visca el barca írta:
szerintem meg pont forditva lesz, legalabb is ugy lenne logikus, hogy eladunk, aztán majd abból veszünk.
én még mindig amondó vagyok, hogy valdes+villa max 20-25 millió, abból megvesszük guaitat (nagyon rá vannak izgulva egy olyan 26 éves kapusra aki még nem védett egy teljes idényt soha végig) és ennyi.
a védelmet meg meg majd toldozgatják songgal meg adrianoval. volt multkor egy nyilatkozat, nekem van egy olyan sanda gyanum, h adrianobol akarnak középhátvédet csinálni, mint anno abidalbol. bár sztem adriano mindennek jó, de középső védőnek nem.
aztán majd megint tolunk egy olyan idényt, ahol 2x nem lép pályára ugyanaz a védelem. jobb oldali védők a bal oldalon, a védekező középpályások meg balhátvédek középen.
Abszolút nem offnak szánom,de bírom,te mindíg olyan pozitív vagy...
Amúgy meg Guaita nem is igazán jött szóba az utóbbi időben...De nem járnánk vele azért annyira rosszul...Amúgy is kapus poszton nagyon vissza nem tudnuk lépni VV után...Reina is kb egy szint,lepkézik néha, néha jól véd,pont mint Valdes...Ter Stegen meg előrelépés lenne az tuti...
Amúgy sztem is előszőr intézzük a kapus ügyet,utánna a védőt...Villat kb 2 nap alatt el tudjuk majd passzolni...Az ő árából veszünk egy kapust,17milláról beszélünk,többet úgyse adunk senkiért...
Amúgy tényleg jó kérdés ha Alexis marad,akkor honnan lesz még pénz...
Mert 50et szántunk igazolásra,plusz Valdes meg Villa kb 27...Az ugye akkor 77...
-Ha a kapust levesszük kb 15 minusz
-Neymarról az isten se tudja hogy mennyibe került,mikor mit kell fizetni...Ha azt nézzük hogy 50-54körül,akkor max marad 10millánk...
De az előleg ebben benne van vagy nincs jó kérdés,plusz hogy fizetünk az is...Most azt hogy még többet fizettünk érte mint a madridiak mondják hagyjuk...Összesen kb 50ről beszélnek a brazil lapok...
Ha marad 10,abból nem veszünk védőt...Kérdés honnan lesz még lé,ki megy?Olvasható Cesc,illetve Thiago is...
Nem lenne jó ha bármelyik is elmenne,mert kell a mély keret,és Cesc is sokat hozott nekünk ősszel,Thiago meg a jövő...De az is tény,hogy középpályán vagyunk a legtöbben...Amúgy el kéne nyomni Pedrot,az lenne itt a megoldás,ha Alexis marad neki kellene menni...
Amúgy lehet a megoldás az lesz,hogy hozzácsapunk pár millát a meglévőhöz,és hozunk egy Marquinhost...Az emg majd elválik...Azért meglepődnék ha nem lenne centervédő igazolás a mostani szezon után...Bár Barthra bíztató,és Adrianot sem írnám le centerben,de akkor is...Az is kérdés persze hogy mennyire kötött ez az igazolási keret,eddig Rosellék komolyan vették,de össze vissza megy a sumákolás,pont semmit nem jelent mit mondanak a médiának...Nyílvan ha olcsón akarunk vásárolni azt kell kifelé kommunikálni hogy ennyi pénz van nincs több...Ne higyjük el azért mindent...