Barça vs. Real - El Clásico
- ab1daL
- Director del Fútbol
Szó mi szó, amit csababarca írt, az tényleg igaz. Pontosabban, hogy jó a keretük, és tényleg tudatosan igazoltak. Ha még Özil is ott maradt volna, a kispadról klasszisok tömkelege tudott vna beszállni, igaz szinte így is. Casillas helyzete lehet majd egy kicsit bomlasztó hatású.. Kapuban ugye ő, és López, védelemben Arbeloa, Carvajal, Pepe, Ramos, Varane, Nacho, Marcelo, Coentrao(??), középen(!) Xabi Alonso, Khedira, Modric, Casemiro, Illaramendi, CR, Isco, María, Bale..
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Sose drukkolnék nekik,soha. Bár ne jönne be amit hangoztatok,betlizzenek csak szépen,pottyanjanak ki a 8 között a BLből,legyen így. De én erősebbnek gondolom őket nálunk,nem is kicsivel, a keretük is minőségibb,mélyebb. Ráadásul a kp-t összerakták most,ami a nagy gyengeségük volt, mi meg homokba dugtuk a fejűnket,és nem erősítettük meg a brutálgyenge védelmünket.visca el barca írta:kezdesz egy kicsit átesni a ló túloldalára. bár szíved joga. lassan már nekik fogsz szurkolni h bejöjjön amit naponta leírszcsababarca írta:Szerintem is brutális a real madrid kerete idén, az utóbbi évek legtudatosabb,legjobb átigazolási szezonját produkálták,grat hozzá.
Balet már kicsit túlzásnak érzem,ez már csak a farokmeregetésről szólt leginkább,de jó lesz ő madridban.
Öröm lesz nézni a klasszikuson,ahogy a Bale-Isco-Cé hármas nyeleti a hihetetlen minőségi védelmünket.
Bocs hogy pesszimista vagyok,de ilyen nyár után képtelenség optimistának lenni.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
-
- Llegenda del Barça
kedves Judit,
az egész idei bevásárlásotokból carletto ancelotti a legnagyobb vétel, hidd el. ő sokkal inkább képes arra, h összerakjon egy brigádot, mint mondjuk mú, ráadásul - az elődjével ellentétben -, fölösleges műsor nélkül teszi ezt. a beteg fog a történetben perez, akinél nem mindegy, h mikor gurul el a gyógyszer és mikor kezdi el nyomasztani az edzőt.
a barcáról annyit, h ez már tényleg nem az a brigád, akik amikor klasszikust játszottak, akkor a madrid játékosai inkább leültek és nézték őket, mert egyebet úgysem tudtak hozzátenni a bugihoz.
mindegy, azok voltak az ünnepek, most a dolgos hétköznapokat éljük.
az egész idei bevásárlásotokból carletto ancelotti a legnagyobb vétel, hidd el. ő sokkal inkább képes arra, h összerakjon egy brigádot, mint mondjuk mú, ráadásul - az elődjével ellentétben -, fölösleges műsor nélkül teszi ezt. a beteg fog a történetben perez, akinél nem mindegy, h mikor gurul el a gyógyszer és mikor kezdi el nyomasztani az edzőt.
a barcáról annyit, h ez már tényleg nem az a brigád, akik amikor klasszikust játszottak, akkor a madrid játékosai inkább leültek és nézték őket, mert egyebet úgysem tudtak hozzátenni a bugihoz.
mindegy, azok voltak az ünnepek, most a dolgos hétköznapokat éljük.

PUYOL-XAVI-INIESTA
- ab1daL
- Director del Fútbol
Az sem lesz rossz, amikor majd az Alba, Iniesta, Neymar bal oldal fog ráesni a veretes Khedira, Arbeloa/Carvajal kettősre..csababarca írta:Szerintem is brutális a real madrid kerete idén, az utóbbi évek legtudatosabb,legjobb átigazolási szezonját produkálták,grat hozzá.
Balet már kicsit túlzásnak érzem,ez már csak a farokmeregetésről szólt leginkább,de jó lesz ő madridban.
Öröm lesz nézni a klasszikuson,ahogy a Bale-Isco-Cé hármas nyeleti a hihetetlen minőségi védelmünket.

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
- visca el barca
- Presidente del Barça
kezdesz egy kicsit átesni a ló túloldalára. bár szíved joga. lassan már nekik fogsz szurkolni h bejöjjön amit naponta leírszcsababarca írta:Szerintem is brutális a real madrid kerete idén, az utóbbi évek legtudatosabb,legjobb átigazolási szezonját produkálták,grat hozzá.

