Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
h3x0r
Madridista

2013.09.26. 11:18:43

neobarca írta:Nincs mit szépíteni, rendesen el lett csalva. Ilyenkor csak az dühít, hogy az összes madridos ismerősöm betámadott Alexis gólja miatt amit a hosszabbítás után szerzett. Most meg kussolnak és bizonygatják az igazukat.
Egy kis erdekesseg: ugyan ez volt a biro a Sevilla elleni meccseteken is..
Ha olyan nagy Real szurkolo lenne, akkor megadta volna a Sevilla szogletbol lott goljat.
http://futbol.as.com/futbol/2013/09/26/ ... 01729.html
van itt jo par erdekes itelet az utobbi masfel evbol: Az Espanyol - Sevilla meccsen Reyest ket sarga lap utan sem allitotta ki, a Valencia - Betisen megadott egy tizit a Valencianak ugy, hogy a 16-oson kivul tortent a kontakt. Minden esetre egy balf.sz birorol beszelunk, aki minden esetben a kisebb csapat karara itel..
Atomot Nekik! írta:Tudomásul kell venni, hogy Spanyolhonban mindig és mindenkor a "királyi" gárda volt a kedvezményezett. Hiába, no, a Generalisszimusz árnyéka még évtizedeken át érezhető, különösen az utóbbi időkben Katalóniában zajló folyamatok miatt. Ráadásul a Barca idegenbeli meze most már hivatalosan is a senera. Sok pénzben vagyok hajlandó fogadni, h a Bernabeuban játszandó classico-n a birodalmiak mindent megtesznek, nehogy a seneraba öltözve nyerjünk. Ez van, a sport mindig is a politika játszótere volt, most is az, csak most még sok pénz is van benne.

Felkészülhetünk arra, hogy a Camp Noun a meccs alatt legalább 3, de inkább 4 góllal jobbnak kell lennünk, hogy a lefújáskor mi nyerjünk.
Ezt viszont hatalmas tulzasnak erzem..
Kép
Atomot Nekik!
Jugador del Barça

2013.09.26. 10:59:43

Tudomásul kell venni, hogy Spanyolhonban mindig és mindenkor a "királyi" gárda volt a kedvezményezett. Hiába, no, a Generalisszimusz árnyéka még évtizedeken át érezhető, különösen az utóbbi időkben Katalóniában zajló folyamatok miatt. Ráadásul a Barca idegenbeli meze most már hivatalosan is a senera. Sok pénzben vagyok hajlandó fogadni, h a Bernabeuban játszandó classico-n a birodalmiak mindent megtesznek, nehogy a seneraba öltözve nyerjünk. Ez van, a sport mindig is a politika játszótere volt, most is az, csak most még sok pénz is van benne.

Felkészülhetünk arra, hogy a Camp Noun a meccs alatt legalább 3, de inkább 4 góllal jobbnak kell lennünk, hogy a lefújáskor mi nyerjünk. Istenem, add hogy a fiúk piszkosul kitömjék a birodalmiakat! Akkor talán Perez elhúz a retkesbe. Pedig most, hogy Mourinho elhúzott, már úgy éreztem normálissá vált a légkör. Hát nem :(( ....

Érdekes, vajon az Elche óvhat-e a rohadék ténykedése miatt?
Jose Carreras mondta, h két csapatnak szurkol: a Barcának és a Real ellenfelének. (by barca 1986) ;-)
20tek
Jugador del Barça

2013.09.26. 10:56:12

recrea írta:Idegesítő a dolog, de kicsinyeskedni a perceken...oly felesleges. Nagyvonalúan azt mondom, így is lehet meccset nyerni, mi is tettük már. Amit a sors elvesz, majd visszaadja.
A bökkenő csak ott van, hogy amit nem a SORS vesz el, azt nem is tudja visszaadni...
neobarca
Director del Fútbol

2013.09.26. 10:29:07

Nincs mit szépíteni, rendesen el lett csalva. Ilyenkor csak az dühít, hogy az összes madridos ismerősöm betámadott Alexis gólja miatt amit a hosszabbítás után szerzett. Most meg kussolnak és bizonygatják az igazukat.
Egyébként minden tiszteletem az Elche-é. Szépen tartották a madridot. 1 percig sem tojtak be tőlük. Sajnálom, hogy így alakult. Nem ezt érdemelték.
Minden esetre a bírő most biztosan büszkén feszít a zsír új Ferrariában, amit perez "úr"-tól kapott... =D> =D> =D> :mrgreen:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
ZolTano
Jugador d'estrella

