Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem árt, ha előtte kicsit olvasgatsz, nehogy azt hidd, hogy a Batman 4-et nézed.visca el barca írta:este megszeretném nézni a terminator 4-et, viszont az 1-3-ra alig emlékszem. mehet ugy?
Szerintem is jó, itt a második rész előzetese.sjd írta:Anchorman
Most így vizsgák után nagyon jól esett ez a teljesen agyhalott humor, rég láttam már ilyen jó vígjátékot.
várós bizonymiihii írta:'MACHETE KILLS' TEASER TRAILER
Szeptember 13-tól nyomják a Machete folytatását és elég komoly névsort toltak bele. Várós
A mágussoadroli írta:Mondjatok már valami jó mindfuck filmet, ahol nagy csavarok vannak. Nolan filmek, Viharsziget, Hatodik érzék, Hetedik...ilyesmitKöszi.
23-as szám, Álmok otthona?soadroli írta:Mondjatok már valami jó mindfuck filmet, ahol nagy csavarok vannak. Nolan filmek, Viharsziget, Hatodik érzék, Hetedik...ilyesmitKöszi.
Eleve nem érdekelt túlságosan,sjd írta:Amúgy nem igazán megy a hype így a premier közeledtével, szóval jól sejtem, h nem igazán maradt senki, akit érdekelne a Másnaposok 3?
Jól, legalább is engem egyáltalán nem. A második is is szenvedés volt, ez meg aztán szerintem csak ráadás lesz. imdb-n is jól áll...sjd írta:Amúgy nem igazán megy a hype így a premier közeledtével, szóval jól sejtem, h nem igazán maradt senki, akit érdekelne a Másnaposok 3?
Innentől tárgytalan amit mondtamsjd írta:Hát én meg pont hogy az After Earth-re értettem, mi másra?bence-barca írta: Most nem erre az After Earth-re értettem![]()
Hát én meg pont hogy az After Earth-re értettem, mi másra?bence-barca írta: Most nem erre az After Earth-re értettem
Most nem erre az After Earth-re értettem, mert ez a film egy kicsit sem fog meg és előbb nézem meg a Megashark vs Giant octopust, mert azon legalább jókat röhögheteksjd írta: Most gondoljuk együtt végig, mi az utolsó komoly film, amit a Disney készített, és jó volt?
Magyarul nem Pixar, nem Vasember bohóckodásai, nem Jack Sparrow humora, hanem rendes, felnőtteknek szóló, normális film. (Gondolom ezen nincs vita, h ebben az After Earth-ben azért nem ilyen Legolas-típusú poénok fognak menni ezerrel)
John Carter. Tron. Prince of Persia. Narnia krónikái. Micsoda remekművek.
Most megmondom előre, h ebből is lesz valami hasonló összeborulós, hatásvadász családi dráma, és nem sokkal több, mert ez a Disney. Mint ahogy a Minimaxon sem vetítenek horrort este 10 után, ők sem fogják meghazudtolni magukat.
Köszi, tényleg jó volt. Tudsz mást is?lui1698 írta: http://www.youtube.com/watch?v=T1LE0cHjVHU
http://www.youtube.com/watch?v=T1LE0cHjVHUsoadroli írta:Mondjatok már valami jó mindfuck filmet, ahol nagy csavarok vannak. Nolan filmek, Viharsziget, Hatodik érzék, Hetedik...ilyesmitKöszi.
Mármint egyenként is annak tartom őket. Will Smith egy erős közepes színész, aki sikeresen beletenyerelt egy-két gigaprodukcióba, hozott egy-két jó alakítást (MiB), és ettől akkora pofája lett, mint a ház. Kezdve a 20 milliós gázsival, meg h nem vállalja el a Django-t, mert nem ő lenne a fsz. Kezet csókolhatna kb. Tarantinonak, hogy előbb jutott az eszébe, mint Jamie Foxx, sőt, egyáltalán h eszébe jutott.miihii írta: Am ezt a túlértékelt színészpárost h érted? Annak tükrében, h egyetlen filmben játszottak együtt, amiben sztem jól tolták, de ennyi. Nem is nagyon hallottam ódákat róluk.