kamcore írta:Eddig az volt a baj, hogy zsoldos banda, innen-onnan, mindegy, hogy kit de a legdrágábbat hozzák, most meg az a bajotok, hogy spanyolosítanak? Nem bírom a Madrid-ot, nem tisztem védeni, sőt, távol álljon tőlem, de azért ez nevetséges, már megbocsássatok.
Tudod itt nem az a baj, hogy spanyolokat vagy más ibériaiakat vesznek, hanem, hogy tök rendszertelenül kapkodnak a sémák között, egyikből a másikra. Egyik végletből a másikba. Semmi arany középút, higgadtság és türelem, hanem ott a zabszem a hátsó fertályban. 80-90 milliókat adott volna külön-külön Bale-ért meg Neymarért is, aztán most eljátsza a jófiút, hogy na, akkor nézzünk szét a saját hazánk/házunk táján. Nem őszinte dolog, kapuzárási pánik az egész, ahogy én látom. Ezek megfontolatlan és hamari döntések, nem átgondolt, hirtelen ötletek, kapkodás össze-vissza, minden nap egy újabb rémálom, ami lepereg az átigazolási szezonból...
De Isco még nem is lenne rossz vétel. Tehetséges, ügyes kölyök, Jó 4 év és stabil válogatott kezdő lehet, ha tartja a fejlődési ütemet és valóban tehetséges, tartós játékos lesz. A többiek is forintos srácok lehetnek, én ugyan nem néztem utána egyikőjüknek sem, hogy ki mekkora spíler vagy nem az, de ugye egy Pérez vezérletű klubnál már azonnal, egyből és semmikor máskor kell minden kupát nyerni. A Realnál nem az van, hogy jaj de jó, nyertünk egy kupát, hanem francba, már megint kiestünk, lemaradtunk egyről. Így nem lehet fejlődni, nyugodtan dolgozni, alakítgatni a csapatot. Ez a hirtelen invesztáljunk mindent bárkibe, aki megtetszik, hátha megváltja majd a világot, mindegy, hogy egy dolgos néger, egy ügyeskedő északi, vagy egy szép szemű spanyol legény, a lényeg, hogy költsünk pénzt, mert még a rossz nyelvek a szájukra vesznek mindent. Rendszertelen és elhamarkodott az egész politika, ez a baj vele. Mert szép dolog lenne, hogy hazaikkal operálna, de Perezt ismerve nem erről van szó. Ez is csak egy köpönyeg, amivel lehet takarózni.
+1: Ibrát még a nyáron viszi a Real, egy sörben fogadnék. De valahogy mernék többet is tenni erre...