Thiago Alcántara

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
pezZy
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2013.07.29. 11:48:41

Ezen a videón besírok :D Mekkora pofont levág Pep papa Tihagonak :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=fUbs9HHFCbE
Kép
"El fogom feledtetni velük a vereség ízét, ám jól az eszükbe vésem, hogy mindig küzdeniük kell. Én vagyok a vezető, ők követnek engem, együtt pedig sikeresek leszünk…”

Culé per sempre!!
krampusz
Jugador d'estrella

2013.07.28. 15:15:53

Tegnap csak a formáját hozta, egy elflegmázott labda középpályán és ott is lett Dortmund 3. gólja.Ügyes gyerek, de nem annyira mint Ő hiszi.
miihii
KHAL

2013.07.26. 11:05:00

Gareth Tello írta:A következő nyilatkozta (Sky):
Az az igazság, hogy a Manchester United egyszer sem keresett meg minket, egyszer sem tárgyaltak velünk. Az egész ügy a sajtó kreálmánya, egy hazugság volt.
"I wanted to feel valued and to play more. The club knew I wanted to leave, I waited for them to contact me, but they didn't."

"Man United didn't talk with me. Bayern was always my first option. Real Madrid tried to sign me? No comment."

"Could I return to Barcelona one day? I would never close the door to Barça, the club gave me so much."
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.07.25. 23:21:34

A következő nyilatkozta (Sky):
Az az igazság, hogy a Manchester United egyszer sem keresett meg minket, egyszer sem tárgyaltak velünk. Az egész ügy a sajtó kreálmánya, egy hazugság volt.
Replay
Director del Fútbol

2013.07.24. 23:24:48

Capon
Llegenda del Barça

2013.07.24. 20:33:52

lamademon írta: Kritizálni annyit jelent, megítélni, (el)bírálni. Mindezt úgy, hogy egy szót sem beszélt itt senki az érintettekkel. Gyűlöljem Thiago/Thiago-aput, mert olvastam róla x+1 10soros sajtóhírt? Vagy akár egy egész, és nem csak részeiben kiemelt interjút?
Elismerem, lehet az én hibám, hogy nem fogalmaztam világosan. Nekem csak annyi a "világfájdalmam" itt, hogy sokan úgy írnak "keményebb véleményeket", hogy előtte olvastak egy 2soros nyilatkozatot, és máris ismerik Thiago egész életét, terveit, és azt is megmondják, ez miért jó/rossz neki.
Szerintem is túlzásba van/volt víve ez a dolog, biztos sokakat érzékenyen érintett, de hát ez van. Mondom szerintem számítani lehetett rá hogy ez lesz Thiago megítélése, éppen ezért nem lepet meg.

Mondjuk Thiago apukáról mát többször olvashattunk az évek alatt és szinte mindig negatív dolgokat. Általában azzal fenyegetőzött, hogy elviszi a fiát. Gondolom ez élénken megmaradt az emberekben. Tehát irányába már alapból megvolt egy fajta utálat.

A kritizálást pedig nem igazán erre a szituációra értettem hanem általánosságba. Mint szurkolók nem csak drukkolnunk és tapsolnunk kell mindenhez hanem kritizálni is jogunk van.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
miihii
KHAL

2013.07.24. 20:09:47

lamademon,

ne kérj elnézést a hosszért, nagyon jó dolgokat írsz, sok saját gondolatot olvastam vissza a soraidban :)
Annyiban is igazat adok neked, h a korábbi, még melegében történő kommentekkel együtt sokkal dominánsabb a rohadjon meg hozzáállás, mint a vezetőség felé irányuló fejcsóválás, amiért ennyiért mehetett.

Az meg mindent visz, h ha ennyire tré a srác, meg minden labdát elad és am sem meggyőző egyáltalán, ráadásul még hülye is, akkor hogyan tudnánk eladni többért :D Pedig tényleg volt ilyen post nem egy, nem kettő :D
Sanama írta:
@Sanama:

a többeszám használata akkor indokolt, ha egyszerre többekkel beszélsz ugyanarról. Miután ez nem áll fent, így ne általánosíts.
Kezdődik a nyelvtan óra 2.0? :D
Egyébként ha megnézed Rumig alatt van BarcafanTomee, neki is szólt, mivel ő is azt írta, hogy kaphattunk volna érte egy rakat lóvét.
én kérek elnézést :roll:
Nem kezdődik, csak megjegyeztem, miután először kvázi lehülyéztél minket, értetleneket, akik nem fogják fel h menni akart, pedig még csak nem is erről beszéltünk (kivéve az említett kollega félmondatát), majd a Rumig féle reakció után megint "el vagyunk tévedve". Szal nem látom okát az általánosításnak, ha egy emberrel beszélsz, akkor meg pláne nem, ha te nem is arról írsz, amiről eleve beszélünk.
De el van nézve ;)
lamademon
Barça B

