 or more points in three straight seasons, including this one (31.7) and has led the Rockets to the playoffs in each of his four seasons in Houston. Harden has evolved into more than just a scorer, too, leading the Rockets in assists (7.6) and steals (2.3) while adjusting to playing alongside Patrick Beverly in the starting lineup instead of sixth man Jeremy Lin. Harden’s career went to another level since he radically changed his look in training camp before the 2013-14 season by shaving off his trademark beard and mohawk in favor of a bald head and clean-shaven face. Who knew?

A teljes cikk:

http://hangtime.blogs.nba.com/2013/05/2 ... f:nbahpt3a

HEAT - PACERS (1.GAME)

Megnéztem felvételről, szerintem kur..jó game volt, végig fej-fej mellett voltak a csapatok, volt párharc, küzdelem, izgalom és nem 20-30 ponttal nyert az egyik csapat, én az ilyen meccseket szeretem.LeBron-nak is meg kellett kicsit erőltetnie magát (30 PTS, 10 AST, 10 REB, 50 % mezőnyből) :lol: , bevallom még nem láttam Indiana mérkőzést de így elsőre szimpatikus csapat, csakúgy mint a Memphis.Mondjuk ha a rendes játékidő végén Allen bedobja a másik büntetőjét vagy a triplát beveri akkor nem lett volna miről beszélni.Jó kép volt mikor mutatták a lelátón a muterját aki szívta a fogát a kihagyott dobás után.George utolsó másodperces hármasa bravúros volt de James keze a hosszabbítás végén sült el =D> Mondjuk Wade faltja nagy hiba volt de most fizetheti az italokat LeBron-nak hogy kihúzta a szarból, várom a folytatást és remélem nem pukkad ki az Indiana Pacers és látunk egy hétmeccses párharcot :mrgreen:
kanty
Llegenda del Barça

2013.05.23. 17:33:23

Hatalmas lehetőséget hagyott ki a Pacers. Mondjuk azt most sem értem, hogy Vogel a legvégén miért hozta le Hibbertet kétszer is. Kétszer nem volt fent, kétszer tört be James és dobott viszonylag ziccert. Nem értem, Hibbert is kb. így volt, csak nézett ki a fejéből a padon.

Amúgy mekkora meccs volt! :D Paul George mekkorát játszott egy két pontos első félidő után. A végén a tripla, plusz a három bedobott büntető, megmutatta, hogy a fejben nagyon rendben van. Kíváncsi vagyok, hogy még mennyi van benne, de ha még képes egy szintet lépni, akkor az Indiánának meg van az a játékosa, akire lehet a franchise-t építeni.
Hill mekkora fék volt. Elképesztő mennyi labdát eladott, vagy olyan helyzetben játszotta meg a társait, aminek TO lett a vége, mintha nem tudta volna, hogy éppen hol van. West is dicséretet érdemel, kicsit kár, hogy a bírók a második félidejét széttörték. Azok a bírok, akik finoman szólva is fújtak elég sok érdekeset.

Megmutatta a Pacers, hogy megszorítani megtudják a bajnokok, de az a bizonyos plusz hiányzott a végén. Vagy, ha megfordítjuk, akkor a másik oldalon James személyében ott volt az a plusz. A második meccs érdekes lesz, jelenleg inkább tennék arra, hogy a Heat gálázik egyet, mint, hogy lesz egy hasonlóan szoros meccs.

Amúgy van podcast is:
http://www.sport1tv.hu/Podcastok/2013/05/23/alleyoop38
neobarca
Director del Fútbol

