visca el barca írta:csodálkozom h még senki sem linkelte, óriási figura lehet a pali![]()
Nasszer al-Kelaifi, a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatának elnöke közölte: ha a Barcelona semmibe veszi korábbi döntésüket, amelyben jelezték, hogy Thiago Silva nem eladó, akkor bosszúból kifizeti a katalánok legjobbja, Lionel Messi 250 millió eurós kivásárlási árát.
simán kinézem belőle h megcsinálja![]()
![]()
amugy érdekes, a cikk azt írja, hogy silvának van egy 40 milliós kivásrlási ára... ez azért elméletileg megkönnyítené a helyzetet...
Ha az a 40 milliós kivásárlási ár valóban létezne, Thiago Silva már nálunk játszana.. De nincs kivásárlási ár ("A PSG egyszerűen nem akar tárgyalni róla, nem határoz meg egy árat, és egy átigazolás esetében a vevő fél számára ez a legnagyobb probléma, ami felütheti a fejét.") szóval a nyilatkozat valódiságában vannak kétségeim.visca el barca írta:amugy érdekes, a cikk azt írja, hogy silvának van egy 40 milliós kivásrlási ára... ez azért elméletileg megkönnyítené a helyzetet...
Ezen én is röhögtem.visca el barca írta:csodálkozom h még senki sem linkelte, óriási figura lehet a pali![]()
Nasszer al-Kelaifi, a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatának elnöke közölte: ha a Barcelona semmibe veszi korábbi döntésüket, amelyben jelezték, hogy Thiago Silva nem eladó, akkor bosszúból kifizeti a katalánok legjobbja, Lionel Messi 250 millió eurós kivásárlási árát.
simán kinézem belőle h megcsinálja![]()
![]()
amugy érdekes, a cikk azt írja, hogy silvának van egy 40 milliós kivásrlási ára... ez azért elméletileg megkönnyítené a helyzetet...
Remélem nem az utolsó pillanatokban sikerül a szerződés megkötése. Egy khv-nek nem kicsit kellene összeszoknia a többiekkel.Egy középső védő meg tényleg jöjjön, mert nem lesz ez így jó... Mai hír a sporton, hogy rámozdultunk David Luiz-ra, de képben van még Agger, Vermaelen, Koscielny, Verthongen, plusz még megemlítik Mangala, Evans, Rami, és Inigo Martinez nevét is.
Olvastam twitteren, hogy azért sem akar Tito 9-est, mert lehetőséget fog adni majd néha Jean Marie Dongou-nak.shutterisland írta:most ilyen klose,d.milito vagy forlan típusú arc elférne a keretben abszolút kiegészítő szerepkörben, nyilván találnának pár gólt a kis meccseken, de szerintem tök felesleges.Egyébként már ha ennyire mondjátok itt páran, hogy nem lenne rossz egy korosabb, gólveszélyes támadó, aki nyugodtan tud padozni, kire gondoltok?
Most így hirtelen nem sok ember jut eszembe, aki elég ügyes, és van realitása, hogy jöhet.
a neymar,messi,alexis,pedro,tello ötös 3 helyre ÚGY, hogy iniesta vagy cesc is sokszor fel van tolva tito által, elég kellene, hogy legyen.
Ezt most nem neked személy szerint írom, csak pont nálad láttam most.kristop írta:ja, és tudom, hogy már mindegy, de aki egyáltalán nem ismerné marquinhost és érdekli mit vesztettünk, annak itt egy elég korrekt videó róla. a gyerekben minden megvan, gyors, határozott, klosét fejelget le, passzol, utolsó emberként ment.
http://www.youtube.com/watch?v=p7bxdhauo1sja, és tudom, hogy már mindegy, de aki egyáltalán nem ismerné marquinhost és érdekli mit vesztettünk, annak itt egy elég korrekt videó róla. a gyerekben minden megvan, gyors, határozott, klosét fejelget le, passzol, utolsó emberként ment.
üdv. teljesen egyet értek veled, Agger szerintem is nagyon jó igazolás lenne, nem kéne érte csillagászati összeget fizetni és egy nagyon jó védő. angoloknál a pool a kedvenc csapatom így számtalan meccsen láttam már játszani és azt kell mondjam h évek óta a hátán cipeli a csapatott. nagyon jól szerel és kiválóan fejel és aki látta már játszani az tudhatja h nagyon jó előretörései vannak, nem egy gólt rúgott már úgy h a védelemből előretört és 20-30 m-ről bombázott a kapubaconnor írta:Agger-nek én örülnék. Favágó? Mascherano-ra is sokan ezt mondták... Piqué tudja segíteni a támadásokat, az "elegáns" védőnk megvan, nem feltétlen baj, ha valakinek nem kell a szomszédba menni egy kis keménységért. Lehet, hogy a Pool nincs a top-on, de Agger nem rossz játékos.
most ilyen klose,d.milito vagy forlan típusú arc elférne a keretben abszolút kiegészítő szerepkörben, nyilván találnának pár gólt a kis meccseken, de szerintem tök felesleges.Egyébként már ha ennyire mondjátok itt páran, hogy nem lenne rossz egy korosabb, gólveszélyes támadó, aki nyugodtan tud padozni, kire gondoltok?
Most így hirtelen nem sok ember jut eszembe, aki elég ügyes, és van realitása, hogy jöhet.
Én Afellayt megtartanám, mert egyszerűen ez létszámra is kevés. Egy 1 hónapos vb-re vagy eb-re elég a 20 mezőnyjátékos, de egy egész szezonra nem. Bár Tito megint kölcsön akarja adni (akkor már miért nem végleg? ez is érthetetlen), szóval ebből úgysem lesz semmi...shutterisland írta:összességében ha jön még egy védő, és lesz egy ilyen keretünk, hogy :
vv,pinto,oier
adriano,alba,alves,montoya,pique,puyol,bartra,masch,új védő igazolás
song,busq,xavi,iniesta,fabregas,roberto
pedro,messi,neymar,tello,sanchez
akkor nem leszek elégedetlen.
Leendő klubja AS Monaco!Messa írta:Azt nem értem csak, hogy Sakho miért nem merült fel nálunk soha. Láttam jópár meccsét, a tavalyi védelmünkbe bőven befért volna. Vagy neki is az agyával van valami baj?
Emellett engem sokkal jobban aggaszt az az irànyvonal, amit a klub felvenni làtszik.albicelesteX írta:Biztosan igazolunk védőt...DE a kérdés az milyet. Puyollal hosszútávon már nem érdemes számolni szerintem véleményem szerint a következő szezonja lesz az utolsó. A védelmünk nagyon gyenge és a keret meg szerintem szűk. Xavi tavalyi szezonja se volt már klasszis, nincs is normális helyetese.Neymar kérdőjel.Alexis,Pedro pedig hol ilyen hol olyan.Szerintem benézzük ezt a szezont...