2013.07.24. 18:47:33

Capon írta:
lamademon írta:
A szurkolóknak meg szerintem nem csak annyiban merül ki a "feladatuk", hogy hálásnak kell lennünk és mindenkit szeretnünk kell aki megfordul a csapatnál. Igen is jogunk van kritizálni is és keményebb véleményeket megfogalmazni.
Kritizálni annyit jelent, megítélni, (el)bírálni. Mindezt úgy, hogy egy szót sem beszélt itt senki az érintettekkel. Gyűlöljem Thiago/Thiago-aput, mert olvastam róla x+1 10soros sajtóhírt? Vagy akár egy egész, és nem csak részeiben kiemelt interjút?
Elismerem, lehet az én hibám, hogy nem fogalmaztam világosan. Nekem csak annyi a "világfájdalmam" itt, hogy sokan úgy írnak "keményebb véleményeket", hogy előtte olvastak egy 2soros nyilatkozatot, és máris ismerik Thiago egész életét, terveit, és azt is megmondják, ez miért jó/rossz neki.

Én max egy meccsen való szereplést tudok keményen véleményezni: láttam, "ott voltam", ezt vártam, megvalósult/nem, elrontotta/megoldotta, stb.
Látom, enyém.

De amint eltűnnek a játékoskijáróban...

Nodemindegy, nem szeretnék senkit se megbántani, haragítani, elnézést, ha valakit megsértettem.
Chino
Llegenda del Barça

2013.07.24. 18:40:43

lamademon írta:Chino, erre csak annyit írnék, hogy ha Thiago kigondolt/megálmodott/ábrándozott magának valamit (vagy az apja, vagy a virágmintás piros papírcsacsija a naplójában = tökmindegy ki, tulajdonképpen nem a mi dolgunk), akkor azon a kivásárlási ár nem oszt/szoroz. Az alap, hogyha egy játékos menni szeretne, akkor engedni kell. Ha 80millió lett volna, "valószínűleg" annyiért nem kelt volna el.
Azonban akkor lett volna egy frusztrált Thiagonk, egy teljesen semleges Guardiolánk, egy kényszeredett-mosolyos Rosellünk, és X mennyiségű elégedett eurobarca/"barcelonavilág" szurkolónk.
A kérdésem: szerinted ebben a "képletben" ki a nyertes, van-e nyertes?
Lehet hogy rosszul fogalmaztam meg, sok dologban egyetértek veled, de ezt a transzfer dolgot nem jól értelmezted. A kivásárlási ár ebben az esetben nagyon szokatlan. Szinte minden játékosnak van kivásárlási ára, amik irreálisaín magasak, így felettébb ritkák azok az esetek amikor azon az áron kel el egy játékos. Ezek viszont egyrészt arra hivatottak, hogy az eladó klub viszonylag jó áron értékesíthesse egy játékosát. Thiago esetében ez az ár jóval alacsonyabb volt mint a játékos reális értéke, és ez itt a baj. Ezzel a klub kiesett abból a hármasból amihez általában az eladó, a vásárló és az adott játékos tartozik. Attól hogy 90 millió lett volna a kivásárlási összeg nyugodtan elmehetett volna Thiago, a Barca és a Bayern megegyezett volna egy árban, ami a jelenlegi piaci árakat tekintve kb. 40 millió. Mondok egy példát. Van egy játékos, mondjuk Soldado. A kivásárlási ára teszem azt 70 millió euró. Nyilvánvaló, hogy ennyiért nem fogja megvenni senki, de ez biztosítja a klubjának, hogy leüljenek vele tárgyalni és egy reális áron kelhessen el, de ha nem sikerül az egyeztetés 70 millióért elvihetik, úgy hogy a Valencia-nak nincs beleszólása, de ez az összeg nekik nagyon jó.
Ezért lett volna sokkal jobb, ha Thiago kivásárlási ára 90 millió, mert akkor a Bayernnek nem a 18-at kell kifizetni, hanem leülni tárgyalni Rosell-el és kb. 40-ért. Thiago abban az esetben is elment volna, csak lényegesen drágábban.
Lehet, hogy elég kuszán írom le, de talán meg lehet érteni. Persze ebben még sok tényező játszik, a játékos akarata, szerződésből hátra lévő idő stb, de ez most mellékes.

