Hummels kereken kijelentette, hogy nem wáll szándékában h távozzon a BVB csapatától.DaVeR írta:Kicsit utána néztem és ha a wiki jól tudja, akkor T.Silvat €42 millió euróért vették meg a Párizsiak és heti fizetése ott: €185,000
Nos nem azért de ha aez így van kevesesbbért miért adnák oda mikor else akarják adni? Másrészt Neymar fizetése is horrorisztikus lehet ( és bár állítólag kevesebb lesz mint Messié de hasonló fizetése lehet mint Kaká nak. Akinek kb 10millió lehet azaz kb €192,000 )
Nos ebből kifolyólag nem hiszem, hogy a vezetőség szívesen fizetne 150+ fölötti fizetést. És hiába adják el Villát akinek kb 7millió lehet az éves fizetése ( kb €135,000 ). Én szívesebben látnám Hummels-t a hátvédsorban, szerintem olcsóbb is lenne egy 10-15 el és fiatal még. Ő még többet kihozhatna magából, míg Silva már csúcson van. És ár/érték arányban szerintem Hummels jobb vétel lehetne. De ez csak az én gondolkozás módom.
Tony F. Kijelentése, viszont azt tükrözi, hogy meglehet a Brazil belső védő. Ugye azt mondta h van még cash 1 nagy igazolásra.