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

És még Khedira, Dimaria és Coentrao is távozhat.Ha Ozil 50-ert tavozik, akkor ezt a nyarat 120-166=-46 millioval zarjuk, ami annyira azert nem rossz. viszonyitaskent ti -26 millioval zarjatok a nyarat, bayern -39, chelsea -68
Mozgalmas napok ezek

Azért ellenetek javuló tendenciát mutatunkezt évek óta folyamotsan leirjuk, mikor odament sneijder, van der vaart, robben, huntelaar, özil, di maria stb stb![]()
mondjuk lehet egyszer bejön nekik

Nagyon erős csapatotok van, de ne felejtsük el, hogy ez már nem a világverő barca. Az utóbbi időben ti is szenvedtetek el komoly pofonokat, több csapattól is. Amennyire én látom még mindig ugyanazzal nyeritek a meccseket, amivel 5 évvel ezelőtt, amit egyre többen kiismernek, és nagyon utánpótlás, frissítés, stratégia nincs. Guardiola jókor lépett le...
Nálunk a Mou lufi kipukkadt, kénytelenek vagyunk megint építkezni, amihez én Ancelottit kicsit súlytalannak érzem (ne legyen igazam). Mourinho amiért jött, azt véghez vitte, megtörte az uralmatokat (A mór megtette kötelességét, a mór mehet...), de annyira megromlott a viszony vele, hogy mennie kellett.
Amúgy az a fajta kontrajáték, amit nála megtanult a csapat igen csak hasznos lenne idén is. Nem a bekkelésre gondolok, hanem hogy szöglet után 3 érintésből ottvagyunk a másik kapunál néhány mp-n belül. Akárki akármit mond, ebben nagyon erős volt a real, sok csapat nem csinálta utána, kár hogy 1-2 éven belül fel kellett adnunk...
Ha a madrid a drága játékosok miatt ellenszenves, akkor a barca a színház miatt, ami ugyan úgy rossz hatással van a focira. Az ilyen Alba féle srácokat házon belül kéne lerendeznetek, hogy ne égesse már a csapatot.
- h3x0r
- Madridista
Nem tudom a szerzodes reszleteit, de altalaban a klubbok nem egy reszletben fizetik ki a nagyobb atigazolasokat. Bale-el kapcsolatban is voltak hirek, hogy 3 vagy 4 reszletben fizetnenk.Sose fogjuk megtudni, hogy pontosan miből fizetett Perez, de az biztos, hogy nem a 2012/13-as idényben megspórolt pénzből.
Hogy honnan lehet penzunk?
- az utobbi ket evet a hivatalos oldal szerint 30 millio euros profittal zartuk (30+30=60 millio)
- Tavaly nyaron 0-ra jottunk ki az atigazolasi szezonban (az elozo evekben viszont joval minuszba mentunk -170, -45, -50)
- Ozil 15-ert jott es 50(?)-ert tavozik
- Higuain 13-ert jott es 37+3 millioert tavozott
Ha Ozil 50-ert tavozik, akkor ezt a nyarat 120-166=-46 millioval zarjuk, ami annyira azert nem rossz. viszonyitaskent ti -26 millioval zarjatok a nyarat, bayern -39, chelsea -68
- Erkezok: Bale 91, Illarra 32, Isco 27, Ancelotti 4.5, Casemiro 5.3, Carvajal 6. Castillából felléptek: Nacho, Morata, Jesé és Denis.
- Tavozok :Higu 37+3, Albiol 11, Callejon 10, Pedro Leon 6, indirekt bevetel 5.7 (Negredo, Soldado), Ozil 50(?)

