Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
bizony. szünetig biztos nem bírnám röhögés nélkül- mert Apple, mert iPhone, mert egy tárgyaláson egész más ezt elővenni, mondhat nekem bárki bármit
hardveren pontosan mit értünk?- rohadt elegáns, nagyon tetszik maga a hardver, az arany meg számomra fenomenális
tisztázzunk valamit, 100+ért telefont venni az emberi butaság netovábbja legyen az s3 , s4, vagy a bohóc apple bármelyik generációs okostelefonja.iPhone soha nem fagy le, ellentétben a Samsungokkal. Androidon vírusosak a programok, AppStore-ba nem kerülhetnek fel ilyenek. Androidon hibásan futnak alkalmazások, iPhone-on nem fordul elő ilyen.
Van egy kis kulonbseg a kozott, hogy valaki oltonyosen elovesz egy iPhone-t vagy a 14 eves kislany iskolabol hazafele menet a buszon eloveszi.recrea írta:mert Apple, mert iPhone, mert egy tárgyaláson egész más ezt elővenni, mondhat nekem bárki bármit
Nem csak a Mac termekek, hanem minden elektronikai cucc dragabb Europaban.sjd írta:Mondjuk ehhez tegyük hozzá, hogy a Mac-termékek Magyarországon a legdrágábbak kb. egész Európában. Nemrég láttam erről valami összeállítást, Svédországgal versenyzünk ilyen téren. USA-ban ehhez képest mindegyik feleennyibe kerül, de Vaterán is relatíve olcsón vágnak hozzád angol hálózatfüggő iPhoneokat.
Ha a Galaxy S4 jobb lenne, mint az iPhone, akkor azt vennék, nem törődve azzal, hogy minden ötödik embernek almás Nokia van a zsebében. Ha egyszer valami rossz, akkor csak azért nem fogom megvenni, mert az a divat. Utána meg szívjak vele mi?recrea írta:...
- mert Apple, mert iPhone, mert egy tárgyaláson egész más ezt elővenni, mondhat nekem bárki bármit
...
Akkor én most mi vagyok?
Nekem álszentnek tűnik az, akinél nem szempont a 3. pont, egy esetben hiszem el, ha céges telefont kap, de az meg a legritkább esetben szifon! Mindannyian - és nemcsak ez esetben - a marketing áldozatai vagyunk.
nálam nagyon is. nem a 7, mert még nem próbáltam, de a 6tól visszafelé mindegyik.Nálam cseppet sem szempont az ios7
Mondjuk azt hiszem ez az egész arról szólt, hogy valami cseles módszerrel lehetett előhozni a start menüt, vagy az asztalt, nem tudom már pontosan.Ez egyébként abból a szempontból is nagyon találó, hogy a iPhone-t olyanoknak tervezik, akiknek a start menü megtalálása is ekkora problémát jelent.
csaba vs sanama témához meg annyit, én még nem láttam olyan embert aki bevallotta volna h divatból vette, mindenki megmagyarázza h neki milyen hihetetlenül nagy szüksége van rá )
Mondjuk ehhez tegyük hozzá, hogy a Mac-termékek Magyarországon a legdrágábbak kb. egész Európában. Nemrég láttam erről valami összeállítást, Svédországgal versenyzünk ilyen téren.
USA-ban ehhez képest mindegyik feleennyibe kerül, de Vaterán is relatíve olcsón vágnak hozzád angol hálózatfüggő iPhoneokat.
Mondjuk ehhez tegyük hozzá, hogy a Mac-termékek Magyarországon a legdrágábbak kb. egész Európában. Nemrég láttam erről valami összeállítást, Svédországgal versenyzünk ilyen téren.h3x0r írta: Pont ki is telt belole egy Samsung Galaxy S2-es, de neztem hogy a tudasra szinte ugyan olyan iPhone 4s 20-25 ezerrel dragabb.
