Joan Laporta

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Kire szavaznál a jelenlegi elnökjelöltek közül?

Laporta
68
66%
Bartomeu
17
17%
Majó
3
3%
Benedito
8
8%
Farré
6
6%
Freixa
1
1%

Szavazatok száma: 103
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2014.11.18. 15:19:39

Biztosra veszem, hogy Xaviból nagy edző lesz egyszer, de azt hiszem, egy esetleges Laporta győzelemnél sem kéne egyből odaadni neki a csapatot. Edzősködjön 1-2 évet-akár nálunk vegye át a "B"-t-aztán oké.
Rivaldo-A Legnagyobb.
hank1ee
Director del Fútbol

2014.11.18. 14:32:54

visca el barca írta:most olvasom a pletykát miszerint xavit akarja edzőnek :lol: kíváncsi vagyok a sok laporta imádó mit szól ehhez.
Hagyjad már, Laporta meg van húzatva, Mourinho, Guardiola, meg Xavi... Legközelebb már azzal kampányol, hogy ő veszi át a csapatot. :lol:

Amit egyszer csinált, kiváló volt egyébként, de könnyen lehet, hogy földhözragadt, újra meg nem jönnének be ezek az elképzelések. Én ezért tenném majd Beneditora a voksom, ha Socio lennék.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
visca el barca
Presidente del Barça

2014.11.18. 14:20:33

most olvasom a pletykát miszerint xavit akarja edzőnek :lol: kíváncsi vagyok a sok laporta imádó mit szól ehhez.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Erxy
Entrenador del Barça

2014.11.16. 18:16:58

elkezdett mozgolódni ő is, Benedito is és Bartomeu is.
Kép
Capon
Llegenda del Barça

2014.11.16. 15:30:09

Most vajon Laporta aktivizálta magát, hogy jobban köztudatban legyen a 2016-os választásokra vagy csak többet kérdezik a klubról az újságírók és ezért tűnik így?
Ebből a mostan két cikkből nehéz lenne megmondani, valaki aki többet olvassa a spanyol médiát az talán meg tudná mondani, hogy ott is többet szerepel-e mostanában?
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Erxy
Entrenador del Barça

2014.10.30. 13:06:29

"So far, this board has lived from our accomplishments. Now that they are making their own calls, let's see what happens".
"There's a president that run away without giving explanations and the current one wasn't even voted. Two sides of the same coin."

egyébként azt mondta, hogy nem döntötte még el, hogy indul-e majd 16-ban.
Kép
Erxy
Entrenador del Barça

2014.10.28. 12:24:08

http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=16191" target="_blank

ma volt a tárgyalásuk, a bíróság nem találta őket bűnösnek. ha jól olvasom akkor az ügyet lezárták, fellebbezésnek helye nincs. 8)

szerk.: rosszul olvastam, fellebbezhetnek Bartomeuék..
Kép
hank1ee
Director del Fútbol

2014.06.04. 22:54:52

"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
visca el barca
Presidente del Barça

2014.06.04. 13:58:40

a jelenlegi káoszba már csak az hiányozna, hogyha laporta is elkezdene kavarni...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2014.06.04. 13:51:58

Nem hiszem, hogy lesz belőle valami. Legalábbis már rég kampányolnia kéne a socióknál a rendkívüli választásokért, nem?
Nem pedig egyik napról a másikra, megbuktatja Rossellékat és egyből ő a Presidente. Szerintem akkor lesz itt változás, hogy ha jövőre is kupa nélkül maradunk. Akárkik is jönnek-mennek még, ilyen kerettel szégyen lenne. Szóval akkor látok esélyt egy Laporta féle akcióra. De reálisabb, hogy kitöltik a mandátumot 2016-ig.
Initom
Entrenador del Barça

2014.06.04. 12:41:45

Hol vagy már ...? :-k
Abi & Tito
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2014.06.02. 20:45:54

Azt nyilatkozta pár hete, hogy a szezon után jelenti majd be a Barçával kapcsolatos további terveit. Erről azóta szinte semmit sem hallani... Valaki tud esetleg valamit erről?
Krisztian91
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2013.07.15. 17:36:49

Számomra sem Laporta a legszimpatikusabb ember, de ha választani kell...
Girona
Barça C

