Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De közben az angol lapok azt írják, hogy a Senal mégis meggyőzte a törököt, mármint a németet, és már csak az orvosi van hátra.messideco írta:Jaja, közben Özil azt mondja, hogy nem akar angol bajnok lenni a Senallal...
Startoljanak má rá Sneijderre. De jó lenneDemba Ba van még képben állítólag, kérdés, hogy Mourinhonak melyik csatárokra van szüksége (elvileg Torres és Demba Ba sem kell nekije...)
Marca szerint a német válogatott játékos nem akar eligazolni a Real Madridtól, annak ellenére, hogy Florentino Pérez megegyezett az Arsenallal a 45 millió eurós átigazolási díjról.messideco írta:Előrehaladott tárgyalásokat folytat a klub Özilért![]()
Sneijder helyében egyből lépnék, persze ha igazak a pletykák. Érdekes nap a mai.[/color]
Igen, komoly sérülésnek tűnt...bence-barca írta:GT, Capoueról tudsz valamit? Ma utsó 25 percet néztem az észak londoni derbiből, és elég csúnyán lesérült, hordággyal is hagyta el a pályát. Meg már mikor földre került lehetett látni, h nagyon szenved.
Wenger meg akarta várni Özil leigazolásával, amíg Bale hivatalos lesz?messideco írta:Sneijder, Özil,Montero,Cabaye,Draxler,di Maria, Abel Hernandez, Demba Ba, Viviano.
Állítólag mind érkeznek
Előrehaladott tárgyalásokat folytat a klub Özilért![]()
Sneijder helyében egyből lépnék, persze ha igazak a pletykák. Érdekes nap a mai.
"Demichelis szerződése az előző szezon végén lejárt a Málagánál, megegyezett az Atlético Madriddal, de azzal a kitétellel, hogy ha a Manchester City bejelentkezik érte, akkor a gyárvárosiakat választja."(forrás: hatharom.com)bence-barca írta: Ez az opció érdekes, nem hiszem, h téll van ilyen ink csak pletyka lehet, nem?
Amúgy nem tartom akkora erősítésnek a Citynek, jobb kh-ra is futná szerintem ott...
Igazából csak egy hosszú vakációra ment Madridba, valami fizetett szabadság szerűség lehetett.Dr.Dre írta:DemichelisMan.City
Érdekes,nemrég igazolt az Atletico Madridba, lejátszott 0 meccset és megy a Citybe![]()
Komolyra fordítva a szót, mikor az Atleticoba igazolt volt egy olyan pont a szerződésében,hogy ha a City felkeresi, kötelesek őt elengedni... Ilyenről se hallottam még túl sokat.
Tényleg nem értitek miért nevezi gusztustalannak őket? Vagy, hogy miért sarkantyúsok?adyjuve írta:Azért gusztustalanok mert idén sokat költöttek? A City, a PSG vagy Monaco nem az? Vagy csak azért utálod mert ez a divat?albicelesteX írta:Remélem a Spurs idén is pofára esik...gusztustalan egy csapat....Igazi "Sarkantyúsok..."![]()
![]()
Azért gusztustalanok mert idén sokat költöttek? A City, a PSG vagy Monaco nem az? Vagy csak azért utálod mert ez a divat?albicelesteX írta:Remélem a Spurs idén is pofára esik...gusztustalan egy csapat....Igazi "Sarkantyúsok..."![]()
![]()
Nem tudom kik a vezetők, miért kik hogy ennyire egyértelműnek kéne lennie?Rinku írta:
Komolyan nincs meg, hogy kik a vezetői a klubnak, vagy általánosságban hogy hívják őket?Mármint a Spurst, mert nem a Sarkantyúsok a köznevük... Tényleg nem kapisgálod?
Semmi meglepő nincs ebben, az arabokat is lenyomnák, ha akarnák. Nem gondolkoztál még azon, hogy egy fellángoláson kívül középszerű játékosért miért nem akarnak elfogadni egy Granada szintű csapat 3 évi költségvetésének megfelelő összeget? Ugyan már, használd a fejed.
