Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Bestbarca
Entrenador del Barça

2013.05.27. 17:16:54

visca el barca írta:én csak azokra a nyilatkozatokra probalok épiteni amiket olvasni. azért ahhoz nem kell nagy jos tehehetség h lássuk: neymar után nem fogunk 40 milliot kiadni egy silvaért :D tavaly sem tettük meg, idén sem fogjuk. ugy vannak vele, hogy van 4-5 ember a középső posztokra, vhogy majd csak megoldják :D
Van benne vmi,bár ne legyen igazad(igazunk)...Sztem mindketten örülnénk ha meglepnénk minket...

Amúgy TS bukta valszeg,eleve nem láttam rá sok esélyt...De ettő még jöhet egy center védő,sztem veszünk azért olcsón vkit,Marquinhos lesz ebből nekm most az a megérzésem...Fiatal gyors tehetséges...És felmerült már,ha Tito fejébe is az járhat,hogy TSt úgyse kapom meg,vki meg kéne,akkor legyen ő,őt el lehet hozni olcsón,még mindíg jobb mintha nemjön senki...

Amúgy realisan addig votl szó itt kalsszis védő igazolásáról,míg úgy volt hogy kb 25ért megy Sanchez a Juventusba...Csakhogy elkezdett jól teljesíteni végre,és kirúgni sem lehet innen maradni akar...Enélkül a pénz nélkül nem nincs lé mindőségi védőre...Kérdes akkor hogy lesz most...He tényelgesen csak kb 10millánk fog maradni védőre,honenn lesz még pénz...Nem hinném hogy meg merti lépni aveztőség és Tito hogy megint nem lesz center védő igazolás,egy ilyen szezon után,a 7-0 erre biztosíték...Vagy ki elsz szúrv aa szemünk egy olcs megoldással,ami persze ettől még beválhat...Vagy megy vki még,Cesc-t is vinnék kb 25ért,és ha belegondolnuk lehetne nélkülözni azért így vagy úgy...Thiago ha megy az meg hiba lenne,de fene tudja lehet nem lehet megállítani akkor ott a pénz...De különben nem lesz itt nagy védő igazolás sztem...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bestbarca 2013.05.27. 17:42:37-kor.
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
visca el barca
Presidente del Barça

2013.05.27. 17:05:10

én csak azokra a nyilatkozatokra probalok épiteni amiket olvasni. azért ahhoz nem kell nagy jos tehehetség h lássuk: neymar után nem fogunk 40 milliot kiadni egy silvaért :D tavaly sem tettük meg, idén sem fogjuk. ugy vannak vele, hogy van 4-5 ember a középső posztokra, vhogy majd csak megoldják :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Bestbarca
Entrenador del Barça

2013.05.27. 16:49:30

visca el barca írta: szerintem meg pont forditva lesz, legalabb is ugy lenne logikus, hogy eladunk, aztán majd abból veszünk.

én még mindig amondó vagyok, hogy valdes+villa max 20-25 millió, abból megvesszük guaitat (nagyon rá vannak izgulva egy olyan 26 éves kapusra aki még nem védett egy teljes idényt soha végig) és ennyi.

a védelmet meg meg majd toldozgatják songgal meg adrianoval. volt multkor egy nyilatkozat, nekem van egy olyan sanda gyanum, h adrianobol akarnak középhátvédet csinálni, mint anno abidalbol. bár sztem adriano mindennek jó, de középső védőnek nem.

aztán majd megint tolunk egy olyan idényt, ahol 2x nem lép pályára ugyanaz a védelem. jobb oldali védők a bal oldalon, a védekező középpályások meg balhátvédek középen.
Abszolút nem offnak szánom,de bírom,te mindíg olyan pozitív vagy... :D

Amúgy meg Guaita nem is igazán jött szóba az utóbbi időben...De nem járnánk vele azért annyira rosszul...Amúgy is kapus poszton nagyon vissza nem tudnuk lépni VV után...Reina is kb egy szint,lepkézik néha, néha jól véd,pont mint Valdes...Ter Stegen meg előrelépés lenne az tuti...

