Én azt se szoktam írni, hogy bizonyítson valahol, mellesleg egy Seria A azért elég jó terep, főleg védőszempontból.visca el barca írta: tegnap néztem ASR-SS olasz kupa döntőt, ott láttam a srácot, meg tán' még vagy 2x, de én nem látom benne azt a nagy kraftot. (meg amugy is furcsa toled ezt hallani, akinél mindig az az első szempont h ismerje a közeget, meg bizonyitson vhol)
Thiago Silva nálam Hummels előtt lenne, de sok az amit kérnek érte, nálam a német abszolút nem játszik , Marquinhos gyors, erőszakos ilyenek kellenek, s Olaszország mégiscsak hasonló közeg mint Olaszország, egyáltalán nem érzem a furcsaságot.Kapus poszt az speciális.
Nem főellenség, csupán tartok a sráctól, egy jó működő gépezetbe, főleg hogy ilyen fiatal nagy nyomás stb, olyan gépezetbe ami működik, nagyon nem érzem úgy, hogy hiányzó láncszem lenne.Bestbarca írta:
Látom neked Neymar kb a főellenség...Nincs szükségünk rá,szakmailag sem indokolt...Miért is...Mert rendes meccsen olyan remekül megoldottuk a góllövést Messi nélkül,és soha semmi gondd nem volt a támadóinkkal...Aham...Balon évek óta csak baj van...Utoljára Villa odotta meg vhogy még 11ben,de azóta katasztrófa ő is...Végre egy szélső jön és nem csatár vagy középpályás játszik ott...Igen meg tudnánk oldani nélküle is,mint a hogy meg tudnánk oldani hátul egy plusz védő nélkül is...Ugyan akkora hiba mindkettő...Mert ha nyerni akarunk nagy címeket,akkor nem csak megoldani kell egy egy pozíciót,hanem előre kell lépni minőségben egyes pozíciókban...Érvényes ez a védelemre,és a csatársorra is egyaránt,sztem ugyan akkora a baj mindkét helyen...Alexis kezdi összeszedni magát,de ő meg jobbon az igazi...Tehát ponthogy baloldalra kellett vki,és jön Neymar...
Szélső kérdést már múltkor is leírtam s a hozzá kapcsolódó feladatkört, az tény ha odafog kerülni be kell rúgni, ezt elvárható mindenkitől, ezzel voltak gondok, de ne állítsuk már be hogy apátia lenne miközben idén rúgtuk majdnem a legtöbb gólt.Lehet szép nem szép a Messi "központosság" de a leghatékonyabb, innentől fogva nyilván ez megy, lehet ezen változtatni, ez a jelenlegi szisztéma elcseszését jelentheti.
Nem tudhatjuk egy más rendszer mit hozhat, de pl Neymarnak jelenleg helye sincs meg, plusz valakinek fel kell adni az "érdekeit", ez nyilván nem Messi lesz, ezért írtam, hogy be kell illeszkednie a brazilnak, 2 sétamanót nem fogunk elbírni, jöhet hátra 4 új igazolás meg kiállhatunk 12 emberrel is egy meccsen.Én nem látom azt, hogy sikerülne megérteni a játékot, de ez is fikció, s ne így legyen, hanem hozzon egy biztos pontot, Alexis féle játékkal maximálisan kiegyeznék, főleg hogy itt a chilei is, aki berúgja mostanában, s mellette mezőnyben továbbra is dolgozik, ez kell a braziltól is.
Én már írtam, minden racionális gondolatmenet Neymar ellen szólt, innentől a srácon múlik, nem főellenség ezt leszögezem, de én speciel nagyon nem szeretem azt a birka játékot amit eddig tőle láttam.
Nem is rád értettem.visca el barca írta: amugy meg tök jó h leirtad bob, mert rám mindegyik pont igaz. nem érdekelnek sem az olajmágnások, sem a qatar airways![]()

Köszönöm, ez meg a másik, hogy Messi nélkül sem áll meg az élet, akkor mások a szerepkörök is, s ugyanúgy nem a góllövéssel van a gond.Akkor a szélsők helyzete is megváltozik.sjd írta: Csak halkan jegyzem meg, hogy az elmúlt 8 bajnokiból összesen 1 db volt, amikor nem tudtunk gólt lőni úgy, h Messi nem volt a pályán (Athletic). Ennyit arról, h nem tudunk gólt lőni nélküle. Neked, és mindenkinek is sokkal jobban kéne azokon a meccseken gondolkodni, amikor vele sem voltunk képesek gólt lőni. (Bayern, Real, Milan odavágó)
De végül is támadóposzton tényleg nagyobb gondok vannak, mint hogy egész évben szélsőhátvédek meg vkp-k játszottak védőt, a 0 BL-tapasztalattal rendelkező Bartrát kellett bedobni az elődöntőben, meccsenként stabilan egy gólt kapunk és nem hogy a Bayern, de még a Depor is rúg nekünk 4-et. Egyáltalán örülnék, ha ugyanolyan fontos lenne a kettő Rossell szemében, de amennyiben nem jelentkezik be valami olajsejk Valdesért, Neymart ezen a poszton fogja megspórolni (vagy a kapuson, az sem jobb)
Ő meg rúg évi x gólt, ha játszik ez a feladata.