Mozi & Filmek

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
sjd
Llegenda del Barça

2013.10.16. 22:40:02

Mr. Nobody
Nem öregszik olyan jól a film, mint azt vártam volna. Tipikusan az az alkotás, ami elsőre üt nagyot, de így, hogy ismerem a sztorit nagy vonalakban, már nem igazán. Így nézve már azért eléggé úgy tűnt, hogy sok helyen feleslegesen van túlbonyolítva, illetve ebből kifolyólag néhány szál és jelenet teljesen öncélúan került bele (vagyis egész pontosan azért, hogy a lehető legjobban összezavarja a nézőt). Ettől függetlenül még mindig nagyon jó film, de második nézésre már egy kicsit sok benne a szemfényvesztés.
visca el barca írta: de nekem igenis fontos h optimus prime meg megatron mit mond eymásnak :D és ha már azt olvasgatom akkor abban a pillanatban lemaradok egy csúcs cgi-ről :D
És pl. a Breaking Badnél meg nem maradsz le Bryan Cranston alakításáról, csak mert a feliratot olvasod? :D
Bocs, csak tényleg nem értem, hogy az egyik miért okés, a másikkal meg miért van probléma. :D
visca el barca
Presidente del Barça

2013.10.16. 20:48:01

sjd írta: Akkor kérlek világosíts meg. :D
Mert ugye azt mondtad, hogy a *tetszőlegesen választott sorozat*-nál mindegy, hogy feliratos, mert amíg a feliratot olvasod, úgysem történik semmi a képen. Most erre miért nem jó analógia, hogy ahol meg történik, ott kvázi nem kell feliratot olvasni, annyira kevés a szöveg? Vagy lemaradsz arról, ahogyan Optimus Prime és Megatron aprítja egymást, mert a sok feliratot kell olvasni? :D

Az tiszta sor, hogy rossz a szemed, megértem, a felirat és a 3D egyébként sem egy nyerő kombináció, sokszor nekem is elég nehéz volt fókuszálni.
de nekem igenis fontos h optimus prime meg megatron mit mond eymásnak :D és ha már azt olvasgatom akkor abban a pillanatban lemaradok egy csúcs cgi-ről :D

amugy nekem azért is furcsa ez az egész, mert még nem magoztam, addig lényegében kalózöbölből kölcsönöztem a filmeket és ott természetesen minden feliratos volt. aztán jöttek a szinkorons dolgok és kb olyan élmény volt filmezni mintha skodáról bmw-re váltottam volna.

ez a kényelmes és csak azt tudom írni mint előbb, nekem nem ér meg annyit az eredeti hang/akcentus h olvassak :)

(és akkora sors iróniája h most pont az apocalyptot nézem meg este :lol: )
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2013.10.16. 20:01:00

visca el barca írta:
sjd írta:Na mert ezzel szemben az a két db "Fuck", amit Bruce Willis elszór egy Die Hardban, már követhetetlen feliratozva?
(És pont a Gravitációban sem volt olyan brutálisan sok szöveg.)
továbbra sem értjük egymást (mondjuk úgy inkább elengeded a füled mellett amiről beszélek) :D
Akkor kérlek világosíts meg. :D
Mert ugye azt mondtad, hogy a *tetszőlegesen választott sorozat*-nál mindegy, hogy feliratos, mert amíg a feliratot olvasod, úgysem történik semmi a képen. Most erre miért nem jó analógia, hogy ahol meg történik, ott kvázi nem kell feliratot olvasni, annyira kevés a szöveg? Vagy lemaradsz arról, ahogyan Optimus Prime és Megatron aprítja egymást, mert a sok feliratot kell olvasni? :D

Az tiszta sor, hogy rossz a szemed, megértem, a felirat és a 3D egyébként sem egy nyerő kombináció, sokszor nekem is elég nehéz volt fókuszálni.
visca el barca
Presidente del Barça

