2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Hagyjad már, Laporta meg van húzatva, Mourinho, Guardiola, meg Xavi... Legközelebb már azzal kampányol, hogy ő veszi át a csapatot.visca el barca írta:most olvasom a pletykát miszerint xavit akarja edzőnekkíváncsi vagyok a sok laporta imádó mit szól ehhez.
Én nem hinném hogy az embere volt. Egyszerűen megvárta hogy mi sül ki ha Rosellel dolgozik, és igen szerintem nem tetszett neki annyira. Talán ez is közbeszólt a távozásánál.mess2009 írta:szerintem ez borítékolható volt....Guardiola Laporta embere volt, lelépett, most egy olyan ember vezeti a klubot akit útál - kvázi - ott tesz alá ahol tud és persze viszont! én igenis el tudom képzelni, hogy New York-ban (uram bocsá -összefutottak?!) igenis elhangzott az az ominózus mondat! annál is inkább, mert nagyon összecseng a nagy példaképe álltal mondottakkal(Cruyff), aki ugye szintén nem hagy ki semmit, ha alá tehet Roselléknek. csak az a tragikus ebben a mocskolódásban (amit egyébként Cruyff kezdett), hogy addig mondogatják amig tényleg megmérgezik a légkört a csapatnál.
Egy szóval sem mondtam, hogy Rosell nem így viselkedett volna, ő is fikázta Laporta-t rendesen, leginkább a gazdasági helyzet miatt, ennek ellenére nem tartom szimpatikusnak. Ha Gaspart-érára visszaemlékszünk tényleg utópiának tűnik a mostani időszak, de problémák akkor is vannak és lesznek is.LG írta: Mint ahogy mondtam, néhány éve Rossel ugyanúgy a fotelban ülve kritizált. A utolsó mondatodra: az is megvolt, anno ők együtt húzták ki a nagy ganajból a klubot, mind2jüknek nagyon sokat köszönhetünk, hogy az elmúlt évtized sikereit megélhettük. De aztán csak nem fért meg a két dudás egy csárdában, és valószínűleg többet már nem is fog.
Mint ahogy mondtam, néhány éve Rossel ugyanúgy a fotelban ülve kritizált. A utolsó mondatodra: az is megvolt, anno ők együtt húzták ki a nagy ganajból a klubot, mind2jüknek nagyon sokat köszönhetünk, hogy az elmúlt évtized sikereit megélhettük. De aztán csak nem fért meg a két dudás egy csárdában, és valószinűleg többet már nem is fog.Chino írta: Laporta nyilatkozata viszont nem volt túl szimpi. A háttérből, fotelban ülve könnyű kritizálni a jelenlegi vezetést. Ez kb olyan mintha Pep elkezdené fikázni Tito-t, hogy 7-et kaptunk a Bayerntől, bezzeg az ő regnálása alatt ilyen nem fordulhatott elő. Valahogy össze kéne gyúrni őket, Laporta lenne a klub "arca" a gazdasági ügyekkel pedig Sandro foglalkozna.