2013.09.26. 10:14:20

ez a meccs arra az időszakra emlékeztetett, amikor Mou bajnok lett a madriddal. ott is a több mint gyanús esetek követték a több mint gyanús eseteket a madrid javára a Barca kárárára. voltak emlékezetes mecccsek. de lényegtelen, spanyol játékvezetés, sokszor a mi javunkra tévednek ( csak ez már olyan régen volt, h a károgók mindig abból élnek, a szegény madrid mag csak kapja folyamatosan oldavizen...)
a hétvégén itt a lehetőség az Atletico-nak, hogy megtörjék a rosz sorozatukat. sztem most érezhető a különbség a két csapat között, de valahogy az az érzésem, hogy simán nyer a Real. :(
recrea
Llegenda del Barça

2013.09.26. 09:07:25

Idegesítő a dolog, de kicsinyeskedni a perceken...oly felesleges. Nagyvonalúan azt mondom, így is lehet meccset nyerni, mi is tettük már. Amit a sors elvesz, majd visszaadja.

Engem inkább megnyugtat az, h iszonyat gyengén fociztak madridék, pontatlanok, elképzelés nélküliek voltak, helyenként lefocizta őket az újonc. Két szerencsés góllal nyertek, mindkét gólt vitatható bírói ítélet előzte meg. De ezt a habzó szájú bírózást nem értem, mintha nem láttátok volna az elmúlt 8 évben Barca meccset. :D

Következtetéseket csak a klasszikus után vonnék le,mindenesetre az utóbbi 3 meccsünkön úgy éreztem, jobban együtt vagyunk.

PS: ekkorra kamu tizenegyest még életemben nem láttam #-o
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.09.26. 09:06:36

Pepe megmondta Ancelottinak,hogy tiszta 11es volt,úgyhogy vitára nincs ok... :lol:

Sors fintora,hogy a leggusztustalanabb játékosról ítéltek meg egy ilyen büntetőt. megyei labdarúgásban ilyenkor bírókat nem engedik ki az öltözőből, de még a városból is rendőri kísérettel tud kimenni.
Nem a hosszabbítás a lényeg, nagyon ritkán fújják le pontosan. de ez a 11es, hát komolyan, ehhez azért pofa kell,hogy ilyet megítéljen valaki.
Külön jó,hogy a héten volt egy bulvárcikk a madridistán,hogy antimadridista bírók vannak, akkor a tegnapi milyen, antielches? :D
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Boixos
Llegenda del Barça

2013.09.26. 09:04:12

nem kell ilyenkor felemlegetni buszkecc meg a többiek produkcióit, egy ilyen szitunál persze, h felmegy minden normális emberben a pumpa és lerúgja a tévéjét. nemrégiben ugyanez volt a milannal is, ők mondjuk égtek a végén. bemutattak 3 perc hosszabbítást, erre a 96.ban kaptak egy 11est, amit be is rugtak és köszönték szépen. csak pár napig verekedtek utána torinoban.
gusztustalan az ilyen, pláne, ha a rivális brigádot nyomják meg így, akik amúgy képtelenek lettek volna egy frissen felkerült brigádot tisztességes módon megverni.
PUYOL-XAVI-INIESTA
recrea
Llegenda del Barça

2013.09.26. 09:00:20

Idegesítő a dolog, de kicsinyeskedni a perceken...oly felesleges. Nagyvonalúan azt mondom, így is lehet meccset nyerni, mi is tettük már. Amit a sors elvesz, majd visszaadja.

Engem inkább megnyugtat az, h iszonyat gyengén fociztak madridék, pontatlanok, elképzelés nélküliek voltak, helyenként lefocizta őket az újonc. Két szerencsés góllal nyertek, mindkét gólt vitatható bírói ítélet előzte meg. De ezt a habzó szájú bírózást nem értem, mintha nem láttátok volna az elmúlt 8 évben Barca meccset. :D

Következtetéseket csak a klasszikus után vonnék le,mindenesetre az utóbbi 3 meccsünkön úgy éreztem, jobban együtt vagyunk.
Kercsó
Barça C
Kapcsolat:

2013.09.26. 08:44:25

nincs mit szépíteni...nagyon odanyalt a bíró nekünk tegnap este.

ez is jó példa arra, hogy mekkora humbug társaság az egész spanyol bírói szövetség...nincs egy épkézláb bíró az egész ligában

és nem csak a Barca vagy Real meccseken vannak ilyenek
szinte minden fordulóban van egy két olyan fatális hiba, mint a tegnap esti.