2013.07.15. 17:05:13

Nekem egyikük se szimpatikus. Ezen a szinten sajnos megy a sumák politikus vigyor. Ha választanom kéne, Laportára voksolnék, amúgy legközelebb ő fog nyerni. Tuti. Pep is vissza fog térni és Cruyff is leul a tiszt. elnöki székbe.
Rosell a kassza rendberakásával érve majd, míg Laporta azzal, hogy a pénzhiány a külföldi tehetséghalászó bázisokra ment , azokat meg szétverték,mielőtt hozott volna.
Laporta alatt rendet raktak, Pep-pel az image is teljes lett. Szuper támadójátékkal. Egyszerűen siker-siker hátán, normális attitűddel, rendre felhozott ifikkel.
A játékos vásárlás-eladás téren viszont mindkét stáb hasonlót produkált. Nálam a feeling az amivel a Laportakorszak többet hozott. Ennek ellenére a hátralévő 2 évben is sikeres Rosellkort és BL győztes Barcat kívánok. Akárhogy is lesz, itt a Laporta viszatérés meg fog érni!!! Egyszerűen a hangulat, a nagy család feeling miatt.
hank1ee
Director del Fútbol

2013.07.11. 22:10:04

Törölve lett látom, szóval elnézést is kérek a megnyilvánulásomért.. Sajnos sikerült felkapnom a vizet ezen az egész ellenségeskedős történeten és ....kavarásokon, mindenesetre én Guardioláról (és a Többiekről, akik a Rosell-vezetés ellen vannak) nem tudnám elképzelni, hogy azoknak az embereknek a szemébe hazudnának, akik őket tisztelik, imádják (ismerjük a foci és az üzlet világát, tehát elsősorban a szurkolókra gondolok, de ott van pl. Tito is és persze a játékosok...). - mert egy ilyennel végleg le is járatnák magukat és az alapvető megítélésük, emberségük válna kérdésessé. Tudom jól azt is, hogy mikor Rosell idejött Laporta helyére, sokaknak nem tetszett az első pár hónapban, amit csinál. Azóta nyilván megbarátkoztunk vele, de itt nem csupán hazugságokról, kemény politikai és üzleti harcról is van szó, ami semmiképp nem válik előnyére a klubnak, és ami a legfontosabb: A Csapatnak. Félre kell tenniük ezeket ahogy Pep is kéri, és a focival foglalkozni. Végül még annyi, hogy örülök, hogy Laporta indulna a következő elnökválasztáson, remélem győztesként fut be. Hajrá! :)
JOseppe
Jugador d'estrella

2013.07.11. 21:34:18

Én nagyon örülnék neki hogyha ő lenne az aki váltaná Sandróékat. :D Lesz mit rendbe raknia az biztos, Villanovát már régen menesztette volna, az ő regnálása alatt az ilyen Roura félék nem hiszem hogy egy ekkora klub kispadján ülhetek volna. :P Ő és Txiki volt a csúcs. 8) Remélem hogy az ő érkeztével, újra oda kerül a team ahol lennie kellene, és nem pedig a nevetségesség kategóriában marad ahova tették. :roll: Gondolok itt pl:(Váldés ingyen távozására,Villa távozásának körülményeire, az edzőnk távolétének és az addig kialakult eseményekről, ja és persze a szakmai hibák sorrával bezárólag.) Egy szó mint száz, én nagyon remélem hogy minden rendben lesz, és a jelenlegi vezetés pedig feltehetőleg távozik. :idea:
Tata:" Fontos hogy magabiztosak legyünk. Nem kérek sokat a csapattól csak azt hogy egész évben játszunk jól és nyerjünk meg mindent.".
FCB: Ter Stegen, Mário Fernandes, Hummels, Piqué, Alba, Cesc Fabregas, Busquets, Iniesta, Neymar, Messi, Griezmann. Edző: G.Tata Martino
Varatrix
Director del Fútbol

2013.07.11. 18:16:38

mess2009 írta:szerintem ez borítékolható volt....Guardiola Laporta embere volt, lelépett, most egy olyan ember vezeti a klubot akit útál - kvázi - ott tesz alá ahol tud és persze viszont! én igenis el tudom képzelni, hogy New York-ban (uram bocsá -összefutottak?!) igenis elhangzott az az ominózus mondat! annál is inkább, mert nagyon összecseng a nagy példaképe álltal mondottakkal(Cruyff), aki ugye szintén nem hagy ki semmit, ha alá tehet Roselléknek. csak az a tragikus ebben a mocskolódásban (amit egyébként Cruyff kezdett), hogy addig mondogatják amig tényleg megmérgezik a légkört a csapatnál.
Én nem hinném hogy az embere volt. Egyszerűen megvárta hogy mi sül ki ha Rosellel dolgozik, és igen szerintem nem tetszett neki annyira. Talán ez is közbeszólt a távozásánál.