Amúgy sztem is előszőr intézzük a kapus ügyet,utánna a védőt...Villat kb 2 nap alatt el tudjuk majd passzolni...Az ő árából veszünk egy kapust,17milláról beszélünk,többet úgyse adunk senkiért...

Amúgy tényleg jó kérdés ha Alexis marad,akkor honnan lesz még pénz...
Mert 50et szántunk igazolásra,plusz Valdes meg Villa kb 27...Az ugye akkor 77...

-Ha a kapust levesszük kb 15 minusz
-Neymarról az isten se tudja hogy mennyibe került,mikor mit kell fizetni...Ha azt nézzük hogy 50-54körül,akkor max marad 10millánk...
De az előleg ebben benne van vagy nincs jó kérdés,plusz hogy fizetünk az is...Most azt hogy még többet fizettünk érte mint a madridiak mondják hagyjuk...Összesen kb 50ről beszélnek a brazil lapok...

Ha marad 10,abból nem veszünk védőt...Kérdés honnan lesz még lé,ki megy?Olvasható Cesc,illetve Thiago is...

Nem lenne jó ha bármelyik is elmenne,mert kell a mély keret,és Cesc is sokat hozott nekünk ősszel,Thiago meg a jövő...De az is tény,hogy középpályán vagyunk a legtöbben...Amúgy el kéne nyomni Pedrot,az lenne itt a megoldás,ha Alexis marad neki kellene menni...

Amúgy lehet a megoldás az lesz,hogy hozzácsapunk pár millát a meglévőhöz,és hozunk egy Marquinhost...Az emg majd elválik...Azért meglepődnék ha nem lenne centervédő igazolás a mostani szezon után...Bár Barthra bíztató,és Adrianot sem írnám le centerben,de akkor is...Az is kérdés persze hogy mennyire kötött ez az igazolási keret,eddig Rosellék komolyan vették,de össze vissza megy a sumákolás,pont semmit nem jelent mit mondanak a médiának...Nyílvan ha olcsón akarunk vásárolni azt kell kifelé kommunikálni hogy ennyi pénz van nincs több...Ne higyjük el azért mindent...
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
visca el barca
Presidente del Barça

2013.05.27. 16:02:31

Capon írta:Úgy gondolom én is, hogy most jön majd a kapus igazolásunk. Azt hamar letudjuk utána jönnek a játékos eladások. Villa, kp-ról valaki, fiatalok akik nem játszanak (JDS) és a kölcsönbe lévő játékosok és miután befolyt a pénz értük utána foglalkozunk majd a védő poszt betöltésével.
szerintem meg pont forditva lesz, legalabb is ugy lenne logikus, hogy eladunk, aztán majd abból veszünk.

én még mindig amondó vagyok, hogy valdes+villa max 20-25 millió, abból megvesszük guaitat (nagyon rá vannak izgulva egy olyan 26 éves kapusra aki még nem védett egy teljes idényt soha végig) és ennyi.

a védelmet meg meg majd toldozgatják songgal meg adrianoval. volt multkor egy nyilatkozat, nekem van egy olyan sanda gyanum, h adrianobol akarnak középhátvédet csinálni, mint anno abidalbol. bár sztem adriano mindennek jó, de középső védőnek nem.

aztán majd megint tolunk egy olyan idényt, ahol 2x nem lép pályára ugyanaz a védelem. jobb oldali védők a bal oldalon, a védekező középpályások meg balhátvédek középen.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Krisztian91
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2013.05.27. 15:43:22

Ter Stegen érkezésének örülnék a legjobban. Utána már csak 1 jó védőre lenne szükségünk. (esetleg 2-re, ha valaki távozna onnan)
Capon
Llegenda del Barça

2013.05.27. 15:30:16

Úgy gondolom én is, hogy most jön majd a kapus igazolásunk. Azt hamar letudjuk utána jönnek a játékos eladások. Villa, kp-ról valaki, fiatalok akik nem játszanak (JDS) és a kölcsönbe lévő játékosok és miután befolyt a pénz értük utána foglalkozunk majd a védő poszt betöltésével.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
kajtarp
Barça C

2013.05.27. 11:13:42

LG írta:
Varatrix írta:
Deus írta:Thiago Silva és még egy belső védő kell.
Mé gegy? Én is gondolkoztam rajta de azzal Bartrának befellegzik, avagy feleslegesen igazoljuk le. Vagy eladunk valaki mást? Piqué, Puyol, Masch, Bartra, T. Silva?

