Vicces gyerek

Hánynom kell tőle...
Elfogultság nélkül mondhatom, hogy Vertonghen (így írja a nevét).S.Agüero írta:Agger, Vermaelen, Koscielny, Verthongen.
Igazából nem nagyon nézek PL-t, szóval valaki írhatna róluk, melyik tűnik a legjobb választásnak?
Visca!!! Ennyire ne legyél pesszimista, egyszer csak leesik náluk is a tantusz, vagyis hogy ennek a toldozgatásnak és foltozgatásnak nincs értelme.visca el barca írta:jaj ne sírjál már itt, hát a nagy zubiék nem megmondták h jönni fog egy védő? megmondták vagy megmondták?aztán lehet az uj védő annyit sem fog érni mint mascherano...
![]()
Vermaelennek nem vt vmi jó idénye, így őt most nem támiogatnám.S.Agüero írta: Agger, Vermaelen, Koscielny, Verthongen.
Igazából nem nagyon nézek PL-t, szóval valaki írhatna róluk, melyik tűnik a legjobb választásnak?
Ászpilicsuétát minek hoznánk ugyan, jobbszélső hátvéd, tudomásom szerint.ZBarca írta:Szerintem ennek 5% az esélye, hogy tényleg elhozzuk, akkor inkább Agger jöjjön! De ha jön David Luiz, az se olyan rossz dolog, még talán Azpilicueta-t elhozhatnánk, de nálam első Agger!JOseppe írta:Zubiék megpróbálják elhozni David Luizt a sport szerint, csak egy baj hogy a drága Mourinhó nem kivánja elengedni.Ez az ügy is hosszú lesz.
zola8787 írta:Róla hallottál már? Biztos, hogy a klubja nem engedi el, nem jönne el biszem-b.szomba...
Ez a csávó Kahn-nak lövögeti a gólokat, gyors, ERŐSZAKOS, nem fél semmitől. Róla is lecsúsztunk...
ugyan srácok, tudom alacsonyan van a szint, de azért ennél még komolyabbnak gondolom ezt a fórumot. torghellével poénkodni körülbelül 2008ban volt utoljára vicceslui1698 írta:Ezt most nem neked személy szerint írom, csak pont nálad láttam most.
Szerintetek olyan csapatok, mint a Barca jutyúb videók alapján néz ki magának játékosokat?
gondolom azért nem foglalkozott vele senki, mivel már tegnap cáfolták ezt az egészetvisca el barca írta:Nasszer al-Kelaifi, a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatának elnöke közölte: ha a Barcelona semmibe veszi korábbi döntésüket, amelyben jelezték, hogy Thiago Silva nem eladó, akkor bosszúból kifizeti a katalánok legjobbja, Lionel Messi 250 millió eurós kivásárlási árát.
Szerintem ennek 5% az esélye, hogy tényleg elhozzuk, akkor inkább Agger jöjjön! De ha jön David Luiz, az se olyan rossz dolog, még talán Azpilicueta-t elhozhatnánk, de nálam első Agger!JOseppe írta:Zubiék megpróbálják elhozni David Luizt a sport szerint, csak egy baj hogy a drága Mourinhó nem kivánja elengedni.Ez az ügy is hosszú lesz.
visca el barca írta:csodálkozom h még senki sem linkelte, óriási figura lehet a pali![]()
Nasszer al-Kelaifi, a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatának elnöke közölte: ha a Barcelona semmibe veszi korábbi döntésüket, amelyben jelezték, hogy Thiago Silva nem eladó, akkor bosszúból kifizeti a katalánok legjobbja, Lionel Messi 250 millió eurós kivásárlási árát.
simán kinézem belőle h megcsinálja![]()
![]()
amugy érdekes, a cikk azt írja, hogy silvának van egy 40 milliós kivásrlási ára... ez azért elméletileg megkönnyítené a helyzetet...
