Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
anyámmal ugyanezen gondolkodtunk
sjd írta:Idáig hallom a nyelved csapkodását![]()
Bölcsésznek készülök, úgyhogy jólesett.gergo9 írta:Régebbi cikk de akkora poén muszáj belinkelnem
Idáig hallom a nyelved csapkodásátGareth Tello írta:Game, engedd meg, hogy elsőként én gratuláljak moderátori kinevezésedhez.![]()
![]()
Aztán remélem, nem fogok folyamatosan kitiltásokat kapni, csak mert Spurs-szimpatizáns vagyok.![]()
Végül is valamennyire érthető, gondolom az Index újságírói sem a BME mechatronika szakán végeztekgergo9 írta:Régebbi cikk de akkora poén muszáj belinkelnem
Elég megnézni egy mai Ferrarit és egy 1908-as Ford T-modellt. Az előbbin egyértelműen látszik, hogy csak részben ihlette az aerodinamika, a többi egyértelműen a formatervezők munkája, ami, ugye, esztétika. Nélkülük minden autó ugyanúgy nézne ki, egy funkcionális tömb lenne az összes. Ugyanez vonatkozik a számítógépekre is: régen még szempont volt, hogy milyen teljesítményű a hardver, most már inkább kis fogyasztású, szép, színes hátterű gépeket vesznek.
http://index.hu/tech/hoax/2013/06/03/3_ ... rorszagon/Castiel írta:http://webhir.com/815_cia.html
Mindenesetre nem túl bíztató....
most mit csináljak ?FW: értesítés diákigazolvány bevonásról
Kedves Diákunk! Szeretném értesíteni, hogy a tanulói jogviszonya 2013.06.14-én megszűnt, mivel nem teljesítette a második félév követelményeit. A jogviszony megszűnése miatt a diákigazolványát köteles leadni az ILS Szakközép- és Felnőttképző Iskola Tanulmányi Osztályán. Az oktatási igazolványokról szóló 362/2011. (XII.30.) kormányrendelet kimondja, hogy a közoktatási diákigazolvány egyedi azonosítóval kezelt elektronikus adathordozó egységgel (a továbbiakban: adatchip) ellátott közokirat, amely a biztonsági okmányok védelmének rendjéről szóló kormányrendelet hatálya alá tartozik. A közreműködő intézet köteles haladéktalanul bevonni – és ennek érdekében a jogosultat felszólítani a korábban kiadott oktatási igazolványok beszolgáltatására, amennyiben az igazolványra jogosító jogviszony megszűnik.A diákigazolvánnyal kapcsolatos bármilyen bűncselekmény alapos gyanúja (közokirat hamisítás, csalás stb.) esetén az Iskola büntetőfeljelentést tesz. Üdvözlettel...
Tulajdonképpen igensjd írta: Amúgy jól értem, hogy egy olasz Fülig Jimmy szövegét lefordították úgy, hogy a magyar szöveget hitelesség kedvéért teleírták brutális helyesírási hibákkal?
De abból vezeted le, h nem jogos, h nem elfogadható és nem megoldás. Ez pedig szerintem két külön dolog. Pl. a bosszú, habár jogos, de nem elfogadható. De attól, h a gyilkosság (vagy bármilyen más jellegű kihágás) nem elfogadható, és nem is számít valódi megoldásnak, még nem jelenti azt, hogy a bosszú nem volt jogos.ozsimiki írta:Jogos= igaza volt tegyük fel a sofőrnek a vitában,azaz a nő hibázott
viszont annak lereagálása nem jogos, attól,h igaza van, a pofon nem lesz jogos.
Fizikai erőszak max önvédelmi szempontból lehet jogos,és elfogadható. Olyan nincs,h egy pofon jogos,de nem elfogadhatóaz én értelmezésemben, főleg nő iránt. Mert ezzel kb azt írod le nálam,hogy az ügynek ez a vége,megoldása, h pofon csattan, csak ez mivel nő, nem elfogadható. Nálam meg nem ez a megoldása,szóval nem jogos, akárki is álljon ott.
hagyjuk
[grammarna... áá, inkább hagyjukTim írta: "Március 8. nőnap. Beszélj a nők helyzetéről
Én azt gondulom (és hiszem) hogy a nőnek eggyenlőnek kel lenni a férfival, mert nem helyes, hogy nem eggyenlő. Március 8-cadikán a nőnek eggyenlőnek kel lenni a férfival!
Ezen a napon minden ember mimózát visz a nőknek és a többi embernek is, deviszont én ismerek egy embert akki március 8-cadikán segberugot egy nőt. Édesapám mesélte, hogy volt.
Édesapám most villamos vezető, de azelött tüzoltó. Akor történt hogy egy ilyen március 8-cadikai nő leakart ugrani a tetőről és ki letek híva a tüzoltókat. Édesapám szokot felmászni a tetőkre hogy az emberek ne ugorjanak le a házak tetejéről. Ő fölmászot, ésamikor szemtől szembe ált a bolond nővel, azt monta neki: "Mos mondmeg mér akarsz leugorni csakhogy a bajunkat szaporitcsd azér?"
Akor a bolond ezen egy kicsit elgondulkodot, hogy téleg kiakare ugorni vagy visszamenne inkáb a szobába és ugy döntöt leugrik. De az édesapám is jól ráugrot és megfokta.
Amikor lejötek, az édesapám eggyik barátyja akki tüzoltó volt ő is (de lenn), segberukta a bolond nőt, amiér ilyen agságot okozot.
Én annak az embernek a hejébe nem ruktam volna segbe azt a nőt pont március 8-cadikán, máskor igen."
Sztem nem egészen azt értheted jogos alatt, mint én, mert gyakorlatilag leírtad ugyanazt, csak bővebben.ozsimiki írta:ilyen mondat férfi-nő kontextusban nem létezik.sjd írta:Mint írtam, maga a pofon nem elfogadható, még ha jogos is.
Nincs olyan,h egy nőt jogosan vágunk pofon. Férfi-férfi esetében más tészta,sok szituációval megmagyarázható lenne.
Itt max annyi,h én is elküldöm melegebb éghajlatra,de megcsapni nem szabad,nem jogos, akkor sem, ha a vitában igazam van.