2013.10.16. 11:29:13

sjd írta:Na mert ezzel szemben az a két db "Fuck", amit Bruce Willis elszór egy Die Hardban, már követhetetlen feliratozva?
továbbra sem értjük egymást (mondjuk úgy inkább elengeded a füled mellett amiről beszélek) :D

azért is írtam h a gravityben 10 perc után feladtam az olvasást mert nem ért annyit, hogy kinlodjak vele. azért mentségemre szoljon h baromi rossz a szemem, lencsám, szemuvegem nincs, ergo nekem duplán kell koncentrálni :D

a fuckról meg csak annyit, hogy utálom, főleg a káromkodós filmeket eredetiben, mert a szegényes angol káromkodás kimerül annyiban h fuck és egy idő után baromi unalmas.

témát lezárva (usem foglak meggyőzni, rosszabb vagy mint bob) sokszor érzem, hogy mi "sznkronosok" levagyunk nézve, mert most már az eredeti nyelven nézek mindent ami menő. hát én nem tudom. én magyarországon élek, magyar nyelvet használok, had filmezzek már akkor úgy is 8)
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2013.10.16. 01:31:08

visca el barca írta: de ha most leirom h matrix 1-3, gyuruk ura 1-3, vagy 300 vagy x-men vagy bármi marvel akkor majd megint én leszek a hulye, mert nekem más a látvány jelentése mint neked. nekem ez a belezoomol az űrhajós sisakjába meg milyen jol körbeforog körülötte a kamera nem látvány. nekem az a látvány mikor pörögforoggrobbanpopcornagyoncgiminden. többnyire. de nekem pl. az is látvány mikor a szemtől szemben cimu filmben 300 mp-ig semmi nem történik, csak állnak az autók mögött és 3000 töltény/perccel osztják egymást a szembenállók.
Tényleg egy kicsit kreatívan értelmezed a látvány fogalmát, de ez esetben meg magadra vess, hogy hagytad magad becsapni általunk, akik mondjuk kicsit konzervatívabban pl. a fényképezést vagy a CGI minőségét értjük a látvány alatt. :D
De azért remélem érted, hogy ha én meg kitalálom, hogy a párbeszédek mélységét értem látvány alatt, elképzelhető, hogy nem mindenki más lesz a hülye, amikor látványos filmről beszél. :mrgreen:
visca el barca írta:de miért osszam meg a figyelmem, ha van arra lehetőség h csak az egyiket, de azt teljes mértékben élvezzem?
Eleve onnan indulunk, hogy nincs arra lehetőség, mert a moziban ugyebár nem kérdezték meg, hogy szinkronosan szeretnéd-e nézni. Ebből kifolyólag sokkolt, hogy valaki fizikailag képtelen legyen egy feliratos filmet követni. Szóval itt most nem arról volt szó, hogy éppen melyik a kényelmes kajálás vagy laptopkábel-rendezgetés közben.
visca el barca írta:és ilyen látvány filmeknél ez hatványozottan igaz. mert még egy breaking bad, TWD, vagy vmi dráma közben amikor csak mondjuk két ember van a képen és percekig pofáznak akkor nem gáz, mert tudom hogy a felső "5/6-ban" nem történik az ég világon semmi.
Na mert ezzel szemben az a két db "Fuck", amit Bruce Willis elszór egy Die Hardban, már követhetetlen feliratozva?
visca el barca
Presidente del Barça

2013.10.16. 00:36:59

sjd írta:Igazából ezzel, meg azzal, hogy egy filmet sem mondtál, dűlőre is vitted a dolgot. :wink:
de ha most leirom h matrix 1-3, gyuruk ura 1-3, vagy 300 vagy x-men vagy bármi marvel akkor majd megint én leszek a hulye, mert nekem más a látvány jelentése mint neked. nekem ez a belezoomol az űrhajós sisakjába meg milyen jol körbeforog körülötte a kamera nem látvány. nekem az a látvány mikor pörögforoggrobbanpopcornagyoncgiminden. többnyire. de nekem pl. az is látvány mikor a szemtől szemben cimu filmben 300 mp-ig semmi nem történik, csak állnak az autók mögött és 3000 töltény/perccel osztják egymást a szembenállók.