Lego írta:csak halkan megjegyezném, hogy jelenleg Madridban két bajnoki esélyes csapat van...
várjuk meg azért amíg játszik a két naggyal az Atlético...majd utána
„Jó estét, jó szurkolást!”.
mess2009
Director del Fútbol

2013.09.26. 08:37:31

annak örülök, hogy a bíró ténykedésében egyformán látunk, még akkor is ha nyilván elfogultak vagyunk. van azonban egy másik dolog ami vigasztaló lehet szerintem: a Madrid határozottan lelessult!! ez pedig nekünk kedvezhet.(nem feltétlenül persze, de kihasználhatjuk) számszerűen is kevesebb a kontra és elveszni látszik a hatékonyságuk. mivel az sajnos tény, hogy "emberanyagban" erősödtek Ancelotti öreguras stílusváltása -nekünk- még jól jöhet. kicsit még a bírózáshoz: ha ezt nem követi valamilyen hivatalos retorzió( az ill. Spanyol szervektől) akkor két eset lehet: vagy nem történt semmi és mi vagyunk vakok, vagy az ottani bíráskodás sokat emlegetett szinvonalának még nem látjuk az alját.
Mihu
Director del Fútbol

2013.09.26. 08:31:41

h3x0r írta: En meg most sem tudlak megerteni..
A Sevilla ellen 3 perc volt a hosszabbitas. A Sevilla a 90. perc utan rugta a golt, elment tobb mint fel perc az unneplessel, stb. A biro pedig nem fujta le a meccset a 93. percben hanem meg rahuzott. A golt 93:07-nel rugtatok. Ezek utan pedig tobben is meltatlankodtunk, hogy ha 3 perc volt a hosszabbitas akkor miert rughattatok golt a 3 perc letelte utan. Ti azt a magyarazatot adtatok, hogy a Sevilla az egyenlito golt a hosszabbitasban szerezte, ezert a hosszabbitasnak is lehetett hosszabbitasa. Ezt sokan el is fogadtuk. Ezek utan jott a mi meccsunk, ahol ugyancsak 3 perc volt a hosszabbitas es a 90:57kor szereztek a golt. A visszajatszasok miatt nem latszott pontosan, hogy mikor indult ismet utjanak a labda, de 1 perc biztosan eltelt az unneplessel. A labda pedig 93:30-kor ment ki szogletre. 93:55-kor iteltek meg a 11-est, ami meg mindig benne volt abba a +1 perc hosszabbitasba, amit a birok ilyen esetekben (hosszabbitasban lott gol) ra szoktak szamitani. A reklamalasok miatt a gol 95:25kor szuletett. Attol fuggetlenul, hogy a tizi jogos volt vagy sem, idaig minden biro ugyan ezt tette volna.
Mihu írta:Továbbá én is csak azt tudnám ajánlani, hogy húzd be füled-farkad, mert egy ilyen 11essel nyerni, mindenre ad okot, csak arra nem, hogy vitázz... :roll
A gond csak az, hogy nem a 11-esrol megy a vita, hanem a hosszabbitasrol..
tehat ha a csapatom egy "ilyen 11essel nyer", akkor nem is vitazhatok egy masik esetrol ?
Alapjában véve nem értem, hogy min háborodtatok fel a Sevilla meccs után? 7 azaz 7 másodpercen hisztiztetek úgy, hogy még a 3 perc letelte előtt kezdtük el az utolsó támadást? Kicsit vicces. Ez foci, nem pedig jégkorong, hogy 00:00kor dudaszó van, és bármit csinálsz, vége...

A második részére pedig csak annyit írnék: ha nekünk így 5 évvel Övrebö után sem lehet kritizálni egy minket súlytó bírói tévedést, akkor a válaszom a kérdésedre: nem...
Kép
Lego
Jugador del Barça

2013.09.26. 07:19:06

h3x0r írta:

Ez viszont tenyleg vicces. A Sevilla utani meccsen pont azzal vedekeztetek, hogy gol volt a hosszabbitasban es ezert nem fujtak le a 93. percben a meccset. Amikor viszont nalunk tortenik meg ugyan ez, akkor mar nem ervenyes a fenti indokotok?
Itt nem ez a baj, hogy hogyan győzött a Madrid, hanem az, hogy már megint nyertetek és nincs már most 8-10 pont a két csapat között.
ferninho írta:nem húzom be fülem farkam, amikor baromságot ír egy rakat ember.
Pedig kéne...azért írnak, hogy kiírhassák a mérgüket... a szurkoló már csak ilyen, ha reagálsz rá, akkor viseld a következményeit.

