Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Nem nagyon akarok ebben a témában vitatkozni, de most komolyan kit érdekel, hogy a Liverpoolban mi volt a posztja, ha itt nem azt játszik, és ezt honnan veszed hogy nem érzi magát jól. A játékában nem látszik, másfél méter magas? Akkor Puyol is.Gergely írta:Kedves Chino Masch-nak 15 évig középpálya volt a posztja!
Másfél méter magas! Buta és nem is érzi magát jól ezen a poszton... magyarul úgy érzem miatta volt főleg sebezhető a védelem! Piqué romlása és a sok állított helyzetből kapott gól nagyrészben miatta tudható be!
Itt van most nekünk ez a katalán kis kölyök! Tegyük be , játszassuk, lepjen meg minket és legyen klasszis belőle! Semmi mást nem kívánok!
Ja és kedves Chino milyen Fifáról beszélsz? Idős vagyok én már a hülye kommentek válaszolására...
Miért nem védőnek való? 3 éve 1-2 meccstől eltekintve kh-t játszik és jobban is mint vkp-t. (+van két vkp-nk) Akkor Bale-t is balbekknek vette a Real Marcelo és Coentrao mögé? Ne Fifa-zzunk már, hogy papíron kinek mi a posztja.Gergely írta:Egyre jobban bízom a Marc-ban! Természetes , hogy idő kell és vallom ha Piqué-val középen össze csiszolódnak , akkor...nem is folytatom mert elfolyok
A lényeg , hogy Tata felejtse el Mascheranot hátúl minél hamarabb! Egyszerűen nem védőnek való
hát nem tudom, szerintem sokan inkább piquét szeretnék elfelejteni és mascheranot benttartaniGergely írta:A lényeg , hogy Tata felejtse el Mascheranot hátúl minél hamarabb! Egyszerűen nem védőnek való
Sanama írta:mert még csatárból van 45, addig védőből igen kevésYokozuna írta:Én nem láttam semmi különöset tőle. Fizikálisan elég gyenge, és a helyezkedésén is van mit javítani. Legjobb lenne kölcsön adni, hogy kiderüljön mit tud, mert itt nem fog sokat szóhoz jutni, ha Masc és Puyol bevethetők. Ha egy Delufeunak máshol kell bizonyítania, akkor nem értem ő miért lenne kivétel.
Pontosan. Neymar, Messi, Sanchez, Pedro, Tello. Az első kettő kirobbanthatatlan, úgy néz ki Pedro is sajna, Alexisben pedig láthatólag nagyon bízik Tata. Tello pedig kérdés, ráadásul ő sem kap sok szerepet Neymar mögött. Akkor lenne értelme, ha Alexis/Pedro és Tello előtt lenne a sorban. (reméljük hamarosan így lesz)Sanama írta:mert még csatárból van 45, addig védőből igen kevésYokozuna írta:Én nem láttam semmi különöset tőle. Fizikálisan elég gyenge, és a helyezkedésén is van mit javítani. Legjobb lenne kölcsön adni, hogy kiderüljön mit tud, mert itt nem fog sokat szóhoz jutni, ha Masc és Puyol bevethetők. Ha egy Delufeunak máshol kell bizonyítania, akkor nem értem ő miért lenne kivétel.
Pontosan. Neymar, Messi, Sanchez, Pedro, Tello. Az első kettő kirobbanthatatlan, úgy néz ki Pedro is sajna, Alexisben pedig láthatólag nagyon bízik Tata. Tello pedig kérdés, ráadásul ő sem kap sok szerepet Neymar mögött. Akkor lenne értelme, ha Alexis/Pedro és Tello előtt lenne a sorban. (reméljük hamarosan így lesz)Sanama írta:mert még csatárból van 45, addig védőből igen kevésYokozuna írta:Én nem láttam semmi különöset tőle. Fizikálisan elég gyenge, és a helyezkedésén is van mit javítani. Legjobb lenne kölcsön adni, hogy kiderüljön mit tud, mert itt nem fog sokat szóhoz jutni, ha Masc és Puyol bevethetők. Ha egy Delufeunak máshol kell bizonyítania, akkor nem értem ő miért lenne kivétel.
Hol az a 45 góllövő csatár? Eto'o és Ibra óta nem láttunk ilyet.Sanama írta:
mert még csatárból van 45, addig védőből igen kevés
a helyezkedésével az ég világon semmi probléma nem volt a celtic ellen, uhogy most ezt nem értem jogosnak. fizikálisan viszont tényleg el van maradva, de mondjuk én speciel nem fizetnék 40 milliót egy védőtért aki 10 kilóval nehezebb és max 5-10%-ot tud hozzátenni bartrához képest játékban.Yokozuna írta:Én nem láttam semmi különöset tőle. Fizikálisan elég gyenge, és a helyezkedésén is van mit javítani. Legjobb lenne kölcsön adni, hogy kiderüljön mit tud, mert itt nem fog sokat szóhoz jutni, ha Masc és Puyol bevethetők. Ha egy Delufeunak máshol kell bizonyítania, akkor nem értem ő miért lenne kivétel.
mert még csatárból van 45, addig védőből igen kevésYokozuna írta:Én nem láttam semmi különöset tőle. Fizikálisan elég gyenge, és a helyezkedésén is van mit javítani. Legjobb lenne kölcsön adni, hogy kiderüljön mit tud, mert itt nem fog sokat szóhoz jutni, ha Masc és Puyol bevethetők. Ha egy Delufeunak máshol kell bizonyítania, akkor nem értem ő miért lenne kivétel.
OFF: Legfeljebb megkéri Busit, hogy rúgja le megintGareth Tello írta: Dehogyis, addigra úgyis lesérül Piqué vagy Mascherano.
Dehogyis, addigra úgyis lesérül Piqué vagy Mascherano.visca el barca írta:jól tolta a fiú szegényt ilyenkor sajnálom igazán... cirka egy hónap és megint a padot fogja koptatni mert hárman lesznek előtte...