Thiago Alcántara

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Chino
Llegenda del Barça

2013.07.04. 15:31:36

Stalkyard írta:
shutterisland írta:
mintha ő lenne a szemét, amiért focizni akar, nem a padon ülni.
legyen az barcelona, vagy ha megy, akkor mu.
Nem azzal va na baj, hogy focizni akar, de így, hogy még semmit se tett le az asztalra, top klubokat "zsarolgatni" , hogy minél többet játsszon, mert aztán neki nem elég 22 évesen egy Barcelonában vagy egy Manchesterben rendszeresen lehetőséghez jutni, ő többet akar. Kérdem én, miben más ő, mint a többi játékos, aki nem zsarolgat, csak próbál kemény munkával minél többet kihozni magából, a pályafutásából? Emiatt a pökhendi, pénzéhes magatartás miatt kívánom neki, hogy essen pofára egy jó nagyot, és értékelje át magába a dolgokat. Már ha igazak a hírek, de szerintem negyon is igazak.

Abba már bele sem megyek, hogy úgy pattog, hogy a világ talán legerősebb középpályás sora van előtte, és még így sem játszott keveset, sőt... Ellenben sokkal inkább a felelőtlen, csapatra hátrányos megoldásai jutnak eszembe, mintsem a hasznos megmozdulásai az elmúlt idényt figyelembe véve... Egyszerűen nem bírom, hogy ha valaki még semmit sem bizonyított, de úgy gondolja, ő az Isten, és a s.ggéből kel fel a nap.
Azért ez egy kicsit erős. Ebben mi a zsarolgatás. Egyszerűen szeretne egy kedvezőbb szerződést kötni, azt se lehet tudni Moyes miket ígérgetett neki, nem hiszem, hogy azt mondta leszel 2.-3. számú csere XY mögött. Ha ez így történik csöbörből-vödörbe. Lehet mondani, hogy még nem tett le semmit(?) az asztalra, de az MU-t se kell sajnálni. Megszerezték relatíve aprópénzért a spanyol labdarúgás talán legnagyobb tehetségét.

Majd minden focista (vagy a klubja) tesz a szerződésébe valamilyen záradékot kitételt, legfeljebb nem teszik közhírré.
Néhány emberben már komoly gyűlölet van és mindenbe megpróbálnak belekapaszkodni, hogy lehessen szídni Thiago-t. Én mondjuk nem nagyon hallottam szezon közben olyan nyilatkozatot tőle, hogy sírna a játékpercekért, az egekig magasztalt (általam is kedvelt) Montoya-tól igen, pedig ő még annyit se tett le asztalra mint Thiago.
Forca Barca!!!!
Boixos
Llegenda del Barça

2013.07.04. 14:05:40

minél tovább húzzák a bugit, annál biztosabb, h ebből már nem lesz "szép" búcsú.
PUYOL-XAVI-INIESTA
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2013.07.04. 13:25:26

recrea írta:
shutterisland írta:hát ha tényleg azon megy a vita a mu-val, hogy szeretne egy olyan záradékot a szerződésbe, hogy ha nem játszik eleget, akkor elvihesse más csapat, akkor az csak azért lehet, mert játszani szeretne.
(Nagyon kedvelem a gyereket, nem tartom jó ötletnek az eladását, de...)

Rendben, játszani akar, akkor igazoljon a Malagaba, ott biztosan játszani fog, vélhetően jól is, esélyes bekerülni a válogatottba...ebben igaza van, a kispadról nem fog.

Ennek a srácnak semmi önbizalma, ha ilyen záradékokat akar kiharcolni. Szerinted Isco kért ilyet? Szerintem összetette a két kezét és köszönetet mondott, h mehet a Real-ba, holott közel sem biztos a sikeressége náluk.