Tegnap hibázott a játékvezető ez tény... de vajon miért csak a két csapat meccseinél vesszük ezt figyelembe...csak halkan megjegyezném, hogy jelenleg Madridban két bajnoki esélyes csapat van...
Sajnos minden klubnál csoportosul egy maroknyi idióta, aki arra törekszik, hogy bemocskolja más csapatok hírnevét" – Brendan Rodgers.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.09.26. 06:44:38

Ez vmi elképesztő. Már a szabadrúgás gól is komédiába illet, ahogy sikerült egy majdnem középre menő lövést bevédeni, de ez a végén... Srácok ne ezen akadjunk fent, hogy mikor lőtték, mi is lőttünk 103. percen tizit a városi riválisnak. A probléma csak az, hogy ekkora kamu büntetőt adni, hát vmi orbitális nagy baromság... #-o Könyörgöm, ilyenre a bíró nem számít? Minden 2. meccsen eljátsszák ezt a csapatok, ráadásul pont Pepe, akit megsimogatnak, aztán jajveszékel a földön... =D> De az a magabiztosság, ahogy beintette... :evil: Pedig jól látható a felvételen, hogy végig azt nézte... Szerencsétlen védő emeli a kezét, de azt se látja. Olyanba meg már bele se kötök, hogy a szöglet kicsavarodott a pályáról... Még jó, hogy csak összefoglalót láttam, mert egyébként nem aludtam volna ilyen jót. Szánalmas.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Imperial
Jugador del Barça

2013.09.26. 02:08:28

Én most kivételesen pozitívan csalódtam a madridistákban, mert a legtöbbjük elismerte a kamutizenegyest és azt is, hogy a mutatott játék alapján jó ha egy pontot érdemeltek!
Mindenki emlékezhet arra, hogy Busquets (gyalázatos) színészkedését mennyire az arcunkba tolták folyamatosan minden fórumon, azóta is a retardáltak kedvenc mementója...
Hiába ítéltük el mi is a legtöbben és tartottuk nemkívánatosnak, mégis ez alapján ítéltek meg minket!
Pedig kár lenne egy szurkolótábort a bírói tevékenység alapján minősíteni, sokkal inkább a kommentek után, és most tényleg úgy látom, hogy nincs is okunk fröcsögni. Sosem ezzel volt a gond, ha a nyilvánvaló dolgokat gyakrabban elismerné mindkét tábor, akkor nem is lenne ennyi feszültség közöttünk...
Persze vannak ilyen R.M.C.F.-féle örök dilettánsok, akik Cristofel agyi szintjét is irigylésre méltónak találják, de az ilyenek véleményére egyébként sem kell adni.
Azt végül azt azért megjegyezném, hogy Pepét szívesen látnám most már hordágyon egy hozzá hasonlóan alattomos, sunyi, színészkedő favágó belépője után! Kár, hogy ezeket a jellemzőket egy személyben nem sokan hordozzák magukban a profi futballban...
Sanama
Llegenda del Barça

2013.09.26. 01:49:29

tehat ha a csapatom egy "ilyen 11essel nyer", akkor nem is vitazhatok egy masik esetrol ?
HA lefujja idoben, nincs szoglet.
HA nem csal a biro, nincs tizenegyes.
Mindegy melyikrol megy a vita, szep volt, es inkabb vissza kene vennetek, de tipikus nagyszaju realos. meg most is neked all feljebb, hihetetlen viccesek vagytok ferninhoval együtt. =D>

a barca golt meg elotte leirtadk, 92:57kor ment a tamadas, azt fejeztek be. itt mar reg le lehett voln fujni, joparszor volt ra pelda, hogy szogletet mar nem engedtek elvegezni, de en meg most sem ezt szajkozom, hanem a tizenegyest, ami mindegy ha a 4. percben lett volna , akkora kamu mint egy haz, de egeszegedre.
Capon
Llegenda del Barça

2013.09.26. 01:25:38

Hiába na, kemény ez a Madrid.
Meg hogy nézett volna ki megint 6 forduló után 4 pont különbség? Aztán már novemberbe vége a bajnokságnak neee. :mrgreen:
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
h3x0r
Madridista

