Premier League / The FA Cup

Foci a Barçán kívül
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.09.02. 13:26:03

messideco írta:Jaja, közben Özil azt mondja, hogy nem akar angol bajnok lenni a Senallal...
Startoljanak má rá Sneijderre. De jó lenne :D Demba Ba van még képben állítólag, kérdés, hogy Mourinhonak melyik csatárokra van szüksége (elvileg Torres és Demba Ba sem kell nekije...)
De közben az angol lapok azt írják, hogy a Senal mégis meggyőzte a törököt, mármint a németet, és már csak az orvosi van hátra. :D 50 milliót nem ér szerintem, de okos igazolás.
messideco
Presidente del Barça

2013.09.02. 12:29:46

Jaja, közben Özil azt mondja, hogy nem akar angol bajnok lenni a Senallal...
Startoljanak má rá Sneijderre. De jó lenne :D Demba Ba van még képben állítólag, kérdés, hogy Mourinhonak melyik csatárokra van szüksége (elvileg Torres és Demba Ba sem kell nekije...)
Kép
"And my heart will leave you never."
ab1daL
Director del Fútbol

2013.09.02. 10:41:18

messideco írta:Előrehaladott tárgyalásokat folytat a klub Özilért :shock:

Sneijder helyében egyből lépnék, persze ha igazak a pletykák. Érdekes nap a mai.[/color]
Marca szerint a német válogatott játékos nem akar eligazolni a Real Madridtól, annak ellenére, hogy Florentino Pérez megegyezett az Arsenallal a 45 millió eurós átigazolási díjról.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.09.02. 09:45:48

bence-barca írta:GT, Capoueról tudsz valamit? Ma utsó 25 percet néztem az észak londoni derbiből, és elég csúnyán lesérült, hordággyal is hagyta el a pályát. Meg már mikor földre került lehetett látni, h nagyon szenved.
Igen, komoly sérülésnek tűnt...
“It looks nasty,” revealed Villas-Boas. “He is being x-rayed at the moment but it doesn’t look good.
“We will have to wait before we can give any precise information though."
“It’s his fibula, rather than his ankle, which is a bit more dangerous, but hopefully we’ll have some good news.”

messideco írta:Sneijder, Özil,Montero,Cabaye,Draxler,di Maria, Abel Hernandez, Demba Ba, Viviano.

Állítólag mind érkeznek :mrgreen:
Előrehaladott tárgyalásokat folytat a klub Özilért :shock:

Sneijder helyében egyből lépnék, persze ha igazak a pletykák. Érdekes nap a mai.
Wenger meg akarta várni Özil leigazolásával, amíg Bale hivatalos lesz? :lol: Kétlem, hogy egy nap alatt keresztül lehet vinni egy ekkora horderejű üzletet, de meglátjuk.

Közben mi elvileg ráhajtunk Thomas Ince-re.
messideco
Presidente del Barça

2013.09.02. 09:22:35

Sneijder, Özil,Montero,Cabaye,Draxler,di Maria, Abel Hernandez, Demba Ba, Viviano.

Állítólag mind érkeznek :mrgreen:
Előrehaladott tárgyalásokat folytat a klub Özilért :shock:

Sneijder helyében egyből lépnék, persze ha igazak a pletykák. Érdekes nap a mai.
Kép
Dr.Dre
Capitá del Barça

2013.09.01. 23:47:23

bence-barca írta: Ez az opció érdekes, nem hiszem, h téll van ilyen ink csak pletyka lehet, nem? :-k
Amúgy nem tartom akkora erősítésnek a Citynek, jobb kh-ra is futná szerintem ott...
"Demichelis szerződése az előző szezon végén lejárt a Málagánál, megegyezett az Atlético Madriddal, de azzal a kitétellel, hogy ha a Manchester City bejelentkezik érte, akkor a gyárvárosiakat választja."(forrás: hatharom.com)

Hát hogy ebből mi igaz és mi nem,azt nem tudom.

Ők is védőhiányban szenvednek, pláne hogy Kompany is lesérült,kb 1 hónapot kell kihagyni neki.
Maradt hátra Nastasic és Lescott... Valószínűleg hogy futná jobbra,de tudjuk milyen gyér a kínálat a védők terén... Legalább szereztek egy rutinos játékost, jobb mint a semmi az biztos.
Kép

Titi - The Legend!
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.09.01. 23:18:14

Dr.Dre írta:Demichelis :arrow: Man.City
Érdekes,nemrég igazolt az Atletico Madridba, lejátszott 0 meccset és megy a Citybe :lol:
Komolyra fordítva a szót, mikor az Atleticoba igazolt volt egy olyan pont a szerződésében,hogy ha a City felkeresi, kötelesek őt elengedni... Ilyenről se hallottam még túl sokat.
Igazából csak egy hosszú vakációra ment Madridba, valami fizetett szabadság szerűség lehetett. :lol:
Ez az opció érdekes, nem hiszem, h téll van ilyen ink csak pletyka lehet, nem? :-k
Amúgy nem tartom akkora erősítésnek a Citynek, jobb kh-ra is futná szerintem ott...