Ez egyébként abból a szempontból is nagyon találó, hogy a iPhone-t olyanoknak tervezik, akiknek a start menü megtalálása is ekkora problémát jelent.Sanama írta: Volt egy videó, nagyon érdemes megnézni, és szerintem tök jól megmutatja, hogy miért van ekkora sikere az egész ios/osx-nek. Win8 elég leültette a srác az apját, és 30percig kereste a start menüt... ezzel szemben osx-en 2perc alatt már netezett is. sarkított dolog, de látszik mi a lényeg az egészben.
Nem vettem sértésnek, csak reagáltam, persze vannak akik azért veszik, mert apple. de az ilyen mindenben megfigyelhető, hogy pl. ruhából is azért vesz egy "másmilyet" mert annak jobb a neve, tök mindegy mennyire áll jól neki, stb.Bocs,tisztelet a kivételnek.
Főleg a videoban felbukkanó arcokra reagáltam...nem sértésnek szántam,vannak az ios felhasználok kozott is olyanok,akik utánajárnak a dolgoknak,nem csak azért veszik mert ez ájfón ecsém...
Bocs,tisztelet a kivételnek.Sanama írta:Ezt miért veszed ennyire tutira? Én azért vettem mert tetszett a rendszer, tetszett, hogy nem fagyott be, tetszett, hogy nincs 125féle beállítás minden programnál, tetszett az egész úgy ahogy össze volt rakva.Ez csak státuszszimbólum, az ember nem azért veszi,mert tisztában van vele mit tud,hanem azért,mert apple.
tetszett az,hogy olyan képernyője van, amit még más telefontól nem láttam.
Nyilván 90%-t tudja a többi android is, de nem hiába van az, hogy aki egyszer HUZAMOSABB IDEIG használja az ios-t, az nem akar mást többé.(nagy átlagban)
És én nem szólok le semmit, nem mondom, hogy az ios sokkal jobb, én annyit mondok, nekem ez jobban tetszik, és sokkal jobban szeretem használni.
Volt egy videó, nagyon érdemes megnézni, és szerintem tök jól megmutatja, hogy miért van ekkora sikere az egész ios/osx-nek. Win8 elég leültette a srác az apját, és 30percig kereste a start menüt... ezzel szemben osx-en 2perc alatt már netezett is. sarkított dolog, de látszik mi a lényeg az egészben.
Igen!visca el barca írta:azért ez is mekkora parasztság: "butamobil". akkor én most kevesebb leszek ha ilyet veszek?![]()
recrea írta:Ezzel általában én is így vagyok.h3x0r írta: Ebben teljesen egyetertek velem.
![]()
Majd meglatjukrecrea írta: Azért majd megnézlek Titeket, mikor a 13 éves lányotok kitűnő bizonyítvánnyal meg boci szemekkel elétek áll év végén, h kéne egy szifon, mert mindenkinek az van az osztályban. Gyengék lesztek...
Valószínűleg a hagyományos telók szépen lassan (vagy nem is lassan) kihalnak a Nokia halálával, nem hiszem, h a Microsoft nagyon törekedni fog ezen szegmens fejlesztésére.Gareth Tello írta:Ahogy én is, jó is lenne.visca el barca írta:é is a nyomogombos telefonok hive vagyok, és egyszeruen hihetetlen h egyetlen cég sem lát fantáziát ilyen telefonokban....pedig h a nokia kijönne vmi franko kis oldschool teloval simán beruháznék ráCsak sajnos az a helyzet, hogy ezzel a véleményünkkel majdhogynem egyedül vagyunk a világon
, 10-ből 9 ember az érintőképernyős telefonok híve, ...
Ezt miért veszed ennyire tutira? Én azért vettem mert tetszett a rendszer, tetszett, hogy nem fagyott be, tetszett, hogy nincs 125féle beállítás minden programnál, tetszett az egész úgy ahogy össze volt rakva.Ez csak státuszszimbólum, az ember nem azért veszi,mert tisztában van vele mit tud,hanem azért,mert apple.