2013.09.26. 01:23:37

Mihu írta: Mikor is rúgtuk a Sevilla ellen a gólt? 93:07-nél, és 3 perc volt a hosszabbítás. Az utolsó támadást pedig 92:58nál kezdtük el, azt pedig mindig megengedi a bíró, hogy befejezze a támadó csapat. Úgyhogy egyáltalán nem is értem, hogy min vagy felháborodva a Sevilla meccsel kapcsolatban?
En meg most sem tudlak megerteni..
A Sevilla ellen 3 perc volt a hosszabbitas. A Sevilla a 90. perc utan rugta a golt, elment tobb mint fel perc az unneplessel, stb. A biro pedig nem fujta le a meccset a 93. percben hanem meg rahuzott. A golt 93:07-nel rugtatok. Ezek utan pedig tobben is meltatlankodtunk, hogy ha 3 perc volt a hosszabbitas akkor miert rughattatok golt a 3 perc letelte utan. Ti azt a magyarazatot adtatok, hogy a Sevilla az egyenlito golt a hosszabbitasban szerezte, ezert a hosszabbitasnak is lehetett hosszabbitasa. Ezt sokan el is fogadtuk. Ezek utan jott a mi meccsunk, ahol ugyancsak 3 perc volt a hosszabbitas es a 90:57kor szereztek a golt. A visszajatszasok miatt nem latszott pontosan, hogy mikor indult ismet utjanak a labda, de 1 perc biztosan eltelt az unneplessel. A labda pedig 93:30-kor ment ki szogletre. 93:55-kor iteltek meg a 11-est, ami meg mindig benne volt abba a +1 perc hosszabbitasba, amit a birok ilyen esetekben (hosszabbitasban lott gol) ra szoktak szamitani. A reklamalasok miatt a gol 95:25kor szuletett. Attol fuggetlenul, hogy a tizi jogos volt vagy sem, idaig minden biro ugyan ezt tette volna.
Mihu írta:Továbbá én is csak azt tudnám ajánlani, hogy húzd be füled-farkad, mert egy ilyen 11essel nyerni, mindenre ad okot, csak arra nem, hogy vitázz... :roll
Kép
Mihu
Director del Fútbol

2013.09.26. 00:47:01

ferninho írta: de azt nem fogom itt olvasgatni, hogy ti panaszkodtok a Sevilla elleni meccs után, hogy a hosszabbítás vége után lett ez a gól, miközben mind a két esetben azért lett még ráhúzva, mert a hosszabbításban egyenlített a Sevilla, meg az Elche is.
Mikor is rúgtuk a Sevilla ellen a gólt? 93:07-nél, és 3 perc volt a hosszabbítás. Az utolsó támadást pedig 92:58nál kezdtük el, azt pedig mindig megengedi a bíró, hogy befejezze a támadó csapat. Úgyhogy egyáltalán nem is értem, hogy min vagy felháborodva a Sevilla meccsel kapcsolatban?

Továbbá én is csak azt tudnám ajánlani, hogy húzd be füled-farkad, mert egy ilyen 11essel nyerni, mindenre ad okot, csak arra nem, hogy vitázz... :roll:
Kép
ferninho
Madridista

2013.09.26. 00:21:52

Gergely írta:Drága Fernike , szinte éreztem , hogy egy azaz 1 kumma hsz-ben megemlített incidensre Te már rögtön ugrassz... Hangsúly ezen van 1 ember említette meg a hosszabítás utáni gólt...
hangnemet nem tudom mivel érdemeltem ki, de beidézem, hányan írták ezt be most az eurobarcán:
most fejezodott be az Elche - Real meccs
NEVETSEGES - hogy a bíró a hosszabbítás lejárta után egy percel befúj egy tizenegyest
a 94. perc közepén, amikor 3 perc hosszabbítás volt. Micsoda diadal.
Szánalmas volt ez a biro már a 93 ik percben lekellett volna fujja volt egy bedobasa az Elchenek

Kádár Zsolt, te full más dologról kezdtél el írni, mint én... de mindegy...

nem húzom be fülem farkam, amikor baromságot ír egy rakat ember.
fel lehet hozni, hogy talán Ramos pirosat érdemelt volna, fellehet hozni, hogy kamu volt a 11es, de azt nem fogom itt olvasgatni, hogy ti panaszkodtok a Sevilla elleni meccs után, hogy a hosszabbítás vége után lett ez a gól, miközben mind a két esetben azért lett még ráhúzva, mert a hosszabbításban egyenlített a Sevilla, meg az Elche is.
madridista
visca el barca
Presidente del Barça