2013.05.23. 14:39:33

Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.05.23. 06:43:25

varnagykrisztian írta:San Antonio Spurs - Memphis Grizzlies (2.game) 93-89

Majdnem sikerült a maciknak, Gasol-tól még egy kis plusz és meglehetett volna a bravúr.Randolph összeszedte magát az első meccshez képest (15 PTS, 18 REB), hazai oldalon Parker (15 PTS, 18 AST).Remélem a Memphis hozza a hazai mérkőzéseit és akkor egy kiválló párharcot láthatunk a döntőbe jutásért :D McGrady nem játszott :(
Este megnéztem felvételről a meccset, Randolph-ot rossz volt nézni...ő sem értette miért nem megy neki......mondjuk nagyon jól védekezett a Spurs is, Ginobili meg óriásit hibázott a végén de az addig nem remeklő Duncan kihúzta őket a szarból :D Mondjuk azért Popovich elmehet a pi..ába, +18-nál sem hozta be McGrady-t :x
Cumbee
Entrenador del Barça

2013.05.23. 05:58:54

JAMES!!!! 0,4 másodperccel a vége előtt eleresztett dobással 1 pontal nyert a Miami. Nagyon beteg meccs volt, igazi unikum. Szegény George, OT-re mentette a meccset, aztán 3 bedobott büntetővel vezetést szerzet úgy, hogy csak 2 másodpercet hagyott fent a táblán, de még ez is kevés volt.
James 30-10-10 TD, nagy meccs. Wade is jó volt ma, Birdman óriásit játszott. Ray-Ray-el viszont nem kis gondok vannak. Érdemben nem nagyon tud semmit sem hozzátenni a dolgokhoz. Mezőnymunkája gyakorlatilag nincs, a dobásai nem esnek. Ma a meccs végén volt egy rá kijátszott játék, hogy ő büntetőzhessen, ott is kihagyott 1-et a kettőből, ami végül majdnem a meccsbe került. Cole és Battier mezőnyben nagyon jók voltak, de ha nem tudnak pontokat hozzátenni, akkor nagyon nehéz lesz.
Chalmers sérülésére leszek kíváncsi, hogy ki kell-e hagynia valamennyit.
Tocy
Director del Fútbol

2013.05.23. 05:29:49

Jamesnek negyed órája nincs jó megoldása. Menjen a fenébe.

Ilyen nincs. Wade...

JAAAMEEEES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cumbee
Entrenador del Barça

2013.05.23. 03:19:28

Mekkora kaparás van itt.:D 1-2 játékos szinte mindig fekszik. Állat a meccs.:D Mondjuk a bírói felfogás nekem kicsit fura, még sosem láttam bírókat ennyire fújni az off. faultokat és def. 3 second violationt.

GEORGE!!! Mekkora meccs! Gyönyörű Miami védekezés, elkeseredett dobás George-tól, de csak beakadt. Hosszabbítás. (Lassításnál az a James "beteg ez a srác" fej priceless.:D)
kanty
Llegenda del Barça

2013.05.23. 02:14:50

Shabazznál még év elején is volt valami, egy ideig nem is játszhatott valami miatt, aztán a ritmust nehezebben vette fel, de a végére egész normális számokat hozott. Kb. háromszor láttam játszani, tény, hogy nem ügyetlen, s nekem ezeken a meccseken az önzősége sem tűnt fel (persze három meccs alapján nem igazán reprezentatív a véleményem :P).

Wiggins-t pedig kb. James óta a legnagyobb tehetségnek tartják. Ki kell jönnie és kész. Rutint majd szerez a ligában. Egyszerűen annyival jobb a volt a többieknél, hogy ha egy évnél többet bent maradna, az csak szimplán idő pocsékolás lenne.
Amúgy múltkor elgondolkoztam rajta, hogy mekkora lenne, ha valahogy a Raptors tankolna egyet, s megszereznék. Kanadai csapatban kanadai szuper tehetség, kicsit feldobná a franchise-t. :D Bár erre a Gay csere után sok esélyt nem látok. De, ha már Raptors tuti fog történni valami, végre Colangelót kirúgták, jön az új GM.