- Subinho
- Director del Fútbol
jaja!!! gondoljunk bele, mennyi olyan játékos nem vált be, vagy nem játszott úgy, ahogy várta mindenki, mert nem a posztján játszott, vagy jegelték...visca el barca írta:ezt évek óta folyamotsan leirjuk, mikor odament sneijder, van der vaart, robben, huntelaar, özil, di maria stb stbMessithebest írta:Nem tudom hogy hogy vagytok vele de szerintem brutál erős ez a Madrid most![]()
sorolhatnám ide Sneijdert, Van der Vaartot, Kakát, Robbent... mind meghatározó játékos volt a Real utáni éveiben. Sneijder az Interben/válogatottban, Robben a BM-ben, vagy Kaká előtte a Milanban... szóval nem kell besz*ni, mert odament Isco, meg Bale...
viszont elment Higany és maradt Benze. ha lesérül ki játszik helyette??? Morata??? vagy Cé középen? esetleg Bale lesz csatár, aki 2-3 éve még balbekk volt és onnan ment fel bak kp-nek...
szóval nyugtával dícsérjük a napot, sztem ha a csapat összekapja magát, megint ütjük őket simán a klasszikuson sztem!
- Subinho
- Director del Fútbol
fizetési sapka nem jó, mert akkor jönnének a bónuszok, stb... nekem az szúrja a szemem, hogy 100 milla egyetlen emberért!!! az akárhogy is számoljuk kb. 27 milliárd forint!!!
na ezt nem hagynám! azt mondanám, hogy egy csapat max X millióért igazolhat/szezon.
pl. ez legyen jó sok és max. 100 milla. ebben az esetben lehet megvenni Bale-t, de akkor mást nem.
az nem jó, hogy csak amennyi nyereség van, mert a kis csapatok, akiknek nincs annyi bevételük, nem tudnának feljebb lépni, pl. részletre megvett játékosok és ezáltal előkelőbb helyezés, Európa liga stb...
ennek határt kell szabni, mert pont az ilyen Bale-k viszik fel az árakat és egy semmilyen játékosért is 20-30 millákat kérnek!!!
mennyiért vettük anno Ronaldinho-t, Eto'o-t, Deco-t??? ismert és jó játékosok voltak akkor is, de közel nem 100 millák!!!
Ronaldinho 27 misi volt, de 60 millióból érkezett Samuel Eto’o, Deco, Juliano Belletti, Edmílson, Ludovic Giuly, Henrik Larsson. Vagyis 87 millió és 7 klasszis, meghatározó játékos!!!
De a Világ és Európa Bajnok Villa is csak 40 misi volt!!!
felmerül a kérdés (persze csak elvi alapon!!!), ha Bale 100 milla, akkor pl. Iniesta 200, Messi 500 millió lenne??? és persze Neymar sem 50, hanem legalább 150 misi??? komolyan vicc az egész!!! ez a Bale cirkusz is semmi másra nem jó, csak felverni az árakat!!!

na ezt nem hagynám! azt mondanám, hogy egy csapat max X millióért igazolhat/szezon.
pl. ez legyen jó sok és max. 100 milla. ebben az esetben lehet megvenni Bale-t, de akkor mást nem.
az nem jó, hogy csak amennyi nyereség van, mert a kis csapatok, akiknek nincs annyi bevételük, nem tudnának feljebb lépni, pl. részletre megvett játékosok és ezáltal előkelőbb helyezés, Európa liga stb...
ennek határt kell szabni, mert pont az ilyen Bale-k viszik fel az árakat és egy semmilyen játékosért is 20-30 millákat kérnek!!!
mennyiért vettük anno Ronaldinho-t, Eto'o-t, Deco-t??? ismert és jó játékosok voltak akkor is, de közel nem 100 millák!!!
Ronaldinho 27 misi volt, de 60 millióból érkezett Samuel Eto’o, Deco, Juliano Belletti, Edmílson, Ludovic Giuly, Henrik Larsson. Vagyis 87 millió és 7 klasszis, meghatározó játékos!!!
De a Világ és Európa Bajnok Villa is csak 40 misi volt!!!
felmerül a kérdés (persze csak elvi alapon!!!), ha Bale 100 milla, akkor pl. Iniesta 200, Messi 500 millió lenne??? és persze Neymar sem 50, hanem legalább 150 misi??? komolyan vicc az egész!!! ez a Bale cirkusz is semmi másra nem jó, csak felverni az árakat!!!
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Szerintem is brutális a real madrid kerete idén, az utóbbi évek legtudatosabb,legjobb átigazolási szezonját produkálták,grat hozzá.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- visca el barca
- Presidente del Barça
ezt évek óta folyamotsan leirjuk, mikor odament sneijder, van der vaart, robben, huntelaar, özil, di maria stb stbMessithebest írta:Nem tudom hogy hogy vagytok vele de szerintem brutál erős ez a Madrid most

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Messithebest
- Director del Fútbol
Nem tudom hogy hogy vagytok vele de szerintem brutál erős ez a Madrid most. És mostmár egyre szimpatikusabb játékosok igazolnak oda, most Bale, meg Isco is... én rájöttem hogy nem a Real Madriddal, hanem Mouval volt bajom... már messze nem utálom őket annyira... persze attól még ősi ellenségek maradnak, de messze nem lesznek már olyan feszültek a Classicok mint az elmúlt években.