Ha az a 40 milliós kivásárlási ár valóban létezne, Thiago Silva már nálunk játszana.. De nincs kivásárlási ár ("A PSG egyszerűen nem akar tárgyalni róla, nem határoz meg egy árat, és egy átigazolás esetében a vevő fél számára ez a legnagyobb probléma, ami felütheti a fejét.") szóval a nyilatkozat valódiságában vannak kétségeim.visca el barca írta:amugy érdekes, a cikk azt írja, hogy silvának van egy 40 milliós kivásrlási ára... ez azért elméletileg megkönnyítené a helyzetet...
Ezen én is röhögtem.visca el barca írta:csodálkozom h még senki sem linkelte, óriási figura lehet a pali![]()
Nasszer al-Kelaifi, a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatának elnöke közölte: ha a Barcelona semmibe veszi korábbi döntésüket, amelyben jelezték, hogy Thiago Silva nem eladó, akkor bosszúból kifizeti a katalánok legjobbja, Lionel Messi 250 millió eurós kivásárlási árát.
simán kinézem belőle h megcsinálja![]()
![]()
amugy érdekes, a cikk azt írja, hogy silvának van egy 40 milliós kivásrlási ára... ez azért elméletileg megkönnyítené a helyzetet...
Remélem nem az utolsó pillanatokban sikerül a szerződés megkötése. Egy khv-nek nem kicsit kellene összeszoknia a többiekkel.Egy középső védő meg tényleg jöjjön, mert nem lesz ez így jó... Mai hír a sporton, hogy rámozdultunk David Luiz-ra, de képben van még Agger, Vermaelen, Koscielny, Verthongen, plusz még megemlítik Mangala, Evans, Rami, és Inigo Martinez nevét is.
Olvastam twitteren, hogy azért sem akar Tito 9-est, mert lehetőséget fog adni majd néha Jean Marie Dongou-nak.shutterisland írta:most ilyen klose,d.milito vagy forlan típusú arc elférne a keretben abszolút kiegészítő szerepkörben, nyilván találnának pár gólt a kis meccseken, de szerintem tök felesleges.Egyébként már ha ennyire mondjátok itt páran, hogy nem lenne rossz egy korosabb, gólveszélyes támadó, aki nyugodtan tud padozni, kire gondoltok?
Most így hirtelen nem sok ember jut eszembe, aki elég ügyes, és van realitása, hogy jöhet.
a neymar,messi,alexis,pedro,tello ötös 3 helyre ÚGY, hogy iniesta vagy cesc is sokszor fel van tolva tito által, elég kellene, hogy legyen.
Ezt most nem neked személy szerint írom, csak pont nálad láttam most.kristop írta:ja, és tudom, hogy már mindegy, de aki egyáltalán nem ismerné marquinhost és érdekli mit vesztettünk, annak itt egy elég korrekt videó róla. a gyerekben minden megvan, gyors, határozott, klosét fejelget le, passzol, utolsó emberként ment.
http://www.youtube.com/watch?v=p7bxdhauo1sja, és tudom, hogy már mindegy, de aki egyáltalán nem ismerné marquinhost és érdekli mit vesztettünk, annak itt egy elég korrekt videó róla. a gyerekben minden megvan, gyors, határozott, klosét fejelget le, passzol, utolsó emberként ment.
üdv. teljesen egyet értek veled, Agger szerintem is nagyon jó igazolás lenne, nem kéne érte csillagászati összeget fizetni és egy nagyon jó védő. angoloknál a pool a kedvenc csapatom így számtalan meccsen láttam már játszani és azt kell mondjam h évek óta a hátán cipeli a csapatott. nagyon jól szerel és kiválóan fejel és aki látta már játszani az tudhatja h nagyon jó előretörései vannak, nem egy gólt rúgott már úgy h a védelemből előretört és 20-30 m-ről bombázott a kapubaconnor írta:Agger-nek én örülnék. Favágó? Mascherano-ra is sokan ezt mondták... Piqué tudja segíteni a támadásokat, az "elegáns" védőnk megvan, nem feltétlen baj, ha valakinek nem kell a szomszédba menni egy kis keménységért. Lehet, hogy a Pool nincs a top-on, de Agger nem rossz játékos.