Szerintem azzal hogy jött Neymar és Alexis is elmondta hogy marad, kialakult a jövőévi támadósor. Szóval Neymar :arrow: Villa
Marad: Messi, AS, Pedro, Tello.

Szerintem most majd a kapus poszt következik mert gyorsabban elintézhetik mint a védő kérdést. Ráadásul talán fontosabb is...
Szerintem egy középhátvéd elég most. Mondjuk a belső védőink idei teljesítménye talán kettőt is indokolna, de adnék a meglévőknek még egy utolsó esélyt, az elsősorban Piquere vonatkozik. Illetve tényleg hátha Bartra robbant egy nagyot.
szerintem is kell 2 belső védő. lehetne rotálni, nem lennének kifacsarva a játékosok tavaszra. Valamint igenis legyen verseny a csapatba kerülésért. Bartra-t meg már két éve kölcsön kellett volna adni egy spanyol csapatnak, ahol folyamatosan játszhatott volna kezdőként. Többet fejlődött volna jóval, mint így.

Mascherano meg nem belső védő, attól független, hogy vészmegoldásnak jó.

Szerintem Alves-nek kellene még egy jó nagy fejmosást tartani, mert egyszerűen tűrhetetlen hogy 10-ből 9 beadása a lelátón vagy az oldalvonalon köt ki. Valamint az, hogy rengeteg labdát ad el az ellenfél tizenhatosánál, utána az ellenfél meg úgy kontrázik, ahogy csak akar.

Szintúgy Piqué-re is ráférne egy kis elbeszélgetés, mert nagyon gyenge volt idén, meg tavaly is. Közelébe se volt annak a teljesítménynek, amit első néhány évében produkált.

Abidal-t viszont meg kellene tartani. Akár cserének is.
Deus
Boixos Nois

2013.05.27. 11:10:17

messideco írta:A Barca és a Manchester United is figyeli Marchettit, a Lazio kapusát. -forrás: corsport.

Na ennek örülnék, ha a Ter Stegen-üzlet nem jönne létre :) Ugye most egy kapus megszerzésén van a hangsúly.
Ha a Ter Stegen nem jön össze (ami nem valószínű, hacsak a vezetőség más valakit akar), akkor nálam szigorúan a következő kapus aki szóba jöhet: Thibaut Courtois
KépKép
messideco
Presidente del Barça

2013.05.27. 11:06:51

A Barca és a Manchester United is figyeli Marchettit, a Lazio kapusát. -forrás: corsport.

Na ennek örülnék, ha a Ter Stegen-üzlet nem jönne létre :) Ugye most egy kapus megszerzésén van a hangsúly.
Kép
"And my heart will leave you never."
Castiel
Capitá del Barça

2013.05.27. 10:50:40

Amúgy most akkor a vezetőségben is lessz változás? Ha jól tudom talán Zubi volt feltéve kérdőjelre, hogy esetleg leváltják... erről valami infó? Vagy ez nem befolyásolja érdemben az igazolásokat? :oops: :roll:
Kép
Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
LG
Az Év fórumozója 2016

2013.05.27. 10:16:46

Varatrix írta:
Mé gegy? Én is gondolkoztam rajta de azzal Bartrának befellegzik, avagy feleslegesen igazoljuk le. Vagy eladunk valaki mást? Piqué, Puyol, Masch, Bartra, T. Silva?