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Én nem fizetési sapkára gondolok. Egy csapat költhessen annyit, amennyi plusszal zárta az évet. EZ akkor lehet több, ha a bankszámlán a korábbi évekről maradt egy kis mellékes. De, hogy hitelből, vagy az arab sejk pénzéből manipulálják a piacot, ez így nem jó.culinho írta:
Igaza van Simeonénak, nincs esélyük, hogy felvegyék a két gigásszal a versenyt, max 1-1 meccsre. Kéne nagyon a fizetési sapka, onnantól előtérbe kerülne egy Bilbao, egy Ajax. Azért attól ne kelljen már hasra esni, hogy valaki, legyen az Perez, vagy PSG, City 2-300 millió euróból mekkora csapatot tud építeni. Hol van már az, amikor egy Porto BL-döntőt játszott? Itt már csak a pénz számít.
Azért remélem ugyanúgy odapörkölünk majd nekik, ahogy szoktunk.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
-
- Capitá del Barça
"Igazából Bale ára miatt én nem aggódok, azt el kell ismernie mindenkinek, hogy Pereznél jobban nem igen ért egyik klubelnök se a gazdasághoz és a pénzhez. Azért e téren nagyon ott van.
Ha még mindig egy Calderón bohóckodna itt félnék, hogy lesz megoldva ez a kiadás, de így, hogy Perez van ott, így teljesen nyugodt vagyok ezzel kapcsolatban."
Bocs, hogy ezt mondom, de ez hülyeség. Aki jól ért a pénzhez az Levy. Tavaly még 40-50 millióra taksált Balet eladta rekort összegért. Na ez valami. Sose fogjuk megtudni, hogy pontosan miből fizetett Perez, de az biztos, hogy nem a 2012/13-as idényben megspórolt pénzből. Mert ha igen, akkor a nagyságrendileg ugyanakkora költségvetéssel és kiadásokkal rendelkező Barcelona is megtehetné ugyanezt és nyílván meg is tenné, mert gondolom nem őszinte Rosellék mosolya, hallva az ellenfél erősödését. Emögött nincs fedezet, túl nagy összeg ahhoz, kvázi hitel /vagy valamilyen támogatás.
Igaza van Simeonénak, nincs esélyük, hogy felvegyék a két gigásszal a versenyt, max 1-1 meccsre. Kéne nagyon a fizetési sapka, onnantól előtérbe kerülne egy Bilbao, egy Ajax. Azért attól ne kelljen már hasra esni, hogy valaki, legyen az Perez, vagy PSG, City 2-300 millió euróból mekkora csapatot tud építeni. Hol van már az, amikor egy Porto BL-döntőt játszott? Itt már csak a pénz számít. Mi még tartjuk a lépést, de meddig? Rosellék nem fognak jövőre 170 milliót kidobni, mert azt csak hitelből lehetne, vagy ha eladja a fél csapatot. Nem tetszik az irány és ne csodálkozzon egy Real szurkoló se, ha utálják őket. Megveszik az aktuális legjobbakat, bocs a legjobban csengő neveket (tudom Neymar), aztán 1-2 év és a hátsó ajtón mehetnek is. Mi még mindig Zlatanon rugózunk, hogy mért nem lehetett belőle kihozni többet, odaát meg röpködnek kifelé a "kutyaütő" Kaka-k, Özilek ... Színház. 13 éve bejött egyszer, de akkor volt mag, ami köré épült a sok külföldi sztár. Most az egyetlen magot a padon koptatják és még meg is magyarázzák, hogy ez így rendben van, mert [auto_cenzúra], meg Lopez milyen ügyes..
Meglátjuk, de nem tetszik és nem azért mert savanyú a szőllő.
Ha még mindig egy Calderón bohóckodna itt félnék, hogy lesz megoldva ez a kiadás, de így, hogy Perez van ott, így teljesen nyugodt vagyok ezzel kapcsolatban."
Bocs, hogy ezt mondom, de ez hülyeség. Aki jól ért a pénzhez az Levy. Tavaly még 40-50 millióra taksált Balet eladta rekort összegért. Na ez valami. Sose fogjuk megtudni, hogy pontosan miből fizetett Perez, de az biztos, hogy nem a 2012/13-as idényben megspórolt pénzből. Mert ha igen, akkor a nagyságrendileg ugyanakkora költségvetéssel és kiadásokkal rendelkező Barcelona is megtehetné ugyanezt és nyílván meg is tenné, mert gondolom nem őszinte Rosellék mosolya, hallva az ellenfél erősödését. Emögött nincs fedezet, túl nagy összeg ahhoz, kvázi hitel /vagy valamilyen támogatás.
Igaza van Simeonénak, nincs esélyük, hogy felvegyék a két gigásszal a versenyt, max 1-1 meccsre. Kéne nagyon a fizetési sapka, onnantól előtérbe kerülne egy Bilbao, egy Ajax. Azért attól ne kelljen már hasra esni, hogy valaki, legyen az Perez, vagy PSG, City 2-300 millió euróból mekkora csapatot tud építeni. Hol van már az, amikor egy Porto BL-döntőt játszott? Itt már csak a pénz számít. Mi még tartjuk a lépést, de meddig? Rosellék nem fognak jövőre 170 milliót kidobni, mert azt csak hitelből lehetne, vagy ha eladja a fél csapatot. Nem tetszik az irány és ne csodálkozzon egy Real szurkoló se, ha utálják őket. Megveszik az aktuális legjobbakat, bocs a legjobban csengő neveket (tudom Neymar), aztán 1-2 év és a hátsó ajtón mehetnek is. Mi még mindig Zlatanon rugózunk, hogy mért nem lehetett belőle kihozni többet, odaát meg röpködnek kifelé a "kutyaütő" Kaka-k, Özilek ... Színház. 13 éve bejött egyszer, de akkor volt mag, ami köré épült a sok külföldi sztár. Most az egyetlen magot a padon koptatják és még meg is magyarázzák, hogy ez így rendben van, mert [auto_cenzúra], meg Lopez milyen ügyes..
Meglátjuk, de nem tetszik és nem azért mert savanyú a szőllő.
Isco helye középen van, nagyon szépen megoldják Modriccal együtt, már csak Khedirát kéne megcsapkodni valamivel, hogy ne járkáljon fel támadni, mert emiatt borul mindig a KP.bali 15 írta:
Látom, hogy a Gareth Bale üzlet célba ért. Kétség sem fér hozzá, hogy erősödni fog a Madrid.
De semmi értelme nincsen ennek az igazolásnak. Most akkor Isco középre kerül? Özil meg megy a levesbe?
Egyszerű farokméregetés ez az igazolás.
remélhetőleg Casemiro kiszorítja, illetve ha Illarra vagy Xabi felépül nem is látjuk Khedira barátunkat többet a pályán....
Özilnek meg jelenleg nincs helye a csapatban, nincs olyan poszt, ahol hasznát lehetne venni, mert középen ki kéne vennie a részét a védekezésből és ő nagyon nem erről híres....
Szélen szintén használhatatlan, illetve le is nyilatkozta a nyáron, hogy nem is szeret ott játszani....
az hitelből volt, de Ronaldot még Calderón intézte, elméletileg a Realnak csak 85,5 millió eurójába került a Realnak, mert a maradék az árfolyam változásból lett és úgy lett elintézve előre, hogy ha lesz árfolyam változás miatt többletköltség, akkor ezt a bank állja a Real helyett.Másrészt Ronaldo és Kaká ára, akkor miből ment? Honnan dobjam a linket? Ugyanis ők abból voltak.
Ezt is már régóta tudni, mondjuk én is elfelejtettem már, pedig emlékszem erre korábbról, de pár napja pont fel lett hozva Calderón kapcsán (Fiesztában volt ugye Calderón).
Igazából Bale ára miatt én nem aggódok, azt el kell ismernie mindenkinek, hogy Pereznél jobban nem igen ért egyik klubelnök se a gazdasághoz és a pénzhez. Azért e téren nagyon ott van.
Ha még mindig egy Calderón bohóckodna itt félnék, hogy lesz megoldva ez a kiadás, de így, hogy Perez van ott, így teljesen nyugodt vagyok ezzel kapcsolatban.
Bale gyerekkorában Real mezben