GT, Capoueról tudsz valamit? Ma utsó 25 percet néztem az észak londoni derbiből, és elég csúnyán lesérült, hordággyal is hagyta el a pályát. Meg már mikor földre került lehetett látni, h nagyon szenved.
Dr.Dre
Capitá del Barça

2013.09.01. 23:05:10

Demichelis :arrow: Man.City
Érdekes,nemrég igazolt az Atletico Madridba, lejátszott 0 meccset és megy a Citybe :lol:
Komolyra fordítva a szót, mikor az Atleticoba igazolt volt egy olyan pont a szerződésében,hogy ha a City felkeresi, kötelesek őt elengedni... Ilyenről se hallottam még túl sokat.
Kép

Titi - The Legend!
adyjuve
Barça C

2013.09.01. 21:33:40

Jó pár éve nekik szurkolok, ismerem a sztorit! :roll:
Sempre Juve & Visça el Barca!
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2013.09.01. 20:09:55

adyjuve írta:
albicelesteX írta:Remélem a Spurs idén is pofára esik...gusztustalan egy csapat....Igazi "Sarkantyúsok..." :D :D :D
Azért gusztustalanok mert idén sokat költöttek? A City, a PSG vagy Monaco nem az? Vagy csak azért utálod mert ez a divat?
Tényleg nem értitek miért nevezi gusztustalannak őket? Vagy, hogy miért sarkantyúsok? :roll:
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
adyjuve
Barça C

2013.09.01. 19:38:55

albicelesteX írta:Remélem a Spurs idén is pofára esik...gusztustalan egy csapat....Igazi "Sarkantyúsok..." :D :D :D
Azért gusztustalanok mert idén sokat költöttek? A City, a PSG vagy Monaco nem az? Vagy csak azért utálod mert ez a divat?
Sempre Juve & Visça el Barca!
albicelesteX
A Vadász

2013.09.01. 18:51:22

Remélem a Spurs idén is pofára esik...gusztustalan egy csapat....Igazi "Sarkantyúsok..." :D :D :D
Kép
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.09.01. 18:11:20

Rinku írta:
Komolyan nincs meg, hogy kik a vezetői a klubnak, vagy általánosságban hogy hívják őket? :) Mármint a Spurst, mert nem a Sarkantyúsok a köznevük... Tényleg nem kapisgálod? :) Semmi meglepő nincs ebben, az arabokat is lenyomnák, ha akarnák. Nem gondolkoztál még azon, hogy egy fellángoláson kívül középszerű játékosért miért nem akarnak elfogadni egy Granada szintű csapat 3 évi költségvetésének megfelelő összeget? Ugyan már, használd a fejed. :)
Nem tudom kik a vezetők, miért kik hogy ennyire egyértelműnek kéne lennie? :D
Rinku
Director del Fútbol

2013.09.01. 17:55:43

bence-barca írta:Azt eddig is figyeltem milyen sokan mennek idén a Spursbe, de eddig nem igazán adogattam össze az árakat. Ezért is lepett meg kissé, h közel 122m értékben vettek idén játékosokat. Nem semmi ez, pár éve egy topcsapat költött ennyit játékosokra, de még ott sem biztos, most meg már a Tottenham is megengedheti magának.
Ha megy Bale (kérdés mennyiért, de ugye 99.9%), akkor lesznek kb egálban a kiadások és bevételek.
Komolyan nincs meg, hogy kik a vezetői a klubnak, vagy általánosságban hogy hívják őket? :) Mármint a Spurst, mert nem a Sarkantyúsok a köznevük... Tényleg nem kapisgálod? :) Semmi meglepő nincs ebben, az arabokat is lenyomnák, ha akarnák. Nem gondolkoztál még azon, hogy egy fellángoláson kívül középszerű játékosért miért nem akarnak elfogadni egy Granada szintű csapat 3 évi költségvetésének megfelelő összeget? Ugyan már, használd a fejed. :)
Football, bloody hell. /SAF/
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.09.01. 17:40:34

Azt eddig is figyeltem milyen sokan mennek idén a Spursbe, de eddig nem igazán adogattam össze az árakat. Ezért is lepett meg kissé, h közel 122m értékben vettek idén játékosokat. Nem semmi ez, pár éve egy topcsapat költött ennyit játékosokra, de még ott sem biztos, most meg már a Tottenham is megengedheti magának.
Ha megy Bale (kérdés mennyiért, de ugye 99.9%), akkor lesznek kb egálban a kiadások és bevételek.
visca el barca
Presidente del Barça