Szerintem keményen harcoljon a helyéért, akárhol van, ez esetben fog előrébb jutni, nem úgy, h kipróbálja magát 4-5 csapatban. Kezd komédiává válni az egész.
Teljesen egyetértek. Egy dolgot viszont ne felejtsünk el: ebben a sztoriban nagy valószínűséggel nem Thiago a fő hunyó, hanem APU. A nagypofájú, diktatórikus jellemű Mazinho keveri a fekáliát a háttérben és nem vagyok benne biztos, hogy ez a nagy erőlködés hosszabb távon nem-e lesz rosszabb hatással a fiaira, mintha szép csendben meghúzná magát a háttérben. A hangoskodó, asztalcsapkodó szülők gyerekei nagyon hamar megtanulják, hogy ami nem megy munkával, azt APU majd elintézi a nagy pofájával.
davidvillabest
Jugador del Barça

2013.07.04. 12:29:20

nemtudom hogy vagytok vele de ez az egész egy baromság :D szerintem csak nagy vérlázítás ez az egész
Kép
¡illa, illa Illa, Villa maravilla!
Erxy
Entrenador del Barça

2013.07.04. 12:25:38

Thiago azért került le a képről, mert az Instagram korlátozza a képek nagyságát. Puyolból is le kellett vágniuk egy darabot. :)
Kép
recrea
Llegenda del Barça

2013.07.04. 09:38:01

shutterisland írta:hát ha tényleg azon megy a vita a mu-val, hogy szeretne egy olyan záradékot a szerződésbe, hogy ha nem játszik eleget, akkor elvihesse más csapat, akkor az csak azért lehet, mert játszani szeretne.
(Nagyon kedvelem a gyereket, nem tartom jó ötletnek az eladását, de...)

Rendben, játszani akar, akkor igazoljon a Malagaba, ott biztosan játszani fog, vélhetően jól is, esélyes bekerülni a válogatottba...ebben igaza van, a kispadról nem fog.

Ennek a srácnak semmi önbizalma, ha ilyen záradékokat akar kiharcolni. Szerinted Isco kért ilyet? Szerintem összetette a két kezét és köszönetet mondott, h mehet a Real-ba, holott közel sem biztos a sikeressége náluk.

Szerintem keményen harcoljon a helyéért, akárhol van, ez esetben fog előrébb jutni, nem úgy, h kipróbálja magát 4-5 csapatban. Kezd komédiává válni az egész.
Gergely
Jugador del Barça

2013.07.04. 00:56:03

Szerintem csak szimplán gondol a jövőre nézve , hogy ha mégsem jönne össze a Premier League akkor megfizethető összegért el tudjon igazolni!
Magyarán bebiztosítja magát!
visca el barca
Presidente del Barça

2013.07.04. 00:22:41

Stalkyard írta:Nem azzal va na baj, hogy focizni akar, de így, hogy még semmit se tett le az asztalra, top klubokat "zsarolgatni" , hogy minél többet játsszon
nekem is ez szurja a szemem, ezért is irtam h azt hiszi h körülötte forog a világ... mert ha egy mondjuk egy olyan ember mint ibra vagy egy rooney áll neki alkudozni azt megértem...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
shutterisland
Director del Fútbol

2013.07.04. 00:17:35

maradjunk annyiban, hogy majd kiderülnek itt a dolgok, mert mindenki vaktölténnyel lövöldözget, senki sem bennfentes.

de szerintem azért abban megegyezhetünk, hogy ha a pénz motiválná, vagy beérné egy európai középcsapattal, már régen lelépett volna.

illetőleg az embereket akarva-akaratlanul idegesíti már ez a nagy felhajtás körülötte, holott erről koránt sem biztos, hogy csak ő tehet.
Stalkyard
Director del Fútbol

2013.07.03. 23:59:51

shutterisland írta:
Stalkyard írta:Menjen Isten hírével. Már látom mi ment itt a háttérben. Gondolom az apjával kierőszakolták már itt a Barcánál is, hogy csak úgy hosszabbít, ha benne lesz a szerződésében ez a kivásárlási záradék. Ugyanezt próbálják most eljátszani a MU-val is. Szívből kívánom, hogy pofára essen. Ha mégsem, hát sok sikert a VB végigpadozásához.
Nem azzal va na baj, hogy focizni akar, de így, hogy még semmit se tett le az asztalra, top klubokat "zsarolgatni" , hogy minél többet játsszon, mert aztán neki nem elég 22 évesen egy Barcelonában vagy egy Manchesterben rendszeresen lehetőséghez jutni, ő többet akar. Kérdem én, miben más ő, mint a többi játékos, aki nem zsarolgat, csak próbál kemény munkával minél többet kihozni magából, a pályafutásából? Emiatt a pökhendi, pénzéhes magatartás miatt kívánom neki, hogy essen pofára egy jó nagyot, és értékelje át magába a dolgokat. Már ha igazak a hírek, de szerintem negyon is igazak.