Ezért gáz, hogy ennyiért ilyen alacsony volt a kiv. ár. mert így a klub belszólása nélkül fillérekért vitték el.

A Figo-s ügy pedig teljesen más tészta, ne keverjük ide.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Chino 2013.07.24. 19:02:45-kor.
Forca Barca!!!!
lamademon
Barça B

2013.07.24. 18:32:52

Chino, erre csak annyit írnék, hogy ha Thiago kigondolt/megálmodott/ábrándozott magának valamit (vagy az apja, vagy a virágmintás piros papírcsacsija a naplójában = tökmindegy ki, tulajdonképpen nem a mi dolgunk), akkor azon a kivásárlási ár nem oszt/szoroz. Az alap, hogyha egy játékos menni szeretne, akkor engedni kell. Ha 80millió lett volna, "valószínűleg" annyiért nem kelt volna el.
Azonban akkor lett volna egy frusztrált Thiagonk, egy teljesen semleges Guardiolánk, egy kényszeredett-mosolyos Rosellünk, és X mennyiségű elégedett eurobarca/"barcelonavilág" szurkolónk.
A kérdésem: szerinted ebben a "képletben" ki a nyertes, van-e nyertes?

Ezt egy ismerősöm továbbgöngyölgette azon a szálon, hogy ebben a szituációban igazából nincs nyertes, és oda jutott ki, hogy sokkalDEsokkal többért kellett volna eladni. Nos, bevallom, hogy ilyen sportgazdasági vonalon teljesen tanulatlan vagyok, de akkor visszakanyarodnék az eredeti hozzászólásom ki nem vesézett magjához, hogy miért akarja sok "szurkoló" eladni kétszer annyiért, ha szerintük nemcsak a csapatban, de a válogatottban, jelenlegi csapatában IS sorba kell állnia (", ha nem jó annyira ez a srác, mint gondolja)"?
Ha türelmetlen, csak rossz passzai vannak amikből rendszeresen gól(oka)t kapunk, szellemileg erősen korlátozott (mivel nem látja be, hogy csak Xavi-Iniesta kettőstől tanulhat), ha csak egy báb, akit apuka irányít, ha ELEVE máshol is padozni fog, stb. Miért kéne valakinek 40-50-90milliót kifizetnie?

Ha meg máshol többet játszik...

Én személy szerint ezzel úgy vagyok - az eddig leírtak mellett -, hogy Thiago már többet tett le a Barcelona asztalára, mint én valaha is fogok (ne hördüljetek fel, ezt többször, több nézőpontból is átgondoltam).
Figo is anno (na ez most miért jutott eszembe).
Köszönök nekik mindent.
Sok sikert Thiagonak bárhová kerül, okozzon nekünk minél több örömet a játékával, lehetőleg legyen tisztességes (sportszakmailag, mivel AHHOZ "lehet" közünk) velünk mindig. Pályán és sajtótermekben.
Elnézést a hosszú hozzászólásokért.
Capon
Llegenda del Barça

2013.07.24. 18:06:25

[quote="lamademon"][/quote]
Sokan bíztak benne, hogy majd itt megmutatja, Xavi utód stb, aztán a csalódottság átment utálkozásba.
Szerintem ez egy teljesen átlagos és várható emberi reakció volt éppen ezért semmi meglepő nincsen benne. Majd mindenki megnyugszik.
Az hogy ez helyes vagy nemhelyes más kérdés. Ez legyen egyébként a legnagyobb problémánk az életben!

És sosem rajongtam érte, bár azért bíztam benne, hogy képes lehet majd megragadni a kezdőben és a csapat hasznára válik. Igazából nem volt soha egy szimpatikus figura a számomra, de sajnálom, hogy elment. Az én esetemben a már meglévő kis ellenszenvem nem ment át gyűlöletbe, mert valamilyen szinten képes vagyok megérteni Thiago indokait is.

