Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért ez egy kicsit erős. Ebben mi a zsarolgatás. Egyszerűen szeretne egy kedvezőbb szerződést kötni, azt se lehet tudni Moyes miket ígérgetett neki, nem hiszem, hogy azt mondta leszel 2.-3. számú csere XY mögött. Ha ez így történik csöbörből-vödörbe. Lehet mondani, hogy még nem tett le semmit(?) az asztalra, de az MU-t se kell sajnálni. Megszerezték relatíve aprópénzért a spanyol labdarúgás talán legnagyobb tehetségét.Stalkyard írta:Nem azzal va na baj, hogy focizni akar, de így, hogy még semmit se tett le az asztalra, top klubokat "zsarolgatni" , hogy minél többet játsszon, mert aztán neki nem elég 22 évesen egy Barcelonában vagy egy Manchesterben rendszeresen lehetőséghez jutni, ő többet akar. Kérdem én, miben más ő, mint a többi játékos, aki nem zsarolgat, csak próbál kemény munkával minél többet kihozni magából, a pályafutásából? Emiatt a pökhendi, pénzéhes magatartás miatt kívánom neki, hogy essen pofára egy jó nagyot, és értékelje át magába a dolgokat. Már ha igazak a hírek, de szerintem negyon is igazak.shutterisland írta:
mintha ő lenne a szemét, amiért focizni akar, nem a padon ülni.
legyen az barcelona, vagy ha megy, akkor mu.
Abba már bele sem megyek, hogy úgy pattog, hogy a világ talán legerősebb középpályás sora van előtte, és még így sem játszott keveset, sőt... Ellenben sokkal inkább a felelőtlen, csapatra hátrányos megoldásai jutnak eszembe, mintsem a hasznos megmozdulásai az elmúlt idényt figyelembe véve... Egyszerűen nem bírom, hogy ha valaki még semmit sem bizonyított, de úgy gondolja, ő az Isten, és a s.ggéből kel fel a nap.
Teljesen egyetértek. Egy dolgot viszont ne felejtsünk el: ebben a sztoriban nagy valószínűséggel nem Thiago a fő hunyó, hanem APU. A nagypofájú, diktatórikus jellemű Mazinho keveri a fekáliát a háttérben és nem vagyok benne biztos, hogy ez a nagy erőlködés hosszabb távon nem-e lesz rosszabb hatással a fiaira, mintha szép csendben meghúzná magát a háttérben. A hangoskodó, asztalcsapkodó szülők gyerekei nagyon hamar megtanulják, hogy ami nem megy munkával, azt APU majd elintézi a nagy pofájával.recrea írta:(Nagyon kedvelem a gyereket, nem tartom jó ötletnek az eladását, de...)shutterisland írta:hát ha tényleg azon megy a vita a mu-val, hogy szeretne egy olyan záradékot a szerződésbe, hogy ha nem játszik eleget, akkor elvihesse más csapat, akkor az csak azért lehet, mert játszani szeretne.
Rendben, játszani akar, akkor igazoljon a Malagaba, ott biztosan játszani fog, vélhetően jól is, esélyes bekerülni a válogatottba...ebben igaza van, a kispadról nem fog.
Ennek a srácnak semmi önbizalma, ha ilyen záradékokat akar kiharcolni. Szerinted Isco kért ilyet? Szerintem összetette a két kezét és köszönetet mondott, h mehet a Real-ba, holott közel sem biztos a sikeressége náluk.
Szerintem keményen harcoljon a helyéért, akárhol van, ez esetben fog előrébb jutni, nem úgy, h kipróbálja magát 4-5 csapatban. Kezd komédiává válni az egész.
(Nagyon kedvelem a gyereket, nem tartom jó ötletnek az eladását, de...)shutterisland írta:hát ha tényleg azon megy a vita a mu-val, hogy szeretne egy olyan záradékot a szerződésbe, hogy ha nem játszik eleget, akkor elvihesse más csapat, akkor az csak azért lehet, mert játszani szeretne.
nekem is ez szurja a szemem, ezért is irtam h azt hiszi h körülötte forog a világ... mert ha egy mondjuk egy olyan ember mint ibra vagy egy rooney áll neki alkudozni azt megértem...Stalkyard írta:Nem azzal va na baj, hogy focizni akar, de így, hogy még semmit se tett le az asztalra, top klubokat "zsarolgatni" , hogy minél többet játsszon
Nem azzal va na baj, hogy focizni akar, de így, hogy még semmit se tett le az asztalra, top klubokat "zsarolgatni" , hogy minél többet játsszon, mert aztán neki nem elég 22 évesen egy Barcelonában vagy egy Manchesterben rendszeresen lehetőséghez jutni, ő többet akar. Kérdem én, miben más ő, mint a többi játékos, aki nem zsarolgat, csak próbál kemény munkával minél többet kihozni magából, a pályafutásából? Emiatt a pökhendi, pénzéhes magatartás miatt kívánom neki, hogy essen pofára egy jó nagyot, és értékelje át magába a dolgokat. Már ha igazak a hírek, de szerintem negyon is igazak.shutterisland írta:mintha ő lenne a szemét, amiért focizni akar, nem a padon ülni.Stalkyard írta:Menjen Isten hírével. Már látom mi ment itt a háttérben. Gondolom az apjával kierőszakolták már itt a Barcánál is, hogy csak úgy hosszabbít, ha benne lesz a szerződésében ez a kivásárlási záradék. Ugyanezt próbálják most eljátszani a MU-val is. Szívből kívánom, hogy pofára essen. Ha mégsem, hát sok sikert a VB végigpadozásához.
