És te lennél aki eldönti, hogy ki tucat játékos.Robcsyy írta:vicc az egész. jönnek a tucatjátékosok ezrével, ugyanezek az érvek szóltak Affelay mellett meg anno Hleb mellett is.
Itt mondjuk Hleben eléggé fenn akadt a szemem.

És te lennél aki eldönti, hogy ki tucat játékos.Robcsyy írta:vicc az egész. jönnek a tucatjátékosok ezrével, ugyanezek az érvek szóltak Affelay mellett meg anno Hleb mellett is.
Sajnos tudom, ezért is írtam, h necces lenne.vlxe írta:Ez az amit egy ekkora klub nem tehet meg! Lásd a Madridot, valami hasonlóba buktak bele a szezon elején, zéró igazolás "majd megoldjuk", el is vesztették a ligát! Nyilván más azért a szitu, hiszen nekünk azért van egy magunkbence-barca írta:Sergi Robertot megnézném, aztán ha nem válik be télen egy igazolás.
Ez az amit egy ekkora klub nem tehet meg! Lásd a Madridot, valami hasonlóba buktak bele a szezon elején, zéró igazolás "majd megoldjuk", el is vesztették a ligát! Nyilván más azért a szitu, hiszen nekünk azért van egy magunkbence-barca írta:Sergi Robertot megnézném, aztán ha nem válik be télen egy igazolás.
Teljesen egyetértek veled. Maradjon csak a franszoá kikötővárosban !visca el barca írta: örülne a halál! maradjon csak márszejben, ott nagyobb szükség van rá
örülne a halál! maradjon csak márszejben, ott nagyobb szükség van ráGareth Tello írta:Valbuena? Heh? Shutter, igazad volt.![]()
Nem lenne rossz opció, de - ahogy a cikkben is írja Tamás - az elsődleges most egy védő igazolása. (Thiago Silva, Marquinhos?!)
Utána felőlem jöhetne Valbuena.
VEB, gondolom, Te is örülnél neki.
Ott Benatia sem lenne, de azért a Dortmund színvonalát ne hasonlítsuk össze a Romáéval. Az Udinese előttük végzett a bajnokságban, és tőlük hozták el az egyik alapembert. Sehol sincsenek egy BL-döntőshöz képest.visca el barca írta:sokratis is 9-10 millio volt, mégsem lesz kezdo subotic meg hummels mellett...sjd írta:Sokratis mondjuk egyértelműen Santana utódjaként érkezett a Dortmundhoz.
De az Udinese alapembere 13,5 millióért nem hiszem, hogy cserének jött a Romához.
sokratis is 9-10 millio volt, mégsem lesz kezdo subotic meg hummels mellett...sjd írta:Sokratis mondjuk egyértelműen Santana utódjaként érkezett a Dortmundhoz.
De az Udinese alapembere 13,5 millióért nem hiszem, hogy cserének jött a Romához.
Nem akarok pontosan idézni, de a lényeg, hogy a több játéklehetőségért és a VB miatt akar távozni. Erre egy olyan csapatba megy, amelyik az egyetlen a világon, ahol nagyobb konkurenciája lesz, mint itt. kicsit ellentmondásosnak érzem a dolgot, Pep ide, Pep oda. Ő tudja, én örülök, hogy ennek vége és végre sikerült egy normális árat kicsikarnunk érte.miihii írta:Mivel csapott be?
Sokratis mondjuk egyértelműen Santana utódjaként érkezett a Dortmundhoz.visca el barca írta:ó én ezt már multkor eljátszottam sokratissal meg a bvb-velsjd írta:Tegnapelőtt a Roma leigazolta Mehdi Benatiát. Nem kizárt, hogy Marquinhos pótlására.
ó én ezt már multkor eljátszottam sokratissal meg a bvb-velsjd írta:Tegnapelőtt a Roma leigazolta Mehdi Benatiát. Nem kizárt, hogy Marquinhos pótlására.
Nem igazán követem az olasz focit. Marquinhos milyen teljesítményt nyújtott ? Szerintetek megfelelő lenne a védelem ?sjd írta:Tegnapelőtt a Roma leigazolta Mehdi Benatiát. Nem kizárt, hogy Marquinhos pótlására.
A bűn alol nem ment fel, az hogy más is elkövette.kamcore írta:De az irigység, rosszindulatúság nem csak erre a 93ezer km2-en tartózkodó emberre jellemző a világon.
Tom Cleverly. Semmivel nem kisebb tehetség. Kagawa?Girona írta:valóban a Manchester lett volna az ideális. Nagy csapat, kreatív nélkül. I.
http://modoros.blog.hu/2013/07/07/a_mag ... olo_magyarmiihii írta: Gratulálok a tipikus magyar mentalitásodhoz![]()
De az irigység, rosszindulatúság nem csak erre a 93ezer km2-en tartózkodó emberre jellemző a világon. Engem ez nagyon zavar, amikor valamit így beáltalánosítanak, hogy "tipikus"... persze, ez off, de akkor is.miihii írta:Miért lenne az?kamcore írta: Ez a tipikus magyar mentalitás szöveg meg teljesen értelmetlen, ezen még senki nem gondolkodott el?![]()
A dögöljön meg a szomszéd tehene és a további rosszindulatú, irigy, stb... dolgok elég szép számmal vannak jelen nálunk, itt is előfordulnak ékes példák erre...
Tehát azért nyílt ki a bicska a zsebedben, mert a sajtó már jó ideje ráharapott a témára és a csapból is Thiago ügye folyt, anélkül, h érdemben maga a játékos hozzátette volna a magáét, miután kb 3 mondatot szólt az egész ügyhöz.Barcaman1993 írta:Tipikus magyar mentalitás... Had ne kelljen mondanom, hogy anno nem ilyen volt az első hsz-em a Thiago üggyel. Csak már kicsit unalmas volt naponta 2 Thiagoval kapcsolatos hírt olvasni, hogy hova megy mennyiért... Meg, hogy menni akar, mert nem játszik és a VB stb. Erre elmegy olyan csapatban, ahol lehet még ennyit sem fog. Rosszindulat? Nem szeretem, ha a szemembe köpnek és becsapnak.miihii írta:
Gratulálok a tipikus magyar mentalitásodhoz![]()
A fizujával kapcsolatosan gondolom nem érdekes, h annyira pénzhajhászság miatt ment el, h még le is mondott egy részéről a transzfer során![]()
Dos meg sanszos, h pont most fog berobbanni, főleg ha még el is adjuk (kölcsönbe)![]()
Rosszindulat rulZ
Miért lenne az?kamcore írta: Ez a tipikus magyar mentalitás szöveg meg teljesen értelmetlen, ezen még senki nem gondolkodott el?![]()