Komolyan nincs meg, hogy kik a vezetői a klubnak, vagy általánosságban hogy hívják őket?bence-barca írta:Azt eddig is figyeltem milyen sokan mennek idén a Spursbe, de eddig nem igazán adogattam össze az árakat. Ezért is lepett meg kissé, h közel 122m értékben vettek idén játékosokat. Nem semmi ez, pár éve egy topcsapat költött ennyit játékosokra, de még ott sem biztos, most meg már a Tottenham is megengedheti magának.
Ha megy Bale (kérdés mennyiért, de ugye 99.9%), akkor lesznek kb egálban a kiadások és bevételek.
Azért így az átigazolási időszak végére elég szép névsort összevásárolt a Spurs.Gareth Tello írta:A nyári Spurs-igazolások így játszottak tavaly:
A Chelsea-ből lehetne csemegézni, vannak négyen (Ba, Torres, Lukaku, Eto'o) egy posztra, a kameruni nyilván nem hozható, de a másik három közül én megpróbálnám leigazolni az egyiket Wengerék helyében. Lukaku lenne a legnagyobb fogás.Game90 írta:1. Nem értem, hogy DemBa-ra miért nem repülünk rá, gondolom most szívesen eljönne a Chelsea-ből, 10 milliót pedig bőven megérne nekünk.
Ahogy emlékszem, régebben CM-ként (DM-ként) sem volt túl nagy király, úgy tűnik, kezdi felvenni a ritmust, Wilshere-rel jó párost fognak alkotni (ha éppen nem lesz sérült valamelyikükGame90 írta:2. Végre nem a szélen van erőltetve, hanem CM. Amúgy pluszban, útwenger-ről: Ramsey játéka nem maradhat szó nélkül. Nagyjából egy éve Bob Wilson nyilatkozott a srácról, akkoriban nem ment neki túl jól és a kapuslegenda a következőket mondta: „Ramsey legnagyobb erénye, hogy egyszerűen játszik. Mostanában túlságosan bonyolítja a dolgát, nem is játszik a természetes posztján, talán túl sokat is várnak tőle, de nem könnyíti a saját dolgát”. Minden szavával egyet lehet érteni. Aaron pont attól „különleges”, hogy nem az. Nem egy technikás játékos, nem is túl taktikus, vagy kreatív, viszont az alapdolgok elvégzésében nincs jobb a csapatban. Robotol 90 percen át, labdát szerez, megtartja, továbbadja, és ahogy az este is kiderült, mostanában még a megfelelő helyen is tűnik fel, a megfelelő időben.
Game90 írta:Amúgy Bendtner marad nálunk...
Ox is sérült, Ryo meg kb. CC szint.messideco írta:
Podolski 8-10 hét off...Ox/Ryo remélem megoldja a helyettesítését, vagy jön VALAKI esetleg
1. Nem értem, hogy DemBa-ra miért nem repülünk rá, gondolom most szívesen eljönne a Chelsea-ből, 10 milliót pedig bőven megérne nekünk.Gareth Tello írta: Most már nem hiszem, hogy összejön egy Benzema-Suárez-féle nagy deal... Szerintem vesztek egy noname csatárt a Ligue 1-ből, oszt annyi.
Ramsey meg nem is értem, mitől fejlődött hirtelen ekkorát, elég brutál az utóbbi időben. Már majdnem Dembélé-Paulinho-Capoue-Sandro szint.![]()
Dr.Dre írta:FlaminiArsenal
Chadli, Lennon és Townsend, aki elég jó formában van mostanában.Initom írta:Nem vagytok túl sűrűn a középpályán?![]()
Vérbeli ,gólerős szélső kéne nektek úgy gondolom .Középen már elegen vagytok....Szélre ki van jelenleg? Chadli,Lennon?? És tud ott játszani Holtby,Lamela ,de egyik sem tudja pótolni Balet...közel sem. Nehogy a mennyiség a minőség rovására menjenMata,Eriksen...egyik sem szélső...inkább irányítók.