nem hittem, hogy létezik ez a kép, mert volt erről hír, de úgy néz ki mégiscsak

elképzelem, ahogy a szülei lefotózták minden egyes nagy csapat mezében, mert gondolták még biztos jól fog jönni

madridista
-
- Jugador del Barça
Én nagyon kíváncsi vagyok mire mennek Bale-el. Mert ha jól tudom a Tottenham-be nem a rövid passzos focit nyomatták, hanem a kontra játékot, ami Bale-nek nagyon kedvezett a gyorsasága miatt. De CR 7- nek is jobban fekszik a kontrajáték, mint az amit most Carlo akar játszatni velük. És ez szerintem meg is látszik a teljesítményén CR-nek. Szóval kíváncsi vagyok mit fog Carlo kitalálni, marad ez a játék amit akar, vagy visszatérnek a kontra focira?! 

Nem is beszélve arról, hogy Kaká mire kapott 10 milliós fizetést? Kispadmelegítésért? A Milanban 6-ot fog keresni ami lássuk be reálisabb.Másrészt Ronaldo és Kaká ára, akkor miből ment? Honnan dobjam a linket? Ugyanis ők abból voltak.
Látom, hogy a Gareth Bale üzlet célba ért. Kétség sem fér hozzá, hogy erősödni fog a Madrid.
De semmi értelme nincsen ennek az igazolásnak. Most akkor Isco középre kerül? Özil meg megy a levesbe?
Egyszerű farokméregetés ez az igazolás.
Bár a Barca is a zsebébe nyúlt Neymarért. De már évek óta kellett egy másik támadó játékos aki levesz egy kis terhet Messiről...
Ezzel szemben Bale leigazolásának semmi értelme...
- h3x0r
- Madridista
En ugy tudtam, hogy 50 millio es csak fizetesekre es premiumokra ment, de ezek szerint nem.Barcaman1993 írta:150 milliós volt, de azt ki tudja, hogy mennyi ment a játékosok fizetésére? Valószínűleg nem sok, mivel ekkora összeg majdnem az egész csapat egész éves fizetését jelentené. Tehát hamar kidőlt volna a liszt aztán semmi nem történt.h3x0r írta: Van adossag rendesen, viszont evrol evre torlesszuk. (hozzateszem, hogy nem mi vettunk fel 50(?) millios hitelt, hogy fizetni tudjuk a jatekosok fizeteset es premiumait)
Másrészt Ronaldo és Kaká ára, akkor miből ment? Honnan dobjam a linket? Ugyanis ők abból voltak.
A ket aranylabdas hitelbol jott, de ezt szerintem soha senki nem tagadta.

