Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hardy nagyon nagyot alakít. Annyira hitelesen játszik, hogy simán elhinném neki, hogy tényleg ilyen a való életben is. Kedvelem, mint színészt, Bane-t is jól megformálta, Eames szerepében is tetszett az Eredetben, na de itt adott nagy színészi játékot, még ha ez a film olyan is, hogy nem tudom jellemezni. Látni kell, azt mindenkinek eldönteni, hogy mit gondol róla.sjd írta:Bronson kapcsán mindig gondolkozom h megnézzem-e, de akármennyire is érdekelt Hardy miatt, Winding Refn folyamatosan elriaszt tőle. Valószínűleg egyébként előbb-utóbb meglesem, de az nem most lesz.
Abszolút egyetértek, másodszorra már nálam sem volt a legnagyobb durranás, de attól még mindig jó kis film!sjd írta:Zombieland
Ismét bebizonyosodott, h minden vígjáték egyszer nézős, sajnos a poénok nagy része már nem ült, tekintve, h emlékeztem rájuk. (Bár a "Zombie Kill of The Week"-et pont elfelejtettem, úh azon majd meghaltam ) De szerencsére ez még így is überkirály film, főleg az utolsó fél óra, úgyhogy tképpen másodszorra remekül szórakoztam.
Én már régóta meg akarom nézni, pont a 8.1 miatt, de engem is meglepett látatlanban, h egy ilyen jellegű film ennyire jó legyen. Most mondjuk eléggé elijesztettél tőle, de lehet h belepillantok vmikor.lui1698 írta:Oké, valaki mondja már meg nekem, hogy ez a film miért nyócegy' az imdb-n? :
http://www.imdb.com/title/tt0093779
Kb. fél órát néztem tegnap, de olyan, mint egy gyengébb vasárnap délutáni bohóckodás az rtl-en...
REMY írta:Eleven testek
Faust írta:Összehegesztettem egy képet az eddigi filmjeimből, ki találja meg a közös nevezőt?
Világítás.hogy mi a neve annak a technikának amikor a színész arca úgy van megvilágítva,hogy gyakorlatilag a szeme van kiemelve.
Faust írta:Mihi nyerte a fődíjat, a...a...szóval igen, igazad van.![]()
ez tán' kielégitTim írta:Illetve mifenét csinál egy bestboy a forgatáson?
hát remélem annyira hulye nem vagyok h ne értsemFaust írta:Veb, ha valamit nem értesz, kérdezz meg, max nem fogok tudni rá korrekt választ adni.
én már csak ilyen komolytalan gyerek vagyoksoadroli írta:A 2-re hogy nem lehet emlékezni kedves VEB? Talán csak egyszer láttad legény korodban? Ejnye-bejnye, a komolyabb arcok már minimum 20x láttákvisca el barca írta:este megszeretném nézni a terminator 4-et, viszont az 1-3-ra alig emlékszem. mehet ugy?
A 2-re hogy nem lehet emlékezni kedves VEB? Talán csak egyszer láttad legény korodban? Ejnye-bejnye, a komolyabb arcok már minimum 20x láttákvisca el barca írta:este megszeretném nézni a terminator 4-et, viszont az 1-3-ra alig emlékszem. mehet ugy?
Van benne egy-két visszautalás, úh én is utólag raktam össze pár dolgot, de sztem ezek nem olyan fontosak, h újranézd az egészet.visca el barca írta:este megszeretném nézni a terminator 4-et, viszont az 1-3-ra alig emlékszem. mehet ugy?
Mindet te rendeztedFaust írta:Összehegesztettem egy képet az eddigi filmjeimből, ki találja meg a közös nevezőt?
Mindegyiken van legalább egy férfi. Küldheted a kest.Faust írta:Összehegesztettem egy képet az eddigi filmjeimből, ki találja meg a közös nevezőt?
Az a kis szellemalak visszatérő jelenségFaust írta:Összehegesztettem egy képet az eddigi filmjeimből, ki találja meg a közös nevezőt?
najovannemvagyokénatevélemnyedrekivancsikisbaratom.lui1698 írta:Nem árt, ha előtte kicsit olvasgatsz, nehogy azt hidd, hogy a Batman 4-et nézed.visca el barca írta:este megszeretném nézni a terminator 4-et, viszont az 1-3-ra alig emlékszem. mehet ugy?