Ha már eddig fent maradtak, akkor belenézek a Heat meccsbe. :)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.05.23. 01:58:54

Nem Muhammad volt az aki berágott a csapattársakra is mert nem adták neki oda a labdát? :D Én erre értettem, a koráról valami dereng, de ennyire nem vagyok benne hogy mi volt vele valójában, azt tudom hogy eléggé "nagy arcú" bár lehet összekeverem valakivel.
Magick-nél meg azért gondoltam mert ha 1/1el húz a Magic akkor az center :D És Vucevic nálam inkább 4es mint center s mellé egy védőoldalon jó emberke nagyon illett volna.Harrington nem tétel már, Big Baby meg egy hasznos emberke lehetne ott.
S pont amit írtál is magasból kevés van, az hogy Nelson már nem fiatal, PG-t bárhonnan összelehet "kukázni".S a Cavsnél meg csak van egy Thompson meg Varejao még ha idős is, a Magicnél gyakorlatilag nincs magas ember, s rendben Vucevic szép számokat hozott, de rengeteget kell fejlődjön, védekezése nagyon kevés, támadásban meg sokszor meg se tudja fogni :D Mellette egy jó kis center nagyon jó páros lehetne.

Wiggins-szel meg nem értek egyet, nem hiszem hogy hátrány lenne abból, hogy marad az egyetemen sőt.Rutint kell szerezni, én soha nem vagyok híve hogy ilyen hamar bekerüljenek emberek a ligába.S mint írtam is, nem is biztos hogy indul a drafton.
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2013.05.23. 01:38:42

Bob_Marley írta:
kanty írta:
Wiggins meg szerintem tuti kijön jövőre. Nincs amiért várjon, ha olyan nagy tehetség, amilyennek ki van kiáltva, (márpedig az) akkor nincs amiért várnia.

Hát szerintem meg nem lenne butaság várnia még 1 évet.Borzasztó fiatal még azért az NCAA-be is fel kell venni a ritmust, az NBA meg aztán totál teljesen más fizikai igénybevételt igényel.S akármekkora tehetség, fizikailag fejlődnie kell, plusz a 2014es draft nagyon erősnek ígérkezik s az FA piac is, sok csapat fog betankolni ezért is lenne szerintem jobb neki egy nyugodtabb évben kijönni, lelkileg megerősödve, felkészülve.Muhammad meg nem csoda hogy lecsúszott óriási egóval, hiába ügyesnek van kikiáltva sok megfigyelő szerint még nem érett meg a játékra.Dieng csússzon le a megfelelő helyig s jó lesz a draft :D Sully-Dieng páros nyammi :mrgreen:
Ennyi erővel senkinek sem kellene kijönnie a draftra a freshman éve után. Ha valakinek, akkor pont egy ennyire biztos 1/1-nek nem éri meg tovább maradni. Bukik 1 évnyi fizetést, növeli a sérülés és az azzal járó esetleges csúszás kockázatát. Ráadásul 1/1-et, főleg ilyen hype-al kezdőnek visznek, így nincs arról sem szó, hogy esetleg eltemetik a pad végén. A fizikai fejlődés mehet az NBA-ben is, ráadásul ott kicsit jobb és nagyobb stábbal dolgozhat, így gyorsabban is tud fejlődni. Vannak speciális esetek, amikor jó, hogy még 1-2 évet marad a játékos, de a lotery pickek esetén inkább csak hátrányt jelenthet.
A Muhammad-es story meg óriási.:D Azért csúszott ennyit az év eleji várakozásokhoz képest, mert kiderült, hogy kamukáztak egy szépet, valójában 1 évvel idősebb, mint aminek mondták. Egész életében fiatalabb emberek ellen játszott, ezért tudott ennyire kiemelkedni a korosztályából, a középiskolában őt tartották az egyik legjobb játékosnak. Az idei évben viszont kiderült, hogy kevert korosztályban már akkora király a srác. Azért még mindig elég jó a lotteryhez, de közel sem akkora király, mint azt 1 éve gondolták róla.