amugy még 1x leirom, hogy csak és kizarolag azért mentem el mert mindenki orrvérzésig áradozott róla, erre nekem, aki itthoni filmezéshez szokott (megjegyzem nem laptopon, hanem 127-es tv-n mennek a dolgok, ami persze még mindig nem mozi) közel sem ütött akkorát mint vártam. még csak azt sem mondhatom el h láttam előtte 500 db 3d-s cuccot és már megszokott volt a látvány. a filmről egyébként még annyit, h kicsit open wateresebb feelinget vártam, remélem láttad és érted mit akarok mondani. és most is tartom h abszolut jo film, de nekem igy első blikkre messze van a 10-től

ha kevesebb a hihetetlen "akció" benne és SB meghal akkor már közelebb lenne
sjd írta:Ha viszont tényleg beszélni akarsz róla, csak annyit, hogy nem csak a képet, hanem az időt is lehet törtszámban mérni, ebből kifolyólag nem kizárólagosan kell egyikre vagy másikra figyelni.
de miért osszam meg a figyelmem, ha van arra lehetőség h csak az egyiket, de azt teljes mértékben élvezzem? és ilyen látvány filmeknél ez hatványozottan igaz. mert még egy breaking bad, TWD, vagy vmi dráma közben amikor csak mondjuk két ember van a képen és percekig pofáznak akkor nem gáz, mert tudom hogy a felső "5/6-ban" nem történik az ég világon semmi. másrészt ha szinkronosan nézek filmet, akkor nem kell meredten, folyamatosan bámulnom a képernyőt, lenyulhatok a piámért, elnézhetek az órára, mert a szinkronnak köszönhetően anélkül is hallom a beszélgetés tartalmát, hogy egyfolytában képernyőn lenne a szemem. feliratos dolgokat (sorozatok, vagy filmklubos stuffok, amiket "kötelező" megnéznem) pl laptopon nézem sokszor kicsúszik a 220 kábel, vagy vmi apró dolog eltereli a figyelmem, akkor is csomószor van olyan, h ehhh nem értettem, most tekergethetem vissza miről volt szó (nem angol nyelvű filmeknél meg főleg). a szinkronról meg annyit, hogy hálistennek életemben talán két film volt aminél annyira rossz volt h inkább átváltottam eredeti nyelvre. vhogy soha nem érdekelt ez a "hulye vagy ha ezt nem eredeti nyelven nézed", mert nekem nem tud az eredeti nyelv annyit adni pluszban h inkább azt vállaljam be a szinkron helyett. ezek alól talán egy kivétel van, az ázsiai filmek ott vhogy sokkal feelingesebb a kis koreaiak karattyolását hallgatni, meg mivel ott 95%-hoz nincs szinkron, nagyon nincs is más választásom

szóval ez a helyzet, nem kell ezen felakadni, meg ezért hülyének nézni, ki így szereti, ki úgy.
Kép
REMY
Madridista

2013.10.16. 00:02:31

jOBS

A zseni, aki új értelmet adott az alma szónak, és az ember, akit nem szeretnénk a barátunknak tudni. Steve Jobs életrajzi filmje. Bővebben itt. 6/10
sjd
Llegenda del Barça

2013.10.16. 00:01:33

visca el barca írta: mit nem lehet ezen érteni? a szöveg a kép alsó 1/6-od részén van. mikor szöveg van akkor a kép alsó részét nézem, odakoncentrálok. vazz ha fociban messi az 5ösön ütközik kurtoával akkor sem arra koncentrálok h bartra mit beszélget diego costával a kezdőkörben :D

a másik kérdést inkább hagyjuk, usem jutunk dűlőre :lol:
Amire azt mondtam, hogy hagyjuk, azt elkezded magyarázni, ahol meg kéne néhány konkrétumot írni, azt meg "inkább hagyjuk". :D
Igazából ezzel, meg azzal, hogy egy filmet sem mondtál, dűlőre is vitted a dolgot. :wink:

Btw nem azt mondtam, hogy nem értem, hanem hogy sírva fakadok, amihez egyre közelebb vagyok valóban.
Ha viszont tényleg beszélni akarsz róla, csak annyit, hogy nem csak a képet, hanem az időt is lehet törtszámban mérni, ebből kifolyólag nem kizárólagosan kell egyikre vagy másikra figyelni.
visca el barca
Presidente del Barça

2013.10.15. 23:33:15

sjd írta: (Most ezt a "nem tudok figyelni egyszerre a feliratra meg a filmre" dolgot hagyjuk is, mert sírva fakadok...)