Nem lennének mondjuk olyan illuzióim, hogy ha Laporta visszajön akkor Pep is.

Mindemelett ez valóban Joan alá dolgozik.

Remélem visszatér!
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
mess2009
Director del Fútbol

2013.07.11. 17:02:46

szerintem ez borítékolható volt....Guardiola Laporta embere volt, lelépett, most egy olyan ember vezeti a klubot akit útál - kvázi - ott tesz alá ahol tud és persze viszont! én igenis el tudom képzelni, hogy New York-ban (uram bocsá -összefutottak?!) igenis elhangzott az az ominózus mondat! annál is inkább, mert nagyon összecseng a nagy példaképe álltal mondottakkal(Cruyff), aki ugye szintén nem hagy ki semmit, ha alá tehet Roselléknek. csak az a tragikus ebben a mocskolódásban (amit egyébként Cruyff kezdett), hogy addig mondogatják amig tényleg megmérgezik a légkört a csapatnál.
Gergely
Jugador del Barça

2013.07.11. 16:39:47

Remélem visszatér hamarosan mert teljesen elegem lett ebből a Rossell bandából! Szégyen amit szeretett klubbunkal történik!
Laporta amit a 0 alól felhozott kín keserves munkával és óriási üzleti értékkel azt most ez a paraszt és társai le akarják rombolni!
Soha nem voltam még ennyire csalódott az elmúlt 13 év alatt , mint most , hogy ilyen nyilatkozatokat kell olvasni szeretett edzőnk és játékosunktól mint Guardiola! Nekem már túl zavaros az egész!
Laporta idejében minden rendben és nyugodtan zajlott nem volt károgás és nem volt semmiféle beépített tégla... Egyedüli egy vihar ami volt , hogy elzavarta a félnótás Rosselléket! Milyen jól tette...
Imádkozom és reménykedem , hogy kedvenc elnökünk visszatér , mert tudjátok nekem ő volt a 12. játékosunk! Élt , halt a csapatér(t)...
Cooh
Jugador del Barça

2013.07.11. 16:29:12

Az a baj a politikában, hogy az őszinteség már egyáltalán nem divat...azt mondják amit az emberek hallani akarnak....
Castiel
Capitá del Barça

2013.07.11. 15:37:08

Hát mivel Pep nyilatkozott 1 érdekeset, Laporta most tuti dörzsöli a tenyerét... ez egy újabb lépés neki a visszatérése felé...
(Nem győzöm hangoztatni h nekem szimpibb volt mint Sandro)
Kép
Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
Mihu
Director del Fútbol

2013.06.14. 12:09:34

A Barca könyvben minden pontosan le van írva, hogy miért történt meg a szakítás köztük. Rosell-nek (meg még pár tagnak, akik Sanyival együtt dobbantottak) nem jött be, hogy Laporta diktatórikusan irányítja a klubot.

Egyébként ez a szimpatikus, nem szimpatikus dolog olyan, hogy ezt el kell fogadni. Ez a politika szerves velejárója. Ha választást akarsz nyerni, akkor nem hangoztathatod, hogy a másik mekkora király csávó, hogy ezt meg ezt is megcsinálta, ezt meg ezt neki köszönheti a klub. Választást csak úgy lehet nyerni, ha a másikat kritizálod, és ha lehet, minél keményebben, minél nyílvánosabban. Az ember úgy van összerakva, hogy a negatív dolog valamiért jobban megragad az agyában. Erre a tulajdonságra találták ki a politikai karaktergyilkosságot. A másikat bemártjuk valamilyen ügybe, bíróság elé citáljuk, majd miután vesztettünk, kifizetjük a perköltséget. De az emberekben nem az fog megmaradni, hogy az illetőt felmentették, hanem hogy bilincsben vitték be milliárdos csalás-sikkasztás gyanújával a bíróságra. Plusz ugye még a sajtó is 99-1 arányban a vád részét fogja tolni a címlapokon, akár 1 héten keresztül is, ellenben azzal az 1 egységgel, amikor a 30 oldalas újság 10 oldalas sportrovatának 9. oldalán egy kis szemelvényben megemlíti, hogy XY-t a bíróság felmentette.