Az meg hogy te és mi is senkik vagyunk. Ezt úgy mondod mintha bármelyik másik játékos akkor valaki lenne hozzánk képest csak azért mert ő profi futballista. Elárulom neked, hogy ők a 66. senkik akiket éppen aznap látsz.

A szurkolóknak meg szerintem nem csak annyiban merül ki a "feladatuk", hogy hálásnak kell lennünk és mindenkit szeretnünk kell aki megfordul a csapatnál. Igen is jogunk van kritizálni is és keményebb véleményeket megfogalmazni.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Chino
Llegenda del Barça

2013.07.24. 17:58:05

Nem akarom a kicsi lelked megbántani, de itt a túlnyomó többség nem Thiago-t szídja vagy kívánja neki a legrosszabbat. Persze van néhány ilyen hsz, de az elenyésző. A legtöbben azért vannak kibukva, hogy a vezetőség hogy lehetett akkora istenbarma, hogy egy ilyen kiskapu által ennyire áron alul adták el, illetve hogy ezzel elvesztettünk egy potenciális Xavi-utódot, illetve az elmúlt időszak egyik legnagyobb tehetségét. Nekem is az egyik kedvencem és nqagyon bánt a távozása, csak sokunk számára érthetetlen kicsit, hogy itt ennyire kevesellte a játékperceket (ahogy a papa is említette, a legjobbak vannak előtte) mikor helyzetéhez képest kb. eleget kapott és ez csak fokozatosan több lett volna, a bajoroknál legalább ilyen, ha nem nehezebb helyzetben lesz.
Összefoglalva csak kicsit türelmetlennek érezzük, de inkább a vezeteést tartom/juk az idiótának, hogy sikerült egy újabb hatalmas üzletet nyélbe ütnünk.
Forca Barca!!!!
SuperMessi
Capitá del Barça

2013.07.24. 17:51:34

Végre valaki! lamademon, minden szavaddal egyetértek, gigarespect!
lamademon
Barça B

2013.07.24. 17:16:09

Csak nekem tűnik viccesnek, hogy a legtöbben itt csámcsognak Thiagon/apján/bármin? Szinte mindenki - nála! - jobban tudja, ő mit akar, ki van előtte a sorban melyik csapatban/válogatottban, mindenki előre tudja, hol mennyit (és hogyan!) fog játszani. Mindenki jobban tudja, mi lenne a jobb az ő jövője érdekében stb., holott, meg merem kockáztatni, senki sem ült le vele a parkban egy padra egy spangli mellett, hogy úgy mélyebben elbeszélgessen vele a terveiről, szándékairól, vagy "neadjisten" álmairól...
Csak mert úgy tűnik, ez itt büntetendő. Ne álmodozzon, főleg ne próbálkozzon. Hogy meri egyáltalán eszébe venni. Milyen jogon hoz jó/rossz döntést a saját életében? Egyáltalán nem olvassa a fórumokat??? Se az apja, se más segédtanácsadó/ügynök? Se Guardiola, se Rosellék, se senki, aki törődik még egyáltalán szegény gyerekkel?

Tudom, legtöbben most visszaírnák: igen, csak nekem tűnik úgy, hogy vicces, mivel ez nem az. Hülyeséget csinál a mi életünkben, bűnhődnie kell. Jól kibeszéljük, lealázzuk, a kis pondró ne kapjon egy percet se, vesszen el a pályán, sose kapjon hívást a válogatottba se, törjön el 2 lába, rohadjon meg a nagymamája összes befőttje is. Vagy ha nem is, de legalább reméljük.

Mindenki leírja a véleményét, ami nem is lenne baj, csak engem az zavar, hogy süt az ellenszenv minden ilyen megnyilvánulásból. És ez azért már tényleg zavar.
Tudom, nem kötelező olvasni ezt a fórumot, de néha igenis lehet találni olyan hozzászólásokat, amiket érdemes elolvasnom, mert van benne "valami".
De ezekben? Csak rosszindulat. Ellenszurkolás. Ha egy szurkoló "ellenszurkol", akkor ott már rég elveszett valami.