Veb, kezdésnek csak sorolj fel nekem 10 filmet, ami látványosabb volt a Gravitynél
mit nem lehet ezen érteni? a szöveg a kép alsó 1/6-od részén van. mikor szöveg van akkor a kép alsó részét nézem, odakoncentrálok. vazz ha fociban messi az 5ösön ütközik kurtoával akkor sem arra koncentrálok h bartra mit beszélget diego costával a kezdőkörben :D

a másik kérdést inkább hagyjuk, usem jutunk dűlőre :lol:

(éreztem h kár lesz ezt a mozis témát felhozni, mea culpa:? )
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2013.10.15. 22:45:31

Deus írta:
visca el barca írta:lehet igazából a "mozi feeling" is zavart, rájöttem h utálok mozizni. csak mindenki mondta h ezt vétek kihagyni olyan látványt ad, uhogy nekem abban volt leginkább csalódás
Én is erre jutottam. Mikor moziban megnéztem a Sötét Lovagot, mert elhívtak a barátaim (előtte vagy 6 éve nem jártam moziba), rádöbbentem, hogy a mozi képminősége irritálóan rossz. Baromira zavart engem a képe, mert nem volt élénk, olyan szürke-fátyolos (a vászon miatt). Az volt a gond, hogy én hozzászoktam a Blu-Ray minőséghez... Úgyhogy sohatöbbé nem megyek moziba, KIVÉVE ha csajozáshoz kell.
Én a Nokia 3310-esemen nézek most már mindent, azt nem tudja semmi verni látványban. Főleg az Avatar mutatott nagyon jól rajta. Ó, az a 16 bites színmélység, ahhoz képest az IMAX lófütyi volt. 8)
Komolyan képesek vagytok ilyeneket leírni, vagy Tim titeket is meghackelt? :lol:

Ok, hogy feltalálták már az enkórt meg nekem sincs pénzem arra, hogy beköltözzek a moziba, de csak magatokat csapjátok be azzal, hogy a laptopon fülessel a brrip jobban néz ki meg jobban hangzik, mint egy IMAX3D rendes DTS surrounddal. Otthon legalább nem pofáznak bele meg nem csámcsognak a fülembe, ezt aláírom.

(Most ezt a "nem tudok figyelni egyszerre a feliratra meg a filmre" dolgot hagyjuk is, mert sírva fakadok...)

Veb, kezdésnek csak sorolj fel nekem 10 filmet, ami látványosabb volt a Gravitynél.

Deus, hozzád meg hadd legyen egy tippem, hogy valami színházteremből átalakított vidéki lerobbant "mozi"ban voltál, ahol digitális vetítésnek még hírét sem hallották. Bár hozzáteszem, amióta Siófokon is voltam ún. moziban, már arról sem vagyok meggyőződve, hogy egyáltalán a CC hálózaton belül van valamiféle általános színvonal, mert azt sem merném mozinak nevezni. Szóval azért az így nevezett dolgok nagy része elég nagy szégyen, főleg vidéken, azért én sem fizetnék egy fillért sem. Nálunk is van mozi, de azért inkább bemegyek Bpre.
visca el barca
Presidente del Barça

2013.10.15. 22:09:44

nem lenne ezzel gond, csak hozzá kellene szokni. ami engem látványosan zavart, hogy az amugy is többnyire sötét jelentek a szemüveg miatt még sötétebbek voltak, kb mintha napszemüveg lett volna rajtam...
Kép
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.10.15. 21:53:10

Deus írta:
visca el barca írta:lehet igazából a "mozi feeling" is zavart, rájöttem h utálok mozizni.
Én is erre jutottam.
Valljátok be, csak rossz kijönni az elhúzott függönyök mögül kicsit szocializálódni... :mrgreen:
Emberek között, chö...
Deus
Boixos Nois