Bob amúgy miért gondolod, hogy a Magicnek sokkal inkább szüksége van Noel-re, mint a Cavs-nek? A Magicnél ott van a fiatlal Vucevic, akiben még rengeteg potenciál van. Van mögötte egy veterán Harrington és PF poszton is van pár játékosuk, aki szükség esetén tud felfelé is játszani. PG és SG poszton viszont nincs elég mélység a csapatban, iletve ha már fiatalítás, akkor Nelsonnal sem biztos, hogy hosszú távra terveznek.
A Cavs esetében a legnagyobb gond a védekezés. A védekezés alapja pedig egy palánk alatti test, így kb a Cavs legnagyobb needje most az SF poszt mellett, egy igazi "rim protector" szerzése. Ilyet viszont nem nagyon árulnak az NBA-ben, kb mindenki féltve őrzi az ilyen centerét, így a legjobb esély arra, hogy szerezzenek valakit ilyen képességekkel, az a draft. Na nekik rohadt nagy mákjuk van, mert az idei drafton pont van egy ilyen srác,(sokkal nehezebb ilyet találni, mint egy használható SF-et, drafton, illetve FA-ként is) ráadásul legjobb elérhető játékosként is felmerül a neve, így nem fail kihúzni needre. (Arra gondolok, hogy nincs előtte 5 nagyon penge játékos, akit sajnálnának bent hagyni, csak azért, mert rá van szükségük.) A Cavs-nél a PF poszt az talán megvan TT-vel, centerben pedig van Varejao és Zeller. Zeller nem kezdő center és mostanában nem is lesz valszeg az, Varejao pedig már nem fiatal. 30 éves, 2 év van hátra a szerződéséből, utána ki tudja mi lesz. Ráadásul Noel idén kb nem is játszik majd, szal nem lesz probléma, utána pedig elférnek egymás mellett, mert kb totál más játékosok. Noelnek kell valszeg 2 év amíg támadásban is tényező lesz, eddig backup magasnak tökéletes, energiát és elit védekezést tud hozni a padról, 2 év múlva pedig meglátja a csapat, hogy hol tart TT és Noel fejlődése és ennek függvényében tud dönteni a továbbiakról.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.05.23. 00:04:10

kanty írta:
Wiggins meg szerintem tuti kijön jövőre. Nincs amiért várjon, ha olyan nagy tehetség, amilyennek ki van kiáltva, (márpedig az) akkor nincs amiért várnia.

Hát szerintem meg nem lenne butaság várnia még 1 évet.Borzasztó fiatal még azért az NCAA-be is fel kell venni a ritmust, az NBA meg aztán totál teljesen más fizikai igénybevételt igényel.S akármekkora tehetség, fizikailag fejlődnie kell, plusz a 2014es draft nagyon erősnek ígérkezik s az FA piac is, sok csapat fog betankolni ezért is lenne szerintem jobb neki egy nyugodtabb évben kijönni, lelkileg megerősödve, felkészülve.Muhammad meg nem csoda hogy lecsúszott óriási egóval, hiába ügyesnek van kikiáltva sok megfigyelő szerint még nem érett meg a játékra.Dieng csússzon le a megfelelő helyig s jó lesz a draft :D Sully-Dieng páros nyammi :mrgreen:
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2013.05.22. 21:50:02

