Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az a helyzet, hogy mivel simán 5-10 edző is képben van, ezért tulajdonképpen senki nem zárható ki, szóval most valamennyire jogosan megy itt a Football Manager. Persze abban igazad van, az lenne a legjobb, ha addig mindenki befejezné az álmodozást, amíg ki nem nevezik az új vezetőedzőt.Messidona10 írta: Azért vélekedem így Sakhóról, mert tényleg eddig nem volt terítéken egyszer sem, mégis simán bekerült ide a neve (kissé Fifa-szaga volt a dolognak, hogy tisztán fogalmazzak, és éppen az volt a célom, hogy ne olyan játékosokról beszéljünk, akik a 26 ezer védőből kerülnek ki).
Ebben igazad van, és valóban, a következő hetekben új távlatok nyílhatnak majd. Kíváncsian várom.sjd írta: Nem akarok nagyon belefolyni a nevekkel való dobálózásba, de szerintem ezt pont a jelen helyzetben nem kéne ilyen kategorikusan kijelenteni. Ki tudja, hogy az új edző milyen elképzelésekkel érkezik, kiket akar idehozni. Egyáltalán nem tartom lehetetlennek, hogy pár olyan ember is szóba fog kerülni, akiről idáig még pletyka sem volt. Egyedül azért szurkolok, hogy ne ilyen Mourinho-Carvalho típusú kiskedvencek legyenek, hanem tényleg szakmai alapon döntsön.
(Addig pedig gondolom teleírja mindenki ezt a topikot 26 ezer védő nevével)
Nem akarok nagyon belefolyni a nevekkel való dobálózásba, de szerintem ezt pont a jelen helyzetben nem kéne ilyen kategorikusan kijelenteni. Ki tudja, hogy az új edző milyen elképzelésekkel érkezik, kiket akar idehozni. Egyáltalán nem tartom lehetetlennek, hogy pár olyan ember is szóba fog kerülni, akiről idáig még pletyka sem volt. Egyedül azért szurkolok, hogy ne ilyen Mourinho-Carvalho típusú kiskedvencek legyenek, hanem tényleg szakmai alapon döntsön.Messidona10 írta:Figyelj, hozd elnemespatro írta: Hozzuk el SakhotFiatal és a fizetési igényei se akkorák mint Silvának
Viccelődést félretéve volt már róla szó, de csak itt a fórumon. Hivatalosan szóba sem került a neve, úgyhogy szerintem kihúzhatod a listádról.
Figyelj, hozd elnemespatro írta: Hozzuk el SakhotFiatal és a fizetési igényei se akkorák mint Silvának
Hozzuk el SakhotMessidona10 írta:DE.barcafan93 írta:Kicsit off, de a PSG megvette a Romatol Marquinhost és hátha Thiago Silva pótlására vittékRemélem nem Silva mellé a védősorba
Világosan megmondták, hogy Silva nem eladó senkinek sem.
Én is Hiddinkre gondoltam legelőször, de ő még le sem ült az Anzsi kispadjára...Talán Hidding? De ő mindig foglalt.
Segítsetek.
Őt én is favorizálnám, de a Chelsea nagyon ragaszkodik hozzájuk, szóval csak az időnket pazaroljuk rá.David Luiz még mindig szerintem a lehető legjobb megoldás.
Ibra is megvolt egy vagon pénzért mégsem szakadt össze a gazdaság.boomer írta: Amúgy ha tetszik, ha nem, a focit is a pénz mozdítja előre, plusz a csapat főszponzora is arab, tehát nem túl evidens, hogy mocskoljuk az arab pénzeket. Ezek a pénzek nélkül nem lett volna se Cesc, se Neymar...
DE.barcafan93 írta:Kicsit off, de a PSG megvette a Romatol Marquinhost és hátha Thiago Silva pótlására vittékRemélem nem Silva mellé a védősorba
Lehet elvakultan hiszek Messi lojalitásában, de inkább egy fegyver kéne a tarkójához, hogy aláírja...visca el barca írta:jah értemakkor ez van
![]()
amugy kiváncsi lennék mi történne ha tényleg betolná a 250 milliot, messinek meg bekínálna egy évre 20 millios fizetést
Az adócsalásból kiindulva van az a pénz...visca el barca írta:jah értemakkor ez van
![]()
amugy kiváncsi lennék mi történne ha tényleg betolná a 250 milliot, messinek meg bekínálna egy évre 20 millios fizetést
Vág ez eszed, Mátyás, mint a beretva.S.Agüero írta:Ő lenne az?
http://en.wikipedia.org/wiki/Christian_Eriksen