Abba már bele sem megyek, hogy úgy pattog, hogy a világ talán legerősebb középpályás sora van előtte, és még így sem játszott keveset, sőt... Ellenben sokkal inkább a felelőtlen, csapatra hátrányos megoldásai jutnak eszembe, mintsem a hasznos megmozdulásai az elmúlt idényt figyelembe véve... Egyszerűen nem bírom, hogy ha valaki még semmit sem bizonyított, de úgy gondolja, ő az Isten, és a s.ggéből kel fel a nap.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
shutterisland
Director del Fútbol

2013.07.03. 23:40:12

hát ha tényleg azon megy a vita a mu-val, hogy szeretne egy olyan záradékot a szerződésbe, hogy ha nem játszik eleget, akkor elvihesse más csapat, akkor az csak azért lehet, mert játszani szeretne.

a pénzről annyit, hogy abban apuék keze is benne van, de ha csak az számítana, akkor nem lenne szó ilyen záradékról, hanem szépen elmenne a mu-ba, és tripla pénzért játszana annyit, amennyit. (ami egyébként vélhetően így is úgy is több lenne, mint itt.)
Sanama
Llegenda del Barça

2013.07.03. 18:48:37

shutterisland írta:
Stalkyard írta:Menjen Isten hírével. Már látom mi ment itt a háttérben. Gondolom az apjával kierőszakolták már itt a Barcánál is, hogy csak úgy hosszabbít, ha benne lesz a szerződésében ez a kivásárlási záradék. Ugyanezt próbálják most eljátszani a MU-val is. Szívből kívánom, hogy pofára essen. Ha mégsem, hát sok sikert a VB végigpadozásához.
Vagyis Te ezt gondolod. Mert én tőle egyszer nem hallottam, hogy azért megy el, mert nem játszik eleget. És még ha keveset is játszott, akkor sem értem mit akar Xavi Iniesta Cesc mellett egyelőre, másik oldalról meg nem értem hogy ha van egy kis esze, miért nem látja át a dolgokat. Lehet hogy a Mu-ban többet játszik majd a következő 1-2évben, de ott nem lesz Xavi és Iniesta akiktől ennyit tanulhat.
Egyszer mondott olyat, hogy ott akar lenni a VB-n, semmi mást nem mondott. Megy a nagy susmus a háttérben, meg aztán a MU-nál 3x annyi a fizu.

Ui: Én meg ezt gondolom :wink: :twisted:
shutterisland
Director del Fútbol

2013.07.03. 18:39:57

JOseppe
Jugador d'estrella

2013.07.03. 18:03:23

Szomorú hogy mégis elmegy, sajnálom hogy a vezetőség nem tudott neki több lehetőséget biztosítani. :? De ez van, legalább ő megúszta hogy neki nem kell majd középső védőt játszani jövőre Titó kezei alatt. :lol: :P
Tata:" Fontos hogy magabiztosak legyünk. Nem kérek sokat a csapattól csak azt hogy egész évben játszunk jól és nyerjünk meg mindent.".
FCB: Ter Stegen, Mário Fernandes, Hummels, Piqué, Alba, Cesc Fabregas, Busquets, Iniesta, Neymar, Messi, Griezmann. Edző: G.Tata Martino
Stalkyard
Director del Fútbol

2013.07.03. 17:51:43

Menjen Isten hírével. Már látom mi ment itt a háttérben. Gondolom az apjával kierőszakolták már itt a Barcánál is, hogy csak úgy hosszabbít, ha benne lesz a szerződésében ez a kivásárlási záradék. Ugyanezt próbálják most eljátszani a MU-val is. Szívből kívánom, hogy pofára essen. Ha mégsem, hát sok sikert a VB végigpadozásához.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Balinho
Entrenador del Barça

2013.07.03. 17:42:22

Ha menni akar menjen. Igazából a vezetés ostobasága volt ilyen szerződést aláíratni vele. Idei teljesítményével nem érdemelt több játéklehetőséget, pedig sem Xavi, sem Fabre nem rakta magasra a lécet, de amikor játszott ő se hozott új színt.

Egyedül az fáj, hogy 18 millióért megy el, de a realitást nézve megértem ha több pénzért, több játéklehetőségért egy hasonlóan nagy csapatba megy. Ha igazak a hírek és ott is hasonlóan játékperchez köti a kivásárlási árát, az tényleg arról árulkodik, hogy játszani akar, nem padozni.

