2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
A bűn alol nem ment fel, az hogy más is elkövette.kamcore írta:De az irigység, rosszindulatúság nem csak erre a 93ezer km2-en tartózkodó emberre jellemző a világon.
Tom Cleverly. Semmivel nem kisebb tehetség. Kagawa?Girona írta:valóban a Manchester lett volna az ideális. Nagy csapat, kreatív nélkül. I.
http://modoros.blog.hu/2013/07/07/a_mag ... olo_magyarmiihii írta: Gratulálok a tipikus magyar mentalitásodhoz![]()
De az irigység, rosszindulatúság nem csak erre a 93ezer km2-en tartózkodó emberre jellemző a világon. Engem ez nagyon zavar, amikor valamit így beáltalánosítanak, hogy "tipikus"... persze, ez off, de akkor is.miihii írta:Miért lenne az?kamcore írta: Ez a tipikus magyar mentalitás szöveg meg teljesen értelmetlen, ezen még senki nem gondolkodott el?![]()
A dögöljön meg a szomszéd tehene és a további rosszindulatú, irigy, stb... dolgok elég szép számmal vannak jelen nálunk, itt is előfordulnak ékes példák erre...
Tehát azért nyílt ki a bicska a zsebedben, mert a sajtó már jó ideje ráharapott a témára és a csapból is Thiago ügye folyt, anélkül, h érdemben maga a játékos hozzátette volna a magáét, miután kb 3 mondatot szólt az egész ügyhöz.Barcaman1993 írta:Tipikus magyar mentalitás... Had ne kelljen mondanom, hogy anno nem ilyen volt az első hsz-em a Thiago üggyel. Csak már kicsit unalmas volt naponta 2 Thiagoval kapcsolatos hírt olvasni, hogy hova megy mennyiért... Meg, hogy menni akar, mert nem játszik és a VB stb. Erre elmegy olyan csapatban, ahol lehet még ennyit sem fog. Rosszindulat? Nem szeretem, ha a szemembe köpnek és becsapnak.miihii írta:
Gratulálok a tipikus magyar mentalitásodhoz![]()
A fizujával kapcsolatosan gondolom nem érdekes, h annyira pénzhajhászság miatt ment el, h még le is mondott egy részéről a transzfer során![]()
Dos meg sanszos, h pont most fog berobbanni, főleg ha még el is adjuk (kölcsönbe)![]()
Rosszindulat rulZ
Miért lenne az?kamcore írta: Ez a tipikus magyar mentalitás szöveg meg teljesen értelmetlen, ezen még senki nem gondolkodott el?![]()
Ott ki helyett férne be kezdőbe?Varatrix írta:Badarság, nem tudhatsz erről még semmit. Elve lehet kitétel van rá a szerződésében.És valószínűleg több játékpercet ott se fog kapni, ezzel tisztába van mindenki...
Így igaz, egyesek rendkívül kicsinyesek... Jézusom nem mindenki a Barcában képzeli el az életét, ez lehetetlen.miihii írta:Gratulálok a tipikus magyar mentalitásodhoz![]()
Badarság, nem tudhatsz erről még semmit. Elve lehet kitétel van rá a szerződésében.És valószínűleg több játékpercet ott se fog kapni, ezzel tisztába van mindenki...
Ez a tipikus magyar mentalitás szöveg meg teljesen értelmetlen, ezen még senki nem gondolkodott el?miihii írta:Gratulálok a tipikus magyar mentalitásodhozBarcaman1993 írta:Na végre eltakarodott Thiago, ráadásul azért ez a nagyjából 25 millió euró sokkal több, mint a híresztelt 18. És akkor a papát sem kell hallgatni. Itt nem játszott Xavi, Ini és Fabregas helyett, ott nem fog Basti, Kroos, Müller, Götze miatt. Nem baj, a lényeg, hogy ott lesz a 2014-es VB-n (a lelátón). Gondolom a fizuja jóval magasabb lesz, mint itt, kár volt ezt a VB duma mögé rejteni. Ha játszani akart volna, akkor a MU-t választja...
