Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Az, hogy Casillas a padot koptatja kapóra jön a médiának és mivel lehetne legjobban felkavarni az állóvizet, mint azzal, hogy az ősi riválishoz igazol?!Nyitike8 írta:Nem sűrűn írok ide, de kíváncsi vagyok kinek mi a véleménye erről a Casillas mizériáról?
"A Mundo Deportivo szerint Casillasnak már annyira elege lett a nem is olyan régen még imádott együtteséből, hogy akár az ősi rivális – és amúgy épp kapust kereső – Barcelonához is hajlandó lenne átigazolni. Csak végre védhessen már!"
Ezzel konkrétan elismerte, hogy nem lesz igazolás. Nem tudom, hogy középső védő nélkül mit akarunk a szezonban, mert így a BL menetelés elég kétséges. Vhogy már vagy 1 hónapja éreztem, hogy így lesz... Csoda kell, hogy ez ne történjen meg.S.Agüero írta:"Teljességében együttműködünk Gerardo Martino vezetőedzővel, aki már nem szeretne a keretben változást. Csak jó egészséget szeretnénk az előttünk álló idényre. Már nincs szükségünk feltétlenül középhátvédre, bár még akármi megtörténhet." - zárta mondandóját sejtelmesen Zubizarreta.
Ez mondjuk abból a szempontból annyira nem probléma, hogy emlékeim szerint azután kezdett el nagyon elvágyódni, miután nem került be a tegnapi válogatott keretbe. Szóval most valószínűleg kaparni fog a vb miatt, utána meg úgyis postáznánk vissza.Bob_Marley írta:Sakho-val az a legnagyobb gond, hogy fegyelmezetlen. Jó képességű, jó fizikai adottságai vannak, de többek között a PSG-nél is azért lett mellőzött, mert fegyelmi gondok voltak vele. Csak az szól mellette, hogy kölcsönszerződés az nem egy nagy rizikós dolog, de én is azon a véleményen vagyok, hogy akkor inkább a lelkiismeretesen dolgozó, a légkört maximálisan ismerő Bartra-t erőltetném.
Próbáltam visszaemlékezni ki lehetett utoljára kölcsönbe, de nem ugrott be senki. Most látom Davids nevét és lehet ő volt tényleg utoljára kölcsönjátékos.Tivornya írta:Én Edgar Davids-ra tippelnék, akinek a nagy felemelkedésünk kezdetét is köszönhetjükmes írta:Ki volt az utolso jatekos akit a Barca kolcson vett?
Én Edgar Davids-ra tippelnék, akinek a nagy felemelkedésünk kezdetét is köszönhetjükmes írta:Ki volt az utolso jatekos akit a Barca kolcson vett?
biztos vagyok benne, hogy előrébb lennénk bármelyikkel.én vhogy nehezen képzelem el, h egy sakho/agger/verthongen trióból bármelyikkel is bentebb lennénk.
Pinto??mes írta:Ki volt az utolso jatekos akit a Barca kolcson vett?
még szerencse h nem Te vagy az edző...Yaya(07-10) írta:Nálam ő nem opció középső védő poszton.