zola8787 írta:Róla hallottál már? Biztos, hogy a klubja nem engedi el, nem jönne el biszem-b.szomba...
Ez a csávó Kahn-nak lövögeti a gólokat, gyors, ERŐSZAKOS, nem fél semmitől. Róla is lecsúsztunk...
lui1698 írta:Ezt most nem neked személy szerint írom, csak pont nálad láttam most.
Szerintetek olyan csapatok, mint a Barca jutyúb videók alapján néz ki magának játékosokat?
ugyan srácok, tudom alacsonyan van a szint, de azért ennél még komolyabbnak gondolom ezt a fórumot. torghellével poénkodni körülbelül 2008ban volt utoljára vicces

én láttam talán az összes meccsét a gyereknek, mivel majdnem minden roma mérkőzést megnéztem, nem nekem és a barca megfigyelőinek kell megnézni ezt a videót, hanem azoknak, akik még "nem is hallatok" erről a gyerekről és érdekli őket miért pont őt kergettük. ja, és még az elején hagyjuk ezt a fórumos berögződést miszerint "bárkiről összelehet vágni egy ilyen videót".
visca el barca írta:Nasszer al-Kelaifi, a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatának elnöke közölte: ha a Barcelona semmibe veszi korábbi döntésüket, amelyben jelezték, hogy Thiago Silva nem eladó, akkor bosszúból kifizeti a katalánok legjobbja, Lionel Messi 250 millió eurós kivásárlási árát.
gondolom azért nem foglalkozott vele senki, mivel már tegnap cáfolták ezt az egészet