Európa egyik legnagyobb tehetsége, de reális a helyzetértékelése, ha úgy véli hogy pár évig még Xavi(ék) árnyékában lesz. Sajnos a buta szerződéssel megfosztottuk magunkat jó 10+ milliótól... De úgy néz ki ez az utóbbi időben szokásává vált a klubnak, úgyhogy nem meglepetés.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.07.03. 16:17:41

Jaj, mennyen már! Annyira irritáló már minden második nap olvasni az ilyen cikkeket, hogy az már fáj. Minden el lett mondva pro és kontra, ha menni akar, akkor csak menjen (de gyorsan!).

2 hete azt írták az újságírók, hogy múlt héten már aláírhat a MU-hoz... Róluk ennyit.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
neobarca
Director del Fútbol

2013.07.03. 16:07:30

Szerintem kezdhetünk búcsúzni tőle. Kb mindenhol azt olvasom, hogy már a héten az MU játékosa lehet...

http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ir-2259225

:(
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Chino
Llegenda del Barça

2013.07.02. 14:37:23

visca el barca írta:nem, persze h nem lehet mindenki xavi meg puyol

csak hulyén jön le mikor azt nyilatkozza h azért akar elmenni mert ott akar lenni jövőre a vb-n és több perc kell neki. holott tudja, tök mind1 hova megy, akkor is előtte lesznek a sorban akik most is.

ha meg nagyon el akar innen menni, örüljön h valaki kifizeti érte a kivásárlási árat (és még nem is monaco meg ilyen fos csapatok hanem MU), nem hogy még ő alkudozik
Neked így jön le és ezzel nincs semmi gond, ezért szép a fórum. :wink:
Viszont másnak lehet, hogy úgy jön le, ezzel akár a Barca dolgát akarja megkönnyíteni, hogy ne legyen az mint mondjuk Cesc esetében. Mondjuk két év múlva kinövi magát, mi visszavennénk, de csak horribilis összegért tudnánk, így pedig 20 millió és kész. Szinte olyan mint egy visszavásárlási opció. (nem is lenne hülyeség :D)
Egy Monaco-nak vagy City-nek amúgy teljesen mindegy hogy 20 vagy 60 millió a kivásárlási ára, tudnak megfelelő összeget előteremteni a leigazolására. Ezzel kapcsolatban a szóban forgó feltétel irreleváns.

Félre ne érts, nem azt állítom, hogy ez így van, de lehet ilyen szempontból is tekinteni erre az opcióra.
Forca Barca!!!!
visca el barca
Presidente del Barça

2013.07.02. 13:37:18

nem, persze h nem lehet mindenki xavi meg puyol

csak hulyén jön le mikor azt nyilatkozza h azért akar elmenni mert ott akar lenni jövőre a vb-n és több perc kell neki. holott tudja, tök mind1 hova megy, akkor is előtte lesznek a sorban akik most is.

ha meg nagyon el akar innen menni, örüljön h valaki kifizeti érte a kivásárlási árat (és még nem is monaco meg ilyen fos csapatok hanem MU), nem hogy még ő alkudozik
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2013.07.02. 12:12:01

visca el barca írta:ez a gyerek azt hiszi h körülötte forog a világ :lol:

nem kivánom neki, de marha nagyot röhögnék ha valahol két szék közé ülne

:D
Ez miért jelenti azt, hogy "azt hiszi h körülötte forog a világ". Nyilván szeretnének minél jobb feltételeket kiharcolni. Ez olyan mint egy igazolás két klub között. A vásárló szeretné minél olcsóbban megszerezni XY játékost, a másik meg drágábban eladni. Ennek érdekében megpróbálnak mindent megtenni, különböző záradékokat beletenni, barátságos meccsekkel csökkenteni az árat, elővásárlási jogot és még lehetne sorolni. Ráadásul ő még egy fiatal srác, akit a menedzserek nagyon tudnak befolyásolni,a család pedig még inkább. Messinél sem ment az igazolása olyan gördülékenyen mit az képzelik egyesek.