Ugyan ez történt Laportával. Rosell feljelentette 200 millió eurós sikkasztással, tele volt vele a net, az újság, a tv, minden. Elítélték? :wink:
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2013.06.14. 11:11:04

LG írta: Mint ahogy mondtam, néhány éve Rossel ugyanúgy a fotelban ülve kritizált. A utolsó mondatodra: az is megvolt, anno ők együtt húzták ki a nagy ganajból a klubot, mind2jüknek nagyon sokat köszönhetünk, hogy az elmúlt évtized sikereit megélhettük. De aztán csak nem fért meg a két dudás egy csárdában, és valószínűleg többet már nem is fog. :(
Egy szóval sem mondtam, hogy Rosell nem így viselkedett volna, ő is fikázta Laporta-t rendesen, leginkább a gazdasági helyzet miatt, ennek ellenére nem tartom szimpatikusnak. Ha Gaspart-érára visszaemlékszünk tényleg utópiának tűnik a mostani időszak, de problémák akkor is vannak és lesznek is.
Azt, hogy miért nem tudtak egy idő után együtt dolgozni szvsz sosem tudjuk meg pontosan. Az, hogy kifelé mit kommunikálnak egy dolog. A legvalószínűbb, hogy mindkettő méginkább előtérben akart lenni, de az is elképzelhető, egyiküknek volt egy olyan húzása, amit a másik nem tudott tolerálni, számtalan eshetőség lehet.
Az, hogy ki a "jobb" mindenki döntse el maga, én csak attól félek egy kicsit, hogy Rosell áteshet a ló túlsó oldalára és a gazdasági helyzet stabilitásra szánt törekvések sportszakmailag negatívan hatnak majd a csapatra. Mondjuk nem szabad türelmetlennek lenni, még csak június van, meglehetnek már a célpontok csak kivárásra játszanak, azonban nem ártana, ha a csapat minél előbb összeállna a felkészülési időszakra.
Forca Barca!!!!
LG
Az Év fórumozója 2016

2013.06.13. 17:50:11

Chino írta: Laporta nyilatkozata viszont nem volt túl szimpi. A háttérből, fotelban ülve könnyű kritizálni a jelenlegi vezetést. Ez kb olyan mintha Pep elkezdené fikázni Tito-t, hogy 7-et kaptunk a Bayerntől, bezzeg az ő regnálása alatt ilyen nem fordulhatott elő. Valahogy össze kéne gyúrni őket, Laporta lenne a klub "arca" a gazdasági ügyekkel pedig Sandro foglalkozna. :)
Mint ahogy mondtam, néhány éve Rossel ugyanúgy a fotelban ülve kritizált. A utolsó mondatodra: az is megvolt, anno ők együtt húzták ki a nagy ganajból a klubot, mind2jüknek nagyon sokat köszönhetünk, hogy az elmúlt évtized sikereit megélhettük. De aztán csak nem fért meg a két dudás egy csárdában, és valószinűleg többet már nem is fog. :(
Chino
Llegenda del Barça

2013.06.13. 14:08:46

Rosell igazoláspolitikája nekem is szimpatikus, egyéb tekintetben viszont visszasírom Laprta-t, (pedig neki is voltak "szép" húzásai).
Bármilyen soknak tűnik pl. Neymarért ez a 57 millió, a nyakamat teszem rá hogy ha Laportan múlt múlva 70-80 alatt nem ússzuk meg, főleg, hogy "csak" 10-et kell egyelőre kipengetni. Lehet, hogy ha Joan lenne már itt lenne 50-ért TS, de hogy anyagilag nem itt járnánk az biztos. Jöhetünk azzal hogy nem a mi pénzünk, de befolyásolja a csapat minőségét a büdzsé, szóval valahol minket is élrint.
Laporta nyilatkozata viszont nem volt túl szimpi. A háttérből, fotelban ülve könnyű kritizálni a jelenlegi vezetést. Ez kb olyan mintha Pep elkezdené fikázni Tito-t, hogy 7-et kaptunk a Bayerntől, bezzeg az ő regnálása alatt ilyen nem fordulhatott elő. Valahogy össze kéne gyúrni őket, Laporta lenne a klub "arca" a gazdasági ügyekkel pedig Sandro foglalkozna. :)
Forca Barca!!!!
Lezárt