2013.07.24. 17:16:09
Csak nekem tűnik viccesnek, hogy a legtöbben itt csámcsognak Thiagon/apján/bármin? Szinte mindenki - nála! - jobban tudja, ő mit akar, ki van előtte a sorban melyik csapatban/válogatottban, mindenki előre tudja, hol mennyit (és hogyan!) fog játszani. Mindenki jobban tudja, mi lenne a jobb az ő jövője érdekében stb., holott, meg merem kockáztatni, senki sem ült le vele a parkban egy padra egy spangli mellett, hogy úgy mélyebben elbeszélgessen vele a terveiről, szándékairól, vagy "neadjisten" álmairól...
Csak mert úgy tűnik, ez itt büntetendő. Ne álmodozzon, főleg ne próbálkozzon. Hogy meri egyáltalán eszébe venni. Milyen jogon hoz jó/rossz döntést a saját életében? Egyáltalán nem olvassa a fórumokat??? Se az apja, se más segédtanácsadó/ügynök? Se Guardiola, se Rosellék, se senki, aki törődik még egyáltalán szegény gyerekkel?
Tudom, legtöbben most visszaírnák: igen, csak nekem tűnik úgy, hogy vicces, mivel ez nem az. Hülyeséget csinál a mi életünkben, bűnhődnie kell. Jól kibeszéljük, lealázzuk, a kis pondró ne kapjon egy percet se, vesszen el a pályán, sose kapjon hívást a válogatottba se, törjön el 2 lába, rohadjon meg a nagymamája összes befőttje is. Vagy ha nem is, de legalább reméljük.
Mindenki leírja a véleményét, ami nem is lenne baj, csak engem az zavar, hogy süt az ellenszenv minden ilyen megnyilvánulásból. És ez azért már tényleg zavar.
Tudom, nem kötelező olvasni ezt a fórumot, de néha igenis lehet találni olyan hozzászólásokat, amiket érdemes elolvasnom, mert van benne "valami".
De ezekben? Csak rosszindulat. Ellenszurkolás. Ha egy szurkoló "ellenszurkol", akkor ott már rég elveszett valami.
Ez az én csapatom. Nagyon rég óta. A csapatnak szurkolok, és amik felépítik. Ha valaki menni szeretne, BÁRMILYEN okból, én akkor is csak egy szurkoló leszek, aki sosem fog - valószínűleg - olyan közel kerülni a játékosokhoz, hogy tudjam a döntések valódi okát. Sajtóhíreket, feltételezéseket csapattársaktól/edzőktől/újságíróktól/forumozóktól, formalitást teljességgel kimerítő nyilatkozatokat kaphatok ugyan, de ennyi.
Ki vagyok én, hogy ítélkezzek?
Senki.
Ja, nem. Elnézést. A SENKIK remegnek a dühtől PEDIG ellenszenvtől fűtöttek, nem klubszeretettől. A senkik értetlenkednek DE mindent megmagyaráznak.
A senkik gazdagok lehetnének a világ legjobb klubja által MÉGIS meg/ki-fosztottnak érzik magukat.
A senkinek semmi joga gyalázkodni, mégis minden megnyilatkozásra jogot formál.
Én szurkoló vagyok.
Nekem megköszönni kell, sok sikert kívánni.
Ez a dolgom.