2013.10.15. 21:50:26

visca el barca írta:lehet igazából a "mozi feeling" is zavart, rájöttem h utálok mozizni. csak mindenki mondta h ezt vétek kihagyni olyan látványt ad, uhogy nekem abban volt leginkább csalódás
Én is erre jutottam. Mikor moziban megnéztem a Sötét Lovagot, mert elhívtak a barátaim (előtte vagy 6 éve nem jártam moziba), rádöbbentem, hogy a mozi képminősége irritálóan rossz. Baromira zavart engem a képe, mert nem volt élénk, olyan szürke-fátyolos (a vászon miatt). Az volt a gond, hogy én hozzászoktam a Blu-Ray minőséghez... Úgyhogy sohatöbbé nem megyek moziba, KIVÉVE ha csajozáshoz kell.
KépKép
visca el barca
Presidente del Barça

2013.10.15. 20:52:16

kabbe :mrgreen:

lehet igazából a "mozi feeling" is zavart, rájöttem h utálok mozizni. csak mindenki mondta h ezt vétek kihagyni olyan látványt ad, uhogy nekem abban volt leginkább csalódás
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2013.10.15. 20:27:58

visca el barca írta:kb 5 év után újra rávettem magam h meglátogassak egy mozit :D

3d-s filmet még az életben nem láttam (más vetítést igen, szóval annyira nem vagyok lúzer h ne tudja mit a 3d :D) de a gravityről már annyi jót olvastam (főleg a lárványról) h nem lehetett kihagyni.

nem mondom h óriásit csalódtam, de nekem ez a film baromi messze van 10 pontól, igazából nem is értem az imdb 8.7-et.

szóval nem mondom h rossz film volt, de én a sok komment alapján vmi olyan korszakalkotó filmet vártam mint amivel anno a mátrix robbantott. ez viszont baromira messze volt tőle
Hát igen, még szerencse, hogy nem vagy nagy igényű, képzeld el akkor mi lett volna. :mrgreen:
miihii
KHAL

2013.10.15. 20:13:45

sjd írta: Szerintem pont, hogy az idei év nagyon erős lett, legalábbis én már több jó vígjátékot láttam, mint az elmúlt 5 évben összesen. Mondjuk az igaz, hogy csak most kezdett erősödni a mezőny, úgyhogy a Kings of Summer, Női szervek, The World's End, Mocsok, The Way Way Back ötösfogatot mindenképpen csekkold.
No, végül is jól mondtam, mert ezekkel nem találkoztam még :D
Az utolsó már itt a gépen, a többit is majd bepótolom sztem. Kivéve talán a Női szerveket, mert Bullock-ot nagyon nem csípom.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
visca el barca
Presidente del Barça

2013.10.15. 20:11:44

kb 5 év után újra rávettem magam h meglátogassak egy mozit :D

3d-s filmet még az életben nem láttam (más vetítést igen, szóval annyira nem vagyok lúzer h ne tudja mit a 3d :D) de a gravityről már annyi jót olvastam (főleg a lárványról) h nem lehetett kihagyni.

nem mondom h óriásit csalódtam, de nekem ez a film baromi messze van 10 pontól, igazából nem is értem az imdb 8.7-et.

a történet nem egy nagy wasistdas, a látvány viszont vmennyire ott volt a szeren, igaz nekem tul nagy viszonyitasi alapon nincs h más filmek milyenen 3d-ben. faust írta, hogy az avatar mellett szerinte ez volt a másik olyan movie ahol volt értelme a 3d-nek. őszintén mondom akkor a többi 3d-s film barom rossz lehet, mert nekem itt bizony nem maradt tátva a szám. az operatőri munka az egyetlen amire 10-est lehetne adni (meg a zene/hang), de attól az egy-két röpködő csavartól vhogy nem vágódtam hanyatt.

(annyit megjegyeznék (és aki film topicos az talán tudja), h zsigerből gyűlölöm a feliratos filmeket, egyszerűen elveszi az élvezeti faktort, én nem tudok egyszerre olvasni meg a felvételt is nézni. itt azért annyira nem volt fontos a szöveg, de mivel egyrészt semmit nem láttam a feliratból olyan kicsi volt, másrészt a szemüveg is nagyon sötétítette, 10 perc után feladtam az olvasást, egyszerűen tettem rá miről van szó :D szóval nekem ez is sokat rontott az élményen, de igyekszem nem a film számlájára írni - viszont a szemüveg alapból nagyon elsötítít mindent, nem tudom miért jó ez... :? )