Sztem az előszezonban megnézik, hogy Dos Santos, vagy Sergi Roberto produkál jobban. Mekkora pofára esés lenne Thiago barátunknak, ha vmelyik a 2-ből berobbanna. Az lenne az igazi.![]()
A fizujával kapcsolatosan gondolom nem érdekes, h annyira pénzhajhászság miatt ment el, h még le is mondott egy részéről a transzfer során![]()
Dos meg sanszos, h pont most fog berobbanni, főleg ha még el is adjuk (kölcsönbe)![]()
Rosszindulat rulZ
Tipikus magyar mentalitás... Had ne kelljen mondanom, hogy anno nem ilyen volt az első hsz-em a Thiago üggyel. Csak már kicsit unalmas volt naponta 2 Thiagoval kapcsolatos hírt olvasni, hogy hova megy mennyiért... Meg, hogy menni akar, mert nem játszik és a VB stb. Erre elmegy olyan csapatban, ahol lehet még ennyit sem fog. Rosszindulat? Nem szeretem, ha a szemembe köpnek és becsapnak.miihii írta:
Gratulálok a tipikus magyar mentalitásodhoz![]()
Rosszindulat rulZ
Gratulálok a tipikus magyar mentalitásodhozBarcaman1993 írta:Na végre eltakarodott Thiago, ráadásul azért ez a nagyjából 25 millió euró sokkal több, mint a híresztelt 18. És akkor a papát sem kell hallgatni. Itt nem játszott Xavi, Ini és Fabregas helyett, ott nem fog Basti, Kroos, Müller, Götze miatt. Nem baj, a lényeg, hogy ott lesz a 2014-es VB-n (a lelátón). Gondolom a fizuja jóval magasabb lesz, mint itt, kár volt ezt a VB duma mögé rejteni. Ha játszani akart volna, akkor a MU-t választja...
Sztem az előszezonban megnézik, hogy Dos Santos, vagy Sergi Roberto produkál jobban. Mekkora pofára esés lenne Thiago barátunknak, ha vmelyik a 2-ből berobbanna. Az lenne az igazi.
én benne vagyok. nem tudom játszott e összesen 3 éles meccset... áh nem is értem h egy profi klubnál minek vesznek meg egy ilyen játékost ha bizonyítani sincs idejeéS írta:az a "töltelék" ennyi erővel lehetne afellay is.visca el barca írta:bízom a vezetőkben h suttyomban hoznak vakit a kp-re, mert ez igy marha karcsú lesz. tito a fiatalokat meg usem játszatja. nem lepne meg ha hoznának egy honda, valbuena szintu "tölteléket" 8-10 millioért.
Nagyon okos vagy...Fabregas saját nevelés és nagyon jó évei voltak az Arsenalban meg a válogatottban is, még Gündögannak egy jó éve a Dortmundban és szerinted máris Barca szint, Fabre viszont nem. Elég érdekesen gondolkozol.Clark71 írta:MU: negyvenmilliót adnának a Barcának Fabregasért NSO.HU
Szerintem nem BARCA szintű!!!Ennyiért el kellene adni!!! Küzdőszelleme egy nagy 0!
Helyette jöhetne Gündogan![]()
Középhátvéd kell!!!!!+ha megy CESC akkor egy kp!
CSÁKÓ MINDENKINEK!
Az nyugtalanítja az embert hogy több a távozó, és egyre kevesebb az érkező jelölt, persze Neymar eddig a kivétel.Thiago helyett oké ott van S.Robertó, de Fabregas helyett ki lesz hogyha esetleg ő is távozik.Ilyen Valbuenák nem megoldások, hiszen nem barca szintű játékosról beszélünk.Clark71 írta:MU: negyvenmilliót adnának a Barcának Fabregasért NSO.HU
Szerintem nem BARCA szintű!!!Ennyiért el kellene adni!!! Küzdőszelleme egy nagy 0!
Helyette jöhetne Gündogan![]()
Középhátvéd kell!!!!!+ha megy CESC akkor egy kp!
CSÁKÓ MINDENKINEK!
