Sanama írta:Yokozuna írta:Én nem láttam semmi különöset tőle. Fizikálisan elég gyenge, és a helyezkedésén is van mit javítani. Legjobb lenne kölcsön adni, hogy kiderüljön mit tud, mert itt nem fog sokat szóhoz jutni, ha Masc és Puyol bevethetők. Ha egy Delufeunak máshol kell bizonyítania, akkor nem értem ő miért lenne kivétel.
mert még csatárból van 45, addig védőből igen kevés
Pontosan. Neymar, Messi, Sanchez, Pedro, Tello. Az első kettő kirobbanthatatlan, úgy néz ki Pedro is sajna, Alexisben pedig láthatólag nagyon bízik Tata. Tello pedig kérdés, ráadásul ő sem kap sok szerepet Neymar mögött. Akkor lenne értelme, ha Alexis/Pedro és Tello előtt lenne a sorban. (reméljük hamarosan így lesz)
De hogy ne legyen off.
A Kapitány még rejtély milyen formában tér vissza, és egyelőre Piqué lóg ki leginkább negatív irányba. Én inkább néznék egy Bartra-Masch duót, legalábbis folyamatosan rotálva. Masch úgysem rinyált soha, amikor hanyagolták, mindig alázatosan elfogadta a csere posztját.
A szerződéshosszabbítás remélem csak azért nincs előtérben, mert egyelőre Inivel vannak elfoglalva. Nem lenne jó, ha lelépne, főleg ingyen, ahogy montoya sem. Ráadásul utóbbiért kökeményen érdeklődnek komoly csapatok.
Azért annyira nem rossz, ami a fizikumát illeti, Busi vagy Piqué sem sokkal jobb nála ilyen téren, utóbbinál pedig sokkal gyorsabb. Nem megy le a nap amíg megfordul és bátran be tud lépni a támadásokba, ami újabb pozitívum. Mondjuk nem kell hogy túlzásba vigye, de szerintem tudja mikor kell. Nem nagyon maradt még üresen a helye. A Celtic ellen is látszott, hogy nagyon jól megértik egymást Busival. Jól cserélték a helyüket, ha Bartra előrébb ment Busquets visszalépett egy sorral. remélem ez tudatos volt, mert nem tűnik rossz taktikának.