- volt egy pár hihetetlen dolog, és bár nem tartozom azok közé akik nekiállnak fizikai szaktudásukkal fikázni, meg kifogásolni a dolgokat, de elég hihetetlen volt h SB csak ugy sacc per kb szemmértékre szökdécsel az űrállomások között, és nulla nyelvtudással beindít mindent :D
- GC-t is hülyén írták ki, nem értem minek kellett ott elengednie SB-t simán bírta volna őket a cucc.
- azt sem értem h mikor átért a 3. állomásra, a kínaira akkor az pont abban a pillanatban kezdett el darabokra hullani...
szóval nem mondom h rossz film volt, de én a sok komment alapján vmi olyan korszakalkotó filmet vártam mint amivel anno a mátrix robbantott. ez viszont baromira messze volt tőle
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára visca el barca 2013.10.15. 20:18:01-kor.
Kép
davi10
Llegenda del Barça

2013.10.15. 19:21:11

soadroli írta: Halálos temetés
nem nem nem nem nem nem nem nem.
Ezzel már befürödtem, emlékszem egyszer már ajánlottad és baromira untam :D :D
De a Harmadnaposokkal teszek egy próbát vagy holnap, vagy ha Andorra ellen égünk :D
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
soadroli
Llegenda del Barça

2013.10.15. 19:17:21

davi10 írta: Kinéztem ezt a Harmadnaposak-ot, erről van vélemény?
Nekem bejött annó, moziban néztem. Ha a Halálos temetés (a 2007-es, és Matyi ezt vedd ajánlásnak :D )tetszett, akkor ez is fog, azt hiszem a készítők ugyanazok.
Kép
davi10
Llegenda del Barça

2013.10.15. 18:39:46

S.Agüero írta:Jó vígjátékot keresek.
Kinek mi a kedvenc?
Kedvenc a Másnaposok, de azt tuti láttad.

Amerika Kommandó (A South park atyjaitól, szal ha a sorozat nem jött be nem biztos hogy ez a te filmed)
Hot Tub Time machine (nem jut eszembe a magyar címe, asszem Vissza a jelenbe vagy valami ilyesmi)

Most ez a kettő jutott eszembe ami nem annyira ismert, de én is keresek vígjátékot.

Kinéztem ezt a Harmadnaposak-ot, erről van vélemény?
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
sjd
Llegenda del Barça

2013.10.15. 18:30:57

messideco írta:Semmi különösre, csak úgy általában :)
"Úgy általában" nem egy fordított Jagten. :wink: :D
miihii írta: Am mostanában igazán jóval nem annyira találkoztam sajnos, uh belehúzhatnának pöttyet :?
Szerintem pont, hogy az idei év nagyon erős lett, legalábbis én már több jó vígjátékot láttam, mint az elmúlt 5 évben összesen. Mondjuk az igaz, hogy csak most kezdett erősödni a mezőny, úgyhogy a Kings of Summer, Női szervek, The World's End, Mocsok, The Way Way Back ötösfogatot mindenképpen csekkold.
miihii
KHAL

2013.10.15. 17:42:52

S.Agüero írta:Jó vígjátékot keresek.
Kinek mi a kedvenc?
Alcorcon-reálmadrid 4:0

Am mostanában igazán jóval nem annyira találkoztam sajnos, uh belehúzhatnának pöttyet :?
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
MatyiG
Adminisztrátor

2013.10.15. 17:28:00

Jó vígjátékot keresek.
Kinek mi a kedvenc?
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.10.15. 16:12:15

Ha hasonlít a Jagtenre, akkor én is megnézem. :D

Az a baj, hogy ez a hetem most nagyon zsúfolt (skandináv országismeret :-({|= ), de hétvégén kellene tartani egy mozizós napot, a Gravity-t sem láttam még, és a Prisoners is érdekel. :)
messideco
Presidente del Barça

2013.10.15. 05:56:49

Semmi különösre, csak úgy általában :) Csak ennyi kellett, hogy valaki helyeselje, vagy cáfolja. Várom már, hogy megnézhessem 8)
Kép
"And my heart will leave you never."
Válasz küldése