recrea írta:
Igen, erről beszélek.
De nyugtass meg, azért nem félted vagy sajnálod a Ramos-Pepe párost?! Mert pl. Puyollal, Piquevel, de még Alvessel sem láttam, h így viselkedtek volna. Ettől függetlenül megvan a véleményem Costaról.
Azert remelem, hogy par szaz ora a pszihologusnal es tul tudtak tenni magukat az ugyon

. Az hogy Puyolekkal hogy viselkednek, azt nem tudom, de Ramosekkal kapcsolatban se nagyon emlekszem tobb hasonlo esetre. Mondjuk nalam a masik lekopese a legnagyobb parasztsag a palyan. Azt meg tudom erteni ha valaki szabalytalanul szerel vagy szineszkedik annak erdekeben, hogy elonyhoz jusson (az persze mas kerdes, hogy utolagosan minden esetben kemenyen buntetnem), sott, meg azt is megertem ha valakinel egy fontos pillanatban elgurul a gyogyszer, szinte minden jatekossal elofordult mar (nem kerek konkret peldakat meg ellenpeldakat), az viszont aki lekopi az ellenfel jatekosat, a szememben emberileg nulla.
Varatrix írta:Ramost meg azért szívatja mert felvette azt a mentalitást, hogy Atleticos. Csak a Real ellen ilyen vadbaroma csávó!
En inkabb ugy fogalmaznek, hogy minden meccsen vannak erdekes pillanatai.
S.Agüero írta:Megköszönhetik a bírónak a meccset.
Teljesen partatlan haverom szerint (aki szinte minden barca es real meccset megnez): "ez a biro ismet egy nagy csapat javara tevedett, a barca utan ti is megkoszonhetitek neki a 3 pontot"
S.Agüero írta: Láttátok hogy verte a mellét Ronaldo a tizenegyese után?
Undorító.
Csak hihetetlenul buszke volt arra, hogy mig Balotelli kihagyta a tizit, addig o siman berugta