Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Lehet en tudom rosszul, de Nacho kozephatved, aki bal oldalt is tud jatszani. Par Castilla meccset lattam es ha jol emlekszek, akkor Casado volt a bal hatved, Fabinho a jobbhatved, Ivan, Nacho es Mateos pedig kozepen jatszottak.Chino írta:Hogy ment Albiol, Carvahlo és jött Carvajal és Nacho szépen hangzik, de az előbbi jobbhátvéd, míg utóbbi "középsővédőkéntistudjátszani" balbekk, és valljuk be távolról sem egy életbiztiosítás. Aztán lehet idén veletek történik ami tavaly velünk. 3 játékos 2 posztra, rotálással és sérüléslehetőséggel, lehet hogy necces lesz.
Nem hiszem,hogy Bél ki tudná túrni Hisztiánót a bal oldalról.Egyenlőre az se biztos,hogy kezdő lesz.StickyFingaz írta:
igen másik oldal,egy Realban ahol pl van egy CR,közel nem lövöldözheti csak úgy el mint eddig...A Realban több a lehetősége egy csatárnak ő nem az...Bale sosem játszott igazán a támadó harmadban,tavaly kicsit mindíg hátrébbról indult,középről,pont ezért nem tudták felvenni, volt területe,ha előrébb tolják, meg ki szélre ahol nehezebb közelebb vannak a védők, könnyen befürödhet...Hogy hány gólt rógott Di Maria nem feltétlen mérvadó,hogy hány gól született miatt a passzaiból indításaiból,hogy a csaapt játékába hogy illett bele megint más...Hogy ki a jobb...Di Maria már bizonyított a Realban,Bale még közel nem...jelenleg Bale egy ígéret a madridnak Di Maria meg már bizonyított,innentől a REALBAN ebben a játékszisztémában ő beleillik,Bale még kérdőjel...petiamadridista írta:Az elmúlt 3 évet összevetve Bale sokkal jobb és gólerősebb játékos, mint Di Maria
Mindezt úgy, hogy a vizsgált időszak felét kvázi balhátvéd szerepkörében töltötte.
Bale az angol első osztályban már a támadó harmadban játszva tavaly 21 gólt és megannyi gólpasszt is kiosztott.
Igen a Spurs rá volt építve, de ez a Spurs olyan csapat amely 60 rúgott gólig jut el egy idényben ( a Ligában persze). Ezzel szemben a Real Madrid 100-ig...
Miért? A Real Madrid többet támad, többet presszingel, több a lehetőség a támadók előtt mint mondjuk egy Spursben vagy egy Lyonban (a Lyont azért mondom, mert a sokat támadott Benzema a Madridban egyébként több gól rúgott mint francia csapatában.. meg lehet nézni. Jobb lett Benzema? Nem lett jobb. De még úgy is sokkal több lehetősége volt, hogy sokszor csak Higuaín cseréje volt... Di Maria szintén... A Benfica szíve -lelke volt, és azokat a számokat Madridban is hozni tudja...)
Bale-t kispasszos játékban még nem igazán láttuk.. Lehet, hogy tényleg nem megy majd neki. De lehet igen.
Mindenesetre a technikai tudása sokkal magasabb mint az angol átlag..
Ez tény, látjuk a cselein, a labdavezetésén, a labdaátvételein.
Én sem voltam túlságosan oda azért hogy őt igazolja le a klub közel 90 millió euróért, de ha beválik, akkor nagyon nagyot lehet vele fogni..
Meglátjuk.
Ja és még valami.
Di Maria cselezése meg sokszor abban merül ki, hogy belevezeti 5 védőbe a labdát, 1 -1ben egyáltalán nem jobb mint Bale. És gyengébb a lövőkéje, meg könnyebben elválasztják a labdától..
Szal azért az, hogy Di Maria és Bale egy szinten lennének, azt bárhogy is nézem, de egyelőre igen merész kijelentés.
Szinte biztos vagyok benne, hogy Bale a jobb oldalon fog játszani, annak ellenére, hogy nem ott tudja a Madrid legjobban kiaknázni a képességeit.StickyFingaz írta:Nem hiszem,hogy Bél ki tudná túrni Hisztiánót a bal oldalról.
n+1 évig néztem a Spursben, és jó adag kreativitás szorult belé is, efelől biztosíthatlak, amellett, hogy rengeteget dolgozik a pályán, besegít a védekezésbe rendesen, a támadások szervezésében is hatalmas szerepe van szerintem.zsulter írta:Modric-ra bizzák a kp-t aki egy tipikus premier-league középályás, amolyan scholes-féle. Robotol, mint egy állat, de kreativitása nem ér fel mondjuk egy Redondó-éval se, akit szintén alábecsültek korábban.
