Pl mi?
akkor légyszives holnp is írd be mennyire csodálod őket! ha classicon meg véletlenül nyerünk, remélem füled-farkad behúzod!csababarca írta: Sose drukkolnék nekik,soha. Bár ne jönne be amit hangoztatok,betlizzenek csak szépen,pottyanjanak ki a 8 között a BLből,legyen így. De én erősebbnek gondolom őket nálunk,nem is kicsivel, a keretük is minőségibb,mélyebb. Ráadásul a kp-t összerakták most,ami a nagy gyengeségük volt, mi meg homokba dugtuk a fejűnket,és nem erősítettük meg a brutálgyenge védelmünket.
Bocs hogy pesszimista vagyok,de ilyen nyár után képtelenség optimistának lenni.
Sose drukkolnék nekik,soha. Bár ne jönne be amit hangoztatok,betlizzenek csak szépen,pottyanjanak ki a 8 között a BLből,legyen így. De én erősebbnek gondolom őket nálunk,nem is kicsivel, a keretük is minőségibb,mélyebb. Ráadásul a kp-t összerakták most,ami a nagy gyengeségük volt, mi meg homokba dugtuk a fejűnket,és nem erősítettük meg a brutálgyenge védelmünket.visca el barca írta:kezdesz egy kicsit átesni a ló túloldalára. bár szíved joga. lassan már nekik fogsz szurkolni h bejöjjön amit naponta leírszcsababarca írta:Szerintem is brutális a real madrid kerete idén, az utóbbi évek legtudatosabb,legjobb átigazolási szezonját produkálták,grat hozzá.
Balet már kicsit túlzásnak érzem,ez már csak a farokmeregetésről szólt leginkább,de jó lesz ő madridban.
Öröm lesz nézni a klasszikuson,ahogy a Bale-Isco-Cé hármas nyeleti a hihetetlen minőségi védelmünket.
Az sem lesz rossz, amikor majd az Alba, Iniesta, Neymar bal oldal fog ráesni a veretes Khedira, Arbeloa/Carvajal kettősre..csababarca írta:Szerintem is brutális a real madrid kerete idén, az utóbbi évek legtudatosabb,legjobb átigazolási szezonját produkálták,grat hozzá.
Balet már kicsit túlzásnak érzem,ez már csak a farokmeregetésről szólt leginkább,de jó lesz ő madridban.
Öröm lesz nézni a klasszikuson,ahogy a Bale-Isco-Cé hármas nyeleti a hihetetlen minőségi védelmünket.
kezdesz egy kicsit átesni a ló túloldalára. bár szíved joga. lassan már nekik fogsz szurkolni h bejöjjön amit naponta leírszcsababarca írta:Szerintem is brutális a real madrid kerete idén, az utóbbi évek legtudatosabb,legjobb átigazolási szezonját produkálták,grat hozzá.
És még Khedira, Dimaria és Coentrao is távozhat.Ha Ozil 50-ert tavozik, akkor ezt a nyarat 120-166=-46 millioval zarjuk, ami annyira azert nem rossz. viszonyitaskent ti -26 millioval zarjatok a nyarat, bayern -39, chelsea -68
Azért ellenetek javuló tendenciát mutatunkezt évek óta folyamotsan leirjuk, mikor odament sneijder, van der vaart, robben, huntelaar, özil, di maria stb stb![]()
mondjuk lehet egyszer bejön nekik
Nem tudom a szerzodes reszleteit, de altalaban a klubbok nem egy reszletben fizetik ki a nagyobb atigazolasokat. Bale-el kapcsolatban is voltak hirek, hogy 3 vagy 4 reszletben fizetnenk.Sose fogjuk megtudni, hogy pontosan miből fizetett Perez, de az biztos, hogy nem a 2012/13-as idényben megspórolt pénzből.