Én nem akarok fogadatlan prókátor lenni és nem tisztem védeni őt, de egyesek minden apró dologba megpróbálnak belekapaszkodni, hogy szidhassák. Ha csak olyan játékosok lennének a csapatban akik semmi pénzért nem váltanának klubot, nem tartanánk ott ahol. És ez vonatkozik a saját nevelések többségére is. Nem hiszem hogy mondjuk, ha Busquets-et hívná a MU (nem is egy nagy rivális) tripla fizetésért ne menne el, még úgy is hogy ő stabil kezdő. El kell keserítsem azokat akik abban a hitben élnek, hogy mindenki itt akar játszani, főleg kevesebb játékperccel és fizetéssel. Nem mindenki lehet Puyol vagy Xavi.
Forca Barca!!!!
shutterisland
Director del Fútbol

2013.07.02. 11:49:40

ez a gyerek azt hiszi h körülötte forog a világ
nekem inkább olyan érzésem van, hogy nem csak ő mozgatja a szálakat, sőt. :)

maradjon csak.
visca el barca
Presidente del Barça

2013.07.02. 11:35:28

ez a gyerek azt hiszi h körülötte forog a világ :lol:

biztos vagyok benne h a mu ebbe nem fog belemenni nem hulyék ők sem. leigazolják, véletlenül letol egy bombaszezont, máris viszi a city vagy a cselzi évi 10 millás fizuval amire papáék annyira vágynak :D

de ha marad én akkor is kinézem belőle, hogy az esetleges hosszabbításával kapcsolatban itt is eljátssza ugyanazt.

nem kivánom neki, de marha nagyot röhögnék ha valahol két szék közé ülne

:D
Kép
Alcantara
Director del Fútbol

2013.07.02. 06:52:53

http://www.premiership.hu/hirek/3650/th ... etele.html

Nem tudom mi a valóságtartama, de amennyiben ez igaz, így lenne visszaút normális keretek között Thiago számára. Az angol ligában edződni sem rossz dolog.Talán még ez a legjobb megoldás, mert az összes többi patthelyzet.
miihii
KHAL

2013.07.01. 22:45:50

jangamen írta:
miihii írta:
Igazából, itthonról, a fotelből olyan jól meg lehet mondani mit kellene csinálni és mi a jó, mi a rossz döntés, h öröm nézni :)
Hol láttad te, hogy megmondtam a fotelből, hogy mit kellene csinálni, mi a jó és a rossz? :)

Eszemben sincs. Ezért emeltem ki kétszer, hogy engem, mint drukkert. Nem, ha a helyében lennék, nem ha én lennék a vezetőség, hanem engem, mint a Barcelona drukkerét. Pont.

És engem, mint a Barcelona drukkerét mindez igazándiból egy ígéretes játékos (akiből vagy lesz egy zseni, vagy nem, láttunk már példát mindkettőre bőven) esetében nem nagyon tud meghatni. Nem érdekel, hogy "de hát xy a MU-ban 5 milliárdot keres évente". Ha marad nálunk, örül a szívem. Ha menni akar, akkor menjen, nem siratom meg, mert akkor nem is tartozik ide. Ennyi és nem több a véleményem, nem kell túlmagyarázni :D

u.i.: mert már nem először látom ezt a fordulatot: amikor valaki fejéhez vágod, hogy persze, otthonról könnyű okoskodni, majd elmondod a te véleményed, akkor jusson eszedbe, hogy épp otthonról okoskodsz a fotelből. :lol:
Bezony, többször leírtam már, h fenntartásokkal kezelendőek a sajtóban megjelentek és óvatosan kell bánni az ezek alapján megfogalmazott gondolatokkal, ahogy vélhetően lesz is még rá példa ;)
És igen, én is fotelből matekozok, ezért sem hagyatkozom rá egészen erre a média témára, főleg nem ubiszezonban. Am meg nem a fejéhez vágom snekinek, hanem pusztán leírom a dolgot, ahogy ezúttal is ;)

Ahogy írtam is, éppen azért írtam, mielőtt nagyon belemelegednénk itt a "pénzéhesdöghúzzoninnen" vonalba, megvárnék vmi megerősítést, h valóban van e ilyenről szó és milyen formában.
De ez nem kifejezetten neked szólt, hanem mindenkinek (ahogy magamra is értem, h a tények ismerete nélkül messzemenő következtetéseket nem vonok le).

A kiemelt rész miatt idéztelek téged és az arra írt reakciómat olvashattad. A többi általánosságban értendő, de részben neked is szántam, miután többször kifejtetted miért is gondolod úgy, h mehet isten hírével.

Erre meg én is megírtam a saját véleményemet a témáról, problem? :wink:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Lezárt