Ez az én csapatom. Nagyon rég óta. A csapatnak szurkolok, és amik felépítik. Ha valaki menni szeretne, BÁRMILYEN okból, én akkor is csak egy szurkoló leszek, aki sosem fog - valószínűleg - olyan közel kerülni a játékosokhoz, hogy tudjam a döntések valódi okát. Sajtóhíreket, feltételezéseket csapattársaktól/edzőktől/újságíróktól/forumozóktól, formalitást teljességgel kimerítő nyilatkozatokat kaphatok ugyan, de ennyi.
Ki vagyok én, hogy ítélkezzek?
Senki.
Ja, nem. Elnézést. A SENKIK remegnek a dühtől PEDIG ellenszenvtől fűtöttek, nem klubszeretettől. A senkik értetlenkednek DE mindent megmagyaráznak.
A senkik gazdagok lehetnének a világ legjobb klubja által MÉGIS meg/ki-fosztottnak érzik magukat.
A senkinek semmi joga gyalázkodni, mégis minden megnyilatkozásra jogot formál.

Én szurkoló vagyok.
Nekem megköszönni kell, sok sikert kívánni.
Ez a dolgom.
kristop
Entrenador del Barça

2013.07.24. 16:49:08

Egyszerűen nem érti meg Thiago (és valószínüleg Mazinho sem) hogy még igen csak van hova fejlődnie.
itt meg sokan azt nem értik meg, hogy lehet ott mata, cazorla, navas, silva, de tökmindegy, mert ő nem azon a poszton játszik. meg sokan azt se értik meg, hogyha a világ jelenlegi legjobb csapatában kezdő lesz, vagy csak stabil ember, akkor nagyon simán kint lesz a világbajnokságon és neki ez volt a célja.

nagyon nem örülök, hogy elment, annak se hogy nem tudott még várni, de ha egy olyan együttesbe hamarabb kerül be, mint a bayern (akik minket 7-0ra elvertek) akkor NEKI tényleg jobb döntés volt, mint itt szélmalomharcot vívnia még akár évekig.
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater

2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
Gery0704
Jugador del Barça

2013.07.24. 15:41:39

Mazinho is ismét azt mondja hogy a vb-n szeretne ott lenni ezért váltott...
Miért vannak ilyen, már szinte lehetetlen vágyai ennek a gyereknek már most? Ha a Barcában nem képes bekerülni Xavi Ini Cesc elé akkor mit akar a válogatottba? Előtte lesz még ott Mata, Navas, Cazorla, Silva.
Egyszerűen nem érti meg Thiago (és valószínüleg Mazinho sem) hogy még igen csak van hova fejlődnie.
mess2009
Director del Fútbol

2013.07.24. 15:16:30

ne felejtsétek el a szlogent: a siker egyik záloga, ..."jókor lenni jó helyen..." Thiago ezt ragadta meg de szerintem nem lesz könnyű dolga mert ott azért ölik egymást rendesen a helyekért még ha nem is látjuk egyelőre.
Guardiola pedig oda tett egyet a Barcának (azzal, hogy elhozta, miközben valójában nem volt szüksége rá!?)- remélem az ominózus sajtónyilatkozat óta ez világos. láttam a két meccset ahol debütált, semmi új ugyanazt hozta amit itt is tudott néhány szép mozzanat és cca. ugyanannyi eladott laszti, ennek ellenére -Guardiola miatt - jól döntött, hogy elment.
visca el barca
Presidente del Barça

2013.07.24. 15:05:54

Replay írta:Fő oldalon lévő Mazinho nyilatkozathoz kapcsolva, nyilván szemét módon kiragadva a szövegből:

„Nagyon érdekes találkozó lesz, mert évekig ahhoz a klubhoz tartoztam, együtt futballoztam velük. Nem tudom, kezdő leszek-e, nekem már az is elég, ha néhány percet játszom".
hja érdekes... mondjuk nem tudom hol olvastál ilyet, mert én láttam benne leírva :lol:

frusztrált szerencsétlen gyerek, mint zselé... nem bírja feldolgozni h vannak nála jobbak... és mindig is lesznek...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Rabbid
Jugador del Barça

2013.07.24. 14:55:09

Gondolom az, hogy a köznyelv szerint a több játéklehetőségért váltott csapatot, ezt pedig a kiragadott rész nem tükrözi :)
Krisztian91
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2013.07.24. 14:52:52

Replay írta:Fő oldalon lévő Mazinho nyilatkozathoz kapcsolva, nyilván szemét módon kiragadva a szövegből:

„Nagyon érdekes találkozó lesz, mert évekig ahhoz a klubhoz tartoztam, együtt futballoztam velük. Nem tudom, kezdő leszek-e, nekem már az is elég, ha néhány percet játszom".
Mi ezzel a probléma ? :roll:
Replay
Director del Fútbol

2013.07.24. 14:37:19

Fő oldalon lévő Mazinho nyilatkozathoz kapcsolva, nyilván szemét módon kiragadva a szövegből:

Sanama
Llegenda del Barça

2013.07.24. 14:14:57

@Sanama:

a többeszám használata akkor indokolt, ha egyszerre többekkel beszélsz ugyanarról. Miután ez nem áll fent, így ne általánosíts.
Kezdődik a nyelvtan óra 2.0? :D
Egyébként ha megnézed Rumig alatt van BarcafanTomee, neki is szólt, mivel ő is azt írta, hogy kaphattunk volna érte egy rakat lóvét.
én kérek elnézést :roll:
miihii
KHAL

2013.07.24. 13:59:50

Rumig írta:
BarcafanTomee írta:
Thiago játékperceiről van szó, szóval ha az előző idényben 6 perccel többet jásztott volna akkor egyből életbe lépett volna a 90 milla. Például ha a szezon utolsó meccsén kezdett volna, akkor maradt volna nálunk...
miihii: Igen, a játékpercekről van itt szó, de ezt csak egy német újságíró kérdezte, nem tudom, ő honnan vette. Aligha volt percre pontosan meghatározva.
Jaja, erre gondoltam én is, de furának tűnt, h percre vonatkoztatva lenne a meghatározás. Viszont akkor sanszos, h ebben az értelmezésben gondolták ők is.

Viszont akkor tényleg egy nagy vicc, h egy teljes idény után 6 percen múlik az, h egy játékosért akár a többszörösét is el lehet kérni. Pláne pl Keita után, aki nemrég pont ilyen kiskapu miatt is ment el ingyen. Csak jobban odafigyelnék már az ilyenekre a klub helyében...
Függetlenül attól, h menni vagy maradni akar a játékos illetve h eladnánk vagy sem meg ilyenek.

@Sanama:

Sanama
Llegenda del Barça

2013.07.24. 13:58:26

Sanama: na és? Fabregas is már korábban menni akart, mégis 2 nyáron át kellett puhítani az Arsenalt, h a harmadikon elengedjék, akkor sem kevés pénzért. Thiago esete tipikusan az lett volna 90m kivásárlási ár mellett, h jól van, ha nagyon menni akarsz, mehetsz, amennyiben valaki kicsenget mondjuk 50-et. De ott van pl Lewandowski is, ő is menni akart...
El vagytok tévedve.
Fabregas a csapata legjobb játékosa volt, a csapatkapitány.
Thiago ki volt itt? Egy újonc, egy tehetség, egy srác aki nemrég került fel a B csapatból.

Ne keverjük már a szezont a fazonnal.

ui: a Barca vezetőségét ismerve, még jó hogy nem 10millióért távozott.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sanama 2013.07.24. 14:02:31-kor.
Rumig
Entrenador del Barça

2013.07.24. 13:38:27

BarcafanTomee írta:
miihii írta:Másrészt ez a 6 perc ez micsoda? Mert ha aug. 1-től lép életbe a vissza 90-re záradék, akkor az még a mai naptól is egy hét, nemhogy akkoriban 6 perc. Ezt kifejtené valaki, aki érti?
Thiago játékperceiről van szó, szóval ha az előző idényben 6 perccel többet jásztott volna akkor egyből életbe lépett volna a 90 milla. Például ha a szezon utolsó meccsén kezdett volna, akkor maradt volna nálunk...
miihii: Igen, a játékpercekről van itt szó, de ezt csak egy német újságíró kérdezte, nem tudom, ő honnan vette. Aligha volt percre pontosan meghatározva.

Sanama: na és? Fabregas is már korábban menni akart, mégis 2 nyáron át kellett puhítani az Arsenalt, h a harmadikon elengedjék, akkor sem kevés pénzért. Thiago esete tipikusan az lett volna 90m kivásárlási ár mellett, h jól van, ha nagyon menni akarsz, mehetsz, amennyiben valaki kicsenget mondjuk 50-et. De ott van pl Lewandowski is, ő is menni akart...
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
Lezárt