lui1698 írta:Özil-ért tényleg kitett 50-et az Arsenal?
Nem hivatalos, de sok helyen irnak rola. Nap vegere megtudjuk az igazsagot.
Barcaman1993 írta:Nem néztem utána a sajtótájékoztatónak, de ugye beszélt a 10.-ről?

10 éve nem mennek máshogy neki a szezonnak.

Gento mezében fog szerepelni: “Nyilvánvalóan Gento egy legenda. 6 BEK-et nyert a Real Madriddal, és nagy kihívás az ő számával pályára lépni. Szeretnék a BL-ben játszani a csapat pedig szeretné a Tizediket megnyerni. Szeretnék ebben segíteni.”
Rivaldo11 írta:Olvasom, hogy tudatos, és átgondolt igazolásokat hajtott végre a madrid. Nos: Arbeloa helyére vettek egy Carvajalt, aki jeleneleg a mi második számú jobbhátvédünk mögött van a korosztályos rangsorban. Ha ehhez még hozzátesszük, hogy Arbeloa egy szerencsétlen...nem tudom, ez mennyire átgondolt igazolás. Hozhattak volna mondjuk éppenséggel egy olyan bekket, aki egyértelműen jobb, mint a spanyol. Az átgondolt, és okos lépés lett volna. Ez így nem.
Carvajal sajat nevelesu jatekos, akit azert adtak el 2 eves visszavasarlasi opioval egy nemet elso osztalyu klubbnak, hogy fejlodjon. A Bundesliga harmadik legjobb jobbhatvedje lett, jol teljesitett, ezert visszavette a klubb. Posztjan nem tartozik bele a top3-ba, de meg a top5-be se, viszont fiatal, az utobbi evben sokat fejlodott, minden eselye megvan hogy jo jatekos legyen. Ha sokat igazolunk az a baj, hogy miert nincsenek sajat nevelesu jatekosaink, ha sajat nevelesu jatekosainknak megadjuk a bizalmat, akkor meg az a baj, hogy miert nem vettunk a helyere valaki jobbat...
Rivaldo11 írta: Isco: Tehetséges srác, mindene megvan ahhoz, hogy klasszis legyen...de még nem az. Garancia sincs arra, hogy pl. jobb lesz, mint az agyonszídott Özil.
Igazoltunk egy fiatal, raadasul spanyol tehetseges jatekost, aki idovel klasszis lehet. Ezzel mi a problema? Ugyan az a helyzet mint amit kicsivel feljebb irtam. Ha klasszisokat veszunk az a baj, ha fiatal tehetsegeket, akkor meg az.
Rivaldo11 írta: Illaramendi ennyiért egy vicc, minden csak nem átgondolt, és okos lépés.
Igy 3-4 valogatott meccs es par youtube video alapjan legalabb masfelszeres aron hoztuk el. Serulese miatt egyetlen percet se lattuk meg jatszani. En meg nem irnam le, boven lesz ideje bizonyitani.
Rivaldo11 írta: Szóval...nem tudom, de nekem ez a madridi nyár nem tűnik annyira sikertörténetnek...
Igazoltunk egy tapasztalt edzot, Ancelottit, aki nem olyan balhes mint elodje.
A sokat szidott Arbeloa helyett/melle visszahoztunk egy sajat neveleso jatekost, aki idovel bevalhat.
Leigazoltuk az egyik legnagyobb spanyol igeretet, Iscot, aki az eddigiek alapjan sikeresen beilleszkedett.
Hoztunk szinte ingyen egy fiatal brazilt, Casemirot, aki kiszorithatja a sokunk altal kevesbe szimpatizalt Khedirat. Nagyot nem bukunk rajta, 5.3 M, viszont akar be is vallhat.
Elhoztuk a Xabi Alonso utodjakent szamontartott Illarramendit, igaz nagyon magas aron. Rajta viszont 20 milliot is bukhatunk ha nem valik be.
Harom jatekos is a nagy csapatba kerult a Castillabol (Morata, Jese, Nacho), Morata es Nacho nem nagy eresztes, viszont Jese tehetseges.
Illetve tobb jatekost is jo aron adtunk el (Higu, Albiol, Callejon).
Nem mondom, hogy tokeletes volt a nyarunk, mert ahhoz hatalmas szerencse is kellett volna, viszont szerintem egy egesz jo keretet sikerult osszehozni. Azt pedig, hogy mennyire leszunk sikeresek? Par ev mulva megtudjuk.