Erre gondoltam: http://www.origo.hu/techbazis/20130829- ... obilt.html" target="_blankvisca el barca írta:
http://www.nokia.com/hu-hu/termekek/tel" target="_blank ... jellemzok/
olyan mint a blackberry
http://www.nokia.com/hu-hu/termekek/tel ... jellemzok/" target="_blankCapon írta:Nemrégiben olvastam, Indexen vagy Origón, hogy talán pont a Nokia dobott most megint ki ilyen telefont, mert megint van rá igény. Meg is örültem neki, mert lassan megint esedékes lesz nálam egy új teló és már nézelődtem, de sehol semmi csak a horribilis összegű okosok. Remélem minnél előbb eljut Mo-ra is.visca el barca írta:é is a nyomogombos telefonok hive vagyok, és egyszeruen hihetetlen h egyetlen cég sem lát fantáziát ilyen telefonokban. épp most néztem meg a tmobilenál, van két blackberry és annyi. pedig h a nokia kijönne vmi franko kis oldschool teloval simán beruháznék rá
Nemrégiben olvastam, Indexen vagy Origón, hogy talán pont a Nokia dobott most megint ki ilyen telefont, mert megint van rá igény. Meg is örültem neki, mert lassan megint esedékes lesz nálam egy új teló és már nézelődtem, de sehol semmi csak a horribilis összegű okosok. Remélem minnél előbb eljut Mo-ra is.visca el barca írta:é is a nyomogombos telefonok hive vagyok, és egyszeruen hihetetlen h egyetlen cég sem lát fantáziát ilyen telefonokban. épp most néztem meg a tmobilenál, van két blackberry és annyi. pedig h a nokia kijönne vmi franko kis oldschool teloval simán beruháznék rá
iPhone soha nem fagy le, ellentétben a Samsungokkal. Androidon vírusosak a programok, AppStore-ba nem kerülhetnek fel ilyenek. Androidon hibásan futnak alkalmazások, iPhone-on nem fordul elő ilyen. Soroljam még? Sufnituningos Lada...jól gondolom, hogy Samsung fan, vagy legalábbis iPhone ellenes vagy? Meg ha mindenképpen bele akarsz kötni abba amit mondtam, akkor igazad van, más kérdés, hogy aki akarja, az megérti, és nem kötözködik... De hát magyarok vagyunk, lételemünk, hogy azt keressük egy kijelentésben, hogy hol lehet belekötni...gergo9 írta: És ezek közül melyik az iphone specifikus ?
Ezek közül egyik sem előny hanem alapkövetelmény.
Veszel egy Ferrarit és jársz vele a teszkóba akkor kihasználod?
Mondjuk az iphone közel sem képviseli azt a mobil piacon mint a Ferrari a sajátján.
Inkább egy sufni tuningos ladához hasonlítanám.
Ahogy én is, jó is lenne.visca el barca írta:é is a nyomogombos telefonok hive vagyok, és egyszeruen hihetetlen h egyetlen cég sem lát fantáziát ilyen telefonokban. épp most néztem meg a tmobilenál, van két blackberry és annyi. pedig h a nokia kijönne vmi franko kis oldschool teloval simán beruháznék rá
Miért nem látnak fantáziát a dobozos tévékben, a centrifugás régi mosógépben, a walkmanben,stb...visca el barca írta:é is a nyomogombos telefonok hive vagyok, és egyszeruen hihetetlen h egyetlen cég sem lát fantáziát ilyen telefonokban. épp most néztem meg a tmobilenál, van két blackberry és annyi. pedig h a nokia kijönne vmi franko kis oldschool teloval simán beruháznék rá
na jah, a 60-70 ezer forintos vuttyon kézi táskák jutnak mindig eszembe a státusszimbólum szóról.Ez csak státuszszimbólum, az ember nem azért veszi,mert tisztában van vele mit tud,hanem azért,mert apple.
shutterisland írta:egyébként a paraméterekhez nem igazán értek, de az iphone 5 például tudásra mennyivel veri a nála 30-40-50 ezer forinttal olcsóbb, nem apple okostelefonokat ?
máskülönben én vagyok itt az egyetlen, akinek a hagyományos, nyomógombos telefonok sokkal jobban a kezére állnak ?