2013.09.01. 16:25:14

komoly ez a liverpool, 3 meccs, mind 1-0-ra mind sturridge goljával. nem nagyon nézek angol focit, de sztem elég nulla meccs volt :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Taibi
Hí­rhozó-cikkíró

2013.09.01. 09:30:29

Gareth Tello írta:A nyári Spurs-igazolások így játszottak tavaly:
Azért így az átigazolási időszak végére elég szép névsort összevásárolt a Spurs. :lol:
Távozó is volt bőven, bár a minőségi javulás szerintem egyértelmű, de azért Villas-Boasnak fel van adva a lecke, hogy csapatot kovácsoljon ennyi új játékosból.
Viszont az benne lehet a pakliban, hogy a szezon első fele rá mehet a csapatépítésre, és ennek következtében ismét lemaradhatnak a BL-ről. De ha esetleg így is történne, akkor legkésőbb a következő szezonban már komolyan kell számolni ezzel a Tottenhammel (Bale távozásától függetlenül is).
Ráadásul, a Transfermarkt adatai alapján jelenleg 95 millió eurós mínuszban van a Spurs, amit vélhetőleg még holnap nagyjából ki is egyenlítenek a walesi eladásával.
Szép munka. =D>

Szerk:
Közben a többiek se tétlenkednek:

Sakho (PSG), Moses (Chelsea), Ilori (Sporting) :arrow: Liverpool

Így már 5 középhátvéd is van 'Poolban, lehet hogy valaki még távozik?

Atsu (Porto) :arrow: Chelsea

Minek még egy támadó középpályás?
(Bár lehet hogy megy is kölcsönbe a Vitessehez...)
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.08.31. 20:43:55

A nyári Spurs-igazolások így játszottak tavaly:

Paulinho
Chadli
Soldado
Capoue
Lamela
Chiriches
Eriksen
ferninho
Madridista

2013.08.30. 22:18:16

Eriksen is hivatalos a Spursnél. Twitteren jelentették be ezt mellékelve.
https://pbs.twimg.com/media/BS8Q0qHCQAA4DJy.jpg" target="_blank
madridista
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.08.30. 17:53:44

Deal done!
Lamela
Chiriches

Next step: Eriksen. :)
Cikk róla: http://uk.eurosport.yahoo.com/blogs/pit" target="_blank ... 03723.html

Senal-Spurs: http://www.whoscored.com/Matches/719936" target="_blank ... -Tottenham
Game90 írta:1. Nem értem, hogy DemBa-ra miért nem repülünk rá, gondolom most szívesen eljönne a Chelsea-ből, 10 milliót pedig bőven megérne nekünk.
A Chelsea-ből lehetne csemegézni, vannak négyen (Ba, Torres, Lukaku, Eto'o) egy posztra, a kameruni nyilván nem hozható, de a másik három közül én megpróbálnám leigazolni az egyiket Wengerék helyében. Lukaku lenne a legnagyobb fogás.
Game90 írta:2. Végre nem a szélen van erőltetve, hanem CM. Amúgy pluszban, útwenger-ről: Ramsey játéka nem maradhat szó nélkül. Nagyjából egy éve Bob Wilson nyilatkozott a srácról, akkoriban nem ment neki túl jól és a kapuslegenda a következőket mondta: „Ramsey legnagyobb erénye, hogy egyszerűen játszik. Mostanában túlságosan bonyolítja a dolgát, nem is játszik a természetes posztján, talán túl sokat is várnak tőle, de nem könnyíti a saját dolgát”. Minden szavával egyet lehet érteni. Aaron pont attól „különleges”, hogy nem az. Nem egy technikás játékos, nem is túl taktikus, vagy kreatív, viszont az alapdolgok elvégzésében nincs jobb a csapatban. Robotol 90 percen át, labdát szerez, megtartja, továbbadja, és ahogy az este is kiderült, mostanában még a megfelelő helyen is tűnik fel, a megfelelő időben.
Ahogy emlékszem, régebben CM-ként (DM-ként) sem volt túl nagy király, úgy tűnik, kezdi felvenni a ritmust, Wilshere-rel jó párost fognak alkotni (ha éppen nem lesz sérült valamelyikük :twisted: ).
Game90 írta:Amúgy Bendtner marad nálunk...
Kép
PCsabi
aka Game90