Szerintem azzal hogy jött Neymar és Alexis is elmondta hogy marad, kialakult a jövőévi támadósor. Szóval Neymar :arrow: Villa

Szerintem most majd a kapus poszt következik mert gyorsabban elintézhetik mint a védő kérdést. Ráadásul talán fontosabb is...
Szerintem egy középhátvéd elég most. Mondjuk a belső védőink idei teljesítménye talán kettőt is indokolna, de adnék a meglévőknek még egy utolsó esélyt, az elsősorban Piquere vonatkozik. Illetve tényleg hátha Bartra robbant egy nagyot.
Varatrix
Director del Fútbol

2013.05.27. 09:15:56

"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Capon
Llegenda del Barça

2013.05.26. 19:18:11

:)
Ez egy ilyen örök vitás kérdés marad. Nekem az első perctől kezdve tetszett a dolog, másoknak kicsit sem nyerte el a tetszését. Ha jól emlékszem a többség a Te véleményeden volt már akkor is.
sjd
Llegenda del Barça

2013.05.26. 19:11:36

Capon írta: Szerintem marha jó üzlet volt!
Kellett a pénz, látni kellett, hogy Bojan mire képes valójában, mert különben most is azon vitatkozna a fórum, hogy mekkora tehetség vagy mégsem, más állta a fizetését is évekig és most 1 milliós ráfizetéssel visszavesszük. Szerintem nagyon átgondolt és okos lépés volt!!!
Annyi a problémám ezzel, h sztem egy Guardiolának nem kell 2 évre elpasszolnia Bojant ahhoz, hogy rájöjjön mire képes. És mégis mit vártak egy focistától, akinek innen is kifelé állt a rúdja? Hogy majd kiszorítja Tottit a Romából? Egyszerűen nem ismerték be, h meg akarnak szabadulni tőle, de a pénz kellett, és ebből lett ez a konstrukció. Mert ha akkora sztárrá vált volna, akkor meg megveszi a Roma még 28-ért, szóval benne sem volt az a lehetőség, hogy Bojan egy kezdő szintű focistaként tér vissza a Barcába. (Ezt sztem leírtam akkor is) És még annyi a gáz ezzel, h akkor még kaptunk érte 12 milliót, de most nincs az az olajmágnás, aki egy fillért is fizetne a gyerekért. Hosszú távon nagyon nem volt átgondolt és jó döntés.
Deus
Boixos Nois

2013.05.26. 18:47:08

Na, Neymar pipa.

Márcsak Ter Stegen, Thiago Silva és még egy belső védő kell.
KépKép
Gergely
Jugador del Barça

2013.05.26. 17:35:57

visca el barca írta:
JOseppe írta:Állitólag két védőt is igazol a BD. Hát hogyha elengedik Hummelst, és esetleg megtudnánk szerezni korrekt áron. :wink: Remélem Titóék lecsapnak rá. :roll:
tegnap is leirtam, senki nem csapott rá. a bvb most vett 9,5 m euroert belso vedot. 100%-ig biztos vagyok h vagy subotic, vagy hummels a nyaron elmegy.

Santana helyére helyére veszik , 2-3 hete hallottam , hogy Santana is távozik a Dortmundból de ez arrafelé nyílt titok volt , hogy a Schalke igazolja le!

Sajnos 1000 % a belső védő pár maradása...
Capon
Llegenda del Barça

2013.05.26. 16:52:34

sjd írta:
kova4 írta:Aha értem. akkor ezekszerint a roma nem akarja megtartani..
Eleve sem volt túl valószínű, h a Roma összesen 40 milliót fog fizetni Bojanért :D
Egész egyszerűen kaptunk egy 12 milliós kölcsönt a Romától, 2 év lejárattal és 8 %-os THM-mel, és ennek Bojan volt a záloga.
(Ha jól emlékszem ráadásul pont azon a nyáron vt mindez, amikor likviditási problémák miatt passzoltuk vissza Csigát, szóval még lehet értelme is volt)
Szerintem marha jó üzlet volt!
Kellett a pénz, látni kellett, hogy Bojan mire képes valójában, mert különben most is azon vitatkozna a fórum, hogy mekkora tehetség vagy mégsem, más állta a fizetését is évekig és most 1 milliós ráfizetéssel visszavesszük. Szerintem nagyon átgondolt és okos lépés volt!!!
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.05.26. 12:54:49

http://www.totalbarca.com/2013/news/off ... e-seasons/

A totalbarca szerint összesen fizetünk 25-28 milliót+2 barátságos meccs+10 millió, amit korábban kiadtunk. Ez az ára barátságosabb lenne, mint az 50.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
sjd
Llegenda del Barça

