Hát meglátásom szerint bepróbálkoztak Neymar/Bale/Suarez trióval, ebből eddig 2/3 nem jött össze, Suarez ki tudja. Viszont így maradtak a B lehetőségek, amik konkrétan spanyolok, és egész jók. Az, hogy most te úgygondolod, hogy "játszák a jófiút", az egy dolog, szerintem ez csak felesleges kakaskodás. Rendszertelennek nem nevezném személy szerint, mert azoknak a helyére igazolnak, akik nem igazán váltak be, vagy lassan kiöregednek. Bale igazolása inkább tűnne gázabbnak, őt pl én nem tudnám ott elképzelni, szóval lehet, hogy ezzel a "B" lehetőséggel jobban is jártak. Angolok meg nem igazán tudnak meghonosodni itt a La Liga-ban.Rinku írta: Tudod itt nem az a baj, hogy spanyolokat vagy más ibériaiakat vesznek, hanem, hogy tök rendszertelenül kapkodnak a sémák között, egyikből a másikra. Egyik végletből a másikba. Semmi arany középút, higgadtság és türelem, hanem ott a zabszem a hátsó fertályban. 80-90 milliókat adott volna külön-külön Bale-ért meg Neymarért is, aztán most eljátsza a jófiút, hogy na, akkor nézzünk szét a saját hazánk/házunk táján. Nem őszinte dolog, kapuzárási pánik az egész, ahogy én látom. Ezek megfontolatlan és hamari döntések, nem átgondolt, hirtelen ötletek, kapkodás össze-vissza, minden nap egy újabb rémálom, ami lepereg az átigazolási szezonból...
De Isco még nem is lenne rossz vétel...
+1: Ibrát még a nyáron viszi a Real, egy sörben fogadnék. De valahogy mernék többet is tenni erre...
Isco lehet, hogy jó vétel, lehet, hogy flop lesz, majd az idő eldönti. Mondjuk én Thiago-ban sem láttam túl sok fantáziát (ebben a játékrendszeben), aztán lehet az idő múlásával rám cáfol. Csak nekem az bvssza a csőröm, hogy az összes U21-es jó teljesítményt nyújtó játékost kikiáltják az új Messi/Iniesta/Raúl-nak, aztán nagyrészük marhára nem válik be. Lásd szegény Bojan-unk esete, de van még csillió egy példa erre. Sajnos...
+1: Ibra szerintem akkor megy, ha nem lesz Suarez. Nem tudom melyik majom illene bele jobban a játékukba. Ibra nem egy hosszú távú megoldás, szóval remélem ő megy.