Szerintem Dos Santos sokkal többet tudna adni a csapatnak mint a tavalyi Pedro! Remélem Sergi Roberto jön fel, Thiago helyére és Tito végre bízni fog a fiatalkoban beleértve Bartra-t is. Most olvasom, hogy az MU bejelentkezett egy laza 40 millióval Fabre-ért. Nem tudom, mennyire lehet hiteles, de remélem marad.Varatrix írta:Szerintem Sergi Roberto kap felnőtt szerződést és Thiago játékperceit váltja, ami ügye "elég kevés" szóval nincs gond. A Honda dolgot már olvastam, de felejthető, akármelyik ifit szívesebben látnám a csapatba. Csak nehogy meglepődjek...visca el barca írta:bízom a vezetőkben h suttyomban hoznak vakit a kp-re, mert ez igy marha karcsú lesz. tito a fiatalokat meg usem játszatja. nem lepne meg ha hoznának egy honda, valbuena szintu "tölteléket" 8-10 millioért.
busi amugy boven jo lenne xavi helyére, sztem megvan benne kraft h egy kicsit irányitgasson, viszont akkor az őhelyét song venné át és az nem lenne jó.![]()
A Busis elképzelés életképesen hangzik, annyi külömbség hogy én talán jobban bízom Songban. Mindenesetre szerintem több játéklehetőséghez jut majd a kameruni, akár ő is játszhatna egy sorral feljebb, legalábbis az arsenalba előferdült.
Igazából ezekre jó a felkészülés, remélem próbálgat majd ilyeneket Tito.
Ja és Dos Santos sem fog szerintem lelépni. Bár ő vele nem tudom mi a szándék.
Szerintem Sergi Roberto kap felnőtt szerződést és Thiago játékperceit váltja, ami ügye "elég kevés" szóval nincs gond. A Honda dolgot már olvastam, de felejthető, akármelyik ifit szívesebben látnám a csapatba. Csak nehogy meglepődjek...visca el barca írta:bízom a vezetőkben h suttyomban hoznak vakit a kp-re, mert ez igy marha karcsú lesz. tito a fiatalokat meg usem játszatja. nem lepne meg ha hoznának egy honda, valbuena szintu "tölteléket" 8-10 millioért.
busi amugy boven jo lenne xavi helyére, sztem megvan benne kraft h egy kicsit irányitgasson, viszont akkor az őhelyét song venné át és az nem lenne jó.
az a "töltelék" ennyi erővel lehetne afellay is.visca el barca írta:bízom a vezetőkben h suttyomban hoznak vakit a kp-re, mert ez igy marha karcsú lesz. tito a fiatalokat meg usem játszatja. nem lepne meg ha hoznának egy honda, valbuena szintu "tölteléket" 8-10 millioért.
Nem ezt mondtam. De szerintem Sokkal több játéklehetőséget kaphatott volna. Xavi egyre inkább megkopik. Ahogy írtam, szerintem kiveszett belőle a lendület. És hát valakinek mindig kellene padoznia.davi10 írta:
És akkor Xavi, Iniesta, Cesc mind padozna? Alapból nem nagyon tudok felidézni olyan meccset, ahol Song és Busi egyszerre játszottak KVK-t.
Én is nagyon bírtam a gyerket, remélem azért ingyen visszahozzuk még, mert a fent említett triót egy 5 év múlva én is megnézném.
Ha nem Pep lenne a Bayernnél 99%-ig biztos vagyok, hogy nem ment volna oda!Vakmacska írta:Tudjátok azért ez elég érdekes.
Egy olyan csapatba, ahol minden posztra van 2-3 ember, oda simán elmegy, ott be fog férni? Nálunk meg ahol mondhatni emberhiány van az ő posztján, nem fér be?
Szerintem meg kellett volna tartani.
És akkor Xavi, Iniesta, Cesc mind padozna? Alapból nem nagyon tudok felidézni olyan meccset, ahol Song és Busi egyszerre játszottak KVK-t.Vakmacska írta:Thiago-Messi-Neymar hármas egy lendületes, dinamikus trio lehetett volna. És Thiago mellett játszhatott volna a 2 KVK: Busi és Song.
De hát ennek vége.