Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Valóban volt megint eladott labdája. De most az átlagosnál agresszívebben játszott, lehet ez már a Német bajnokság miatt van, ami más mint a Hispán.recrea írta:Ugyanaz, mint itt: váratlan, nagyszerű megoldások, amivel megbontja az ellenfél védelmét, közben meg sok eladott labda, sok hiba.Castiel írta:Thiago milyen labda.eszméletlen jól játszik.
Fogalmam sincs, h ki találta ki neki ezt a mélységi irányító posztot, de hogy nálam támadó középpályás lenne, az ziher. Meg se fordulna a saját térfelén...pazarlás.
Ugyanaz, mint itt: váratlan, nagyszerű megoldások, amivel megbontja az ellenfél védelmét, közben meg sok eladott labda, sok hiba.Castiel írta:Thiago milyen labda.eszméletlen jól játszik.
A speaker azt mondta hogy sérültozsimiki írta:Thiago azért csak eladott egy lasztit,amiből gól is lett
4-2!
Ez az! Szép volt BvB! Nem lesz újabb 6 kupás csapat, ahogy az Inter se tudta megismételni, most a Bayern se a Barca teljesítményét. Igaz mindkettőnél edző váltás volt a 3as után...
Amúgy most az komoly,h Pep Starkét fogja kezdetni? Vagy ez csak bónusz neki,és amúgy Neuer lesz ugyanúgy a kezdő kapus? Értem én,h szereti ha passzolni is tud a kapus, de azért ez oltári nagy bullshit lenne...
Neuer mintha sérült lenne, Götzével és Javi Martinezzel együtt.ozsimiki írta:
Amúgy most az komoly,h Pep Starkét fogja kezdetni? Vagy ez csak bónusz neki,és amúgy Neuer lesz ugyanúgy a kezdő kapus? Értem én,h szereti ha passzolni is tud a kapus, de azért ez oltári nagy bullshit lenne...
És ott a Reus gólCastiel írta:Mindegy, mert kikapnak ma(BM) lesz egy Reus gól![]()
Nem unatkozunksalas9 írta:Így van, hajrá BVB! Óriási. Kiegyenlít a München a középkezdésből van Buyten 2-1, majd Gündogan 3-1...Barcaman1993 írta:BVB - Bayern 1-0 a félidőben. Hatalmas Starke hiba után. A BVB eddig jobb, mint a Bayern. Meglepő, de eddig szenvedek a bajorok. Csak a zümik!
Így van, hajrá BVB! Óriási. Kiegyenlít a München a középkezdésből van Buyten 2-1, majd Gündogan 3-1...Barcaman1993 írta:BVB - Bayern 1-0 a félidőben. Hatalmas Starke hiba után. A BVB eddig jobb, mint a Bayern. Meglepő, de eddig szenvedek a bajorok. Csak a zümik!
Valamelyik adó adja a szuperkupát ma ?Kód: Egész kijelölése
Eurosport2
7up után nem is tudom ki hiszi még mindig azt, h mi vagyunk a legjobbak.Initom írta:A Barcelona már "megmutatta" ,hogy nem mindig a legjobb nyeri a BL-t. Messze még a tavasz,korai még ítélkeznimajd ha márciusba is 4-0 ra nyerik minden meccsüket akkor lehet parázni
Nagyon mély elemzésekbe nem bocsátkoznék most bele. De azt ne mondja senki, hogy Messi-Neymar-Iniesta-Xavi-Sergio féle játékosok vannak a kezdőjükben. Félelmetesen erős a kezdőjük, de ezeknél a játékoshoz nem érnek fel. És továbbra is az erősségük a csapategység, ahogy együtt mozog az egész csapat. Ha mondjuk az új edzőnk ezt meg tudná valósítani, akkor komoly riválisai lehetnénk a Bayernnek. De ehhez rengeteget kell fejlődni. Azért ég és föld a kontraszt az idei év végi és 08/09-es, 10/11-es Barca közt. Azokkal a csapatokkal (főleg az előbbivel) jó esélyünk lenne ellenük. Így, hogy az egyéni megvillanások (Messi) az egyre gyakoribbak, úgy valamelyest levédekezhetőbbek vagyunk.mess2009 írta:egyetértek ami az erősségeik felsorolását illeti, de ez egyben alaposan ellentmond annak, hogy..."ha posztonként összehasonlítom....." ! nos ha valóban elvégezzük ezt az összehasonlítást, a teljesség igénye nélkül: nincs alternatívánk Riberyre, Alabára, Müllerre, Dantere,Robbenre ... ha pedig az erényeik kellenek: az erőszakos-célratörő(Ribery), a felhőfejes(Müller), a csatárnak is kiváló óriási munkabírású stabil védő-szélső(Alaba) a szélvészgyors-ördöngősen cselező-gólerős(Robben) ...stb. külön is felhívnám a figyelmet Shaquirire(lehet,hogy nem jól írtam) ahogy láttam tegnap Pep már (jól!)látja, és még nem is beszéltünk Götzeről, netán majd Levandowskiról akik persze elsősorban azzal tűnnek ki, hogy nincsenek (nem lesznek) a Dortmundban.
egyetértek ami az erősségeik felsorolását illeti, de ez egyben alaposan ellentmond annak, hogy..."ha posztonként összehasonlítom....." ! nos ha valóban elvégezzük ezt az összehasonlítást, a teljesség igénye nélkül: nincs alternatívánk Riberyre, Alabára, Müllerre, Dantere,Robbenre ... ha pedig az erényeik kellenek: az erőszakos-célratörő(Ribery), a felhőfejes(Müller), a csatárnak is kiváló óriási munkabírású stabil védő-szélső(Alaba) a szélvészgyors-ördöngősen cselező-gólerős(Robben) ...stb. külön is felhívnám a figyelmet Shaquirire(lehet,hogy nem jól írtam) ahogy láttam tegnap Pep már (jól!)látja, és még nem is beszéltünk Götzeről, netán majd Levandowskiról akik persze elsősorban azzal tűnnek ki, hogy nincsenek (nem lesznek) a Dortmundban.Barcaman1993 írta:Röhej, mert ha posztonként összehasonlítom a Barcát és a Bayernt, akkor nekem inkább hajlik magunk felé a kezem a játékosállomány erősségét illetően (mármint a kezdőben), de ők csapatként igazán erősek. Rendkívül jó a csapatvédekezésük és fizikálisan félelmetesen erősek. Nem csoda asok fejesgól. Amit nekünk is illene átvenni tőlük, hogy nem egy helyben totyorgunk meg visszafele játszunk, hanem egyből a kaput támadjuk (persze lendületből). Ebben érzem igazán erősnek őket. Nem várják meg míg föláll előttük a védelem, hanem igyekeznek egyből megbontani.