irigység, szánalom?Gergely írta: Ugyan már drága Madrid kollégák most miért nem magyarázkodtok??
Ez az irigység.... és a szánalom....
vagy én vagyok a hülye, vagy ez is irónia....

drága volt, érthetetlenül drága... de egyszerűen nem lehetett mást igazolni, akik lettek volna őket meg nem lehetett elhozni, maradt Illarra meg Kondogbia... sajnos ennyibe került, majd kiderül mit is tud.
de a tények az, hogy ez a spanyolok nélküli Madrid (phej, hogy képzelik ezt, hogy alig van náluk spanyol...) éppenséggel az U21-es csapat 4 húzóemberéből 3nak már a csapata, míg a negyedik, aki magasan a legjobb sztem közülük Isco ide vagy oda, úgy néz ki kb ingyen megy el tőletek...
Valdest meg se említem, én majdnem pezsgőt bontottam, hogy 1 évig még nálatok szerencsétlenkedik.
Villa is szinte ingyen ment el, Abidalt is elküldtétek, Tito marad az edző stb...
Most ennek ellensúlyozására itt van Neymar, aki hivatalosan 57 millió volt, szenzációs igazolás, már a Konf. Kupa előtt is mondtam, de ha itt Rosellék nem hoznak össze egy Thiago Silvát, akkor nincs mire irigykedni, mert összességében sztem borzasztó, amit nálatok leművel a vezetőség az igazolások kapcsán meg úgy összességében.