- Barcaman1993
- Director del Fútbol
150 milliós volt, de azt ki tudja, hogy mennyi ment a játékosok fizetésére? Valószínűleg nem sok, mivel ekkora összeg majdnem az egész csapat egész éves fizetését jelentené. Tehát hamar kidőlt volna a liszt aztán semmi nem történt.h3x0r írta: Van adossag rendesen, viszont evrol evre torlesszuk. (hozzateszem, hogy nem mi vettunk fel 50(?) millios hitelt, hogy fizetni tudjuk a jatekosok fizeteset es premiumait)
Másrészt Ronaldo és Kaká ára, akkor miből ment? Honnan dobjam a linket? Ugyanis ők abból voltak.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
- visca el barca
- Presidente del Barça
Barcaman1993 írta:Özil? Nálunk is beférne a kezdőbe. Hihetetlenül jó játékos, csak egyes Real szurkolók hajlandóak ugyanúgy lehúzni, mint mindenkit, akinek van 2 rosszabb meccse... Vki múltkor bedobott egy statisztikát, miszerint ha jól emlékszem Özil amióta Madridban van 25 gólpassz alá 1 szezonban sem ment...visca el barca írta:hát így hogy egy nap van, ez necces, de amugy simán benne van h lelép. neki a kezdőben semmi keresni valója nincs (soha nem is volt), minek padozzon ha a muba kezdő is lehetne. bár moyes is jo nagy hulye ha megveszi...
kellene a halálnak. egy lábas, a másikkal passzolni sem nagyon tud és ami a legfontosabb, hogy ő nem az az agresszíven letámadó kp. pont ilyen hiányzik...