jaja!!! gondoljunk bele, mennyi olyan játékos nem vált be, vagy nem játszott úgy, ahogy várta mindenki, mert nem a posztján játszott, vagy jegelték...visca el barca írta:ezt évek óta folyamotsan leirjuk, mikor odament sneijder, van der vaart, robben, huntelaar, özil, di maria stb stbMessithebest írta:Nem tudom hogy hogy vagytok vele de szerintem brutál erős ez a Madrid most![]()
mondjuk lehet egyszer bejön nekik
ezt évek óta folyamotsan leirjuk, mikor odament sneijder, van der vaart, robben, huntelaar, özil, di maria stb stbMessithebest írta:Nem tudom hogy hogy vagytok vele de szerintem brutál erős ez a Madrid most
Én nem fizetési sapkára gondolok. Egy csapat költhessen annyit, amennyi plusszal zárta az évet. EZ akkor lehet több, ha a bankszámlán a korábbi évekről maradt egy kis mellékes. De, hogy hitelből, vagy az arab sejk pénzéből manipulálják a piacot, ez így nem jó.culinho írta:
Igaza van Simeonénak, nincs esélyük, hogy felvegyék a két gigásszal a versenyt, max 1-1 meccsre. Kéne nagyon a fizetési sapka, onnantól előtérbe kerülne egy Bilbao, egy Ajax. Azért attól ne kelljen már hasra esni, hogy valaki, legyen az Perez, vagy PSG, City 2-300 millió euróból mekkora csapatot tud építeni. Hol van már az, amikor egy Porto BL-döntőt játszott? Itt már csak a pénz számít.
Isco helye középen van, nagyon szépen megoldják Modriccal együtt, már csak Khedirát kéne megcsapkodni valamivel, hogy ne járkáljon fel támadni, mert emiatt borul mindig a KP.bali 15 írta:
Látom, hogy a Gareth Bale üzlet célba ért. Kétség sem fér hozzá, hogy erősödni fog a Madrid.
De semmi értelme nincsen ennek az igazolásnak. Most akkor Isco középre kerül? Özil meg megy a levesbe?
Egyszerű farokméregetés ez az igazolás.
az hitelből volt, de Ronaldot még Calderón intézte, elméletileg a Realnak csak 85,5 millió eurójába került a Realnak, mert a maradék az árfolyam változásból lett és úgy lett elintézve előre, hogy ha lesz árfolyam változás miatt többletköltség, akkor ezt a bank állja a Real helyett.Másrészt Ronaldo és Kaká ára, akkor miből ment? Honnan dobjam a linket? Ugyanis ők abból voltak.
Nem is beszélve arról, hogy Kaká mire kapott 10 milliós fizetést? Kispadmelegítésért? A Milanban 6-ot fog keresni ami lássuk be reálisabb.Másrészt Ronaldo és Kaká ára, akkor miből ment? Honnan dobjam a linket? Ugyanis ők abból voltak.
En ugy tudtam, hogy 50 millio es csak fizetesekre es premiumokra ment, de ezek szerint nem.Barcaman1993 írta:150 milliós volt, de azt ki tudja, hogy mennyi ment a játékosok fizetésére? Valószínűleg nem sok, mivel ekkora összeg majdnem az egész csapat egész éves fizetését jelentené. Tehát hamar kidőlt volna a liszt aztán semmi nem történt.h3x0r írta: Van adossag rendesen, viszont evrol evre torlesszuk. (hozzateszem, hogy nem mi vettunk fel 50(?) millios hitelt, hogy fizetni tudjuk a jatekosok fizeteset es premiumait)
Másrészt Ronaldo és Kaká ára, akkor miből ment? Honnan dobjam a linket? Ugyanis ők abból voltak.
150 milliós volt, de azt ki tudja, hogy mennyi ment a játékosok fizetésére? Valószínűleg nem sok, mivel ekkora összeg majdnem az egész csapat egész éves fizetését jelentené. Tehát hamar kidőlt volna a liszt aztán semmi nem történt.h3x0r írta: Van adossag rendesen, viszont evrol evre torlesszuk. (hozzateszem, hogy nem mi vettunk fel 50(?) millios hitelt, hogy fizetni tudjuk a jatekosok fizeteset es premiumait)