Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
najovannemvagyokénatevélemnyedrekivancsikisbaratom.lui1698 írta:Nem árt, ha előtte kicsit olvasgatsz, nehogy azt hidd, hogy a Batman 4-et nézed.visca el barca írta:este megszeretném nézni a terminator 4-et, viszont az 1-3-ra alig emlékszem. mehet ugy?

Nem árt, ha előtte kicsit olvasgatsz, nehogy azt hidd, hogy a Batman 4-et nézed.visca el barca írta:este megszeretném nézni a terminator 4-et, viszont az 1-3-ra alig emlékszem. mehet ugy?

Szerintem is jó, itt a második rész előzetese.sjd írta:Anchorman
Most így vizsgák után nagyon jól esett ez a teljesen agyhalott humor, rég láttam már ilyen jó vígjátékot.

várós bizonymiihii írta:'MACHETE KILLS' TEASER TRAILER
Szeptember 13-tól nyomják a Machete folytatását és elég komoly névsort toltak bele. Várós

A mágussoadroli írta:Mondjatok már valami jó mindfuck filmet, ahol nagy csavarok vannak. Nolan filmek, Viharsziget, Hatodik érzék, Hetedik...ilyesmitKöszi.
23-as szám, Álmok otthona?soadroli írta:Mondjatok már valami jó mindfuck filmet, ahol nagy csavarok vannak. Nolan filmek, Viharsziget, Hatodik érzék, Hetedik...ilyesmitKöszi.

Eleve nem érdekelt túlságosan,sjd írta:Amúgy nem igazán megy a hype így a premier közeledtével, szóval jól sejtem, h nem igazán maradt senki, akit érdekelne a Másnaposok 3?
Jól, legalább is engem egyáltalán nem. A második is is szenvedés volt, ez meg aztán szerintem csak ráadás lesz. imdb-n is jól áll...sjd írta:Amúgy nem igazán megy a hype így a premier közeledtével, szóval jól sejtem, h nem igazán maradt senki, akit érdekelne a Másnaposok 3?

Innentől tárgytalan amit mondtamsjd írta:Hát én meg pont hogy az After Earth-re értettem, mi másra?bence-barca írta: Most nem erre az After Earth-re értettem![]()
Hát én meg pont hogy az After Earth-re értettem, mi másra?bence-barca írta: Most nem erre az After Earth-re értettem
Most nem erre az After Earth-re értettem, mert ez a film egy kicsit sem fog meg és előbb nézem meg a Megashark vs Giant octopust, mert azon legalább jókat röhögheteksjd írta: Most gondoljuk együtt végig, mi az utolsó komoly film, amit a Disney készített, és jó volt?
Magyarul nem Pixar, nem Vasember bohóckodásai, nem Jack Sparrow humora, hanem rendes, felnőtteknek szóló, normális film. (Gondolom ezen nincs vita, h ebben az After Earth-ben azért nem ilyen Legolas-típusú poénok fognak menni ezerrel)
John Carter. Tron. Prince of Persia. Narnia krónikái. Micsoda remekművek.
Most megmondom előre, h ebből is lesz valami hasonló összeborulós, hatásvadász családi dráma, és nem sokkal több, mert ez a Disney. Mint ahogy a Minimaxon sem vetítenek horrort este 10 után, ők sem fogják meghazudtolni magukat.

Köszi, tényleg jó volt. Tudsz mást is?lui1698 írta: http://www.youtube.com/watch?v=T1LE0cHjVHU

http://www.youtube.com/watch?v=T1LE0cHjVHUsoadroli írta:Mondjatok már valami jó mindfuck filmet, ahol nagy csavarok vannak. Nolan filmek, Viharsziget, Hatodik érzék, Hetedik...ilyesmitKöszi.