Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Nem vagyok rajongója a budes ligának, most szép meg jó a foci, de azért szerintem ez nem olyan régen alakult ki. Régebben én nézhetetlennek tartottam, és még az eredményesség is távol állt tőlük. Persze a Bayern meg Dortmund azóta nagyon összeszedték magukat, és az eredmények mellett látványosan is fociznak.Barcaman14 írta:A tegnapi meccset remélem azok is nézték, akik eddig nem igazán szerették a Bundesligát. Minden benne volt, ami jellemzi a bajnokságot évről évre. A Barca meccseit kivéve(!) számomra a legnagyobb élvezetet a német foci nyújtja szőröstül-bőröstül .
A Dortmund teljesítménye nagyban függeni fog attól, mi az elsődleges prioritás:Bajnokság vagy BL? Szerintem nem olyan mélységű a keretük, hogy mindkét fronton ott legyenek a végelszámolásnál.Barcaman14 írta:
Amiben reméljük, hogy fejlődés mutatkozik tavalyhoz képest, az hogy bírják a kétfrontos harcot is. Mert tavaly eljutottak a BL döntőig, de a bajnokságban igen vaskos lett a lemaradás.
A tegnapi meccset remélem azok is nézték, akik eddig nem igazán szerették a Bundesligát. Minden benne volt, ami jellemzi a bajnokságot évről évre. A Barca meccseit kivéve(!) számomra a legnagyobb élvezetet a német foci nyújtja szőröstül-bőröstül .
Ez minden volt csak nem szerencse. A Dortmund gyakorlatilag mindenben jobb volt. Sokkal magabiztosabbak, hatékonyabbak és elsősorban minimum 1 fokozattal gyorsabbak voltak. Szinte átrohantak a bajorokon sokszor.ZBarca írta:Jól játszott a Bayern is, inkább a BVB-nek volt szerencséje. Talán jó is, hogy győzött a Dortmund, legalább nem fogják azt hinni, Pep-el verhetetlenek lesznek! Amúgy grat a Dortmundnak!![]()
Hát ez a hála? Biztos nagyon jóban vannak!
Valóban volt megint eladott labdája. De most az átlagosnál agresszívebben játszott, lehet ez már a Német bajnokság miatt van, ami más mint a Hispán.recrea írta:Ugyanaz, mint itt: váratlan, nagyszerű megoldások, amivel megbontja az ellenfél védelmét, közben meg sok eladott labda, sok hiba.Castiel írta:Thiago milyen labda.eszméletlen jól játszik.
Fogalmam sincs, h ki találta ki neki ezt a mélységi irányító posztot, de hogy nálam támadó középpályás lenne, az ziher. Meg se fordulna a saját térfelén...pazarlás.
Ugyanaz, mint itt: váratlan, nagyszerű megoldások, amivel megbontja az ellenfél védelmét, közben meg sok eladott labda, sok hiba.Castiel írta:Thiago milyen labda.eszméletlen jól játszik.
A speaker azt mondta hogy sérültozsimiki írta:Thiago azért csak eladott egy lasztit,amiből gól is lett
4-2!
Ez az! Szép volt BvB! Nem lesz újabb 6 kupás csapat, ahogy az Inter se tudta megismételni, most a Bayern se a Barca teljesítményét. Igaz mindkettőnél edző váltás volt a 3as után...
Amúgy most az komoly,h Pep Starkét fogja kezdetni? Vagy ez csak bónusz neki,és amúgy Neuer lesz ugyanúgy a kezdő kapus? Értem én,h szereti ha passzolni is tud a kapus, de azért ez oltári nagy bullshit lenne...
Neuer mintha sérült lenne, Götzével és Javi Martinezzel együtt.ozsimiki írta:
Amúgy most az komoly,h Pep Starkét fogja kezdetni? Vagy ez csak bónusz neki,és amúgy Neuer lesz ugyanúgy a kezdő kapus? Értem én,h szereti ha passzolni is tud a kapus, de azért ez oltári nagy bullshit lenne...
És ott a Reus gólCastiel írta:Mindegy, mert kikapnak ma(BM) lesz egy Reus gól![]()
Nem unatkozunksalas9 írta:Így van, hajrá BVB! Óriási. Kiegyenlít a München a középkezdésből van Buyten 2-1, majd Gündogan 3-1...Barcaman1993 írta:BVB - Bayern 1-0 a félidőben. Hatalmas Starke hiba után. A BVB eddig jobb, mint a Bayern. Meglepő, de eddig szenvedek a bajorok. Csak a zümik!
Így van, hajrá BVB! Óriási. Kiegyenlít a München a középkezdésből van Buyten 2-1, majd Gündogan 3-1...Barcaman1993 írta:BVB - Bayern 1-0 a félidőben. Hatalmas Starke hiba után. A BVB eddig jobb, mint a Bayern. Meglepő, de eddig szenvedek a bajorok. Csak a zümik!
Valamelyik adó adja a szuperkupát ma ?Kód: Egész kijelölése
Eurosport2