Ez szerintem is gond lehet majd, igaz, hogy ott van Jesé meg Morata, de előbbi tudtommal inkább szélső mint csatár, utóbbi pedig... Nem mondom, hogy rossz játékos, de ahhoz még nem elég, hogy a fontos meccseken kezdőként számolhasson vele Ancelotti.zsulter írta:eladták Higuain-t így benzemának sincs alternatívája
Mert semmi baj nem volt Di Mariaval...Azon kívül kb hogy nem volt elég aljas a stílusa Mounak...Se cselezésben se labdatartásban se passzjátékban nem jobb Bale...fizikálisan,fejjel erősebb,viszont rövidpasszos játékban gyengébb...Nem hiszem hogy előrelépés lenne hozzá képest...Egy jó PL szezon miatt,hol rá hegyezték ki a játékot,és rendre önfejűen lövöldözött...No ez a Realben nem így lesz...petiamadridista írta:Miért?Nem gondolom hogy Bale jobbon többet tud majd mutatni mint Di Maria tenné
Elől mindenképp veszteség Higuain elmenetele,azért se Morata se Jesse nem az a szint még...És pont itt kellett volna a legjobban erősíteni...Nem gondolom hogy Bale jobbon többet tud majd mutatni mint Di Maria tenné...Ezzel sokat nem léptetek előre...Lehet inákbb vissza ha befürdik...De elől már évek óta kellett volna egy igazi klasszis...Ehelyett a meglévő erős közepes csatársort is gyengítettétek...Igen majd Cicafiú meg Bale megoldja hátrébbról,jah vagy nem...Azért elférne egy igazi klasszis támadó előre,sztem ezt minden Real szurkoló beláthatja...Ehelyett egy felesleges igazolás jött középpályára rekord pénzért,aki könnyen lehet befürdik...Ugyanis nem rá fog épülni a csapat,ha teszem azt mégis akkor bukjátok Crt,semmivel nem jobb,de ezen a forgatókönyvön meglepődnék...Szal nem rá fog épülni a csapat,más poszton fog játszani mint eddig,más ligában,más felfogásban...És még ráadásul 1 hónapja nem edzett...Hát necces...És mint írtam oylan posztra jött ahova nem kellett volna ember...Továbbra is esztelen dolgonak tartom...Pláne mégha jó áron jött volna,de így...ferninho írta:hátul? ezt te most halál komolyan gondolod? ne viccelj már légyszi.ugyanis hátul és elől is rövidültek
elment az Albiol Carvalho duó, helyükre jött egy Carvajal és egy Nacho, akit del Bosque behívott most a válogatottba. (tudom-tudom, nem mostanában lesz kezdő a válogatottban, de azért csak behívták, mert kiestek jó páran ilyen-olyan oknál fogva)
már megbocsáss, de ez minden nekem, csak nem rövidülés, főleg, hogy még Albiol 11 millió körül ment el, míg Carvajal csak 6.5 millióba került, szóval ez még +4.5 millió...
de aztán lehet én látom rosszul...
Persze, kétoldalú a szerződés. Ez teljesen jogos, kellett volna járnia végig. Modric is ugyanezt csinálta, akkor is elitélték sokan."azzal meg hogy nem járt edzésre (ugye két oldalú egy szerződés?) meg csak saját magával cseszett ki, mert ilyenkor min. egy hónap mire utoléri magát..."
csak a szokásos nso ferdítés, mindenki, az... hogyne...Xavi001 írta:Bale Bemutatásán mindeni Özil nevét skandálta a Santiago Bernabeu Stadionban....Azonban az elnök úr csöndre intette a tömeget.
hátul? ezt te most halál komolyan gondolod? ne viccelj már légyszi.ugyanis hátul és elől is rövidültek
az interjún, az angol újságírók szegezték hozzá a rekordos kérdéseket és ugye szerintük 100 millió volt, míg a spanyolok szerint 91, ezért lett ez.Egy kérdés a végére: Azt írják, hogy Bale végül nem lett rekordösszeg, ugyanakkor a madridista szerint Bale ezt nyilatkozta mikor kérdezték erről: “A világ legdrágább játékosának lenni nem helyez rám nagy nyomást. A nyomást én helyezem magamra...." Akkor most az lett vagy nem?
nálunk ezek folyamatosan moderálva vannak és kijavítják.Most akkor menj a sötét oldalra és olvass el 10 Messit érintő postot.A legjobb esetben is 2x lesz rendesen leírva a neve.Még a modok is "nem magas srácnak" meg "törpének" nevezik.
kiváncsi vagyok, hogy hány ember vágna magán eret, ha nem tudná ott hagyni a bmw-t, havi 1 milliós fizetéssel, hogy átmehessen a jaguarhoz havi 1.200.000-ért.Judit_21 írta:Kiváncsi lennék, a mai magyar munkavállalók mennyire tolerálnák azt, ha nem mehetnének el máshova dolgozni, ahol kellemesebbek a körülmények, többet keresnek stb.
Redondorol nem tudok nyilatkozni, mert nem lattam focizni, de komolyan mondod hogy Modric nem kreativ?zsulter írta: Modric-ra bizzák a kp-t aki egy tipikus premier-league középályás, amolyan scholes-féle. Robotol, mint egy állat, de kreativitása nem ér fel mondjuk egy Redondó-éval se, akit szintén alábecsültek korábban.
ozil biztosan kimarad mivel mar az Arsenal jatekosaSubinho írta:Bale leigazolása ugyanaz a szitu, mint anno Beckham, aki tulajdonképp pont Figo helyén játszott, aztán lett belőle középső védekező középpályás...![]()
Sztem Bale megy balra, CR vissza jobbra és Di Maria meg padra... B verzió CR lesz a center, mint nálunk Messi és Benzema padozik. Vagy 4-4-2 -ben játszanak mind és akkor Özil marad ki...
StickyFingaz írta:
Nem hiszem,hogy Bél ki tudná túrni Hisztiánót a bal oldalról.Egyenlőre az se biztos,hogy kezdő lesz.
Özil ígyis-úgyis kimarad mivel már az Arsenal játékosa.Subinho írta:Bale leigazolása ugyanaz a szitu, mint anno Beckham, aki tulajdonképp pont Figo helyén játszott, aztán lett belőle középső védekező középpályás...![]()
Sztem Bale megy balra, CR vissza jobbra és Di Maria meg padra... B verzió CR lesz a center, mint nálunk Messi és Benzema padozik. Vagy 4-4-2 -ben játszanak mind és akkor Özil marad ki...
tipikus sikersztori özilé.Xavi001 írta:Bale Bemutatásán mindeni Özil nevét skandálta a Santiago Bernabeu Stadionban....Azonban az elnök úr csöndre intette a tömeget.