jangamen írta:miihii írta:
Igazából, itthonról, a fotelből olyan jól meg lehet mondani mit kellene csinálni és mi a jó, mi a rossz döntés, h öröm nézni
Hol láttad te, hogy megmondtam a fotelből, hogy mit kellene csinálni, mi a jó és a rossz?
Eszemben sincs. Ezért emeltem ki kétszer, hogy engem, mint drukkert. Nem, ha a helyében lennék, nem ha én lennék a vezetőség, hanem engem, mint a Barcelona drukkerét. Pont.
És engem, mint a Barcelona drukkerét mindez igazándiból egy ígéretes játékos (akiből vagy lesz egy zseni, vagy nem, láttunk már példát mindkettőre bőven) esetében nem nagyon tud meghatni. Nem érdekel, hogy "de hát xy a MU-ban 5 milliárdot keres évente". Ha marad nálunk, örül a szívem. Ha menni akar, akkor menjen, nem siratom meg, mert akkor nem is tartozik ide. Ennyi és nem több a véleményem, nem kell túlmagyarázni
u.i.: mert már nem először látom ezt a fordulatot: amikor valaki fejéhez vágod, hogy persze, otthonról könnyű okoskodni, majd elmondod a te véleményed, akkor jusson eszedbe, hogy épp otthonról okoskodsz a fotelből. 
Bezony, többször leírtam már, h fenntartásokkal kezelendőek a sajtóban megjelentek és óvatosan kell bánni az ezek alapján megfogalmazott gondolatokkal, ahogy vélhetően lesz is még rá példa
És igen, én is fotelből matekozok, ezért sem hagyatkozom rá egészen erre a média témára, főleg nem ubiszezonban. Am meg nem a fejéhez vágom snekinek, hanem pusztán leírom a dolgot, ahogy ezúttal is
Ahogy írtam is, éppen azért írtam, mielőtt nagyon belemelegednénk itt a "pénzéhesdöghúzzoninnen" vonalba, megvárnék vmi megerősítést, h valóban van e ilyenről szó és milyen formában.
De ez nem kifejezetten neked szólt, hanem mindenkinek (ahogy magamra is értem, h a tények ismerete nélkül messzemenő következtetéseket nem vonok le).
A kiemelt rész miatt idéztelek téged és az arra írt reakciómat olvashattad. A többi általánosságban értendő, de részben neked is szántam, miután többször kifejtetted miért is gondolod úgy, h mehet isten hírével.
Erre meg én is megírtam a saját véleményemet a témáról, problem?