2013.09.26. 00:19:07

ferninho írta:nem akarok belemenni más témába, mert erről az egészről leírtam már a véleményem, de az most komoly, hogy a Sevilla elleni meccsetek után azzal jönnek sokan, hogy ráhúztak a hosszabbításra?... gól volt a hosszabbításban, ezért ráhúztak mind a két meccsen... elég szelektív néhány ember memóriája.
már ne haragudj, de a helyedben most inkább csendben lennék. fülem-farkam behúznám és örülnék neki h a bíró totálisan elcsalta a meccset.

lehet h még hosszu a szezon blahblah, de a 2 pont igen is sok. ha most mondjuk -4-nél zakoztok a clasicon, novemberre már eldőlt volna megint a bajnokság :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
h3x0r
Madridista

2013.09.26. 00:16:13

hat ez rohadtul vicces volt :lol: Pepe lerantja az embert es bunteto :D

Ancelotti ugyan azt a hibat kovette el mint amit Mourinho a nagy meccseken: a vezetes tudataban visszaalltunk, magunkra huztuk az ellenfelet, ujra elhittek hogy van eselyuk es szokas szerint jott is a bekapott gol. Nem voltunk jok, keves helyzetunk volt (mondjuk meg igyis tobb mint az Elche-nek), de legalabb uraltuk a kozeppalyat, nalunk volt a labda. Erre pedig mi Ancelotti reakcioja? A 70. percben leszedi az egy szem TKP-t (Iscot) es behoz helyette egy VKP-t (Illarra), a 80. percben meg Modric helyere behoz egy jobbhatvedet (!). Ezek utan hogy atadtuk nekik a teljes kozeppalyat, persze hogy sorra alakitottak ki a helyzeteket.
(ugyan az mint Mou-nal, csak ott rendre Albiol jott)
Komolyan mondom, nem fogja fel egyik edzo se, hogy a Real Madrid NEM TUD BEKKELNI ??
A ket pontot megkoszonhetjuk a bironak. Carlo meg remelem tanult az esetbol, mert nem fogjuk mindig meguszni.
ferninho írta:nem akarok belemenni más témába, mert erről az egészről leírtam már a véleményem, de az most komoly, hogy a Sevilla elleni meccsetek után azzal jönnek sokan, hogy ráhúztak a hosszabbításra?... gól volt a hosszabbításban, ezért ráhúztak mind a két meccsen... elég szelektív néhány ember memóriája.
Ez viszont tenyleg vicces. A Sevilla utani meccsen pont azzal vedekeztetek, hogy gol volt a hosszabbitasban es ezert nem fujtak le a 93. percben a meccset. Amikor viszont nalunk tortenik meg ugyan ez, akkor mar nem ervenyes a fenti indokotok?
kadarzsolt85 írta:de mi nem tizenegyest kaptunk hanem akciobol lottuk a golt de itt tisztan latszik hogy pepe szabalytalankodik kifele kellene szabadrugast adjon erre be fujj egy tizenegyest na hagyjuk maj az El Classicon remelem nem ilyen [auto_cenzúra] biro lesz.
olvasd el meg egyszer amit ferni irt: "a Sevilla elleni meccsetek után azzal jönnek sokan, hogy ráhúztak a hosszabbításra?... gól volt a hosszabbításban, ezért ráhúztak mind a két meccsen... "
Egy szot se irt arrol, hogy szabalyos volt-e a 11-esunk vagy sem. Azt irta, hogy szabalyos volt hogy a 95. percben meg nem fujtak le a meccset.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára h3x0r 2013.09.26. 00:20:33-kor.
Kép
ferninho
Madridista

2013.09.26. 00:10:52

nem akarok belemenni más témába, mert erről az egészről leírtam már a véleményem, de az most komoly, hogy a Sevilla elleni meccsetek után azzal jönnek sokan, hogy ráhúztak a hosszabbításra?... gól volt a hosszabbításban, ezért ráhúztak mind a két meccsen... elég szelektív néhány ember memóriája.
madridista
Dr.Dre
Capitá del Barça

2013.09.26. 00:08:00

Legszívesebben ordítanék egyet mérgemben... Nembaj,had higyje a Madrid azt hogy ők milyen erősek, majd jól pofára esnek egy nagyobb csapattól... :twisted:
Visca el Barca!
Kép

Titi - The Legend!
visca el barca
Presidente del Barça

2013.09.26. 00:07:58

ejj de jó lett volna pedig ha már pár forduló után -4-ben lennének... rohdt csaló brigád... atleticoban bízom azért h nem fekszenek le nekik mint szoktak.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Válasz küldése