Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
A tavalyi idénye nem sikerült valami jól, és akkor még enyhén fogalmaztam, ráadásul Danny Rose, aki visszajött kölcsönből, eddig remekül játszik, így szinte biztos, hogy ő lesz az első számú balbekk.visca el barca írta:a szpörsz vajh miért adta kölcsönbe a qpr-nek assou-ekottot? én ha néha láttam játszani elég jól tolta
Nem túlkoros ő Wenger Arsenaljaba?Initom írta:ÖZIL IS A GUNNER !! OFFICIAL !! 47 MILLIO!!

Lehetséges, hogy Coentrao mégis távozik a madridtól.visca el barca írta:a szpörsz vajh miért adta kölcsönbe a qpr-nek assou-ekottot? én ha néha láttam játszani elég jól tolta
Akkor még szerencsésen megúszta, mert ahogy kinézett a képernyőm meg az arcáról lerívva azt hittem több hónap lesz.ab1daL írta: Sky Sports szerint egy hónapra kidőlt.

Sky Sports szerint egy hónapra kidőlt.bence-barca írta:GT, Capoueról tudsz valamit? Ma utsó 25 percet néztem az észak londoni derbiből, és elég csúnyán lesérült, hordággyal is hagyta el a pályát. Meg már mikor földre került lehetett látni, h nagyon szenved.
Szeptember 2. án éjfélkor zárS.Agüero írta:Nem úgy volt, hogy tegnap éjfélkor lejárt az átigazolási időszak?
De közben az angol lapok azt írják, hogy a Senal mégis meggyőzte a törököt, mármint a németet, és már csak az orvosi van hátra.messideco írta:Jaja, közben Özil azt mondja, hogy nem akar angol bajnok lenni a Senallal...
Startoljanak má rá Sneijderre. De jó lenneDemba Ba van még képben állítólag, kérdés, hogy Mourinhonak melyik csatárokra van szüksége (elvileg Torres és Demba Ba sem kell nekije...)
Marca szerint a német válogatott játékos nem akar eligazolni a Real Madridtól, annak ellenére, hogy Florentino Pérez megegyezett az Arsenallal a 45 millió eurós átigazolási díjról.messideco írta:Előrehaladott tárgyalásokat folytat a klub Özilért![]()
Sneijder helyében egyből lépnék, persze ha igazak a pletykák. Érdekes nap a mai.[/color]
Igen, komoly sérülésnek tűnt...bence-barca írta:GT, Capoueról tudsz valamit? Ma utsó 25 percet néztem az észak londoni derbiből, és elég csúnyán lesérült, hordággyal is hagyta el a pályát. Meg már mikor földre került lehetett látni, h nagyon szenved.
Wenger meg akarta várni Özil leigazolásával, amíg Bale hivatalos lesz?messideco írta:Sneijder, Özil,Montero,Cabaye,Draxler,di Maria, Abel Hernandez, Demba Ba, Viviano.
Állítólag mind érkeznek
Előrehaladott tárgyalásokat folytat a klub Özilért![]()
Sneijder helyében egyből lépnék, persze ha igazak a pletykák. Érdekes nap a mai.
"Demichelis szerződése az előző szezon végén lejárt a Málagánál, megegyezett az Atlético Madriddal, de azzal a kitétellel, hogy ha a Manchester City bejelentkezik érte, akkor a gyárvárosiakat választja."(forrás: hatharom.com)bence-barca írta: Ez az opció érdekes, nem hiszem, h téll van ilyen ink csak pletyka lehet, nem?
Amúgy nem tartom akkora erősítésnek a Citynek, jobb kh-ra is futná szerintem ott...

Igazából csak egy hosszú vakációra ment Madridba, valami fizetett szabadság szerűség lehetett.Dr.Dre írta:DemichelisMan.City
Érdekes,nemrég igazolt az Atletico Madridba, lejátszott 0 meccset és megy a Citybe![]()
Komolyra fordítva a szót, mikor az Atleticoba igazolt volt egy olyan pont a szerződésében,hogy ha a City felkeresi, kötelesek őt elengedni... Ilyenről se hallottam még túl sokat.

Tényleg nem értitek miért nevezi gusztustalannak őket? Vagy, hogy miért sarkantyúsok?adyjuve írta:Azért gusztustalanok mert idén sokat költöttek? A City, a PSG vagy Monaco nem az? Vagy csak azért utálod mert ez a divat?albicelesteX írta:Remélem a Spurs idén is pofára esik...gusztustalan egy csapat....Igazi "Sarkantyúsok..."![]()
![]()