- h3x0r
- Madridista
Ozil-el az a problema, hogy a legtobben nem latjak rendszeresen jatszani. A legtobben megnezik a statisztikat, hogy huuu mennyi golpasszt osztott ki (ez alapjan jobb is mint Xavi+Iniesta), megneznek rola egy videot, hogy milyen formas passzokat osztott ki es ennyi, esetleg neha megneznek 1-1 meccset. Azt viszont nem latjak, hogy mezonyben hanyszor tunik el hosszu percekre, hany tamadas akad el amiatt, hogy nincs jobb laba es eloszor elkezdi igazitani a labdat h bal labra jojjon ki, emiatt pedig egy utemet veszit a tamadas, azt hogy vedekezesben mennyire keves. Ennek ellenere meg mindig van meccsenkent 2-3 villanasa, de az o posztjahoz kepest ez keves. Elso eveben jol jatszott. Megvoltak a hibai, de fiatal jatekos leven vartuk, hogy tovabb fejlodjon. Azota szinte semmit nem fejlodott, max az egoja lett nagyobb.Barcaman1993 írta:Özil? Nálunk is beférne a kezdőbe. Hihetetlenül jó játékos, csak egyes Real szurkolók hajlandóak ugyanúgy lehúzni, mint mindenkit, akinek van 2 rosszabb meccse... Vki múltkor bedobott egy statisztikát, miszerint ha jól emlékszem Özil amióta Madridban van 25 gólpassz alá 1 szezonban sem ment...
Amikor Xabit leigazoltuk, a Liverpool is 5 millioval tobbet kommunikalt, mint amennyit fizettunk erte, azert mert felt a szurkolok haragjatol. Ez a kesobbi penzugyi jelenteseikbol derult ki. Szoval ezeket a "hivatalos" osszegeket helyen kell azert kezelni. (valami olyasmit is olvastam, h pereskedes van a Santos es Neymar jatekjogait birtoklo ceg kozott, mert letezik egy eloszerzodes, ami egyeb juttatasokat jelent a Santosnak, errol viszont a ceg nem tudott)Barcaman1993 írta:Neymar ára hivatalosan 57 millió euró, kommunikálva lett a nyilvánosság felé. Ebben benne van a +10, meg az aláíráspénz is.
(hozzateszem Bale is siman lehet tobb mint 100 millio csak Perez olyan szerzodest kotott, hogy 91 milliot kommunikalnak, stb.)
Barcaman1993 írta: Nincs még 1 ilyen balfék csapat a Realon kívül, aki képes ennyi pénzt kiadni egy ilyen játékosért. Ha fele ennyit ér a gyerek, akkor belőttem ideálisan az árát.
Ha Higuaint 40 millioert adtuk el, akkor a PL elmult szezonjanak legjobb jatekosa 45-50 milliot er??
Azert Cavani 64.5, Falcao 60, Torres 58, Neymar 57 (?), Hulk 55 se nevezheto olcso igazolasoknak, csakhogy az utolso par evnel maradjak. Az viszont egyertelmu, hogy sehol sincsenek a CR, Zidane, Figo harmashoz kepest. (Neymar meg fiatal, barmi lehet belole)Barcaman1993 írta:Belegondoltál abba, hogy a többi csapat miért nem vásárol meg mindenkit aranyárakon? Ha rájöttél, akkor szólj!
Azert Di Maria messze nincs olyan jo jatekos mint Ronaldo (vagy Casillas a sajat posztjan)horybazs írta:3, ki helyett fog játszani? Di Maria, vagy Cronaldo helyett! Casillas-story number 2 is coming!
Nehogy azt gondolja barki is, hogy Perez gondolt egyet a Neymar transzfer utan es leigazoltak irrealis osszegert. Nem egyszer es nem ketszer futotta at ezt az egesz transzfert egy komoly marketing csoport. Ok ugy gondoltak, hogy megeri.horybazs írta: 4, ez a "fele ennyit se ér" meg stb.. megjegyzések, hááát fogalmam sincs, hogy kéne megállapítani, hogy mennyit ér, ezek szerint pontosan annyit, amennyiért megvették és kész
+1horybazs írta: 6, amíg mi vagyunk a bajnokok, addig pontosan nem érdekel az egészet, sőt büszke vagyok arra, hogy minket akarnak letaszítani a bajnokok trónjáról és ezért ekkora összegeket áldoznak, hát hajrá! Próbálkozni szabad, ezért ne szidjuk őket!
Villa tavozni akart, a klubb nem akarta tovabb fizetni, ezert el kellett adja. Villa nem akart kulfoldre menni, ezert rengeteg csapat kiesett. Ezt mindenki tudta es pont ezert JELEN esetben 5 milliot ert.Barcaman1993 írta:Nem mindenki ér annyit amennyit kifizetnek érte. David Villa max. 5 misit ért? Az Arsenal fél évvel korábban 3-szor ennyiért vitte volna...
Azzal hogy a jatekos marketingbevetelenek a fele a klubbot illeti, ezzel a jatekosok fizetese is magasabb kell hogy legyen.Barcaman1993 írta:Milyen anyagi fölényben? Átlagosan kb. 20 millió euróval nagyobbak a bevételeik. Azok is azért vannak, mert lenyúlják a játékosok marketingbevételeik egy részét. Ha ezt mi is megtennék, akkor előfordulhat, hogy nagyobb bevételünk lenne, mint nekik. Úgyhogy ezt a hatalmas fölényt nem igazán értem.
Van adossag rendesen, viszont evrol evre torlesszuk. (hozzateszem, hogy nem mi vettunk fel 50(?) millios hitelt, hogy fizetni tudjuk a jatekosok fizeteset es premiumait)Barcaman1993 írta:A focit pedig továbbra sem pénzre játsszák. Az egy dolog, hogy megveszik állandóan a fél világot, de ez nem garancia semmire. Másrészt kíváncsi lennék, hogy milyen adósságaik vannak, mert ennyit klub messze nem költ el, mint a Real...

- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Nem mindenki ér annyit amennyit kifizetnek érte. David Villa max. 5 misit ért? Az Arsenal fél évvel korábban 3-szor ennyiért vitte volna... De a Carrol 35 millió font sem vmi reális ár, ahogy Bale ára sem az.culinho írta:Mindenki annyit ér, amennyit adnak érte. Az biztos, hogy Levy fantasztikus üzletember, Rosellékat elküldeném továbbképzésre hozzá. Villa eladási árát még mindig nem bírtam feldolgozni. Főleg, ha Khedirát is eladják 20+-ért. Perez javára kell írni, hogy eszméletlen drágán vásárol, de nagyon jól is ad el. Idén elköltöttek 170 milliót, de végül majdnem annyi mínusszal zárják a nyarat, mint mi.
Annak örülök és büszke vagyok rá, hogy a Madrid nem csak a többi spanyol csapattal, hanem a Barcelonával szemben is hatalmas anyagi fölényben van és ennek ellenére is sikerül évről-évre partiban maradni. Továbbá ez a 170 millió, a Perez 2. regnálását nyitó 250 millió is egy -kétségbeesett - válasz a mi sikereinkre. Mourinhonak elhittem azon kijelentését, hogy annyit azért elért Ibérián, hogy megtörte a katalán hegemóniát. Látva az idei (sokadik) esztelen költekezését, lehet Perez nem hisz ebben?
Milyen anyagi fölényben? Átlagosan kb. 20 millió euróval nagyobbak a bevételeik. Azok is azért vannak, mert lenyúlják a játékosok marketingbevételeik egy részét. Ha ezt mi is megtennék, akkor előfordulhat, hogy nagyobb bevételünk lenne, mint nekik. Úgyhogy ezt a hatalmas fölényt nem igazán értem.
A focit pedig továbbra sem pénzre játsszák. Az egy dolog, hogy megveszik állandóan a fél világot, de ez nem garancia semmire. Másrészt kíváncsi lennék, hogy milyen adósságaik vannak, mert ennyit klub messze nem költ el, mint a Real...
1. Vesznek 10 játékost, abból értékesítenek 2 éven belül 6-7-et. Mi veszünk 5-öt, abból 2 kiégett játékos távozik 3-4 múlva. Melyikből nagyobb a bevétel és melyikben jóval nagyobb a kiadás?horybazs írta:Bale átigazolásához néhány dolog, főleg azoknak akik gusztustalannak tartják vagy idegesítőnek (amúgy én is)
1, abba mondjuk gondoljunk bele, hogy a Real játékoseladásokból mennyi pénzt kapott az elmúlt 6 évben és mi mennnyit! és máris több jut nekik egy 91 millió eurós üzletbe (csak most Higuain, Callejon, Albiol)
2, mezeladásokból elég sok már a jövőhéten megtérül nekik
3, ki helyett fog játszani? Di Maria, vagy Cronaldo helyett! Casillas-story number 2 is coming!
4, ez a "fele ennyit se ér" meg stb.. megjegyzések, hááát fogalmam sincs, hogy kéne megállapítani, hogy mennyit ér, ezek szerint pontosan annyit, amennyiért megvették és kész
5, viszont a gyorsaságát sajnos nagyon jól fogja tudni kamatoztatni, emlékezzünk csak Cr-nek hány olyan gólja volt pl. tavaly hogy 60 méteres sprinteket kivágva felért a kapu elé és bepofozta a lasztit
6, amíg mi vagyunk a bajnokok, addig pontosan nem érdekel az egészet, sőt büszke vagyok arra, hogy minket akarnak letaszítani a bajnokok trónjáról és ezért ekkora összegeket áldoznak, hát hajrá! Próbálkozni szabad, ezért ne szidjuk őket!![]()
2. Persze. Jó duma, csak nem igaz. Ha Real szurkoló lennél, akkor most kinek a mezét vennéd? Ronaldo, Isco, Varane. Persze Bale mezeket is viszik majd ebben biztos vagyok. Csak mivel, ha vesznek mondjuk 100 ezer Bale mezt, akkor az nem azt jelenti, hogy 100 ezerrel több mezt adnak el idén tavalyhoz képest, ugyanis akkor másnak a mezét nem veszik meg. Másrészt sok pénzt hoz rövid időn belül? Múltkor vki kiszámolta, hogy egy 100 eurós mezből nagyjából 20 euró a tiszta bevétel. Elég sok mezt el kéne adni ahhoz, hogy sok bevételük legyen belőle.
5. Jóval kevesebbet kontráznak idén, mint tavaly. Másrészt már a Real ellen is egyre többen állnak be 10 emberrel 20-30 méterre a kaputól. Onnan futkorászhat, másrészt Di Maria sem volt egy lassú gyerek, akinek a helyén játszana,
-
- Capitá del Barça
Mindenki annyit ér, amennyit adnak érte. Az biztos, hogy Levy fantasztikus üzletember, Rosellékat elküldeném továbbképzésre hozzá. Villa eladási árát még mindig nem bírtam feldolgozni. Főleg, ha Khedirát is eladják 20+-ért. Perez javára kell írni, hogy eszméletlen drágán vásárol, de nagyon jól is ad el. Idén elköltöttek 170 milliót, de végül majdnem annyi mínusszal zárják a nyarat, mint mi.
Annak örülök és büszke vagyok rá, hogy a Madrid nem csak a többi spanyol csapattal, hanem a Barcelonával szemben is hatalmas anyagi fölényben van és ennek ellenére is sikerül évről-évre partiban maradni. Továbbá ez a 170 millió, a Perez 2. regnálását nyitó 250 millió is egy -kétségbeesett - válasz a mi sikereinkre. Mourinhonak elhittem azon kijelentését, hogy annyit azért elért Ibérián, hogy megtörte a katalán hegemóniát. Látva az idei (sokadik) esztelen költekezését, lehet Perez nem hisz ebben?
-
- Llegenda del Barça
kaká visszament a milanba, ma már be is mutatják, már ha be kell valakinek majlandban
hivatalos.
http://www.gazzetta.it/Calcio/Squadre/M ... 7865.shtml" target="_blank

hivatalos.
http://www.gazzetta.it/Calcio/Squadre/M ... 7865.shtml" target="_blank
PUYOL-XAVI-INIESTA