2013.08.30. 15:57:00

messideco írta:
Podolski 8-10 hét off...Ox/Ryo remélem megoldja a helyettesítését, vagy jön VALAKI esetleg :D
Ox is sérült, Ryo meg kb. CC szint.
Gareth Tello írta: Most már nem hiszem, hogy összejön egy Benzema-Suárez-féle nagy deal... Szerintem vesztek egy noname csatárt a Ligue 1-ből, oszt annyi.
Ramsey meg nem is értem, mitől fejlődött hirtelen ekkorát, elég brutál az utóbbi időben. Már majdnem Dembélé-Paulinho-Capoue-Sandro szint. :twisted: :)
1. Nem értem, hogy DemBa-ra miért nem repülünk rá, gondolom most szívesen eljönne a Chelsea-ből, 10 milliót pedig bőven megérne nekünk.
2. Végre nem a szélen van erőltetve, hanem CM. Amúgy pluszban, útwenger-ről: Ramsey játéka nem maradhat szó nélkül. Nagyjából egy éve Bob Wilson nyilatkozott a srácról, akkoriban nem ment neki túl jól és a kapuslegenda a következőket mondta: „Ramsey legnagyobb erénye, hogy egyszerűen játszik. Mostanában túlságosan bonyolítja a dolgát, nem is játszik a természetes posztján, talán túl sokat is várnak tőle, de nem könnyíti a saját dolgát”. Minden szavával egyet lehet érteni. Aaron pont attól „különleges”, hogy nem az. Nem egy technikás játékos, nem is túl taktikus, vagy kreatív, viszont az alapdolgok elvégzésében nincs jobb a csapatban. Robotol 90 percen át, labdát szerez, megtartja, továbbadja, és ahogy az este is kiderült, mostanában még a megfelelő helyen is tűnik fel, a megfelelő időben.
Dr.Dre írta:Flamini :arrow: Arsenal
Kép

Amúgy Bendtner marad nálunk...

Kép
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Dr.Dre
Capitá del Barça

2013.08.29. 19:27:56

Flamini :arrow: Arsenal

Ő lenne Wenger nagy dobása? Ennyi? Nem vagyok Senal fan, de ez még édeskevés szerintem..
Kép

Titi - The Legend!
messideco
Presidente del Barça

2013.08.29. 13:18:59

A Monaco után a Spurs igazolt majdnem a legtöbb játékost :lol:
Szerintem túl sokan lesztek, AVB nem fogja megtalálni a megfelelő taktikát...

Podolski 8-10 hét off...Ox/Ryo remélem megoldja a helyettesítését, vagy jön VALAKI esetleg :D
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.08.29. 13:10:33

Initom írta:Nem vagytok túl sűrűn a középpályán? :-k
Vérbeli ,gólerős szélső kéne nektek úgy gondolom .Középen már elegen vagytok....Szélre ki van jelenleg? Chadli,Lennon?? És tud ott játszani Holtby,Lamela ,de egyik sem tudja pótolni Balet...közel sem. Nehogy a mennyiség a minőség rovására menjen :) Mata,Eriksen...egyik sem szélső...inkább irányítók. :)
Chadli, Lennon és Townsend, aki elég jó formában van mostanában. :) Holtby, Siggy és Lamela is tud játszani a szélen, illetve vészhelyzetben Danny Rose is lehet balszélső.
Bale-t meg nem is egy embernek kell pótolnia, ez amúgy lehetetlen is lenne, hanem többnek, ezért jött ennyi ember a támadószekcióba. Lamela, Lennon, Chadli, Siggy, Holtby, Townsend, minden bizonnyal Eriksen is, ez azért szép. :) Ha nem is világklasszis játékosokról van szó, azért sok csapat elfogadná őket, az meg a másik, hogy nagyon fiatalok. Lamela 21, Eriksen 21, Holtby 22, Townsend 22, Siggy 23, Chaldi 24, szóval fejlődhetnek még bőven.

Viszont Mata így esélytelen lesz, ha jön Eriksen. Mondjuk nem is kell, megleszünk nélküle is talán.

Szóval jó bő, minőségi keretünk lesz, számtalan variációs lehetőséggel, bízom benne, hogy AVB a lehető legjobban tudja majd kezelni ezt a helyzetet, illetve abban, hogy viszonylag hamar össze tudja rakni a rengeteg igazolás miatt alaposan átalakult együttest.

Reszkessetek, ágyúsok, jövünk. :)

COYS!
ab1daL
Director del Fútbol

2013.08.29. 11:35:40

Azért a Tottenham még ha el is adják Balet, elég szépen erősítettek.. Ilyen kerettel most már tényleg az ágyúsok előtt kell végezniük, vagy inkább úgy mondom, a negyedik helyet el kell érniük.. Érkezett eddig Paulinho, Soldado, Capoue, Chadli, Lamela, elvileg közel vannak Eriksen megszerzéséhez az Ajaxtól..
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Válasz küldése