Vagyis Te ezt gondolod. Mert én tőle egyszer nem hallottam, hogy azért megy el, mert nem játszik eleget. És még ha keveset is játszott, akkor sem értem mit akar Xavi Iniesta Cesc mellett egyelőre, másik oldalról meg nem értem hogy ha van egy kis esze, miért nem látja át a dolgokat. Lehet hogy a Mu-ban többet játszik majd a következő 1-2évben, de ott nem lesz Xavi és Iniesta akiktől ennyit tanulhat.shutterisland írta:mintha ő lenne a szemét, amiért focizni akar, nem a padon ülni.Stalkyard írta:Menjen Isten hírével. Már látom mi ment itt a háttérben. Gondolom az apjával kierőszakolták már itt a Barcánál is, hogy csak úgy hosszabbít, ha benne lesz a szerződésében ez a kivásárlási záradék. Ugyanezt próbálják most eljátszani a MU-val is. Szívből kívánom, hogy pofára essen. Ha mégsem, hát sok sikert a VB végigpadozásához.
mintha ő lenne a szemét, amiért focizni akar, nem a padon ülni.Stalkyard írta:Menjen Isten hírével. Már látom mi ment itt a háttérben. Gondolom az apjával kierőszakolták már itt a Barcánál is, hogy csak úgy hosszabbít, ha benne lesz a szerződésében ez a kivásárlási záradék. Ugyanezt próbálják most eljátszani a MU-val is. Szívből kívánom, hogy pofára essen. Ha mégsem, hát sok sikert a VB végigpadozásához.
Neked így jön le és ezzel nincs semmi gond, ezért szép a fórum.visca el barca írta:nem, persze h nem lehet mindenki xavi meg puyol
csak hulyén jön le mikor azt nyilatkozza h azért akar elmenni mert ott akar lenni jövőre a vb-n és több perc kell neki. holott tudja, tök mind1 hova megy, akkor is előtte lesznek a sorban akik most is.
ha meg nagyon el akar innen menni, örüljön h valaki kifizeti érte a kivásárlási árat (és még nem is monaco meg ilyen fos csapatok hanem MU), nem hogy még ő alkudozik
Ez miért jelenti azt, hogy "azt hiszi h körülötte forog a világ". Nyilván szeretnének minél jobb feltételeket kiharcolni. Ez olyan mint egy igazolás két klub között. A vásárló szeretné minél olcsóbban megszerezni XY játékost, a másik meg drágábban eladni. Ennek érdekében megpróbálnak mindent megtenni, különböző záradékokat beletenni, barátságos meccsekkel csökkenteni az árat, elővásárlási jogot és még lehetne sorolni. Ráadásul ő még egy fiatal srác, akit a menedzserek nagyon tudnak befolyásolni,a család pedig még inkább. Messinél sem ment az igazolása olyan gördülékenyen mit az képzelik egyesek.visca el barca írta:ez a gyerek azt hiszi h körülötte forog a világ![]()
nem kivánom neki, de marha nagyot röhögnék ha valahol két szék közé ülne
nekem inkább olyan érzésem van, hogy nem csak ő mozgatja a szálakat, sőt.ez a gyerek azt hiszi h körülötte forog a világ
Bezony, többször leírtam már, h fenntartásokkal kezelendőek a sajtóban megjelentek és óvatosan kell bánni az ezek alapján megfogalmazott gondolatokkal, ahogy vélhetően lesz is még rá példajangamen írta:Hol láttad te, hogy megmondtam a fotelből, hogy mit kellene csinálni, mi a jó és a rossz?miihii írta:
Igazából, itthonról, a fotelből olyan jól meg lehet mondani mit kellene csinálni és mi a jó, mi a rossz döntés, h öröm nézni![]()
Eszemben sincs. Ezért emeltem ki kétszer, hogy engem, mint drukkert. Nem, ha a helyében lennék, nem ha én lennék a vezetőség, hanem engem, mint a Barcelona drukkerét. Pont.
És engem, mint a Barcelona drukkerét mindez igazándiból egy ígéretes játékos (akiből vagy lesz egy zseni, vagy nem, láttunk már példát mindkettőre bőven) esetében nem nagyon tud meghatni. Nem érdekel, hogy "de hát xy a MU-ban 5 milliárdot keres évente". Ha marad nálunk, örül a szívem. Ha menni akar, akkor menjen, nem siratom meg, mert akkor nem is tartozik ide. Ennyi és nem több a véleményem, nem kell túlmagyarázni
u.i.: mert már nem először látom ezt a fordulatot: amikor valaki fejéhez vágod, hogy persze, otthonról könnyű okoskodni, majd elmondod a te véleményed, akkor jusson eszedbe, hogy épp otthonról okoskodsz a fotelből.