A Cleveland mekkora egy mák franchise. :D Érdekes lesz, hogy mit lépnek. Az idei draft tényleg elég gyengének néz ki. Noel kb. egy Anthony Davis szint védőoldalon, csak támadásban korlátoltabb, ehhez jön egy ilyen sérülés és még így is 1/1. Számomra nála az a kérdés, hogy ez a sérülés "véletlen" volt, vagy ilyen lesz a pályafutása is. Persze ezt jelenleg kb. lehetetlen megmondani. Ha utóbbi, akkor a Cavs akár cserélhetné is a picket, sérülékeny, jól pattanózó védőből már van nekik egy. Ha pedig behúzzák, akkor szerintem Varejaoval kell valamit kezdeni. Februárban ezért lett volna érdemes elcserélni, mert az akkori értéke kb. a max. volt. Noel azért is lehet kecsegtető, mert szépen megvárják, amíg felgyógyul, aztán a jövő évi drafton is előkelő pozícióban lesznek. Azért finom lenne, ha jövőre is az 1/1 az övék lenne. Irving-Wiggins-Noel, Waiters, Thompson, ja és lesz egy rakás helyük a sapka alatt. Ahogy asszem Cumbee is írta, ha James nem is jön, akkor is szerezhetnek jövőre egy nagyon jó hármast, plusz egy tűrhető pad, és kész is van egy igen komoly csapat.
Az idei draft legnagyobb vesztese Shabazz Muhammad. Tavaly ilyenkor kb. azon ment a filó, hogy ő vagy Noel lesz az 1/1, erre a legfrissebb mock szerint 16. helyen kelhet el. Amit kicsit túlzásnak érzek, valahol a 10. hely környékén valaki szerintem elviszi. Még Zellerre leszek kíváncsi, aki állítólag kicsit túl van értékelve. Láttam pár Indiana meccset az idén, hét láb magas, elég harcos gyerek, érdekes lesz, hogy mire lesz képes.
Na és persze a Duke-os fiúkról se feledkezzünk meg. Igaz idén ők nem annyira lesznek előtérben - még ezen a gyengébb drafton sem -, de azért mindenképp érdekel, hogy mi lesz velük. Két végzős is van, Plumlee, aki valahol az első kör közepén kelhet el. Igazi old school center, aki az elmúlt évek során elég sokat fejlődött, kellett neki nagyon a négy egyetemi év. A másik a kis Curry. Akit a legtöbb mock-on még a második körben sem visznek el. De valamiért azt érzem, hogy valaki bevállalja. A tesóhoz hasonló dobó kb. (kis túlzás), csak védekezésben elég gyenge, mondjuk 6-2 (?)-vel SG-nek lenni jelenleg nem túl egyszerű. Ha már Duke, akkor ne feledkezzük meg Kelly-ről sem, aki kicsit nekem nowitzkis, (persze sokkal-sokkal gyengébb kiadásban) elég jól dob kintről, elég képzett, de a keménység hiányzik belőle.

A SAS valahogy behúzta, a fene egye meg. :P Duncan nem bírom, de a végén nagyot játszott. A másik nem emberi teljesítményt Parker hozta, akinek a 3. negyed elején 16 assistja volt, nem tudom, hogy végül mennyi lett.
A Memphis-t azért továbbra sem írnám le. A második félidőre Randolph is magára talált - akinek a játéka kulcsfontosságú - plusz megmutatták, hogy bárhonnan feltudnak állni. Otthon eddig veretlenek, az a minimum, hogy a két következőt hozzák.
Booner vs Randolph jump ball, azért elég kemény volt. Van Gundy gyorsan meg is jegyezte, hogy valószínűleg az NBA történelmében itt fognak a legkisebbet ugrani. :D
A végén Allen már-már busquetsi magasságokba emelkedett, Ginobili faltolta, esett egy hatalmasat, kb. mindenét beverte csak a fejét nem, aztán jött a nagy fetrengés és a fejfogás. :P

Szerk:
http://www.nba.com/news/2012-13-gm-surv ... 3Anbahpt6a

Azért van egy-két érdekesség. Lakers best defensive team 4. hely.
Legjobb SG szavazáson szavazatot kapott Durant. :D
socio66

2013.05.22. 20:20:10

howard-nál az a kérdés, hogy testben-lélekben mennyire kapja össze magát jövőre, mert az idei produktuma egy nagy nulla volt a képességeihez mérten.
természetesen hoznám én is a houston helyében, ha lehetséges, főleg ha mindenképpen akarnak valakit az idei fa-piacról, de jelenleg szerintem legalább annyira lehet mellényúlás, mint szintlépés az ember.
talán egy ponterős négyes asik mellé jobb jobb megoldás lenne, mondjuk aldridge vagy love, kár hogy nem elérhetők.
:)
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.05.22. 19:19:56