2013.05.26. 12:41:37

kova4 írta:Aha értem. akkor ezekszerint a roma nem akarja megtartani..
Eleve sem volt túl valószínű, h a Roma összesen 40 milliót fog fizetni Bojanért :D
Egész egyszerűen kaptunk egy 12 milliós kölcsönt a Romától, 2 év lejárattal és 8 %-os THM-mel, és ennek Bojan volt a záloga.
(Ha jól emlékszem ráadásul pont azon a nyáron vt mindez, amikor likviditási problémák miatt passzoltuk vissza Csigát, szóval még lehet értelme is volt)
kova4
Barça B

2013.05.26. 12:36:51

Barcaman1993 írta:
kova4 írta:ne haragudjatok, de nem értem, hogy miért kell nekünk bojanra 14 millát költeni, vagy miért kell visszavásárolni?? :?: :roll:
2 éve az AS Roma 12 millió euróért vette meg tőlünk. A szerződésben szerepel egy olyan záradék, hogy 2 év múlva (tehát idén) kötelezően vissza kell vásárolnunk 13 millióért, vagy a Roma fizet további 28 milliót, így megszerezve a játékos teljes játékjogát.
Akkor jó dolognak tűnt ez az üzlet. Most inkább bukásnak.
Aha értem. akkor ezekszerint a roma nem akarja megtartani..
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.05.26. 12:32:35

kova4 írta:ne haragudjatok, de nem értem, hogy miért kell nekünk bojanra 14 millát költeni, vagy miért kell visszavásárolni?? :?: :roll:
2 éve az AS Roma 12 millió euróért vette meg tőlünk. A szerződésben szerepel egy olyan záradék, hogy 2 év múlva (tehát idén) kötelezően vissza kell vásárolnunk 13 millióért, vagy a Roma fizet további 28 milliót, így megszerezve a játékos teljes játékjogát.

Akkor jó dolognak tűnt ez az üzlet. Most inkább bukásnak.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
kova4
Barça B

2013.05.26. 12:28:43

ne haragudjatok, de nem értem, hogy miért kell nekünk bojanra 14 millát költeni, vagy miért kell visszavásárolni?? :?: :roll:
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.05.26. 12:28:07

Bojant kötelező visszavennünk? Nem opciós jog vt csak rá?
blaugrana99
Jugador del Barça

2013.05.26. 12:26:43

Most már csak egy kapus kell meg egy középső védő és kész is vagyunk. :)
visca el barca
Presidente del Barça

2013.05.26. 12:22:12

Tobias88 írta:Amúgy az kérdés, hogy tavaly kapott e a Santos már 10 misit, mert akkor csak 40 milliót kell idén odaadni nekik. Számoljunk a rosszabb verzióval és nézzük meg hogy körülbelül mi várható nyáron.

- Neymarra kimegy idén 50 millió
- Bojan visszajön 13 millióért
- Kimegy Villa és Valdes kb 25 millióért nagyjából

Más eladása a hírek szerint nem várható a jelenlegi csapatból, viszont kölcsönben van: Cuenca, Affelay, Fontas

Ha megpróbálnánk megszabadulni a ballaszttól, akkor is valahogy így alakulna: Krkic 7m, Cuenca 4m, Affelay 6m, Fontas 3m. A 38 milliós minusz így is 18 lenne és még kell venni egy kapust. Ter stegen lesz valószínű 10-12 millióért, rosszabb esetben -30 millió idén.
itt valamit nagyon elszámoltál,

hiszen 50 millio volt igazolásokra + eladások is voltak betervezve. az eladások villa és valdes kb 25 ahogy irtad, meg van a "ballaszt" akikért ha 10 milliot begyujtunk már jó. tehát ez összesen kb 85-90 millio

neymarra elment mondjuk 28 millio. az hogy a sajto pénzzé teszi a hakni meccseinket az klubnak egy forintba se kerül, mert az nem nekünk kiadás, hanem a santosnak bevétel.

de legyen mondjuk ilyen olyan záradékokkal 35-40 millio. ehhez hozzájön bojan 14-ért az 50-55 millio

még mindig marad 30 ami költhető. nem tudom neked hol jött ki minusz 30 :roll:
Kép
Válasz küldése