Bob_Marley írta:Én mindig azt vallom, hogy egy sikeres csapat felépítéséhet szükség van egy jó védelemre.Azért ha most is megnézzük gyakorlatilag a legjobb 4 védekező csapat van ott.Nyilván pontok is kellenek, arra ott van Harden, de az nem állapot, hogy majd a Rockets dob 140 pontot is így próbál nyerni.Howard jó védőnek számít, szerintem illene is a Rocketsba.Észből nem állt sorba lehet talán a LA-i pompa nagy elvárások miatti gyengébb idény is ennek köszönhető.
De egy fiatal energikus Rox, szerintem helyrehozhatná, s akkor velük is lehetne szépen számolni, Harden-Parsons-Lin meg ő s akkor még Thomas Robinson is, akivel szerintem még össze is illenének.
Howard igazi picsogógép lett, nagyon rossz irányba indult el, sajnálnám ha erről szólna a pályafutása további része, mert oké nem fog tudni mindig ekkorákat ugrani, de egy jó besegítő emberre mindig kell.
Szerintem jól járna vele a Rockets, csak kérdés megéri-e nekik (azt a pénzt amit kér Howard biztosan rá kell-e fordítani vagy esetleg Millsapre?), mert ha lesarkítom ott van nekik Asik, aki ugyanazt hozzátudja tenni mint Howard, csak nyilván egy "béta" verzióban.
Köszi Bob a választ és a véleményed, én örülnék neki ha jönne :mrgreen:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.05.22. 15:53:19

Én mindig azt vallom, hogy egy sikeres csapat felépítéséhet szükség van egy jó védelemre.Azért ha most is megnézzük gyakorlatilag a legjobb 4 védekező csapat van ott.Nyilván pontok is kellenek, arra ott van Harden, de az nem állapot, hogy majd a Rockets dob 140 pontot is így próbál nyerni.Howard jó védőnek számít, szerintem illene is a Rocketsba.Észből nem állt sorba lehet talán a LA-i pompa nagy elvárások miatti gyengébb idény is ennek köszönhető.
De egy fiatal energikus Rox, szerintem helyrehozhatná, s akkor velük is lehetne szépen számolni, Harden-Parsons-Lin meg ő s akkor még Thomas Robinson is, akivel szerintem még össze is illenének.
Howard igazi picsogógép lett, nagyon rossz irányba indult el, sajnálnám ha erről szólna a pályafutása további része, mert oké nem fog tudni mindig ekkorákat ugrani, de egy jó besegítő emberre mindig kell.
Szerintem jól járna vele a Rockets, csak kérdés megéri-e nekik (azt a pénzt amit kér Howard biztosan rá kell-e fordítani vagy esetleg Millsapre?), mert ha lesarkítom ott van nekik Asik, aki ugyanazt hozzátudja tenni mint Howard, csak nyilván egy "béta" verzióban.

Mellesleg sokszor olvastam már a Memphis a rémálom ellenfél a Heatnek, amiben van igazság, de úgy gondolom, hogy pl egy Spurs nehezebb lenne nekik csapatszinten.Rendben a belső részük nagyon erős, plusz Allen-Prince tud periméteren védekezni, viszont a Heat is rohadt jó védekező csapat, a liga talán két legjobb p&r védőjével (alacsony poszton mindenképp) s a Grizz se nagyon tudna pontot dobni, s úgy gondolom előbb találná meg az ellenszert a Miami mint fordítva, ráadásul James meg Wade megy befelé mint a tank könnyen jöhetnek a faltgondok, s akkor még ott van, hogy a Heat kispadot is erősebbnek érzem, egy szó mint száz a Spurs szerintem nehezebb falat nekik, Leonard nagyon jó, Parker klasszis irányító ott már lennének gondok, bent is vannak embereik, jóval többet járatják a labdát, Popovich nagyon nagy edző, s nem mellesleg a rutin a "sunyiság" is megvan náluk, öregebb csapat, amelyik sokszor a legrosszabb, szóval szerintem a Spurs nagyobb feladat lenne a Heatnek, na majd kiderül :D
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése